- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Da li je moguce da se racunalo gasi, ako se pregrijava graficka, i kolko bi otprilike mogao kostati ventilator za graficku?

ma da,stisnuo sam ti hvala,doduše tu stoji kao.. prijavi,valjda je neki bug
...opet prepisuješ...
pa nisam toliko poludio... pa nisam valjda zreo za psihiće
Nisam upućen, šta ti je uopće?
i see dead people
Ček kako točno vidiš mrtve ljude? Zombije ili tvoju pokojnu praprabaku?
pa nisam toliko poludio... pa nisam valjda zreo za psihiće
Nisam upućen, šta ti je uopće?
i see dead people
Ček kako točno vidiš mrtve ljude? Zombije ili tvoju pokojnu praprabaku?
vidim duše
...opet prepisuješ...
ebi ga,teško je danas biti orginalan <-----koji ružan emotikon
dan, kuva se rucak...
je da je gulas, al opet glavno da ima mesa
i see dead people
I hear voices in my head....I think it's my conscience
Ups double post
Kako coooooooooooooooooooool.... Ko ono na filmovima....
E a kako to ono hodaš ulicom vidiš čovjeka i tebi je on mrtav.... Jel kad ideš na groblje jel su živi?
:D
God luck :)
i see dead people
Ups double post
E a kako to ono hodaš ulicom vidiš čovjeka i tebi je on mrtav.... Jel kad ideš na groblje jel su živi?
to me pocinje zabrinjavati, i u kuci, i na groblju, stalno, postalo mi je to normalno i hvala
i see dead people
Ups double post
to me pocinje zabrinjavati, i u kuci, i na groblju, stalno, postalo mi je to normalno i hvala
GHOSTBUSTERS!!!!!!
a kad mi niko nevjeruje
Pozdrav šljakeri šta se radi?
Vidim Hambrle opet željan pažnje..
sta ovo niko ne spama
sta ovo niko ne spama
Boje se mrtvih duša.
sta ovo niko ne spama
Boje se mrtvih duša.
a brate mili nemoj podhebavat, doktor me poslao psihijatru da idem sutra, mislim nije mi do sale kao ni do paznje, ja sam samo htio podjelit iskustvo s vama, a naravno niko mi ne vjeruje, kao ni moji ukucani kreso i mind challenge hvala sto bar vi vjerujete, bar me neko razumije
fak, sat vremena sam bio bez struje - osjećao sam se kao da sam se vratio u kameno doba..
pametni majstori kopali, pa precviklai kabl od struje. sva sreća pa nisam spremio projekte na kojima sam radio
sta ovo niko ne spama
Boje se mrtvih duša.
a brate mili nemoj podhebavat, doktor me poslao psihijatru da idem sutra, mislim nije mi do sale kao ni do paznje, ja sam samo htio podjelit iskustvo s vama, a naravno niko mi ne vjeruje, kao ni moji ukucani kreso i mind challenge hvala sto bar vi vjerujete, bar me neko razumije
A čuj i ja sam išo Dr. Jelen-u u posjet par puta....ja sam čuo glasove u glavi...ono ko da ti neko priča u glavi...i na kraju sam iš'o na neke interaktivne terapije i onda sam shvatio da je to zapravo moja savjest odnosno moja podsvjest i onda kad me nešto zanima podsvjest mi ili "prikazuje slike pred očima" ili "pusti neki "film""....u biti to je normalno što se meni dogodilo a ja to nisam razumio i na kraju sam ja sam skužio šta je to bilo
Ja ti isto vjerujem,ali očito neki ne shvaćaju da se ti ne zahebavaš,ozbiljan je to problem!
Pozdrav spameri..
Šta se radi?
Hambrle je opet željan pažnje?
A čuj i ja sam išo Dr. Jelen-u u posjet par puta....ja sam čuo glasove u glavi...ono ko da ti neko priča u glavi...i na kraju sam iš'o na neke interaktivne terapije i onda sam shvatio da je to zapravo moja savjest odnosno moja podsvjest i onda kad me nešto zanima podsvjest mi ili "prikazuje slike pred očima" ili "pusti neki "film""....u biti to je normalno što se meni dogodilo a ja to nisam razumio i na kraju sam ja sam skužio šta je to bilo
Shit, opet slike zahebaju
nist idem ja sutra lagano psihijatru pa cemo vidjet sta ce bit :)
Pozdrav spameri..
Šta se radi?
just shut the f**k up and give me wallpaper
Pozdrav spameri..
Šta se radi?
Yo spameru
Nije željan pažnje nego stvarno vidi "Ded pipl" jbg lik valjda ima neku bolest koja utječe na dio mozga zadužen za vid ili je malo sjebano iskustvo imao i onda je došlo do nekakvog pogoršanja...sad pije Apaurine i mora ić kod Dr. Jelen-a......aj bar je to lako
I MAED A GAME WITH AK 47 IN IT!
Shit, opet slike zahebaju
Ma to mi se onak u mahovima dešavalo...ali zapravo je to bilo sjećanje neko prošlo kroz misli i onda zapravo vidiš kao da ti film pići pred očima....ma ko da nosiš i na njima se prikazuje neki film, et tak je to izgledalo
Kad budem imao više vremena napravit ću..
Nije željan pažnje nego stvarno vidi "Ded pipl" jbg lik valjda ima neku bolest koja utječe na dio mozga zadužen za vid ili je malo sjebano iskustvo imao i onda je došlo do nekakvog pogoršanja...sad pije Apaurine i mora ić kod Dr. Jelen-a......aj bar je to lako
Hambrle, daj malo opiši kako izgledaju, cijelo vrijeme govoriš da ih vidiš, a nigdje opisa.
Kad budem imao više vremena napravit ću..
Hambrle, daj malo opiši kako izgledaju, cijelo vrijeme govoriš da ih vidiš, a nigdje opisa.
nek ti kreso da na pm nas dijalog koji je trajao preko 2 sata, ne mogu ponovo objasnjavati
btw. daj ivane to sto prije pls