Aloha Nello, kako si?
Nešto te nema na forumu u zadnje vrijeme ako smijem primjetiti.
Dobro sam... ma slabo sam na forumu, češće sam na FB radi igre POOL-a.
Aloha Nello, kako si?
Nešto te nema na forumu u zadnje vrijeme ako smijem primjetiti.
Dobro sam... ma slabo sam na forumu, češće sam na FB radi igre POOL-a.
Dobra večer, dobri ljudi...
Bok svim birtašima, kak si ti tak siguran da se obračaš baš svim dobrim ljudima jer u birtiji obično ima više propalih pijandura nego dobrih ljudova jel.
Bok svim birtašima, kak si ti tak siguran da se obračaš baš svim dobrim ljudima jer u birtiji obično ima više propalih pijandura nego dobrih ljudova jel.
Rambo, neki konzumiraju i bezalkoholne napike, istina manjina ali se ipak troši.
Hahoj visuljci
Hahoj visuljci
Znaš ti kaj se tebi objesilo...
i oni ostali
Hahoj visuljci
Veseli Visuljak te naganjo po livadi iza kuče fučkaj ga sad.
Hahoj visuljci
Znaš ti kaj se tebi objesilo...
Ma jok pa ona nema još niti tri banke, dakle još ima dost vremena dok se počne išta igdje opuštat ili visit.
Ma jok pa ona nema još niti tri banke, dakle još ima dost vremena dok se počne išta igdje opuštat ili visit.
Će da čutam...
Bok svim birtašima, nemoj mi reč da možda držiš taj proc na defolt frekvenciji fučkaj ga?Ako ga nisi kloknul do sad nek te bude sramota, jer taj proc se vrlo lako i pošteno kloka kad si rekel keks dakle klokni to na 4ghz i to pod hitno.
nemam ti ja baš prakse u klokanju, za to mi treba neki stručnjak, uz uvjet da je žensko
i po mogućnosti plavuša (-:
Dobra večer svima....
včr
Šta je ovo večeras, predizborni skup ili besplatna cuga u birtiji? Nešto je gužva...
Boook
Večer!
Opet gužva....
Dobra večer svima...
včr
Boook
O pa di si ti do sad, zakaj te nije bilo tak dugo da se možda nisi udala.
Večer!
Bok svim birtašima, kad če ta piva i grickalice jel?
Dan! Nije valjda da se još čeka piva...
Dan! Nije valjda da se još čeka piva...
Bok svim birtašima, normalno da se čeka piva eto sad sam te i prijavil zbog lažnog obečanja.
guten tag :P
Večer momci.
Večer momci.
Kakvi momci, samo starci, nejačad i ja. ;)
jel mogu nekako blokirat broj koji me stalno zove( i to iz srbije ) na fiksnom? :P btw,červe
ma posla sam im poruku,sad ce vratit....bas gledam po forumima i procita sam da tip salje uvredljive poruke i pusta muziku kad se javis,bolesnih ljudi,majko mila...
Večer momci.
Bok svim birtašima, pa di si ti bil do sad opet zabušavaš u zadnje vrjeme ili ipak imaš neko smisleno opravdanje jel.