- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ček ček ček ček....
Mene trebaš
Dinu trebaš
Ma mora da je nešto oko linuxa :P
E jesi znao ako pišeš sa naopačkim ekranom da budu slova naopačke?
Prosvijetlio si me
Ne shvatam kako si to uspio skontati
EDIT:
O vidim vidim, sve mi je jasno
je ga laprdate.. vecera maloprije, sad se nikako
uvatit knjige...jojjjjj
Kreso budi oprezan u trazenju djevojke jer one imaju alatda nebih zavrsio ko na drugoj slici
Imam i ja svoj alat za njih
A tesko je one imaju bicprotiv tog se tesko borit
Kreso budi oprezan u trazenju djevojke jer one imaju alatda nebih zavrsio ko na drugoj slici
Imam i ja svoj alat za njih
moja mašina bušilicu ima
i male oči da vidi ponoći,
i ide zvr, zvr, zvr ko švicarski sat
samo ju treba dobro navijat..
Evo našao sam ti, pogledaj gore post gdje sam označio klik.
Morao bih biti agent 007 kao ovaj na slici da bih ih sredio
Ma sredim ih ja svojim pištoljem
Eh idem ja. I imate moj pozdrav! . Do čitanja.
Danas u skoli jedan frend iz mog razreda govori profesorici kako bi tamo nesto bilo zgodno,a ja se proderen ALI NIJE POTREBNO,i dobijen 1 xD
Idem ponoviti zemljopis... sutra pita, a neka profesorica zabrijala za glupu rotaciju Zemlje i sad ja moram od riječi do riječi znati... znači Sunce nije na 15 stupnju nego sunce KULMINIRA nad 15 stupnjem -.-''

Vecer Ljudi......
gori ja!!!
GORI, GORI
doli drzava!!
DOLI, DOLI
Bacio sam jedan ples

a zato niko ne spama tu
a ko to igra? zenit i dinamo?
pozdrav
kako je statičan ovaj univerzum :)
:(

I tao ja idem ulicom, kad odjednom novčanik
Ima'l koga pametnog ovdje......neće mi otvorit skočni izbornik u Start-u....oću poredat po imenu one stvari pod Start > All Programs.....ja stisnem desnu tipku i pojavi se skočni izbornik, ali na jedva sekundu...kao blic fotoaparata, eto toliko se vidi, probam sa onom tipkom na tipkovnici isto sranje....ja mislio neki program upaljen pa malo serucka...ništa......rebootam komp i opet isto sranje....probam be one XPize darkside teme za XP....i neće...isti qrac
Na ostlaim dijelovima oće prikazat izbornik...npr. na desktopu, na taskbaru...ali u Start meniju neće
Pomagajte ljudi......
Ima'l koga pametnog ovdje......neće mi otvorit skočni izbornik u Start-u....oću poredat po imenu one stvari pod Start > All Programs.....ja stisnem desnu tipku i pojavi se skočni izbornik, ali na jedva sekundu...kao blic fotoaparata, eto toliko se vidi, probam sa onom tipkom na tipkovnici isto sranje....ja mislio neki program upaljen pa malo serucka...ništa......rebootam komp i opet isto sranje....probam be one XPize darkside teme za XP....i neće...isti qrac
Na ostlaim dijelovima oće prikazat izbornik...npr. na desktopu, na taskbaru...ali u Start meniju neće
Pomagajte ljudi......
Instaliraj Linux. (NHF)
ja neznam hihi
Pa znalo se da će Hajduk izgubiti...
lijepo neg bude ovako hendikep i još 2 para sutra, i ja opet dobijam na kladuši...
Instaliraj Linux. (NHF)
E'o sve letim
mislim nije neki problem....ali mi je malo čudno...do prije 10 minuta je sve bilo OK, kad ono sranje......
A OS je original
Moglo je biti neriješeno....
A vidi sad ove prilike...