Jutro.
O kakvoj vi svježini pričate, ovdje se i nije puno promijenilo.
Jutro.
Jutro.
A vas more grije.
Svježe jutro s 20 stupnjeva tu kod nas žabara.
jutro...
vidim da je xxx-man mod. OMG pa koliko postova trebam napisati da postanem moderator
vidim da je xxx-man mod. OMG pa koliko postova trebam napisati da postanem moderator
nema veze s količinom postova :)
nema veze s količinom postova :)
Ne ali ima s vezicom,znam ja što je tu posrijedi XXX je modovima zaprijetio odlaskom,a modovi su bili all like:"Ne što ćemo sada,tko će nam sada prijavljivati bitange,pa serveri će nam propasti u roku tri dana.".To je istinita priča kako je XXX postao mod,naravo link na neke smokin fb status slike također nisu odmogle.
Ne može bug forum bez official trolbustera i pr0n providera,to je kao riba bez bicikla,a svi znamo koliko ribe vole voziti bicikle.
Btw. XXX čestitke,sorry kaj ti još nisam stigao čestitati,želim ti svu sreću i svu mudrost u pravilnom odlučivanju.
Samo nemoj se ljutiti ali ne sviđa mi se što si na toj poziciji jer si prilično nemilosrdan i igraš hard ball,k tome još dati ti pristup ban tipci,ne znam baš žalim te tvoje buduće žrtve.
Ah izgleda da više za me nema off topica u Posljednji film to jedina tema u kojoj offtopicarim jer likovi daju pogrešne informacije,ja ih ispravim i k tome još dobijem žuti,a šta
ćeš C'est la vie.
Uglavnom još jednom čestitke,i nadam se da ćeš biti milosdan vladar nesklon tiraniji i diktaturi.Nakon pdv-a 25% mislim da daljna iznenaneđenje moje srce ne bi podnijelo.
ne brini za sad dijelim samo bijele :)
još nisam počeo s teškom igrom xD
Lol luxx je u njemackoj :)
nema veze to s postovima, onda bi sef trebo postat mod prije njega.
bio je marljiv sto se tice prijava, a i ne spama i pise korisne postove (u bircu :) salim se)
p.s. vjerojatno je nabavio i neku pr0n ekskluzivu za redakciju
p.s. vjerojatno je nabavio i neku pr0n ekskluzivu za redakciju
nije to, nego sam došao do master passworda :D
ne brini za sad dijelim samo bijele :)
još nisam počeo s teškom igrom xD
U tom slučaj u reci Danny-u,da mi makne žuti jer piše da istječe 13.7 u 9:16,što je već odavno prošlo.Mislim ne kužim napišem offtopic kako je Bruce Lee zbilja umro,jer ima svakakvih koji tvrde drugačije,Miro mi da bijeli,svi moji i drugi offtopic postovi budu obrisani,malo podvijem rep i odem s foruma,ništa više nisam pisao.Zatim se logam danas u 3 ujutro(hebi ga nesanica) i imam šta vidjeti žuti od Dannya.Mislim tko je tu lud(NHF).Jedino što mi pada na pamet je da mi je miro dodijelio "dobronamjernu sugestiju" ,a danny se ras*izdio što opet po n-ti put mora brisati,pa mi je usput dodijelio žuti,neznajući za Mirov prijašnji potez.
Uglavnom jedno pitanje,nije da me previše briga ali utječu li kartoni(zasad 2 žuta i 3 bijela svi iz filma) na dobivanje zvjezdica.Nije mi tak važno samo me zanima.
utječu
utječu
Bijeli ne.
dobio si bijeli za jedan post, a žuti za drugi...dakle sve po pravilima :)
A dobro,koliko kartona u zadnje vrijeme kupim izgleda da ću izgubiti i ovu pola.Glavno da je pošteno.Btw sad kad si iza neprijateljskih linija ajd nam otkrij tu famoznu formulu zvjezdica.
Ali nema veze ionako sad čitam Big Black Book of computer viruses,kad naučim raditi backdoor samo ga ubacim u jednoj jpg ekstenziji na Smiješne slike uz par Sasser wormova,editriram Html izbrišem ban tipke i bum Super moderator bez mogućnosti bana mene ili bilo koga drugog(smatram se suvremenim Robin Hoodom),samo malo pitanjce znaš li možda koristi li server kakvu enkripciju,jer probijanje enkripcija još nisam istraživao,pa ne znam trebam li..Također postoje li još kakvi mirror serveri koje bi trebao imati na umu,čuo sam da su serveri negdje u Njemačkoj.
Dobar dan. Kako ste mi? XXX-man pozdravček jel ti teško nadgledaš na dva mjesta?
voZdra marvo...šta je ovo već se rešetaju kartoni jel tripl iks
Ima'l itko ideju za neke dobre i jeftine tihe ventove 120 ili 140mm. Treba mi 2 140mm za gornji dio kao ispuh i 1 ili 2 za stranicu na kućištu 120 će valjda bit dovoljni.
Glavno da su tihi i jefitni....i ako ima netko dobru preporuku onih gluposti za upravljat ventove, isto nešt jeftino samo da radi. Što se tiče tih potenciometara mislio sam nešta tipa ovo. Ali ako ima igdje jeftinije od toga isto sa dosta potenciometara
A dobro,koliko kartona u zadnje vrijeme kupim izgleda da ću izgubiti i ovu pola.Glavno da je pošteno.Btw sad kad si iza neprijateljskih linija ajd nam otkrij tu famoznu formulu zvjezdica.
Ali nema veze ionako sad čitam Big Black Book of computer viruses,kad naučim raditi backdoor samo ga ubacim u jednoj jpg ekstenziji na Smiješne slike uz par Sasser wormova,editriram Html izbrišem ban tipke i bum Super moderator bez mogućnosti bana mene ili bilo koga drugog(smatram se suvremenim Robin Hoodom),samo malo pitanjce znaš li možda koristi li server kakvu enkripciju,jer probijanje enkripcija još nisam istraživao,pa ne znam trebam li..Također postoje li još kakvi mirror serveri koje bi trebao imati na umu,čuo sam da su serveri negdje u Njemačkoj.
formulu neznam, a ni ne zanima me uopće xD
koju si ti hrpu gluposti napisao u ovom postu
Ej nemoj da izazivaš XXX-Mana a buš jednom opeko. Molim bit dobar. Viš ja dobar 2g a uskoro bude 3g...
Dobar dan. Kako ste mi? XXX-man pozdravček jel ti teško nadgledaš na dva mjesta?
ma nije problem, nema puno posla
formulu neznam, a ni ne zanima me uopće xD
koju si ti hrpu gluposti napisao u ovom postu
Kakve gluposti pogledaj ovo http://technet.microsoft.com/en-us/library/bb510663.aspx.
Također nemoj me izazivati mogao bih baciti Loveletter.vir pa svi podaci sa servera pa-pa.
PS:Naravno šalim se,pa bio sam ministrant čovječe ne bi ja,samo znam da je moguće.
moderatori si mogu medusobno dijelit kartone
Ima'l itko ideju za neke dobre i jeftine tihe ventove 120 ili 140mm. Treba mi 2 140mm za gornji dio kao ispuh i 1 ili 2 za stranicu na kućištu 120 će valjda bit dovoljni.
Glavno da su tihi i jefitni....i ako ima netko dobru preporuku onih gluposti za upravljat ventove, isto nešt jeftino samo da radi. Što se tiče tih potenciometara mislio sam nešta tipa ovo. Ali ako ima igdje jeftinije od toga isto sa dosta potenciometara
Aloha, Krešo, kaj ima...
Zaista ne kužim što ste toliko opterećeni moderatorima, kolega nam je postao mod i ok pustite ga na miru.
Nije ni njemu lako više ne može raditi ono u ćemu je bio najbolji, a možda je to samo sad preko go.
Aloha, Krešo, kaj ima...
Ma evo idem pod tuš...za sat vremena moram ić radit, valjda će bit posla :/
moderatori si mogu medusobno dijelit kartone
i sami sebi :)