@mind challenge.. gledam ti moj pc i napisao si da imaš intel core 2 duo 6mb cachea.. Koji to c2d ima toliko cachea??
a piše da ima, šta ja znam odakle mu toliko
aha nisi napisa koji intelov imaš procesor pa nisam zna..
@mind challenge.. gledam ti moj pc i napisao si da imaš intel core 2 duo 6mb cachea.. Koji to c2d ima toliko cachea??
evo idem to srediti sada
Nastava zapravo pocinje u pola osam, neka idiotska skola.
Uglavnom, zakasnio sam pola sata, nastavnici me ne vole, razrednik mi se cini tupav, profesorica hrvatskog je stara ljuta gospodja.
Imam cool faktor, propustio sam ono trabunjanje na pocetku i stigao do citanja ucenika (tko je koji razred) te citanja rasporeda.
P.S.
Sutra sat informatike, nastavnica predaje, dati cu vam izvjestaj.
Uglavnom, zakasnio sam pola sata, nastavnici me ne vole, razrednik mi se cini tupav, profesorica hrvatskog je stara ljuta gospodja.
Imam cool faktor, propustio sam ono trabunjanje na pocetku i stigao do citanja ucenika (tko je koji razred) te citanja rasporeda.
P.S.
ja sam stigao na vrijeme,svi su mi se činili finim a sada lijepe riječi mogu reći samo za nekolicinu profesora
P.S.
a nece ti se informatika svidjeti, mi smo prvo polugodiste ucili pretvaranje iz sustava u sustav, a drugo word, excell i powerpoint
on sigurno misli da će učiti o hardveru,koja je grafa jača,od čega se sastoji...
on sigurno misli da će učiti o hardveru,koja je grafa jača,od čega se sastoji...
haha ako bude učia o hardveru to će biti od čega se pc sastoji, od čega se sastoji hard, što je eniac itd.. Dakle samo osnove povijesti i danas računala.. Onda ti ide MS programi (word,excel, powerpoint), pa programiranje (struktura i grananje), C++ itd.
haha ako bude učia o hardveru to će biti od ćega se pc sastoji, od čega se sastoji hard, što je eniac itd..
a ima i o povijesti računala jedna lekcija, ali to je bilo u prvom razredu, inače opća gimnazija ima informatiku samo u prvom razredu
Kako vi slusate muziku na stereo ili na surround-u?
Ma šta će u informatici hardver, kad ima bug.hr forum. Nastavnici bi trebali umjesto šta oni filozofiraju, uputit dečke i curice na ovaj forum..
Stavi ih na deathlistu....
I must.
Sad mi je palo na pamet.
Stavite nege na sto, zaklopite oci i poslusajte ovu pjesmu
To je jedno opsezno i dugo djelo.
Savrseno.
jutar,, shebao se sinoć
kaže prijatelj da bi ipod pirko ebaya
i ja nađem udrem bid, on još kupi ga odma,
nakon po ure a cili je isfiržan ima li koji drugi
i ja ga dignem na aukciji, sad qurac
voZdra marvo
Eto me iz škole....dobio diplomu i ja gotov sa srednjom...ocjene su mi katastrofa jer mogu bolje, a sa obranom završnog rada sam zadovoljan...pardon presretan ...ne idem na faks....jer, budimo realni, nema se para
jbg bolje mi je naći neki posao nego se zahebavat sa državnom
Inače kako vi...jel ima nešta novo ovđe
voZdra marvo
Eto me iz škole....dobio diplomu i ja gotov sa srednjom...ocjene su mi katastrofa jer mogu bolje, a sa obranom završnog rada sam zadovoljan...pardon presretan ...ne idem na faks....jer, budimo realni, nema se para
jbg bolje mi je naći neki posao nego se zahebavat sa državnom
Inače kako vi...jel ima nešta novo ovđe
Sta ces raditi? Obrtati cevape?
Sta ces raditi? Obrtati cevape?
Jedino ako dođem u tvoju pečenjarnicu?
I dobro je da sam dosao kasnije, gadjali su ih rizom i brasnom.
I dobro je da sam dosao kasnije, gadjali su ih rizom i brasnom.
Meni je ovake "izljevi dobrodošlice" glupi -.-'
Kod nas nije bilo ničega dns :P Prvi put u šk. lijepo su nas dočekali :) i razrednica dobra :P
Budalastine, sreca pa sam visok i imam bradu.
Ja mislim da je to do Brut-a.
postoji li besplatni program pomocu kojega mogu integrirati titlove u film?
Nazalost, ne.
Nazalost, ne.
postoji li besplatni program pomocu kojega mogu integrirati titlove u film?
postoje ali sve su to komercijalni.. Ima i onih probnih verzijna ali oni rade posao napola..