Root server + brzi upload od doma.
Imo prije 150-170 kb/s od doma.
Sad je oko 300-320
nekako puno imas invitova :D
Sad je oko 300-320
Sad je oko 300-320
sys op ih je natuko.
Reko sam mu da netrebam tolko.
Dao mi je 9999 ali sam vec par ispuco.
Sad je oko 300-320
sys op ih je natuko.
Reko sam mu da netrebam tolko.
Dao mi je 9999 ali sam vec par ispuco.
*It's over NINE THOUSAND!!!!
Ebo majku, i codemaster, neradi mi store, ocu na forum da prijavim kvar, ili da pitam nekoga jel ima rjesenje, nece ucitati registraciju na forum :(
znam :D
nije to nist cudno.
Uglavnom kad sam vidio kolko je nabio i pito cemu to veli da mogu bit sretan posto je to max maxova koji moze unest inace bi dobio i vise.
Uglavnom pomogla je tu jako i donacija + puno uploadao + pozvao ljude koji su isto donirali i uploadaju.
A i posto tipa poznam nije frka
De podijeli onda :). Salim se samo, jedva bih opstao na trackeru ako ima freelecheva. Loos jako upload, 32 kB/s najvise sam lupio :)
nije to nist cudno.
Uglavnom kad sam vidio kolko je nabio i pito cemu to veli da mogu bit sretan posto je to max maxova koji moze unest inace bi dobio i vise.
Uglavnom pomogla je tu jako i donacija + puno uploadao + pozvao ljude koji su isto donirali i uploadaju.
trazio bi invite ali imam los upload :S
nije to nist cudno.
trazio bi invite ali imam los upload :S
također i kod mene
De podijeli onda :). Salim se samo, jedva bih opstao na trackeru ako ima freelecheva. Loos jako upload, 32 kB/s najvise sam lupio :)
s tim nema sanse opstat tamo.
Pravilo je tamo da seedas 1:1 ili 24 sata ostanes u seedu.
Jako puno njih ima rootove (gigabitne) tak da i sa uploadom normalnim za njemce skoro nemas sanse
s tim nema sanse opstat tamo.
Pravilo je tamo da seedas 1:1 ili 24 sata ostanes u seedu.
Jako puno njih ima rootove (gigabitne) tak da i sa uploadom normalnim za njemce skoro nemas sanse
A kaki su ti rootevi i sta su to uopce??
root server.
Unajmis ga negdje (vecinom kod OVH) i deri.
Ko seedbox samo sto sve zivo prepustaju tebi (samo ti instaliraju OS) sve ostalo imas u svojoj ruci.
root server.
Unajmis ga negdje (vecinom kod OVH) i deri.
Ko seedbox samo sto sve zivo prepustaju tebi (samo ti instaliraju OS) sve ostalo imas u svojoj ruci.
za nas koji smo dusu prodali tcomu nista od tog trackera xd lako vama kad imate optiku
ma vraga imam.
Ja idem preko kabela.
skidam sa oko 5-5.5mb/s a uploadam sa oko 300 kb/s
ma vraga imam.
Ja idem preko kabela.
skidam sa oko 5-5.5mb/s a uploadam sa oko 300 kb/s
i dalje xy puta brze od nas xd
Uh, nema sanse da dajem takve pare!
Uh, nema sanse da dajem takve pare!
ha cuj ili imas pa das ili nemas pa seedas od doma.
Ovi koji imaju natuku upload u mjesec dana preko 5TB
The Unforgiven: 39.90€
http://www.kabelbw.de/kabelbw/cms/InternetUndTelefon/DoppelFlatPayTV/CleverKabel_50/
To se ni ne ucitava, cijeli internet je otvoren :D
To se ni ne ucitava, cijeli internet je otvoren :D
otprilike tak da :D
Kliknes i tu je.
Nema veze kolko slika il kaj ja znam cega ima na stranici
Imam ja cijeli ps1 kod kuce, jos u funkciji kad tad, samo sam ko klinac ludi, slucajno oderao poklopac, isao sam izvaditi igru, i ostavio otvoren ps1 sa poklopcem izdignutim, i mislim da je pao dajinac, i ja odem po daljinac, a ono noga zapela :).
Isto tako, dosla sestricna, i par puta pao u istom danu, radi ko urica mala.
neznam koliko je miliampera samo da je org sa slike jer probao sam koristit zamijenske to nije bilo to!
neznam koliko je miliampera samo da je org sa slike jer probao sam koristit zamijenske to nije bilo to!
Dragec imam ti ja taj, original sa ps-a onog malog bijelog, radi provjereno
OHo odlično imam dvojicu prodavača a sad sve ovisi kolika je cijena?
OHo odlično imam dvojicu prodavača a sad sve ovisi kolika je cijena?
ajde pošto je on prvi napisao, neka kaže prvi