Dobro jutro.
Šta je bilo sinoć, vidin da su Mitsuoka i Thuglife suspendirani?
Može bit zbog ovoga u humoru.
Lazo malo pretjeruje...
to racija juce bila
Mitsuoka,soundstrem,Thuglife ,Hyperion
Mentalist?
Dobro jutro.
Lazo malo pretjeruje...
to racija juce bila
Mentalist?
ne nes drugo smo se trebali mijenjat a sta to znaci pohanu grafu vara ili sta?
ma peko ju je u pecnici pa je proradila kao...
Ljudi
Možete mi neki usb preporučiti sa ebaya, da je do 10$?
Kapacitet bi bio u redu oko 4gb za školu, ali bi volio da je kvalitetan :)
hvala...
Dobro jutro.
Lazo malo pretjeruje...
to racija juce bila
Mentalist?
ispravio
Pozdrav ekipa!
Trebam brzi odgovor.
Ja sad trenutno imam Win7 na C: disku.
Dali ja mogu instalirat WinXp na D: disk, pa da me kod bootanja pita dali hožu "dignuti" Win7 ili WinXp??
Hvala!
hvala ekipa
ja idem sad instalirat pa cemo vidjet dal ce radit
sta ako mi se nece dignut windowsi??
da iskopcam hard od D: diska ili?
Ovako nešto? Valjal' ovo štogod :D Ili imate bolji prijedlog?
Perete li ruke nakon kopanja po Recycle Binu?
Čemu pranje ruke iako je to elektronski recykle Binu?
hvala ekipa
Dignut ce se XP, onda ubaci DVD od sedmice, otvori cmd u XP-u, utipkaj ovo: d:\boot\ bootsect.exe /nt60 all (D: je slovo DVD drivea, ako je kod tebe neko drugo, zamijeni ga)
Onda ce se dignut samo Sedmica, u njoj otvori CMD i utipkaj ovo: bcdedit /create {ntldr} –d "Windows XP"
Redovno, učili su me da perem ruke nakon što diram smeće
http://www.ebay.com/itm/NEW-SanDisk-4G-4GB-Cruzer-USB-2-0-Flash-Drive-Storage-/190544828790?pt=PCC_Drives_Storage_Internal&hash=item2c5d5b5976
Ovako nešto? Valjal' ovo štogod :D Ili imate bolji prijedlog?
Imam 4 Kingston sticka, i jedno 5 ostalih firmi, iz iskustva znam da je Kingston najbolji (meni). Imam 2 sticka koja su prošla veš mašinu, padala sa 10 kata (dobro to je samo jedan), prošli više r/w procesa od Čak norisa i i dalje rade pri punoj brzini. Tako da Kingston FTW!
Ovaj ti je super, imam ga ja u 8 GB verziji:
4GB: http://www.ebay.com/itm/4GB-Kingston-DT100-G2-USB-Flash-Drive-DT100G2-4GBZ-/130556252972?pt=PCC_Drives_Storage_Internal&hash=item1e65c2532c#ht_831wt_906
8GB: http://www.ebay.com/itm/New-Kingston-8GB-DataTraveler-100-Generation-2-G2-/120791599006?pt=PCC_Drives_Storage_Internal&hash=item1c1fbd879e#ht_854wt_1272
Dignut ce se XP, onda ubaci DVD od sedmice, otvori cmd u XP-u, utipkaj ovo: d:\boot\ bootsect.exe /nt60 all (D: je slovo DVD drivea, ako je kod tebe neko drugo, zamijeni ga)
Onda ce se dignut samo Sedmica, u njoj otvori CMD i utipkaj ovo: bcdedit /create {ntldr} –d "Windows XP"
Zašto se zezati s takvim stvarima kad imaš mogućnost Win XP moda u 7-ci.
BTW: Dobar dan svima...
kakav smor..
oce neko da proba sa mnom Pocket Tanks preko Hamacha?
hvala ekipa
Zašto se zezati s takvim stvarima kad imaš mogućnost Win XP moda u 7-ci.
BTW: Dobar dan svima...
Vec je odabrao... Ja ga samo vodim nakon toga.Moze i skinut virtualbox pa roknut xp unutra...
Ja bih htio.dual boot 2k i 7 ali nema sata drivera za maticnu Asus P5GZ-MX.. Ili ima al neznam koji su ni gdje ih naci.
Ekipa što se radi kod vas? Kako se provodi nedjelja, meni taman maloprije otišli gosti pa ja odmah na net.. Čitam kako su nam novinari nepismeni.. informatički a i svakako..
EDIT: i kakav bi mi wifi repeater preporučili? neki jeftin a opet da je dobar...
Ekipa što se radi kod vas? Kako se provodi nedjelja, meni taman maloprije otišli gosti pa ja odmah na net.. Čitam kako su nam novinari nepismeni.. informatički a i svakako..
EDIT: i kakav bi mi wifi repeater preporučili? neki jeftin a opet da je dobar...
UTP Cat 6.
+ kad je sutra radni dan.
UTP Cat 6.
Šta ću s tim kablom, ne razumjem.. :P
UTP Cat 6.
Šta ću s tim kablom, ne razumjem.. :P
Jedan kraj prištekaš kod sebe a drugi kod davatelja usluge (legalno ili ilegalno) i signal ti je 100%, još ne troši struju i ne treba održavanje.
pozz.jel vi možete na linksovu stranicu?meni izbacije ovo:
Koristim Firefox
Da, na Firefoxu mi se javlja taj problem. Na IE- u je sve u redu.
Meni Links radi normalno...
Meni Links radi normalno...
Meni ne!