Pa koliko knjiga za sad imaš?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Za samo 100 € se može otvorit server i to torrent server ...nice
A jbg...onda nek me ban-aju nemam više živaca za UP-anje jer nitko neće skidati ono što ja imam
...ma nema veze....pitat ću BORG-a jel zna neki tracker koji ja tražim
Ne se ljutiti... ali kakav ti je to djecji stav... nek te bannaju? zasto bi te bannali ako nisi napravio nista lose...
A pobogu...
Ma ne ljutim se ja...nego kažem da neću ići tamo đabe...iako volim pomagati ljudima i to...ali nitko neće skidati štogod ja stavim...aj onu kolekciju Electro House-a i dva filma što sam stavio sam molio ljude da skidaju....aj ako bar nekako unajmite storage server onda ću sudjelovat ali ovako mi se neda UP-at
Pa zato stavljas tamo ono sto mislis da ce ljudi skidati... ja sam imao prosjecno 9 skidanja po torrentu, u 5 najdownloadanijih, 3 moja torrenta...
Trebas stavljati ono sto je rare i sto nema ili je jako rijetko na drugim trackerima... Na srecu ja imam tonu toga... Sto s Underground stranica koje su vecinom zatvorene sada, sto s security stranica...
Tate... Koga drugog?
A kako ih tražiš?! Možda je u tome problem.
A kako ih tražiš?! Možda je u tome problem.
Valjda od prošle generacije....
Hola kupio sam si multimetar
Ima mogućnost da mjeri i temperaturu, pa sam ga odmah oprobao... Naslonio sam termalnu sondu na backplate GTX-a 480 i zrak koji ispuhuje ima temperaturu od 71C (GPU je trenutno na 88, a PCB na 65C (100% load)
Temperatura u kučištu je 40C (sonda je odmah pokraj GTX-a)
Hola kupio sam si multimetar
Ima mogućnost da mjeri i temperaturu, pa sam ga odmah oprobao... Naslonio sam termalnu sondu na backplate GTX-a 480 i zrak koji ispuhuje ima temperaturu od 71C (GPU je trenutno na 88, a PCB na 65C (100% load)
Ne trebaš kupovati ove godine drva za grijanje
Ma ne ljutim se ja...nego kažem da neću ići tamo đabe...iako volim pomagati ljudima i to...ali nitko neće skidati štogod ja stavim...aj onu kolekciju Electro House-a i dva filma što sam stavio sam molio ljude da skidaju....aj ako bar nekako unajmite storage server onda ću sudjelovat ali ovako mi se neda UP-at
Dobar dan! Molim limunadu.
Evo je on the house
Opa! Brza posluga. Superiška!. Dobar limunada. Koji OS koristiš?
Ako nije tajna tko ti je na avataru? Tj, na slici? Neka tvoja djevojka ?
Samo su ti 26 ljudi to pročitali. I da se zna dam ti ja prvi dao TU.
Ako nije tajna tko ti je na avataru? Tj, na slici? Neka tvoja djevojka ?
Više od cure :) ali dobro ne bih o tome vamo :)
Samo su ti 26 ljudi to pročitali. I da se zna dam ti ja prvi dao TU.
Hahaha :) a sto ces... procitat ce to jos puno ljudi... trebat cu par bumpova posto ne zelim da mi lockaju temu kasnije zbog self bumpova...
Nešto je bilo sa bol serverima. Nisam im mogao pristupiti posljednjih 5-6 minuta.
idem probat trčat... wish me luck
da vidimo jel valja šta ova liva noga...
Moja draga je polozila ispit :) lijepo...
Za ljude kji se kuže u WLAN itd KLIK.... pomozite liku....jer ja ne znam u čemu je problem
jel to google translate?
A nego šta. Mali napravio "vlastiti" review bez ijednog testa itd.... Velika LOL-čina
proba san nakon 100m već me slezena stisla,
zglob još boli, al ić će nabolje, triba ga još ojačat...
nema predaje
proba san nakon 100m već me slezena stisla,
zglob još boli, al ić će nabolje, triba ga još ojačat...
nema predaje
Trčanje je jako loše poslije ozljede...
Znaci evo ti sto bi trebao raditi: Brze hodanje (od 6 do 8km/h) prvih 7 dana 30 minuta, sljedecih 7 dana probaj od 45 do 1 sat...
Nakon toga lagano trcanje bez ubrzanja 3 dana, potom lagano trcanje s ubrzanjem ostatak tjedna...
Ne se preforsirati inace ces sprijeciti zarastanje i/ili obnovu zgloba...
Pozeljno namakanje zgloba u toploj vodi 15 do pola sata svakih 3 dana...
Obriso sam onu debilanu od teme.
Pa ljudi polako al sigurno nisu cisti.
Jos samo fali da se pravi reviewer javi i trazi odstetu za copy paste.
Bem ti mulce.
Ostavite se tipkanja i kopiranja i bacajte tipkovnice i miseve kroz prozor.
Na sta su ljudi spali pa to nije za vjerovat
Može li me netko reći o čemu se radi?!
Obriso sam onu debilanu od teme.
Pa ljudi polako al sigurno nisu cisti.
Jos samo fali da se pravi reviewer javi i trazi odstetu za copy paste.
Bem ti mulce.
Ostavite se tipkanja i kopiranja i bacajte tipkovnice i miseve kroz prozor.
Na sta su ljudi spali pa to nije za vjerovat
E LUXX...sad si me stvarno nasmijao...hahhahaah....jesi lik xD
Ali šta je, je ljudi ne znaju ništa o kreativnosti i trudu koji ostali ulagaju u te stvari
Može li me netko reći o čemu se radi?!
o siru ;)
Ali što je najjače lik je samo ranslejtao tekst i takovog ga pustio. Tekst je bio živi užas, Antimon iz Večernje škole bi napisao ispravnije, ali damiru to nije bilo čudno. LOL