Fuck,sad trebam izbaciti sav namještaj i komp iz dnevnog. Lakiram parkete. Ta hrpa optičkih medija, hebem im mater. I još stvari oko kompa...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zaš je Weky suspended?
A sigurno neku glupost nekom rekao pa eto
ja sam jednom bio rekao da je budala pa sam bio suspendiran 2-3 dana
Budalo jedna, gdje ćeš nekome reći da je budala
Fuck,sad trebam izbaciti sav namještaj i komp iz dnevnog. Lakiram parkete. Ta hrpa optičkih medija, hebem im mater. I još stvari oko kompa...
Oćito si nemašsreće kao ni ja
Oćito si nemašsreće kao ni ja
Kakve sreće? Nije sreća u ovome vvažna.
Zaš je Weky suspended?
Hahahahahaha,ma on je meni reko koji ja ku*ac izvodim a ja mu kažem da on izigrava budalu i eto ti PEH
Zaš je Weky suspended?
Hahahahahaha,ma on je meni reko koji ja ku*ac izvodim a ja mu kažem da on izigrava budalu i eto ti PEH
Pa šta ti izigravaš budalu, šta si čovjeku morao reći da izigrava budalu. Izigravati budalu je jedan relativan pojam, npr. Ukoliko ja izigravam budalu a ti ne izigravaš, to znači da smo ja i ti različiti. Ukoliko ja izigravam budalu a i ti ju izigravaš, znači da izigravamo budale, jer kad bi ja izigravao budalu a ti ne bi, onda se nebi razumjeli, jer ne izigravamo budale, isto tako i obratno, dakle kada bi ti izigravao budalu dok ju ja ne izigravam opet se nebi razumjeli. Mozda si ti mislio da je izigravati budalu zapravo biti budala, ali ne, to je pojam "intaligentno glup" tj izigravaš budalu a nisi budala, dok recimo neki ljudi uopće ne moraju izigravati budalu jer su takvi po prirodi, a i samim time u prednosti jer ti ju moraš izigravati i govoriti wekyu da je izigrava budalu, dok budala ju ne mora izigravati. Kontaš/kužiš
tako da imam za zamjenu procesor, maticnu, lcd ekran, memoriju, bluetooth i wlan module, HDD 2.5", stariju bateriju, touchpad...
mislim da je procesor gecrkt :)
E sada... moram nekako sastaviti (maticna, procesor, memorija) komp koji bi mi sluzio za skidanje torrenta (za ceg je ovaj sluzio) za sitnu lovu, ili za zamjenu ovih djelova :) :) :)
Zaš je Weky suspended?
Pa šta ti izigravaš budalu, šta si čovjeku morao reći da izigrava budalu. Izigravati budalu je jedan relativan pojam, npr. Ukoliko ja izigravam budalu a ti ne izigravaš, to znači da smo ja i ti različiti. Ukoliko ja izigravam budalu a i ti ju izigravaš, znači da izigravamo budale, jer kad bi ja izigravao budalu a ti ne bi, onda se nebi razumjeli, jer ne izigravamo budale, isto tako i obratno, dakle kada bi ti izigravao budalu dok ju ja ne izigravam opet se nebi razumjeli. Mozda si ti mislio da je izigravati budalu zapravo biti budala, ali ne, to je pojam "intaligentno glup" tj izigravaš budalu a nisi budala, dok recimo neki ljudi uopće ne moraju izigravati budalu jer su takvi po prirodi, a i samim time u prednosti jer ti ju moraš izigravati i govoriti wekyu da je izigrava budalu, dok budala ju ne mora izigravati. Kontaš/kužiš
Kontam/kužim ma ja sam mu tako reko onako bezveze nisam mu mogo reć da je pi*ka,il već šta,mislio sam bit ću suspendiran,ali eto sreće nikada
Šta je bilo s Wekyem? Dokad je suspendiran?
Zaš je Weky suspended?
Kontam/kužim ma ja sam mu tako reko onako bezveze nisam mu mogo reć da je pi*ka,il već šta,mislio sam bit ću suspendiran,ali eto sreće nikada
očito da ne kontaš, dok si taj post napisao
Šta je bilo s Wekyem? Dokad je suspendiran
Pitaj moderatora,ali sumnjam da će ti reć
Skratite citate, bit će kartona
Koga, Krešu?
Zaš je Weky suspended?
A
očito da ne kontaš, dok si taj post napisao
Kak bi dino reko:nekontam hahahahahhahha
A šta se može
Koga, Krešu?
Jok đuru
zasto? nitko ne zna...
zasto? nitko ne zna...
eplati je stavljao link na svoj sajt i rekao kako je nabavio u svoju kolekciju F1 2010, i ovi ga suspendirali zbog reklamiranja
Skratite citate, bit će kartona
Nesmiju se pisati 1 post za drugim! (double post)
Koga, Krešu?
Vamo crko procesor... a mobilni procesori (TL 58) su skupi ko vrag...
Ti?
Vamo crko procesor... a mobilni procesori (TL 58) su skupi ko vrag...
Ti?
Mislim da ti ja imam neki krepani Acer (vjerojatno jedino je proc ispravan) ali moram provjerit koji je proc unutra (dosta je star lap).
za vikend sam se zgazio od posla, cijelu kuću smo sređivali ono generalku do kraja sad prije zime i tako...
šteta zbog lap-a ova opcija je zanimljiva što govoriš, za torrente i deri...
ovdje je otisao proc 100%... nece ni da dodje do biosa... smrc... a jedino to je moglo otici...
ovdje je otisao proc 100%... nece ni da dodje do biosa... smrc... a jedino to je moglo otici...
Budem provjerio čim ga iskopam iz nereda.
Tip mi ga je dao jer je nagazio malo žešće na njega:(
Dobar dan
Kaj se radi?
Evo radi se
Pozdrav
Budem provjerio čim ga iskopam iz nereda.
Tip mi ga je dao jer je nagazio malo žešće na njega:(
ma ja se razmisljam da se bacim na otkupljivanje starijih laptopa... skuzio sam da se skoro svi tosibini laptopi mogu ubaciti u kuciste...
A imam par frendova s novijim laptopima kojima je nesto crklo... mozda bih napravio nesto od toga na kraju... hmm....
Aj ne ser'
Oće netko DDR1 rama?
Proc je AMD-ov Turion64 (mislim da je jednojezgreni samo moram još provjerit socket).