Jutrooooooooo, kak ste mi danas...................
Ova kisa izluđuje.................
Jutro....
Pričaj mi....jbt išo sam bajkom do grada....nisam pokis'o ali je hebeno klizavo
Došo sa grupnog savjetovanja (PC freaks anonymous ) sa biroa....u ponedjeljak idem na individualno savjetovanje kod poslovnog agenta
Haha i ja sam nedavno bio..................
Dobro ti stoje...a vidi tek moje Dolče & Bregana ...jedinstvene u svijetu
BTW Dobar jutar marvo ....evo ih opet
Došo sa grupnog savjetovanja (PC freaks anonymous ) sa biroa....u ponedjeljak idem na individualno savjetovanje kod poslovnog agenta
prvi puta sam čuo za tog proizvođača prošle godine, i jako sam zadovoljan s naočalama. doduše, nisu bile niti jeftine, 1900 kuna (e da sam onda znao batistu..)
ali nakon godinu i pol dana još uvijek su kao nove
inače, to na birou moraju svi proći, ali dok sam ne zasučeš rukave i počneš tražiti posao, nema ništa..
prvi puta sam čuo za tog proizvođača prošle godine, i jako sam zadovoljan s naočalama. doduše, nisu bile niti jeftine, 1900 kuna (e da sam onda znao batistu..)
ali nakon godinu i pol dana još uvijek su kao nove
inače, to na birou moraju svi proći, ali dok sam ne zasučeš rukave i počneš tražiti posao, nema ništa..
Opa 1900 kn
Da to mi je i sestra rekla, kaže da to trebam ići minimalno 2-3 puta dok ne skužim sve kako ide.....ali voljan sam učit i stjecat nova iskustva, a volio bi radit i u struci (pravilna prehrana) jer je zanimljivo....a voli bi raditi negdje gdje ću raditit sa stvarima koje volim (informatika)
koja kiša...nema kiše...bar kod mene
koja kiša...nema kiše...bar kod mene
Ma de ko zna odakle si..............
kod mene nije kiša ali se dobro naoblačilo
Kreso sta kazu na birou, oce bit kakvog posla............
Kreso sta kazu na birou, oce bit kakvog posla............
MA zasad ništ ne kažu......tek sam se jučer prijavio...a vidjet ću sa osobnim savjetnikom gdje mogu nać nešta za radit...dobili smo neke upute za pisat životopis pa ću imat šta za radit
Opa 1900 kn
Da to mi je i sestra rekla, kaže da to trebam ići minimalno 2-3 puta dok ne skužim sve kako ide.....ali voljan sam učit i stjecat nova iskustva, a volio bi radit i u struci (pravilna prehrana) jer je zanimljivo....a voli bi raditi negdje gdje ću raditit sa stvarima koje volim (informatika)
pa krešo odi negdje u trgovinu gdje se prodaju naočale pa ćeš vidjeti kakve su cijene. ali gdje su ove moje sve bile, samo u dva ljeta, i što su sve izdržale - isplatilo se.
ništa
e da je jurra sad tu,on ima asus i igra simse
3 komada Ray Ban-a Aviator modela na lageru, sad se javite.
javljam se.
Javi se na pp :)
Tj svi se javite. Crni Ray Ban - 300 kn
Javi se na pp :)
Tj svi se javite. Crni Ray Ban - 300 kn
pa više nema sunca.. a do ljeta će već biti van mode
šalim se, ovaj mjesec mi čeka zamjena seta kvačila na autu, to mi je cca 2000 kuna - tako da ništa od drugih šopinga..
pa krešo odi negdje u trgovinu gdje se prodaju naočale pa ćeš vidjeti kakve su cijene. ali gdje su ove moje sve bile, samo u dva ljeta, i što su sve izdržale - isplatilo se.
Ma jesam...otiš'o sam do Wachtler-a kod mene u Brodu...bem ti sunce to nema ispod 700-800 kn dobre naočale...ali svejedno ja ne nosim sunčane jer imam svoje brile za vid
Ma hebes naocale, nosi one za varenje...............
bolje potroši te pare u nešto drugo
meni je 700kn za naočale previše
robisierra92
11.02.1983.
Vidi je jest lipa k'o beb'ca
bolje potroši te pare u nešto drugo
meni je 700kn za naočale previše
Ma to sam ja gledao u izlogu dok su moje za vid sređivali
Vidi je jest lipa k'0 beb'ca
Uf sa slicnim takvim mi varimo na poslu..................
sierra 92
Ne radi mi front ledica na nzxt alpha case.. Kako ću to riješit
mislim se da li da sutra odem u školu ili da ostanem kući gledat hrvatska-srbija
tko je za školu nek da TU a tko je za utakmicu nek da TD