Ti nastavio! Budi sretan! Mogao si dobiti crveni ili ban.
Crveni=ban, Onaj Cije Ime Ne Spominjemo (da velikim slovom)=perma. ban.
Trebali su mi prst odsjec ako cemo vec za sve davati kazne.
Ti nastavio! Budi sretan! Mogao si dobiti crveni ili ban.
Crveni=ban, Onaj Cije Ime Ne Spominjemo (da velikim slovom)=perma. ban.
Trebali su mi prst odsjec ako cemo vec za sve davati kazne.
Ahh... :'(
Jeftino...
ako misliš na best buy pc moglo je još bolje. Poput intelovog i7 980
Jeftino...
Da imam love prodo' bi svoje, a to kupio.
EDIT: Koji će mi qurac i7980?
Kako mi se više neda biti na forumu... Nema više nikakvih kvalitenih rasprava, samo se vrtimo u krug... Što da kupim, može li Corsair držati ovu konfu itd., itd...
Kako mi se više neda biti na forumu... Nema više nikakvih kvalitenih rasprava, samo se vrtimo u krug... Što da kupim, može li Corsair držati ovu konfu itd., itd...
Savrseno jednak osjecaj imam. 5-star bastardu.
Ye, ye... Onda idi na forum.hr tamo ima svakakvih - npr. pita neka teenagerka dal' moze zatrudniti ako joj svrši u facu momak! To je rasprava i po'. :P Šalim se...
Kako misliš "nema kvalitetnih rasprava"? Oživi neku "mrtvu" a zanimljivu i voila.
Ye, ye... Onda idi na forum.hr tamo ima svakakvih - npr. pita neka teenagerka dal' moze zatrudniti ako joj svrši u facu momak! To je rasprava i po'. :P Šalim se...
Kako misliš "nema kvalitetnih rasprava"? Oživi neku "mrtvu" a zanimljivu i voila.
Da dobijem zuti jer osvjezavam stare teme...
šta je najtragičnije ima takvih tema na forum.hr ne brini.. I to bolesnih.. A što se tiće bug-a, drži se ti ovoga foruma i napredovat ćeš u svijetu tehnike
Jedino me dvije teme drže na BOL Forumu: 3D modeliranje (zapravo dvije su to teme) i bicikli... Tu i tamo kada vidim nešto zanimljivo, nešto i napišem, ali uglavnom nemam osjećaj da su me čitaoci baš razumjeli, jer očito svi vole jednostavne odgovore na post...
Jedino me dvije teme drže na BOL Forumu: 3D modeliranje (zapravo dvije su to teme) i bicikli... Tu i tamo kada vidim nešto zanimljivo, nešto i napišem, ali uglavnom nemam osjećaj da su me čitaoci baš razumjeli, jer očito svi vole jednostavne odgovore na post...
Jer su još balava djeca (što bi rekla Anshika). :D
Iskreno i meni.Sad je došla ova nova generacija usera koja samo spama i otvara nezanimljive teme. Kad sam se tek regao (pogledaj mi profil - 2god.) sve su bile zanimljive rasprave,carevali su Paolo,DadoZG_78,LUXX itd sve stručnjaci i po. Otvorite zadnje stranice nekog podforuma i vratiti ćete se u prošlost.
(što bi rekla Anshika). :D
E taman se plamen smirio...
A i to isto... Ovdje je valjda omjer teenagera : odrali = 10 : 1 (ako uzmemo birc za primjer, a uglavnom je tako i u ostalim temama). Od tih 10, 7 njih su ozbiljni korisnici.
(što bi rekla Anshika). :D
E taman se plamen smirio...
It'll burn like hell!
U sta mene svrstavas?
U onog 11. > forumaš pun bisera
A i to isto... Ovdje je valjda omjer teenagera : odrali = 10 : 1 (ako uzmemo birc za primjer, a uglavnom je tako i u ostalim temama). Od tih 10, 7 njih su ozbiljni korisnici.
Muahahahahha! :P
Ne, ne, ja sam odrasla osoba zarobljena u tijelu mlade osobe. :/
U onog 11. > forumaš pun bisera
Nekad sam se trudio pisati pametne post-ove, ne znam zasto se vise ne trudim...
Nekad je bilo puno vise pametnih tema (ne onih filozofskih koje razumiju 3 forumasa).
A cuj sve je moguce danas pa i ovo s curom samo ne po nikakvoj logici. Mozemo i na nekaj drugo usput kad se zna tj sluzbena verzija za naivne do daske, da je Kennedy-a kak tu ubil onaj Lee Harvey Oswald.
No s druge strane zna se još bolje i dokazano je, da je pucano s dvije totalno suprotne strane i da je gospon Kennedy pogođen s dva metka s te dvije razlicite strane u razmaku od par sekundi. E sad osim ak se Oswald nije kretal brzinom svjetlosti, pa je bil na dva mjesta odjednom jedino tak je to mogel napravit. Pa ko je onda ubojica jadni Oswald sigurno nije nego gospoda iz CIA ili slicno niej bitno ionak, i tak to dalje ostalo vec znamo drzavno pospremanje nepodobnih u korist višljeg cilja.
U sta mene svrstavas?
u 13. usera na forumu. Praznovjeran sam što se tiče ovog broja.
@Mentalist koje rezultate očekuješ na kraju polugodišta?(ocjene)
Ajde da uskladim i avatar s Windows temom, pa da stavim sliku od GF100 Fermija
Nego Šefe, što je sa stipicom_zd? Znaš nešto?
Petice... Sta drugo...
Muahahahahha! :P
Ne, ne, ja sam odrasla osoba zarobljena u tijelu mlade osobe. :/
Ti si isto nekada bio normalan
Petice... Sta drugo...
Ovo će biti screenshot. Vidit ćemo na kraju.
Neog što je bilo sa kemijom i povijesti.
Da ovo je istina. Forum je prepun balava i neodgojene djece. Šteta.