- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dajte mi TU, zezam se : http://www.bug.hr/forum/topic/graficki-programi/rad-tutorijalima-ps-natjecanje/65641.aspx?page=0&jumpto=1205768&sort=asc&view=flat
lol
ahahhahahahahaha a daj ovo ide u arhivu xD
lol
ahahhahahahahaha a daj ovo ide u arhivu xD
a ne samo to, šta će radit sa hard diskom kad je u loadu ?
Ajme preko sat vremena bez spama..opet.
Da i ja sam se začudio :D
voZdra marvo
Šta ima osim spama, šta nema osim para, šta će bit osim jada, šta neće bit osim rada.
voZdra marvo
Šta ima osim spama, šta nema osim para, šta će bit osim jada, šta neće bit osim rada.
Al' si ga zas*o...
WHAAZAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!
Ovisi kakva pomoć :D reci tu pa da vidimo svi osim ako nije nešto privatno xD nije za javnost :D
Oke i u čemu je problem? zanima te kompatibilnost ili?
Pa prvo su postojali PATA hard diskovi (mislim da je pata) i onda su došli SATA...
Tvoj je onda HDD unutra SATA, ali na tvoju matičnu može i ovaj drugi ;) a razlika je ja mislim u brzini...
Pa prvo su postojali PATA hard diskovi (mislim da je pata) i onda su došli SATA...
Tvoj je onda HDD unutra SATA, ali na tvoju matičnu može i ovaj drugi ;) a razlika je ja mislim u brzini...
di ti je ATA ?
nek mi neko odgovori na dva posta prijje
di ti je ATA ?
nek mi neko odgovori na dva posta prijje
Nema ATA
Imaš SATA - Serial ATA
i PATA - Parallel ATA
E ekipa jel ovo ok :
ovo mi je prvi OC pa zato
BUMP !
Uh al sam se nakupao! Baš mi je godio ovaj kupanac! A sad u klađu, pa malo pratit kladionicu uz nezdravu hranu i gazirano piće! To je život a? hehe
Uh al sam se nakupao! Baš mi je godio ovaj kupanac! A sad u klađu, pa malo pratit kladionicu uz nezdravu hranu i gazirano piće! To je život a? hehe
Ne nije
Ne nije
uuu sad si na korinoj deathlisti ;D
Death listi? Zašto? Nemam nikakvu death listu. A šta je onda život? Sijediti cijeli dan za kompom i spavati preko noći na tastaturi, jesti zelenjavu, neimati socijalni život i ne micati se od kompjutera? wtf, eto to bi bilo obrnuto, rofl
Death listi? Zašto? Nemam nikakvu death listu. A šta je onda život? Sijediti cijeli dan za kompom i spavati preko noći na tastaturi, jesti zelenjavu, neimati socijalni život i ne micati se od kompjutera? wtf, eto to bi bilo obrnuto, rofl
Jesti normalnu hranu, ne kockati se, biti kreativan, zabavljati se s djevojkom itd... Ne uništavat se hamburgerima, gaziranim pićima...
Uglavnom sve suprotno za šta ti tvrdiš da je život.
ako je tebi život vrijeđati druge ljude preko privatnih poruka onda zaslužuješ živjeti u kući sa žutom fasadom
Jeeeeeej! Vratio nam se Kora s "prisilnog" bolovanja!