Mrnjau.... frrrr,frrrrrrr,frrrrrr. vidiš da predem. Mrnjau.
Nello... ja dobih temperaturu...
Mrnjau.... frrrr,frrrrrrr,frrrrrr. vidiš da predem. Mrnjau.
voZdra marvo
evo uploadam video na jubito.....sad ga "oni" trebaju procesirat
voZdra marvo
evo uploadam video na jubito.....sad ga "oni" trebaju procesirat
E krešo
Šta ima
Ja bolestan :S
BTW jel se tebi čini da smo na review forgeru imali taj smajli ""
Si bio kod doktora? Ako jesi onda leži u krevet i želim ti brzo ozdravljenje.
sriće u mene ka u pasa, sad mi izgubili uplatnicu, ma neću riješit tu prvu pomoć nikad!!!!!
Si bio kod doktora? Ako jesi onda leži u krevet i želim ti brzo ozdravljenje.
Ma samo paracetamol po potrebi
Ma ne mogu ležati u krevetu, dosadno je :/
I hvala na lijepim željama
E krešo
Šta ima
Yo....ajooooj....ispuhavaj surlu stalno (dor' ne stalno al ono znaš )...pij puno tople tekućine (čaj i sl. ), natrpaj se vitaminom C (žderi kiselog kupusa
) i utopli se i odspavaj što više.....i prije neg pomisliš na zdravlje eto ga ko nov
Reveiw šta ......da...valjd' je od istog "proizvođača"
<---
ovaj je isto nešta sumnjiv
Ako ti u školi nebude dobro, reci profesorici da ti nije dobro i da imaš temperaturu pa ćete pustit doma. Tako sam ja radio dok sam išao u školu. Zdravlje se nevalja igrat.
E krešo
Šta ima
Yo....ajooooj....ispuhavaj surlu stalno (dor' ne stalno al ono znaš )...pij puno tople tekućine (čaj i sl. ), natrpaj se vitaminom C (žderi kiselog kupusa
) i utopli se i odspavaj što više.....i prije neg pomisliš na zdravlje eto ga ko nov
Reveiw šta ......da...valjd' je od istog "proizvođača"
<---
ovaj je isto nešta sumnjiv
Ne šmrčem tako da nema potrebe da ispuhavam surlu...
Tekućina ne igra važnu ulogu kod prehlade
Vitamin C ne spriječava prehladu, samo može ublažiti njeno dejstvo, velika zabluda da vitamin C spriječava prehladu
Topla odjeća također nema nikakve veze, svejedno je biti u toplom ili hladnijem.... također velika zabluda
Što se tiče review forgera, nije on đabe forger
Ako ti u školi nebude dobro, reci profesorici da ti nije dobro i da imaš temperaturu pa ćete pustit doma. Tako sam ja radio dok sam išao u školu. Zdravlje se nevalja igrat.
Ne planiram sutra ići u školu kao ni danas...
Ne šmrčem tako da nema potrebe da ispuhavam surlu...
1. Vitamin C ne spriječava prehladu, samo može ublažiti njeno dejstvo, velika zabluda da vitamin C spriječava prehladu
2.Topla odjeća također nema nikakve veze, svejedno je biti u toplom ili hladnijem.... također velika zabluda
Što se tiče review forgera, nije on đabe forger
1. Glupost... Vitamin C je antioksidans te pojačava sam interni sustav obrane (imunosni sustav)... Tako da direktno pomaže u spriječavanju prehlade (prehladu uzrokuje virus)...
2. Također glupost. Hladniji prostori i hladnije odjevanje šalje mozgu signale za određenu količinu hibernacije i usporavanje metabolizma, što znači i usporeno djelovanje imunosnog sustava. Zivci na stopalima imaju jedan od većih utjecaja na mozak, odnosno signalizaciju za usporavanje...
večer jazavci
što se radi?
ja i kad sam bia zdrav nisan bia u školi, a puno mi je tribalo da otiđem
iz nje, e to su bili dani ostat doma cili tjedan i ić dvaput na trening
1. Glupost... Vitamin C je antioksidans te pojačava sam interni sustav obrane (imunosni sustav)... Tako da direktno pomaže u spriječavanju prehlade (prehladu uzrokuje virus)...
2. Također glupost. Hladniji prostori i hladnije odjevanje šalje mozgu signale za određenu količinu hibernacije i usporavanje metabolizma, što znači i usporeno djelovanje imunosnog sustava. Zivci na stopalima imaju jedan od većih utjecaja na mozak, odnosno signalizaciju za usporavanje...
OooooOOOOooo EP pa di si ti meni????? Kako si i šta ima novoga?
Evo na forumu ima novi i stari smajlići.
Sigurno si već primjetio.....
večer jazavci
što se radi?
Evo tipkamo i čitamo. EP pa kud bježiš?!?
Vitamin C ne spriječava prehladu, samo može ublažiti njeno dejstvo, velika zabluda da vitamin C spriječava prehladu
Topla odjeća također nema nikakve veze, svejedno je biti u toplom ili hladnijem.... također velika zabluda
JOK, KRIVO.....
Dakle jedini ovdje ko je u zabludi si ti
EDIT:
Igor brži od mene
Jos se ne zna zasto se temperatura povisuje... mozda za viruse, a mozda za pomoc u obrani...
Jos se ne zna zasto se temperatura povisuje... mozda za viruse, a mozda za pomoc u obrani...
povisuje se zato da se virus oslabi jer virus zapravo nemože preživjeti u nekim ekstremnim uvjetima npr. visokoj temperaturi....kao što je Igor gore rekao:
Citiram:
---------------
Hladniji prostori i hladnije odjevanje šalje mozgu signale za određenu količinu hibernacije i usporavanje metabolizma, što znači i usporeno djelovanje imunosnog sustava. Zivci na stopalima imaju jedan od većih utjecaja na mozak, odnosno signalizaciju za usporavanje...
---------------
a antitijela i NK stanice (natural killer stanice) će ostalo sredit
Zna se zasto... kako se ne bi znalo???
Virusi i bakteriju ili luče enzime koji prelaze moždanu barijeru ili (u slucaju nekih virusa) infiltriraju se u hipokampus i narede si temperaturu koja je njima najpovoljnija za razmnozavanje...
Našoj obrani najbolje odgovara temp od 36.5 do 37.5... sve više uzrokuje prebrzo raspadanje...
Ma nello... imam posla tonu tonu tonu tonu... uf...
Virusi i bakteriju ili luče enzime koji prelaze moždanu barijeru ili (u slucaju nekih virusa) infiltriraju se u hipokampus i narede si temperaturu koja je njima najpovoljnija za razmnozavanje...
Našoj obrani najbolje odgovara temp od 36.5 do 37.5... sve više uzrokuje prebrzo raspadanje...
Nema frke, ja te samo pozdravljam i odmah odletiš. Ma ja sam u banani i imam dosta brige....
Aj idem ja, lijep pozdrav svima. Čitamo se.
Tako me naucise...
Vjerovali ili ne....ali sutra idem na liječnički za polaganje vozačkog ispita
YEEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHH
Rekose neki da "nemam" preko 10000 postova....
ma to je decimalni sigurno!
Nego jel ti radiš šta osim spamaš po forumu kad imaš ovoliko postova?