- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ljudi trebam pomoć
Ima li tko iskustva s vraćanjem HDD-a linksu? Uglavnom problem je u tome da mi Windowsi (i svi ostali HDD dijagnostički programi - uključujući i onaj od Samsunga čiji je disk) vrište da mi je disk na rubu otkazivanja i da napravim backup/zamijenim ga/bla bla bla. Pada na SMART testu, vuče se ko krepana krava, bučniji nego uobičajeno itd ali nije još kompletno "odapeo" pa neznam da li će mi priznati garanciju. Da ne dođem tamo pa kažu sve je ok, disk radi i to je pogreška u detekciji a na kraju disk rikne nakon mjesec dana s svim podatcima na njemu (imao takav slučaj s hg-spotom).
tl;dr: disk rikava ali nije umro. Da li će priznati garanciju?
Što je za tebe muška i kvalitetna glazba?
pogledaj zadnji post na prošloj str
AJME STO SU SLATKISI...
a ono gore ti je japanese techno-pop (perfume)... ali one su preslatke.....
Prije svega meni se nesviđa pjesma od igora zbog jezika...
Ali iron maiden nebi slušao nema teorije... Za mene je to katastrofa :/
Oprosti tebi je to muska glazba ali meni je zivi uzas...
Ja volim lijepe ženske glasove slušati... Obožavam žene, slušati, gledati, dirati... itd :P
Zato i slusam sto slusam... new age, gothic, j-pop. k-pop... jedino sto odudara od ovoga svega je pop 80ih koji je jednostavno predobar...
hoćeš reć da je najsavršeniji metal bend katastrofa....hoćeš reć da svaka njihova pjesma nije savršena....mislim da te mrzim od sad
hoćeš reć da je najsavršeniji metal bend katastrofa....hoćeš reć da svaka njihova pjesma nije savršena....mislim da te mrzim od sad
Svatko ima svoj ukus...
Za mene je jedan od najsavršenijih metal bendova stari Nightwish (iako je symphonic metal on tu spada)... tebi se vjerojatno ne svidja dosta toga kod njih... i sve uredu...
Ja slusam sto ja hocu...
Zna se što je prava muška muzika:Vuco,Divlje Jagode,Thompson,Metallica,neki opaki Njujorški hip-hop,West Coast ekipa e to ti je muzika za muške.Sve kaj im je na umu direktno u bulju ti kažu,rokaju već dosta dugo i imaju surove tekstove,ko ih ne voli kako Vuco kaže K**a im se ne diže.
e i ovo mi je presuper :D
edit: zgsolja ako je za tebe muška glazba ovaj idiot bez trunke sluha koji se zove thompson onda svaka ti čast jer da ga ja slušam svaki dan, isčupao bi si uši...
Instaliram temu za XP....sigurno će trebat reboot
Zna se što je prava muška muzika:Vuco,Divlje Jagode,Thompson,Metallica,neki opaki Njujorški hip-hop,West Coast ekipa e to ti je muzika za muške.Sve kaj im je na umu direktno u bulju ti kažu,rokaju već dosta dugo i imaju surove tekstove,ko ih ne voli kako Vuco kaže K**a im se ne diže.
TU samo zbog Thompsona...
BTW. Evo nešto i od mene:
Katastrofa... Evo moje playliste :)
Slazem se sa Zeppelinom
Ali neslusam samo metal,nego i classic rock,progressive,heavy ili jednostavno receno sve podvrste rocka(osim punk-rocka).
Najvise cijenim Pink Floyd i Maidene,nekako mi najvise pasu iako su daleko drukciji po vrsti glazbe...
Nemoj samo tomsona...
Svatko ima svoj ukus...
Za mene je jedan od najsavršenijih metal bendova stari Nightwish (iako je symphonic metal on tu spada)... tebi se vjerojatno ne svidja dosta toga kod njih... i sve uredu...
Ja slusam sto ja hocu...
ma znam nediram jau nićij ukus al kad mi je reko da su katastrofa već sam ga objesio u mislima.....inaće dobri su mi nightwish...
Dobro si počeo s Vucom, a onda sve uništio
Di je Pejaković, Mišo, Zeko, Žanko, Slavko, Gazde i ostala prava muška ekipa.
Nema žene koje pjevaju na ovakve stvari - ovo je prava muška muzika
Nažalost,moram se složiti sa dinom u vezi thompsona
taman sam ti sliku htio uvaliti
Slazem se sa Zeppelinom
Ali neslusam samo metal,nego i classic rock,progressive,heavy ili jednostavno receno sve podvrste rocka(osim punk-rocka).
Najvise cijenim Pink Floyd i Maidene,nekako mi najvise pasu iako su daleko drukciji po vrsti glazbe...
love you man