Dan ljudi
Imam temperaturu
A moram sutra u školu, nemoš ti mojoj mami dokazat' da sam bolestan
da i..kakve veze ima temp. sa školom..
pa zanosi me, ne mogu normalno hodati :S
LOL
Koja temperatura zanosi ljude :D
Dan ljudi
Imam temperaturu
LOL
Dan ljudi
Imam temperaturu
LOL
Čovječe, manta mi se? Bole me očne duplje, grlo me boli :S
pa haj doktoru...
Pošto programiraš u C++-u onda ti vjerujem
Vjerujete li i vi Hambrle-u ili želite besplatan masažer :D
0 | Vjerujem Hambrle-u |
---|---|
7 | Hoću masažer |
0 | Već imam masažer |
3 | Ja sam Hambrle |
pa haj doktoru...
Pa išao sam
Kaže da uzimam paracetamol po potrebi.... Al men' stara kaže "Još nije tolika temperatura da ti ne možeš u školu", čovječe kako ne volim kad mi ne vjeruju, a toplomijer 20 puta pokazao 37 i sinoc 38 stepeni :S
pa haj doktoru...
Pa išao sam
Kaže da uzimam paracetamol po potrebi.... Al men' stara kaže "Još nije tolika temperatura da ti ne možeš u školu", čovječe kako ne volim kad mi ne vjeruju, a toplomijer 20 puta pokazao 37 i sinoc 38 stepeni :S
Pa i nije tak velika :/
Lezi od spavaj...
pa haj doktoru...
Pa išao sam
Pa i nije tak velika :/
Lezi od spavaj...
Pa nije toliko velika, ali je dovoljno velika da ne mogu ići u školu
BTW spavao sam sve do maloprije
EDIT: toplomjer pokazuje 38,5
pa haj doktoru...
Pa išao sam
eh sad možda ima razlog zašto ne vjeruju,možda si previše puta smuljao,sad ti se vrača...ali vidi,,temp nije ništa strašno...malo se više kreći..ako te baca ti haj uz zid...bitna je volja..
pa haj doktoru...
Pa išao sam
eh sad možda ima razlog zašto ne vjeruju,možda si previše puta smuljao,sad ti se vrača...ali vidi,,temp nije ništa strašno...malo se više kreći..ako te baca ti haj uz zid...bitna je volja..
Ako pojede prijesan krumpir 2-3 griza bude imao temperaturu i povračat će
Garnatiram da neće ić u školu
Punih Broj poruka / tema: 3.063 / 190
Idem nabijati postove....
Evo već jedan više...
Ček jel se to Mentalist pokušava ubiti?
Jedino što Mentalist pokušava je biti zanimljiv, međutim ne ide mu.
Broj poruka / tema: 5.094 / 53
Možda je dečko stvarno bolestan u glavu... Al 90% da samo hoće pozornost.
Mentalist je:
1 | Bolestan u glavu |
---|---|
8 | Hoće pozornost |
pozz danny
Broj poruka / tema: 5.094 / 53
ajme a ja samo 3k...
Broj poruka / tema: 1.514 / 46
jesam dobar :D
baš bi mogao ići naučiti malo fiziku :D
pozz danny
Pozz i tebi whisper. Kako život,muž,djeca (ako ih imaš)?
pozz danny
Pozz i tebi whisper. Kako život,muž,djeca (ako ih imaš)?
život super evo sam na brainWave terapiji....muž još radi...a djeca gledaju transformerse...2
Ovo je definitivno najpopularniji smajl
Jou pipl......vac ap
Dino, jel se znaš koristit sa red stone-om?
Nikad čuo :P
odo učit :)
e deckovi ak neko mozda zna o cemu je rijec ;)
Nikad čuo :P
odo učit :)
A jesi lik
Paz' da ti mozak ne pregori
Nitko nema vise od mene postova....
It's over ten thousand!!1!1
Ne znam gdje da napisem, pa cu ovdje, imam jedan ventilator sa strane na kucistu, u maticnu upiknut i stalno se vrti na 2000 rpm, mogu ikako smanjit?
pa haj doktoru...
Pa išao sam
Nop, nisam nikada smuljao, ali imam slabiji imunitet...
Mrnjau.... frrrr,frrrrrrr,frrrrrr. vidiš da predem. Mrnjau.
Nitko nema vise od mene postova....
It's over ten thousand!!1!1
SS or it didn't happen.
Ne znam gdje da napisem, pa cu ovdje, imam jedan ventilator sa strane na kucistu, u maticnu upiknut i stalno se vrti na 2000 rpm, mogu ikako smanjit?
Ako na ventu nema potencimetar onda nemožeš smanjiti i mora tako vrti jer hladi proceve. Ako se još slabije vrti i može doći do povečanje temperature i može crknut procesor. To su napravili da zaštiti od kvara.
EDIT: Uf zabunio sam, mislio na proceve a nisam mislio na kučište. Moja .Da, postoji Speedfan i može podesit u Biosu.
lzgr, hvala što si me proslijedio. Još jednom moja .
Ako na ventu nema potencimetar onda nemožeš smanjiti i mora tako vrti jer hladi proceve. Ako se još slabije vrti i može doći do povečanje temperature i može crknut procesor. To su napravili da zaštiti od kvara.
Specko ne govori on o ventu na procu nego na kućištu. @PLASMAorLCD Probaj sa SpeedFanom