ee ja bih trebala nekvi mobitel--da ima dosta memorije,da ima wireles..bluetoth..šta još...da izgleda drugačije..koji bi to mob bio
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ee ja bih trebala nekvi mobitel--da ima dosta memorije,da ima wireles..bluetoth..šta još...da izgleda drugačije..koji bi to mob bio
jooooooj kad ti ja dođem
jooooooj kad ti ja dođem
Pitaj Šefa ili Ivana123.
DAMIR 1994 STRIKES AGAIN!!!!
si dobro ti?
da
Koliko krznenih životinja?
jooooooj kad ti ja dođem
Ti imas malo dijete.
eeeee.... i ja bi triba...
Koliko kovanih?
Na touch ili može i običan?
Ti imas malo dijete.
Ovo si odlično zaključio.
eeeee.... i ja bi triba...
Koliko kovanih?
pa s obzirom da bih ga mogla dobiti za rođendan..ono..ja ne bih nešto skupo ...i kombinacija touch..tipkice...krznenih..soma,,ne mora biti nov full,, samo me marka zanima,,izbacila bih samsung definitivno...ostale razmotrim
Ti imas malo dijete.
Ovo si odlično zaključio.
hihi..a vid stvarno...imam..a di je drugo..nije na slici...ahh...
Nemoj LG ;)
pa s obzirom da bih ga mogla dobiti za rođendan..ono..ja ne bih nešto skupo ...i kombinacija touch..tipkice...krznenih..soma,,ne mora biti nov full,, samo me marka zanima,,izbacila bih samsung definitivno...ostale razmotrim
SE X10 mini, SE x8, HTC Desire, HTC Legend.
Nemoj LG ;)
Niti nokiu.
Nemoj LG ;)
imam lg trenutno..softver mjenjan pod garancijom..il sam ja maher za sahraniti mob ili im neš ne štima,,sad se gasi sam..kad ga stavim na punjač zadnji pozivi se aktiviraju i zove sve po redu,,sreča pa sam i prekine..ks360..a super mi je za tipkati...
ja imam cooki-a i svaki dan ga želim zakucati u zid koliko je spor... updateo sam softver, pobrisao pola stvari sa teme, ali ništa :P
edit: ivane zašto ne nokiu?
Nokia je izvrstan mobitel :D
ja imam cooki-a i svaki dan ga želim zakucati u zid koliko je spor... updateo sam softver, pobrisao pola stvari sa teme, ali ništa :P
edit: ivane zašto ne nokiu?
Nokia je izvrstan mobitel :D
Pa baci ga u zid...
Ja imam SE w995 i uživam s njim.
Nokia mi se ne sviđa (niti imaju neke poštene modele), pogotovo symbian..
pozdrav...napokon opet na kompu...sav sam strgan
Nemoj LG ;)
imam lg trenutno..softver mjenjan pod garancijom..il sam ja maher za sahraniti mob ili im neš ne štima,,sad se gasi sam..kad ga stavim na punjač zadnji pozivi se aktiviraju i zove sve po redu,,sreča pa sam i prekine..ks360..a super mi je za tipkati...
Ma nije do tebe... do LGa je...
Jep!
Uzmi taj
Opet si pao s motora?
Opet si pao s motora?
pratim te
samo prevelika kolićina alkohola sinoć

pratim te
samo prevelika kolićina alkohola sinoć
Nemoj s motorom...
Nemoj s motorom...
Preporuka za sve forumaše:
izbjegavajte cestu (i nogostup) dok:
- Krešo vozi auto
- Zeppelin vozi motor
Preporuka za sve forumaše:
izbjegavajte cestu (i nogostup) dok:
- Krešo vozi auto
- Zeppelin vozi motor
a obatri bez vozaćke
a obatri bez vozaćke
Aloha muchachosi. Evo kompletna tema o konfiguracijama je refreshirana. Do Bozica zasigurno bude update-a.
Aloha muchachosi. Evo kompletna tema o konfiguracijama je refreshirana. Do Bozica zasigurno bude update-a.
Nije tebi lako:)
Jel stigo mini paket?