Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
- poruka: 148.670
- |
- čitano: 8.277.295
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Gle,meni ova zamjenska radi na ovim taktovima slika 1
A,HD 4850 je radila na ovim slika2(ovo je doduše screenshot na kojem se ne vidi
...no inače je stajalo GPU 500 MHz i Memory na 997 Mhz),
no ta grafa mi je na service-u,pa nemrem opet screenshot napravit.
Hoću reći da je to dole kaj se vidi clock na kojem radi bez opterećenja.
Kad uključiš 3 D aplikaciju neku(igre) onda se clock povisuje do tog
na koji si clock-nuo...nema potrebe da radi na najvišim taktovima
ako si u 2D aplikaciji. Pa,ovo su nove...smart tehnologije....
Šta je ovo grupa kao na nespavalicama, samo što se ovdje piše po danu ili je to grupa za pijance.
Kad nista zahtjevno ne radite sa grafom onda se taktovi smanje automatski radi manjeg zagrijavanja i ustede struje.Mislim da se ta funkcija zove Powerplay.
Šta je ovo grupa kao na nespavalicama, samo što se ovdje piše po danu ili je to grupa za pijance.
Sretan i blagoslovljen Uskrs svim forumašima i BUG-ovcima.
Moj problem rijesen..... Joj ma sta bi ja bez vas na forumu??? Hehe Sada bi se mucio cijeli dan zasto mi nece, hehe.....
Evo ovako je meni u idleu:
Moj problem rijesen..... Joj ma sta bi ja bez vas na forumu??? Hehe Sada bi se mucio cijeli dan zasto mi nece, hehe.....
Sta je ovo, ljudima se izgleda neda pisati, postaje tema neaktivna, ali valjda ce vas razbuditi jedna runda......
Ma...polako....neće pasti u zaborav sigurno,ne moramo isti dan napisat 50 stranica.
Ima i drugih tema na forumu....a i vrijeme ručka je i tak....
Vidjet ćeš kad poslje odojka,francuske...šunkice,mladog luka i ostalih đakonija...
ekipa navali....nećemo moći natočit svima....hehehehehe
Hehe.... Idem ja malo da pustim komp neka odmara dok je meni rucak.......
Sretan uskrs svima koji ga danas slave:)))
E u mom komu se počela osjetiti vrućina. Kartica je sa 41C počela raditi na 45C. Procesor sa 31C na 34C. Diskovi sa 29C na 31C. Matična sa 36C na 40C. Počelo je, počelo je stizati ljeto
Vidim da vjesate slike od grafickih kartica pa evo i jedna od mojih dvije HD 3650 ja bi reko da im je cak malo hladno morat cu upalit radijator izgleda, konobar molim tri pelinkovca pod hitno!!!
Pa tu se samo okreću runde,
Oče biti šta snage za u nespavalicama?
Eh evo i temperatura
I još imam 7x 120mm
Ahahahahahaha....da....da...radijator
i tebi i grafama i po pelin svakom
Sretan Uskrs tebi i tvojima,generacijo
E u mom komu se počela osjetiti vrućina. Kartica je sa 41C počela raditi na 45C. Procesor sa 31C na 34C. Diskovi sa 29C na 31C. Matična sa 36C na 40C. Počelo je, počelo je stizati ljeto
Pa tu se samo okreću runde,
Oče biti šta snage za u nespavalicama?
Igra tko tu od vas u BOL bircu cod4 mp??? Da zaigramo malo...