- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ipak to nece biti za klince portalcic nego malo ozbiljniji...
Ja sam Mate Lula i volim se rokat u zilu....
Bolje u žilu nego u bulju
mislim oćeš jednu beta?
može to i pismeno nema beda.. sam neznam kako ćemo to izvest
Ivo aj kad si tu...de mi reci za čeg služi onaj 4-pinski konektor uz onaj 20-pinski...jel dobijem neko poboljšanje s tim ili šta više
God damn it Ivo nemoj mi sad oflajn
A ništa pitat ću u "Napajanja za vaše konfe" temi
mislim oćeš jednu beta?
I ti si čudan...
Nije recenziranje tek tako...
To ti je slično kao da pišeš vijesti ne ide sve tako lagano :)
Ipak bi trebao imati više iskustva od 6 razreda u osnovnoj školu jer bi trebao imati veću dozu pismenosti :)
Ne boj se.
Ja pišem za mamu tekstove kada ona ne može :)
mislim oćeš jednu beta?
I ti si čudan...
Ipak bi trebao imati više iskustva od 6 razreda u osnovnoj školu jer bi trebao imati veću dozu pismenosti :)
Kumica kaže...
Tak je!!!
mislim oćeš jednu beta?
I ti si čudan...
Moje misljenje isto, s tim da zao mi je... ali vecina koja je ispod 18 godina nece moci nista raditi... normalno za ponekoga ispod ce se mozda naci nesto...
Sorry fejs..
Evo neću ništa više.. Zaposli si starije sa ,,više iskustva"
Sorry fejs..
Evo neću ništa više.. Zaposli si starije sa ,,više iskustva"
Normalno da hocu... da sam ja zaposljavao takvu djecicu, imao bih vise gubitka nego sto sam kredita uzeo...
Divim ti se. Kraljčino.
mislim oćeš jednu beta?
I ti si čudan...
Moje misljenje isto, s tim da zao mi je... ali vecina koja je ispod 18 godina nece moci nista raditi... normalno za ponekoga ispod ce se mozda naci nesto...
Istina :)
Ja sam imao par honorarnih poslića :)
Ali nebih imao vremena za nešto veliko :)

Divim ti se. Kraljčino.
Aj Domba oladi dječije hormone
Istina :)
Ja sam imao par honorarnih poslića :)
Ali nebih imao vremena za nešto veliko :)
Pa racunam da ne bi trebalo previse... ono... napravi se par tekstova tijekom tjedna, prevodioc ih u firmi prevede na engleski (posto ima stalan status, a super covjek), stavi se i eng i hrv verzija...
Za ethical hack/crack i slicno vec imam toliko teksta koje sam ja tijekom godina pisao... treba ih obraditi, lektorirati i prevesti...
Mislim da bi se sve to dalo s ne baš puno love srediti...
A kako bih placao ljude... postotak s reklama s stranice... ili cemo vec nekako drugacije smisliti... hm... svidja mi se ideja...
Jbt pitam za pomoć odma me NE NE NEMOŽE KOJI KLINAC TO JE PORTAL ZA ODRASLE.... ajde goni se jbt.. lijepo sam pito.. da ne je mogo bit odgovor..
Pa racunam da ne bi trebalo previse... ono... napravi se par tekstova tijekom tjedna, prevodioc ih u firmi prevede na engleski (posto ima stalan status, a super covjek), stavi se i eng i hrv verzija...
Za ethical hack/crack i slicno vec imam toliko teksta koje sam ja tijekom godina pisao... treba ih obraditi, lektorirati i prevesti...
Mislim da bi se sve to dalo s ne baš puno love srediti...
A kako bih placao ljude... postotak s reklama s stranice... ili cemo vec nekako drugacije smisliti... hm... svidja mi se ideja...
Super je ideja :D javi kada središ sve... srento :)
Fajt, fajt, fajt!!!
Samo ti ignoriraj... bmk "me"...
Fajt, fajt, fajt!!!
Volim misliti da i u osobama tinejđerskih godina postoji nesto vrijedno i pametno :) tako da nista od ikakvog fajta :)
@ dinich... pa ne mogu ja to napraviti sam... sve ti to zavisi od podrske ljudi i koliko ce nas se organizirati....
A sada da razmisljam sto cu za veceru... rucak sam preskocio...
moze mi neko preporucit neki sah za starog da nije online
Volim misliti da i u osobama tinejđerskih godina postoji nesto vrijedno i pametno :) tako da nista od ikakvog fajta :)
Šteta...