pa zovi i pitaj.. oni znaju najbolje za svoje usluge
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
moš mislit... teti sam net popravljao zovem njih, 20 minuta me pila neki tip i da na kraju kaže, a neznam vam ja šta je to... ne mogu vam nikako pomoći... poklopim ja, nešto prčkam i popravim -.-'
moš mislit... teti sam net popravljao zovem njih, 20 minuta me pila neki tip i da na kraju kaže, a neznam vam ja šta je to... ne mogu vam nikako pomoći... poklopim ja, nešto prčkam i popravim -.-'
haha tako ja zovem bnet.. iskopćajte modem iz struje i vratite ga..Kao da su svi problemu u tome
Znam,nisam se odma sjetio toga. Ima li još negdje da spojim,ne osjećam se sigurnim spojenim na to?
ma sigurno je, ne brini...najbolje se tamo spojiti, jedino tamo je sigurno da nećeš skurit komponente...
A da stavim na ruke antistatičke vrećice? Imam jednu od grafe.
Oćeli 2400?
oće!
edit: ipak oće!
edit: ipak oće!
hoće
A da stavim na ruke antistatičke vrećice? Imam jednu od grafe.
ajd ne fantaziraj a kaj se toga tiče, ja nikad nisam koristio tu narukvicu pa nikad problema...
Jutro! Sta se radi?
Ljudovi, imam problem, ne žele mi se instalirati windowsi xp sp 2 na hp-ov model compaq 615
mislim da je to ova verzija laptopa, dakle problem je u tome što je na njemu free dos, i kad ja uvalim cd od xp-a i kažem mu da boota sa cd-a, on počme one svoje radnje upali se plavi ekran i on u dnu ekrana ispisuje što radi, podiže i slično, a nakon nekog vremena pojavi se skroz plavi ekran i poruka da su se windowsi morali ugasiti i ako je to prvi put da vidim poruku da provjerim viruse i te šeme, a što da provjerim kad je laptop skroz nov, uostalom evo vam slika, nije neka kvaliteta, ali ako netko zna do čega bi moglo bit nek kaže!
Ljudovi, imam problem, ne žele mi se instalirati windowsi xp sp 2 na hp-ov model compaq 615
mislim da je to ova verzija laptopa, dakle problem je u tome što je na njemu free dos, i kad ja uvalim cd od xp-a i kažem mu da boota sa cd-a, on počme one svoje radnje upali se plavi ekran i on u dnu ekrana ispisuje što radi, podiže i slično, a nakon nekog vremena pojavi se skroz plavi ekran i poruka da su se windowsi morali ugasiti i ako je to prvi put da vidim poruku da provjerim viruse i te šeme, a što da provjerim kad je laptop skroz nov, uostalom evo vam slika, nije neka kvaliteta, ali ako netko zna do čega bi moglo bit nek kaže!
Nisam te baš skužio jel se dižu windowsi ili ne..al uglavnom, provjeri jel ti u biosu SATA mode stavljen na IDE.
Uglavnom bude stavljeno na AHCI.. stavi na IDE i kreni sa instalacijom windowsa.
Dobro jutro.
Kažeš skroz nov?Onda sigurno ima garanciju, bolje ti je tako nego da sam prčkaš oko njega
Nisam te baš skužio jel se dižu windowsi ili ne..al uglavnom, provjeri jel ti u biosu SATA mode stavljen na IDE.
Ma trebam napravit čistu instalaciju, windowsi se ni ne dignu, trebam počet instalaciju, a nakon svih predradnji koje on mora napravit prije početka instalacije pojavi se ovaj ekran, tako da se ni ne dignu, al provjerit ću tu pa javim.
nije bio na IDE nego na AHCI, idem sad probat, hvala na savjetu
Da, do toga ti je 100%.
Da, do toga ti je 100%.
Hvala lijepa još jednom, evo on sad podiže setup, pa ću javit posli jel sve prošlo kako triba
Kao jednog filmoljupca bilo me sram da nisam pogledao Godfather pa sad skidam
Jeli priča slična igri Mafia ili Godfather?
Uf... Kad ne trebam ništa radit me probude rano, a kad imam posla onda me ostave da spavam... Iden obavit te poslove pa se vratim...
muko mila koliko mu treba da obavi format, evo već pola sata i više formatira a na 36% je
muko mila koliko mu treba da obavi format, evo već pola sata i više formatira a na 36% je
Ništa čudno.Ako ti je prije bio prazan disk mogao si i quick format lupit
Pozdrav ekipa jel hoće netko iz Zagreba kupit pianino?
A bio je free os na njemu, pa sam htio da bude detaljan, ma da je moj laptop udrio bi ja quick, ali je rođakov, a on nije neki talent za računala pa bolje da sve bude čisto da se ne javljaju problemi posli
A bio je free os na njemu, pa sam htio da bude detaljan, ma da je moj laptop udrio bi ja quick, ali je rođakov, a on nije neki talent za računala pa bolje da sve bude čisto da se ne javljaju problemi posli
Aha, pa da.Onda je bolje tako.
Aha, pa da.Onda je bolje tako.
Samo da pitam koja je razlika između quick i "normal" formatiranja?
Jutro
Kora je online. Nedostaje mu spamanje izgleda.
Kora nemože spamat a mi možemo :P
Dobro jutro... No meni ne, pokvarili jutro ljudi koji neznaju napraviti poštenu kopiju :S