Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 10.319.758
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
16 godina
neaktivan
Re: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
F1-IVO kaže...
Nello kaže...
Eh napokon, hvala na info. Imam Hirens cd boot ali neče očivat s Cd-a ? A zašto neće a dosad je radila OK. Na laptop u BIOS on nema Ide mod a ni  Achi mod nego ih on sam stavlja. Idem probat.

Jučer sam dizao sedmicu na jedan HP kojem je dvd u banani. Instalacija sa sticka je prošla uredno i brzo samo nakon prvog restarta odi odmah u bios i podesi da ti se sistem diže sa harda jer će ti u protivnom ponovo krenut instalacija:)

Znam ali on ima funkciju tipke F10 jer on ima za birat opciju a u popisu se nalazi Hdd, dvd, i lan.

Imam pitanje, U Bios ga detektira dvd pržilicu, međutim ja sam podesio da se bota sa CD/DVD-a a kad se skenira tj. čuje da vrti DVd a međutim on odustane. A niti došlo do onog poznata dijela Any....

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.10.2011 15:49 (Nello).
17 godina
neaktivan
Nello kaže...
Imam pitanje, U Bios ga detektiora dvd pržilicu, međutim ja sam podesoio da se bota sa CD/DVD-a a kad se skenira tj. čuje da vrti DVd a međutim on odustane. A niti došlo do onog poznata dijela Any....

Isto kao i na tom HP-u šta sam radio. Kao da ga nema snage zavrtit. Moguće je da je pržilica na izdisaju ili je leća lasera prljava.

Probaj napravit samo startup repair preko sticka.

World Championships: 7, GP started: 284, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,501
15 godina
odjavljen
power_user kaže...
bobica257 kaže...

Evo radim neku prezentaciju za povijest, a da bude u stilu htel bi ta buden napravljene ko sa starim dijapozivima. Trebao bi mi neki zvuk šaltanja dijapozitiva i neki stari font onako da se vidi da je stari... Fala svima.

Moja preporuka ti je da se ne trudis, ja sam probavao par puta i uvinek bi naisao na komp s open officeom ili starim MS Office pa nikad nije radilo. A kada bi i bio office 2007 bi nesto bilo po Murphyevom zakonu.

Za to nije problem, nego zna ko kakav zvuk promjene dijapozitiva? znate ono šklj-kljk... A ne neki stari font? Onak kao da je iz starih dokumenata, prezentacija... Opet Fala Puno

Ovog forumaša boli briga kakve ste nacionalnosti, rase i spolnog opredjeljenja i jednostavno ga ne zanimaju vaša mišljenja.
16 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Jučer sam dizao sedmicu na jedan HP kojem je dvd u banani. Instalacija sa sticka je prošla uredno i brzo samo nakon prvog restarta odi odmah u bios i podesi da ti se sistem diže sa harda jer će ti u protivnom ponovo krenut instalacija:)

Jedino moram kupit usb stick 4gb jer ovaj moj ima 2gb. Pa ne stane sedmica.

15 godina
sta ima ekipa...ja lagano cekam predavanje. :D
http://www.youtube.com/watch?v=BCeglioeHao&feature=feedu
17 godina
neaktivan
Nello kaže...

Poklonit ću ti ja svog od 4gb i još ću ti stavit instalaciju sedmice gore tako da imaš spremno.

World Championships: 7, GP started: 284, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,501
16 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
Nello kaže...
Imam pitanje, U Bios ga detektiora dvd pržilicu, međutim ja sam podesoio da se bota sa CD/DVD-a a kad se skenira tj. čuje da vrti DVd a međutim on odustane. A niti došlo do onog poznata dijela Any....

Isto kao i na tom HP-u šta sam radio. Kao da ga nema snage zavrtit. Moguće je da je pržilica na izdisaju ili je leća lasera prljava.

Nije iako imam 3 kom dvd pržu ali svaki isto stanje kad neće instalirat samo vrti i on stanje. Leća čista. Jutros je radila dvd prža kad je umećen DVd win 7 i prošla repair ali poslije nije htio dacse očita. Mislim moguće da na kontroler u lapu u banani.

16 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
Nello kaže...

E baš si dobro opisao kao da nema snage vrti, tako i ova događa.

F1-IVO kaže...
Nello kaže...

Poklonit ću ti ja svog od 4gb i još ću ti stavit instalaciju sedmice gore tako da imaš spremno. 

Joj baš si zlatan, a još ti moram zahvalit na pomoći... :) {#}

16 godina
neaktivan
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

Eh da piše i ovako BOOTMGR is missing

Press Ctrl+Alt+Del to restart.

Krivo se ja izrazio BOOTMBR umjesto trebala bit BOOTMGR

17 godina
neaktivan
Nello kaže...

Sutra ili prekosutra ću ti poslati.

16 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
Nello kaže...

Sutra ili prekosutra ću ti poslati.

Ok, hvala na info.

Zasad tipkam na računalu.

16 godina
Nello kaže...

Skini Hirens Boot CD, sprži ga na CD i bootaj, imati ćeš opciju Fix BOOTMGR is missing na 1. ekranu. Meni bi uvijek pomoglo.

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.
17 godina
neaktivan
power_user kaže...
Skini Hirens Boot CD, sprži ga na CD i bootaj, imati ćeš opciju Fix BOOTMGR is missing na 1. ekranu. Meni bi uvijek pomoglo.

Napisao je na prethodnoj stranici da je probao botat sa Hirensa i nemože.

16 godina
neaktivan
power_user kaže...
Nello kaže...

Fala ali on nemože čitat s DVd-a. Inače imam tog programa. Kad se umečem u laptop i pokrene vrti on i stane i daljer ništa, mislio ja da je dvd čitač u pitanju, promjenio drugim i međutim isto stanje. Ali u Bios detektira DVd dakle prepozna, sam,o nije mi jasno zašto nemože očitat sa DVD bilo XP, Viste,Sedmice. linux i niš nije pomoglo jedino to što laptop ima USB pa ču instalirat za par dana jer kod sebe nemam usb stick od 4gb ali imam samo od 2gb.

16 godina
moderator

pozz svima

zna netko gdje ima nekih malih usb memorija (malih po veličini, ne po kapacitetu)?

znam da sam negdje vidio al nemogu nikako naći...

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija................na glupa pitanja odgovaram sa: ke????
17 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

pozz svima

zna netko gdje ima nekih malih usb memorija (malih po veličini, ne po kapacitetu)?

Imaš u Linksu Corsair Voyager mini. 8gb nekih 108 kn (na slici tamo je mini ali ovaj što dobiješ je velične kovanice od 2 kune).

Dan i tebi:)

Evo ovaj dobiješ:

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.10.2011 16:47 (F1-IVO).
15 godina

Ljudi, jedno pitanjce, kolko bih moao ja nadoplaiti u zamjeni za PS#, dao bih ps2 sa nekih 35 igara i wii.

16 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
XXX-Man kaže...

pozz svima

Imaš u Linksu Corsair Voyager mini. 8gb nekih 108 kn (na slici tamo je mini ali ovaj što dobiješ je velične kovanice od 2 kune).

Evo ovaj dobiješ: 

Kolega, evo uspio sam popravit, morao rastavit laptop i pregledao kod utor za pata uređaj di se spaja dvd pržu i kod pinova dobro zalemio i natrag satavio i probam radi učitavanje sa DVD-a i ubacio win 7 repair popravio grešku i zasad sve šljaka. Bem mu miša kako me namučio.

16 godina
F1-IVO kaže...
power_user kaže...

Nisam čitao :(

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.
16 godina
moderator
F1-IVO kaže...

Evo ovaj dobiješ: 

sviđa mi se taj :)

treba mi što manji da mi ne viri jako van iz radija u autu...jednog sam već slomio tako

bilo je neke riječi o nekim ultra malim verbatim memorijama ako se ne varam, navodno tek da bu malo veće od usb konektora...ima tog možda negdje?

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija................na glupa pitanja odgovaram sa: ke????
16 godina
neaktivan
power_user kaže...
F1-IVO kaže...
power_user kaže...

Nisam čitao :(

Nema veze što nisi čitao ali ubuduće da čitaš od reda. Uglavnom, hvala na pomoći. Sredio sam problem...

16 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...
F1-IVO kaže...

Evo ovaj dobiješ: 

treba mi što manji da mi ne viri jako van iz radija u autu...jednog sam već slomio tako

bilo je neke riječi o nekim ultra malim verbatim memorijama ako se ne varam, navodno tek da bu malo veće od usb konektora...ima tog možda negdje?

Bilo pisalo u BUG časopisu kako su testiral jel preživi pod auta tj da pregazi, testira pod vodu i sl. Tam ti je nekoliko slika pa pogledaš i sjetit češ koji model bio.

17 godina
XXX-Man kaže...
F1-IVO kaže...

Evo ovaj dobiješ: 

Evo ih:

http://www.protis.hr/products/details/usb-stick-4gb-kingston-usb-20-hispeed-datatraveler-108-blue/46450

http://www.protis.hr/products/details/usb-stick-4gb-verbatim-micro-usb-hispeed-pblister-caribbean-blue/35712

http://www.protis.hr/products/details/usb-stick-8gb-transcend-jetflash-v90c-metalik/20819

Osobno imao sam jetflash od 4gb, i dosta je mali.

Od dućana RAM3 sam dobio na poklon, na nekoj nagradnoj igri točno veličine usb-a. i par milimetara, ali sad ga nemogu naći na njihovoj stranici...

BTW @monopol, jesi bio u oneme restoranu za čiju si me adresu jučer fanatično pitao :-D

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
16 godina
moderator
16 godina
neaktivan

Ima na ebayu al košta 37$.

17 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

Imaš onih koji izgledaju kao od Logitecha usb receiver za miš i tipkovnicu. Jedva da viri malo.

Evo ti ovaj Verbatim:

http://www.autronic.hr/cms/Detaljno.aspx?sifraProizvod=3094&sifraKategorija=377

16 godina
moderator

mislim da sam našao najbolje rješenje :)

http://www.mikronis.hr/shop/item.asp?itemid=14287&catid=385

stvarno je malen, a microsd kartica imam hrpu doma :)

16 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

mislim da sam našao najbolje rješenje :)

http://www.mikronis.hr/shop/item.asp?itemid=14287&catid=385

stvarno je malen, a microsd kartica imam hrpu doma :)

Od kolike imaš microsd 2gb ili 4gb?

17 godina

Jel ima netko da zna nekoga {#} da popravlja xbox360 konzole?

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
16 godina
moderator
Nello kaže...

Od kolike imaš microsd 2gb ili 4gb?

mislim da su po 1 ili 2...po raznim mobitelima su, a tamo mi veće ni ne trebaju

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice