Dan raja...Sta se radi...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Eto me natrag....rušio sam sustav kompletno tako da je sad sve gotovo....ali napravio sam dodatnu particiju od nekih 40 GB za Linux tako da sam sad siguran
Trebam instalirat drivere, tonu programa, temu za XP.... i još SP3 stavit i čekat update-ove
OMG bit će posla
odo sad odgledat Star Trek pa se čitamo za nekih 2-3 sata
Eto me natrag....rušio sam sustav kompletno tako da je sad sve gotovo....ali napravio sam dodatnu particiju od nekih 40 GB za Linux tako da sam sad siguran
Trebam instalirat drivere, tonu programa, temu za XP.... i još SP3 stavit i čekat update-ove
OMG bit će posla
Ajd kreso kad to sve sredis baci 1-2 slike da vidimo...
OMG bit će posla
Dan svima! Krešo, update zakrpe za XP prilično dostaa ima oko 500mb.
Dečki recite mi, jel ima novije mesenger za WinXP?
ja biram žensku
Nađi neku i za mene.
evo nello najzadnje pa biraj... ;)
dobar dan
7 | I tebi sinko |
---|
Smrt fašizmu, sloboda narodu...
Evo sad gledam "Downfall".
Na pola sam i po meni film je odlican.
Ali morao sam uzeti pauzu da odem malo na forum(film traje 2h i 36min)
Napokon instalirao driver za grafu....sad programe koje često koristim....a slike ću skinut opet s neta....valjda ih još imam na 4shared account-u
Napokon instalirao driver za grafu....sad programe koje često koristim....a slike ću skinut opet s neta....valjda ih još imam na 4shared account-u
Linux?
Oćeš ga ponovo instalirat?
vruće mi u sobi za poludit, radijator ugašen, komp ne grije toliko otkada sam stavio još 2 venta. Samo vražji dimnjak koji prolazi kroz moju sobu (u potkrovlju pa vruć ko sam vrag), i ne vrijedi mu ništa što je izoliran, cijelu sobu drži cijeli dan na 24-25°C
Linux?
Oćeš ga ponovo instalirat?
oću...ali tek navečer jer trebam učit za prvu pomoć
ispit mi je preksutra u 11
dan, lol nisam se javio 12 strana
Smrt komunizmu, sloboda narodu...
Ispravak netočnog navoda..
BTW.
Pozdrav...
Šta se radi?
Dobar dan svima
BTW.
Pozdrav...
Šta se radi?
Ajde lijepo budi pristojan i nemoj mi ispravljati moje citate...
Svatko ima svoje uvjerenje, a koliko ja vidim, ja tebi svoja ne nabijam na nos niti ti prepravljam citate...
Zato... put-f-word-here off...
Eto pristojno
BTW.
Pozdrav...
Šta se radi?
Ajde lijepo budi pristojan i nemoj mi ispravljati moje citate...
Svatko ima svoje uvjerenje, a koliko ja vidim, ja tebi svoja ne nabijam na nos niti ti prepravljam citate...
Zato... put-f-word-here off...
Eto pristojno
ah djeca
Dobar dan svima
Zdravo... kako je?
Dobar dan svima
Zdravo... kako je?
A ide, mora...
Jos uvijek je ostalo kolača od Nove pa sam se malo prenajeo
Kako je kod tebe?
i idem malo raditi...