- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
jutro
Evo i mojih ljubimaca
240SX bez puno šarenila po sebi, elegantan
Skyline, bijeli, bijele neonke
awww, blago vam se ja nemrem izabrat nijedan aftermarket dodatak jer automatski skrola dolje :(
a cim se ti to bavis
Radim za šankom
hahaha F1 LVO super mu ime zvuci
Evo i mojih ljubimaca
240SX bez puno šarenila po sebi, elegantan
Skyline, bijeli, bijele neonke
awww, blago vam se ja nemrem izabrat nijedan aftermarket dodatak jer automatski skrola dolje :(
Cilj je da ocijenite čiji su 240SX i Skyline ljepši. Krešini ili moji?
Jutro svima, moj drugi rad u photoshopu, nije baš nešto, ali je wallpaper Mišljenja?
ak si htio da ispadnu 3d trebo si ih okrenut na drugu stranu... znaci da je ljevo onako malo a desno velika slova
Jutro svima, moj drugi rad u photoshopu, nije baš nešto, ali je wallpaper Mišljenja?
ak si htio da ispadnu 3d trebo si ih okrenut na drugu stranu... znaci da je ljevo onako malo a desno velika slova
Da, htio sam, ali sam se na kraju zbunio i ostavio tako, budem se kasnije više potrudio oko nekog abstract wallpaper-a
Da, htio sam, ali sam se na kraju zbunio i ostavio tako, budem se kasnije više potrudio oko nekog abstract wallpaper-a
heh pa dobro al za neke kritike i to postaj jos i u galerije slika i tak neke teme....
heh pa dobro al za neke kritike i to postaj jos i u galerije slika i tak neke teme....
Ne još, ovo je bilo bezveze, nekako mi dosadno, odo' napravit još nešt
E, evo upravo završio ovaj wallpaper
Tenićki je OK
No stil mi je kičast...
:)
Tenićki je OK
No stil mi je kičast...
To mi je 3. rad
Tvoji :)
Tenićki je OK
No stil mi je kičast...
To mi je 3. rad
Eh onda čist uredu :)
taj je fora.. :) bas je abstract ;)
evo, BOTF samo za tebe
Font je očajan :S
evo, BOTF samo za tebe
Aj odo još nešt napravit'
de mi link da ga skinem pa da i ja napravim neku glupost
Evo, OC-nuo sam Semprona za 300 MHz, undervoltal ga za 0.025V - dalje nisam nista niti trazil vise. 3 GHz, otkljucan u X2, undervoltan, cijena 250kn, ovo nije best buy, to je must have buy :D