Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 10.232.094
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
17 godina
neaktivan
RE: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
DamageHigh kaže...

To je logo..lol..idiotski, da..

LoL...

Kao uci te osnovama programiranja, iako ja nikad nisam to rabio... U prvom srednje bio sam prvi na zupanijskom iz info (Pascal), u drugom prvi isto, samo sada s C-om kojeg i dan danas radim i zahvaljuci tome imam ovo sto imam...

In Control
15 godina
neaktivan
ivan123 kaže...
Daniman123 kaže...

Ma daj onu žabetinu pomicat je po meni skroz retardirano...

Mrzio sam to :S

Tak je!

Ups...kriva NevinašceBelji se
Evo prava Cool

(Krešo, slika)

DamageHigh kaže...

I kod nas 25.wee..inače ne pušim, niti mislim početiNevinašce..iako svaki drugi iz trećeg ili četvrtog razreda puši..ispred škole sve po dimu smrdi..Izlanuo se

Niti ja... sve ženske iz razreda puše.. a poslije odmora ne možeš ući u razred od dima...

I kod mene su sve ženske pušile osim nekih 7-8 njih....a što je najjače tražile su sve kaugumu NamigivaIzlanuo se

WHAAAAAAAAAAAZZZZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!! .......................IN GAME: IWEK91
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.9.2010 15:49 (Krešo91).
15 godina
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

LoL kad se sjetim kubanke pod informatikom, to je bila GUSTA GUSTA magla, nas 10 svi odreda, nastavnica je poludila, skoro smo izletili iz škole Smijeh 

If You Ain't Outta Control, You Ain't In Control. My life DRIFT' S around cars
16 godina
EnlightenedPhoenix kaže...

Kao uci te osnovama programiranja, iako ja nikad nisam to rabio... U prvom srednje bio sam prvi na zupanijskom iz info (Pascal), u drugom prvi isto, samo sada s C-om kojeg i dan danas radim i zahvaljuci tome imam ovo sto imam...

Svi uče osnove programiranja, osim nas ekonomista... Viče

Mi radimo samo u mutavom officeu i to u onom iz 2003. Izlanuo se

BOG I HRVATI /// Prospi na nas radost sa visina, učvrsti nam vjeru u Tvog Sina!!
15 godina
neaktivan
ivan123 kaže...

Onda uzmi neku knjižurinu za programiranje i rokaj...pa onda ti njih uči Cool

WHAAAAAAAAAAAZZZZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!! .......................IN GAME: IWEK91
15 godina
ivan123 kaže...

ajme da vidiš naše kompjutere, KRŠ PRAVI KRŠ, još oni njih okrenuli jednog prema drugome pa griju ko radijatori, nek čak imaju i 98-icu Smijeh

If You Ain't Outta Control, You Ain't In Control. My life DRIFT' S around cars
16 godina
Krešo91 kaže...

I kod mene su sve ženske pušile osim nekih 7-8 njih....a što je najjače tražile su sve kaugumuNamigivaIzlanuo se

Uvijek traže... ali mi glumimo onog srbina (iz serbian lession sa youtube-a).. 

'Imaš žvaku? Imam, al' ti ne dam!Smijeh

Genoxxx kaže...

LoL kad se sjetim kubanke pod informatikom, to je bila GUSTA GUSTA magla, nas 10 svi odreda, nastavnica je poludila, skoro smo izletili iz škole Smijeh 

Smijeh

BOG I HRVATI /// Prospi na nas radost sa visina, učvrsti nam vjeru u Tvog Sina!!
17 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...
ivan123 kaže...

Svi uče osnove programiranja, osim nas ekonomista...  Viče

Mi radimo samo u mutavom officeu i to u onom iz 2003.  Izlanuo se

Onda uzmi neku knjižurinu za programiranje i rokaj...pa onda ti njih uči Cool

Regaj se na privatni tracker (ovaj pvtorrent nas), budem ja LEGALNO uploado tonu toga, puno toga svoga...

In Control
16 godina

Regaj se na privatni tracker (ovaj pvtorrent nas), budem ja LEGALNO uploado tonu toga, puno toga svoga...

Za njega treba pozivnica?

17 godina
neaktivan
ma ima problema zasada... (nova skripta, slab server...) i ne jos ne treba....

Ja bi im najvise volio ustupiti dio mog clustera, ali zbog.... hm... zakonskim procedura... ne usudim se...
In Control
15 godina
neaktivan
ivan123 kaže...

Za sad ne treba jer su registracije otvorene....ja imam nekih 5 giga upload-a i par pozivnica...ali većinom zbog bonus points-a od Izgr-a (TNX again Namigiva)

15 godina
Krešo91 kaže...
ivan123 kaže...

Za sad ne treba jer su registracije otvorene....ja imam nekih 5 giga upload-a i par pozivnica...ali većinom zbog bonus points-a od Izgr-a (TNX again Namigiva)

SUCKER!!!{#emotions_dlg.tongue-out} Ja imam nekih 40 giga..

/(([ ∂αмαgєнιgн ]))\
15 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...

BTW pročitaj OVOPlač

17 godina
neaktivan
Sad imate 0 :P

ajde ajde... polako samo...
In Control
15 godina
neaktivan
Sad imate 0 :P

ajde ajde... polako samo...

Evo regam se sa nickom kao ovdje Osmijeh.....ali server je pretrpan Belji se

15 godina
Krešo91 kaže...
DamageHigh kaže...

BTW pročitaj OVOPlač

A jebeš ga...vjerojatno im se nebudem regal više..i sad malo malo pa je server too busy..-.-

/(([ ∂αмαgєнιgн ]))\
17 godina
neaktivan
LoL zasto se ne bi regao? samo zato sto ti je brojka sada 0???

A dobro... a ja taman mislio neka mala natjecanja organizirati kad se srede svi problemi...
In Control
15 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...
Krešo91 kaže...
DamageHigh kaže...

BTW pročitaj OVOPlač

A jebeš ga...vjerojatno im se nebudem regal više..i sad malo malo pa je server too busy..-.-

Nezz..ni ja oću li se regat više uopće, jer ja sam mislio da imaju "storage server" ...kad ono ko skida skida..a ko ne nema Izlanuo se

BTW jel ima neki privatni tracker sa tim bonus points-ima i da mogu normalno up-at i kad nitko ne skida...dakle da ima svoj "storage server"

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.9.2010 16:05 (Krešo91).
15 godina

A dobro... a ja taman mislio neka mala natjecanja organizirati kad se srede svi problemi...

Ne nego zato što tracker nisam uopće koristio niti mi treba...a i ovi "server is too busy" errori mi lagano idu na nerve..

/(([ ∂αмαgєнιgн ]))\
17 godina
neaktivan
LoL cek ti mislis da se s 100 eura moze sve to otvoriti??? pa dajte ljudi...

Ovo je TRACKER za zabavu ljudi, za djeljenje odredjenih sadrzaja i prijateljsku atmosferu...

Mislim ako ste se vi svi regali samo zbog toga... onda... ne znam sto da kazem...

I da kreso... vec si se regao :P
In Control
15 godina
neaktivan

ja vidim da si se regao

Xfire:mirkeckiller///////////COD2 nick:|BuG|Mirkeckiller ///////// Trackmania nations forever login:mirkeckiller
17 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...

Ne nego zato što tracker nisam uopće koristio niti mi treba...a i ovi "server is too busy" errori mi lagano idu na nerve..

Pa ne treba ni meni... ali eto volim malo zavijati po shoutboxu, i pomoci ljudima kad mogu, pogotovo s wast collection of ebooks koje imam i raznih ethical hack/crack programcica...

In Control
15 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...

Pa ne treba ni meni... ali eto volim malo zavijati po shoutboxu, i pomoci ljudima kad mogu, pogotovo s wast collection of ebooks koje imam i raznih ethical hack/crack programcica...

napravi pack pa uploadaj(e-books)

Xfire:mirkeckiller///////////COD2 nick:|BuG|Mirkeckiller ///////// Trackmania nations forever login:mirkeckiller
15 godina
neaktivan
LoL cek ti mislis da se s 100 eura moze sve to otvoriti??? pa dajte ljudi...

Ovo je TRACKER za zabavu ljudi, za djeljenje odredjenih sadrzaja i prijateljsku atmosferu...

Mislim ako ste se vi svi regali samo zbog toga... onda... ne znam sto da kazem...

I da kreso... vec si se regao :P

Za samo 100 € se može otvorit server i to torrent server Iznenađen...nice Cool

A jbg...onda nek me ban-aju Izlanuo se nemam više živaca za UP-anje jer nitko neće skidati ono što ja imam Mršti se...ma nema veze....pitat ću BORG-a jel zna neki tracker koji ja tražim

17 godina
neaktivan
Marsel007 kaže...

napravi pack pa uploadaj(e-books)

sveukupno oko 120 GB visoko kvalitetnih i probranih ebookova koji se ticu IT-a, programiranja, ethical hackinga, razni security clanci s security foruma... itd itd.. :)

a ne djelim ja to samo tako :) ipak su trebale godine da se sve skupi...

In Control
17 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...

Za samo 100 € se može otvorit server i to torrent server  Iznenađen...nice Cool

A jbg...onda nek me ban-aju Izlanuo se nemam više živaca za UP-anje jer nitko neće skidati ono što ja imam Mršti se...ma nema veze....pitat ću BORG-a jel zna neki tracker koji ja tražim

Ne se ljutiti... ali kakav ti je to djecji stav... nek te bannaju? zasto bi te bannali ako nisi napravio nista lose...

A pobogu...

In Control
15 godina
protjeran
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

Kakvo sam samo deranje pretrpio jer nisam nasao knjige...

Deathlist: -Quark (satanic ritual) -Quarkova familija (cijela) -Thuglife -skank666 (dobar prijatelj) -Slash 666 -Kant -agent_00klc -AlienWare1 -Weky, lukavg To do list: Weky-eva cura
17 godina
neaktivan
Mentalist kaže...

Od koga?

In Control
15 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...

Za samo 100 € se može otvorit server i to torrent server Iznenađen...nice Cool

Ne se ljutiti... ali kakav ti je to djecji stav... nek te bannaju? zasto bi te bannali ako nisi napravio nista lose...

A pobogu...

Ma ne ljutim se ja...nego kažem da neću ići tamo đabe...iako volim pomagati ljudima i to...ali nitko neće skidati štogod ja stavim...aj onu kolekciju Electro House-a i dva filma što sam stavio sam molio ljude da skidaju....aj ako bar nekako unajmite storage server onda ću sudjelovat ali ovako mi se neda UP-at Neodlučan

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.9.2010 16:15 (Krešo91).
15 godina
protjeran
Mentalist kaže...

Od koga?

Tate... Koga drugog?

Deathlist: -Quark (satanic ritual) -Quarkova familija (cijela) -Thuglife -skank666 (dobar prijatelj) -Slash 666 -Kant -agent_00klc -AlienWare1 -Weky, lukavg To do list: Weky-eva cura
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice