Jutro!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dobro jutro!
http://www.jutarnji.hr/nevidena-greska-u-opcoj-bolnici-dubrovnik--pogresnoj-pacijentici-izvadili-zdravi-bubreg/983263/
Volim ovakve vijesti rano ujutro
Jutro svima.
Nisam bio zadnjih dana baš aktivan na forumu, jel mi može netko reći zbog čega je monopol protjeran?
Dan narode, sta ima? nabavlja se BF3 ;D, moram usparati pa ce se i key nabaviti.
Dobar dan.
Vlada neka pustoš, što nitko nema love za kakvu rundicu?
Pa nema nas puno jeftino se prođe.
Jutro!
Bok svim birtašima, kaj kažu ovi u Links servisu za komp kaj je otišlo možda Špur ili Zatur na matičnoj ili nekaj slično jel.
Dobar dan.
Vlada neka pustoš, što nitko nema love za kakvu rundicu?
Pa nema nas puno jeftino se prođe.
Kriza je fučkaj ga evo ide runda čiste fine mrzle vode s par kapi Limuna i to je to.
Nemaju što reći dok ne testiraju procesor i matičnu
Nego kakva voda i limun, daj ti nama pive
Dan!
Modovi, do kad je onaj troll Mentalist suspendiran?
Ugradio komponente u HAF-a 932.
Dok je ugledao svjetlo dana bio mi je ruzan, sad dok sam sebi jednog odlucil nabavit, odmah mi je ljepsi - pogotovo kad sam vidjel kak su temperature pale :)
Prvo kaj budem napravil, kupil budem potenciometar s 4 regulatora za ventove :/
Večer svima....
Snipping tool?
dvoumim se između 2 miša
preporuka?
Vecer narode ;)
Prvi definitivno, ja sam na teži način naučio da ipak nije sve u izgledu, treba imati i neku funkciju :-D
Nisam probao niti jedan, ali mi se više sviđa ovaj iz makro mikroa zbog oblika(ne radi izgleda, vec udobnosti).
Prvi definitivno, ja sam na teži način naučio da ipak nije sve u izgledu, treba imati i neku funkciju :-D
to sam zaboravio napomenut, izgled mi je nebitan, kvaliteta mi je bitna
tnx :)
mislim da ću ga uzet
treba mi neki bežični miš za netbook, a ovaj mi je super jer imam ugrađen bluetooth pa mi ostaje slobodan usb port
Snipping tool?
e to! upisao u trazilicu i našao,hvala!
and the point is?
Pa, želim da ta tema bude aktivnija, jer, ako ćemo tako, igra je ramu uz rame s BattleField 3 :)
Pa, želim da ta tema bude aktivnija, jer, ako ćemo tako, igra je ramu uz rame s BattleField 3 :)
dakle samo trolaš
to je vise sa mw3 :P BF je bolja :)
Večer društvo...
Što ima?
Evo ja baš popodne dobio temperaturu... nadam se da će proć do petka...
Evo ja baš popodne dobio temperaturu... nadam se da će proć do petka...
ubij ju rakijom :)