- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nek mi neka dobra duša kaže šta tu triban utipkat?
Fala
Pa imaš sve opisano ovdje.
Jako me podsjećaš na nekoga a nemogu se sjetiti koga.
khm khm
Fala
Hvala
I ja sam sebe podsjećam na nekoga, a nemogu se sjetiti koga
Veče'.
Koji se bog desio ovdje pa ih dosta protjerano? O_o
@Rambox - no more red hats :P, što predstavlja datum na avataru? :)
To je datum izlaska novog albuma od Van Halen znači 7 Veljače jel.
Veče'.
Koji se bog desio ovdje pa ih dosta protjerano? O_o
@Rambox - no more red hats :P, što predstavlja datum na avataru? :)
Jel to neka žemska?
Šta nisu oni pomrli?
jesi siguran da to nije dan pogreba?
Budimo realni, sigurno neće bit ništa posebno, isto kao i novi Black Sabbath ili Judas Priest
Fala
A što trebam upisat u hostname?
Ja neznam koji je moj hostname lol
Budimo realni, sigurno neće bit ništa posebno, isto kao i novai Halid Bešlić ili Hanka Paldum
Fixed!
Ne diraj mi Sabathe.
idem se objesit sa cat.7 s/ftp kablom
Jel to ima veze sa mojim postom?
Čujte, možda mi opet izleti ona poruka da sam dosego limit postova jer sam novi user...
Tako da ako iznenada zašutim, nije me spržio BSD
Pozdrav ljudi.
Instalirao sam nove windowse i sada mi ne prepoznaje DVD Drive, disk drive, kako god. Unutra je win7 bootabilni DVD. Na button za eject ne reagira a u My Computer ga uopće nema. Šta bi moglo biti?
Probaj sa Bill Gates.
Otvori temu pa pitaj, nema neko iskustvo s FreeBSD-om.
kojim?
Šteta kabela, uzmi rađe cat 5, možda pukne pa se možeš predomisliti. Sa 7 teško, jedino ako imaš moju težinu.
Fala
kojim?
Pozdrav ljudi.
Instalirao sam nove windowse i sada mi ne prepoznaje DVD Drive, disk drive, kako god. Unutra je win7 bootabilni DVD. Na button za eject ne reagira a u My Computer ga uopće nema. Šta bi moglo biti?
Ubaci CD od drivera
Šala. Probaj u CP-u Device Manageru vidit jel ga prikazuje s upitnikom ili ga uopće nema.
Pozdrav ljudi.
odi na windows update i puno toga će se srediti samo od sebe.
Šta nisu oni pomrli?
jesi siguran da to nije dan pogreba?
Jok pomrli danas guraju ko i nekad, u stara vremena ali sa mladim snagama vratil se David Lee Roth nazad Eddie više nije pijanac sad je cist. Stari basist je otišel/izbačen prije par godina, a zamjenil ga je 20 godišnji Wolfgang Van Halen sin od Eddie Van Halen uglavnom malac ronda po basu odlično. Ne nosi badave svoje prezime ipak su to geni, i talenat itd uglavnom ti bi trebal znat te informacije ko starkelja i ak si roker jel.
Šteta kabela, uzmi rađe cat 5, možda pukne pa se možeš predomisliti. Sa 7 teško, jedino ako imaš moju težinu.
sa 80kg mislim da mi je cat.7 pravi izbor da ne pukne :)
nema veze
Ne znam Tomislave, ja mislim da će novi album bit' dobar. :)
Pozdrav ljudi.
Ubaci CD od drivera
Šala. Probaj u CP-u Device Manageru vidit jel ga prikazuje s upitnikom ili ga uopće nema.
Ne prikazuje ga uopće u device manageru
Pozdrav ljudi.
odi na windows update i puno toga će se srediti samo od sebe.
Imam onu glupu piratsku verziju windowsa
Jok pomrli danas guraju ko i nekad, u stara vremena ali sa mladim snagama vratil se David Lee Roth nazad Eddie više nije pijanac sad je cist. Stari basist je otišel/izbačen prije par godina, a zamjenil ga je 20 godišnji Wolfgang Van Halen sin od Eddie Van Halen uglavnom malac ronda po basu odlično. Ne nosi badave svoje prezime ipak su to geni, i talenat itd uglavnom ti bi trebal znat te informacije ko starkelja i ak si roker jel.
Malo provociram a i zaboravio sam uzeti ginko pa mi je sve u magli.
sa 80kg mislim da mi je cat.7 pravi izbor da ne pukne :)
Uzmi cijeli bunt da se možemo okoristiti.
Pozdrav ljudi.
Vjerovatno napajanje ne dobavlja na dvd ćitaču otvori si konfi pa pogledaj jel su spojeni ak nisu uzmi čačkalicu i gurni dvd ćitač tako da vadiš DVD!
Instaliraj Linux, ili ako si pravi mazohist kao ja, FreeBSD.
Imam onu glupu piratsku verziju windowsa
Samo peri po updateu a poslije liječi posljedice...
Pozdrav ljudi.
Vjerovatno napajanje ne dobavlja na dvd ćitaču otvori si konfi pa pogledaj jel su spojeni ak nisu uzmi čačkalicu i gurni dvd ćitač tako da vadiš DVD!
Ne vidim zašto nebi bili spojeni ako uzmemo u obzir da ništa po njima nisam čačkao