Probaj na sebi :D
Otvori temu i skresi svima.... I onda probaj
Je... Pa da ne sudjelujem na forumu ? Bilo bi vam dosadno :)
Probaj na sebi :D
Otvori temu i skresi svima.... I onda probaj
lol šta sve prodaješ. Skini koji kvadrat parketa iz dnevnog boravka i prodaj za 30kn
E ako hočeš izvadit ću ti ja par komada...
Krešek...
Budem ti ja to besplatno dao... Jbte kome ču uvaljat to prašnjavo sranje... A eto tebi pa ti radi šta očeš sa time ;)
A ti meni pošalji zadnji broj buga ili predzadnji :P
Imamo li dogovor :P
lol ostavi ti kako je.. Nemoj deformirat kuću..
lol šta sve prodaješ. Skini koji kvadrat parketa iz dnevnog boravka i prodaj za 30kn
Krešek...
Budem ti ja to besplatno dao... Jbte kome ču uvaljat to prašnjavo sranje... A eto tebi pa ti radi šta očeš sa time ;)
lol ostavi ti kako je.. Nemoj deformirat kuću..
Slušaj ja sam ovamo kada me trebaš...
Par komada niko neće skužit za tebe 20 imam brodski pod...
Krešo idem poslikat taj klinac
Krešek...
Imaš ga u PDF-u na PvTorrent-u
Da nema tebe, roby-a, torente-a Nello, forum bi bio prilično zasut djecom i njihovim igricama u pjesku.
Da nema tebe, roby-a, torente-a Nello, forum bi bio prilično zasut djecom i njihovim igricama u pjesku.
(mutavi dječiji glas) Čiko, čiko, čiko....jel imate bombona
Tnx Weky :S
Poz svima, kaj se dela?
Ja evo doletil s posla.
Pjesak, gdje je?
Uh zaboravio sam i tebe, slabo si aktivan u zadnje vrijeme
Poslovan čovjek vidi se nema šta
Ovakvi postovi znaju biti prilično uvredljivi tinejdžerima poput mene jer takvim izjavama ispada da smo prilično glupi, nezrelog razmišljanja (ne brini, možda je tako, no nismo ni mi glupi, znamo i mi koju pametnu prozboriti), a nismo. Znamo zaključivati u većini slučajeva i imamo svoje "JA". Stoga mislim da takvih komentara treba biti manje. Kasnije ćemo mi govoriti tebi kad budemo tvojih godina (i ostalima) što vi tako stari djeduskare radite na forumu još (ako bude postojao) pa ćete se zamisliti (da li ćete?) iako je u ovom slučaju suprotno.
Kažeeee.....
Dijele dva debila bombone:
Čitajte sve debilnim glasom
Prvi: Jedan meni, jedan tebi, jedan meni, jedan tebi, jedan meni, jedan meni, jedan meni
A drugi mu: A jedan teeeebiii
Pjesak, gdje je?
Mislio je preko prenesenog značenja na tvoje ometanje anashike_nekibroj i tvoje svađe sa pola foruma.
Ovakvi postovi znaju biti prilično uvredljivi tinejdžerima poput mene jer takvim izjavama ispada da smo prilično glupi, nezrelog razmišljanja (ne brini, možda je tako, no nismo ni mi glupi, znamo i mi koju pametnu prozboriti), a nismo. Znamo zaključivati u većini slučajeva i imamo svoje "JA". Stoga mislim da takvih komentara treba biti manje. Kasnije ćemo mi govoriti tebi kad budemo tvojih godina (i ostalima) što vi tako stari djeduskare radite na forumu još (ako bude postojao) pa ćete se zamisliti (da li ćete?) iako je u ovom slučaju suprotno.
Svi smo mi -Anshika.
Poz svima, kaj se dela?
Ja evo doletil s posla.
Samo zgrce pare, nas siromake ko j.ebe...
Mislio je preko prenesenog značenja na tvoje ometanje anashike_nekibroj i tvoje svađe sa pola foruma.
Ali priznaj, ovo s pjeskom je dobra sala...
Ali priznaj, ovo s pjeskom je dobra sala...
Dobro jest! No jesi se okanio onoga znaš već?
Ma ne, nisam rekao da ste glupi.
Stvar je u tome da vecina takvih rade glupe stvari poput:
- Današnjeg otvaranja slavnog review-a by damir1994
- Glupe svađe; Tipa Srbi su vaki naki, mi smo hrvati, Bad Blue Boys su zakoni, Hajduk je smeće, bla bla.... ATi sranje, nvidia sranje, AMD nevalja, intel ga dere.... Još 100x takvih slučajeva...
Ima na forumu itekako pametne djece, i po 95. godište ponašaju se jako pristojno, stvar je očito kućnog odgoja.
Nepotrebno filozofiranje koje je ujedno i pasivan napad na ostale forumaše.
Ko te dira, ko te oće? Aj se učlani u udrugu B.A.B.E, one se isto uvijek osjećaju uvrijeđene i napadnute. :D
Napokon se stvara atmosfera BIRTIJE!
Kažeeee.....
Dijele dva debila bombone:
Čitajte sve debilnim glasom
Prvi: Jedan meni, jedan tebi, jedan meni, jedan tebi, jedan meni, jedan meni, jedan meni
A drugi mu: A jedan teeeebiii
I dođe danijel i sve pokrade...
Krešo evo slike budem sutra vidio poštatinu...
E al ja volim onaj zvuk dok list samo ti to meni pošalji ako ne pošalješ ja ću pokucat na vrata tvoja...
Mere, mere brate...mere
BTW kolko sam ti kriv
evo mene iz škole
Ma ne, nisam rekao da ste glupi.
Stvar je u tome da vecina takvih rade glupe stvari poput:
- Današnjeg otvaranja slavnog review-a by damir1994
- Glupe svađe; Tipa Srbi su vaki naki, mi smo hrvati, Bad Blue Boys su zakoni, Hajduk je smeće, bla bla.... ATi sranje, nvidia sranje, AMD nevalja, intel ga dere.... Još 100x takvih slučajeva...
Ima na forumu itekako pametne djece, i po 95. godište ponašaju se jako pristojno, stvar je očito kućnog odgoja.
Dođi u osnovnu školu pad ćeš vidjeti koliko ima kućnog odgoja. Djeca rade sve samo da naprave probleme. Npr. u mojo osnovnoj školi nije se smjelo staviti ni wc papir u wc-ove zato što djeca to odmah bace kroz prozor. Čak je jednom jedno djete izvršilo veliku nuždu na sred wc-a.
No mora se priznati kad su ovdje djeca poput mene onda ovdje nema one prave atmosfere što je prije bilo. Posebno u bircu i nespavalicama.
smrdljivi grad zatvara podrume
smrdljivi grad zatvara ulice
smrdljivi grad je zadovoljan sobom
strukture ga dobro furaju
kosijaneri trule u patikama
muda im zaprasuju ceste
guzice spustaju nisko do poda
kako se oni samo dobro furaju
smrdljivi grad otvara jeftine bircuze
za sljakere sto locu ko pesi
studenti bez diplome
zene bez ljepote
nezenje bez stana
putnici bez para
jeftina mjuza teska cuga
lutrija je njihova furka
jeftina mjuza teska cuga
uzas je moja furka
Predobar tekst Stulica, procitajte ga.
evo mene iz škole
(debilni glas) i,i,i,i,i,i....kako je bilo, kako je bilo, adj rec', rec, rec...kako je bilo
[glumim da sam znatiželjno/hiperaktivno/dosadno dijete od 8 godina ]
Dođi u osnovnu školu pad ćeš vidjeti koliko ima kućnog odgoja. Djeca rade sve samo da naprave probleme. Npr. u mojo osnovnoj školi nije se smjelo staviti ni wc papir u wc-ove zato što djeca to odmah bace kroz prozor. Čak je jednom jedno djete izvršilo veliku nuždu na sred wc-a.
No mora se priznati kad su ovdje djeca poputm mene onda ovdje nema one prave atmosfere što je prije bilo. Poswbno u biecu i nespavalicama.
E o tome ja pricam. I kad ti takav dode na forum pametovat o necemu, jasno je da te stvar frustrira.
Krešo evo slike budem sutra vidio poštatinu...
E al ja volim onaj zvuk dok list samo ti to meni pošalji ako ne pošalješ ja ću pokucat na vrata tvoja...
Mere, mere brate...mere
BTW kolko sam ti kriv
Za sada ništa :) Budemo se dogovorili otom potom ;) Meni ovo netreba a neželim nekome uvaljati pa da mi govori kako sam mu nešto prodao a nevalja, pa evo budem tebi poslao ;)
E slušaj budem ti javio kada sam poslao nemam vremena ovih dana hebena škola -.-''
Uglavnom glasit će tvoje ime i prezime adresa bude sve stiglo u žutom paketu... ;)