- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dan svima!
Evo malo kave i klope, da izdržite tokom dana. (tko smisli popodnevnu smjenu, sunce mu kalajsalo...)
Netko kome je bilo mrsko rano ustajanje
Dan svima!
zna netko neki program za skeniranje?
al da može odmah skenirat u pdf
zna netko neki program za skeniranje?
al da može odmah skenirat u pdf
Dobar dan svima...
probat ću...
al radije bih neki koji će kompletno preuzeti skeniranje svega umjesto onog defaultnog
probat ću...
al radije bih neki koji će kompletno preuzeti skeniranje svega umjesto onog defaultnog
Ovaj ti funkcionira na način da mu kažeš s kojeg izvora scaniraš i onda definiraš što i kako sa scanom (moraš imati instalirane drivere od scanera na računalu).
Super su galebovi!
Evo sada sam ih i popravio, tj izravnao horizont
Ovaj ti funkcionira na način da mu kažeš s kojeg izvora scaniraš i onda definiraš što i kako sa scanom (moraš imati instalirane drivere od scanera na računalu).
ok, probat ću kad budem kod kuće :)
ako naiđeš na još neki javi :)
flasham mob :)
Bok svim birtašima kaj se radi, vidim da je Microsoft-Šef Steve Balmer i na ovogodišnjem CES-u imal svoj mini Show ko obično. Kad smo več kod toga nije se loše prisjetit, kak je to izgledalo 2006 godine kad je skroz odljepil do daske e moj Stevo bilo bi zgodno da su svi šefovi velikih kompanije ovak handrasti jel.
flasham mob :)
Sretno
Sretno
gotovo :)
winmo 6.5.5 je gore :)
Sretno
gotovo :)
winmo 6.5.5 je gore :)
Na kojee mobove se može stavit?
Jel ima kakvih razlika od 6.5.3? :D
Na kojee mobove se može stavit?
Jel ima kakvih razlika od 6.5.3? :D
ovo je cooked rom samo za Artemis
potraži verziju za svoj na xda-developers forumu, najverojatnije ima
za razliku neznam jer nisam koristio 6.5.3
Nikad nemojte otapati bijelu čokoladu u mikrovalnoj...
Haha, si udahuo malo para
Haha, si udahuo malo para
Udahnuo sam puno para, cijeli stan je bio pun dima.
Heja ekipa.
Sorry što ovako upadam, ali može li mi netko pomoći pronaći onu temu u kojoj je netko od forumaša napravio skriptu za browsere koja prikazuje nepročitane poruke u temama?
Hvala unaprijed
Heja ekipa.
Sorry što ovako upadam, ali može li mi netko pomoći pronaći onu temu u kojoj je netko od forumaša napravio skriptu za browsere koja prikazuje nepročitane poruke u temama?
Hvala unaprijed
http://www.bug.hr/forum/topic/razvoj-web-stranica/korisnicke-skripte-bug-online-forum/60357.aspx
Heja ekipa.
Hvala unaprijed
http://www.bug.hr/forum/topic/razvoj-web-stranica/korisnicke-skripte-bug-online-forum/60357.aspx
Hvala.
Rambo :*
vidim ja zaboravili svi na mene...
Ma tek jucer dosla doma a bome ni rodje nema..ko zna gdje je zaglavio :D
O Boze dragi, nemas el. stednjak pa da stavis u rol ?
Ne znam kak imate volje stavljat hranu u to nazovimogasmece proizvod...
Rambo :*
vidim ja zaboravili svi na mene...
Ma tek jucer dosla doma a bome ni rodje nema..ko zna gdje je zaglavio :D
Tu sam i ja :)
Cesto sam tu, sam nemam vise inspiracije za piskaranje postova... Najvise pisem PP poruke :)
LOCK!
Ajmo u Nespavalice!
Open!
Jutro.
Dobar jutar narode!
dobro jutro

Dobro jutro, nakon puno vremena.