:P
A sada kada si ti clockao grafu, bude i kod tebe vruće :)
A sada kada si ti clockao grafu, bude i kod tebe vruće :)
Ti se svoju nemoj niti usudit OC-at... :P :D
Mitch šta si dobio?
Koji karton
Ti se svoju nemoj niti usudit OC-at... :P :D9
Hehe, pa OC-ana je dosta dugo (753/950/1505 vs. tvorničkih 701/924/1402)
Ljudi moji sutra se bacam na posao. USB LED lampa
Operation: Let there be light will commence in T-minus 14 hours:
Countdown started
Time remaining:
13:59:59
13:59:58
13:59:57
13:59:56
13:59:55
.....
Nego vidim batista da imaš novi proc, a primjetio sam da je dosta vas promjenilo neku komponentu :) Ja i dalje maštam o 2x i7 980 i 4x GTX480 (ili barem Quadro Fermi 6000). Hehehe
Countdown started
Time remaining:
.....
Vrijeme gotovo :)
Countdown started
Time remaining:
.....
Vrijeme gotovo :)
Nope.
Nego vidim batista da imaš novi proc, a primjetio sam da je dosta vas promjenilo neku komponentu :) Ja i dalje maštam o 2x i7 980 i 4x GTX480 (ili barem Quadro Fermi 6000). Hehehe
Ma jos jedino proc nisam nabavil, a nije niti sigurno dal bude bas taj... Ostalo je sve kako pise...
Vecer :)
Nemora biti Fermi da bi se grijala :)
Dobar je to clock, pogotovo kada uzmemo u obzir da je to mobilna grafa. Foldaš li još što? Ja ne mogu nažalost trenutno, ali nadam se da ću brzo ponovno mučiti GTX-a, a to znači lijepo, sunčano i toplo vrijeme
jesi dobro procito tvoj post?
Gade:)
Malo sam isprobaval nove Brembo kocnice na svom Golficu :) Koci ko skripac :)
I tebi je dosadno a?:)
IVO, ako nisi primjetio
DANAS JE TVOJA 2 GODIŠNICA NA FORUMU
Uf pa to je žalosno:(
IQ nam je ko sobna temperatura.
O IVO, konacno i ti u tom klubu :)
Klub oldtimera (skupljamo se u klubu
Ma jos jedino proc nisam nabavil, a nije niti sigurno dal bude bas taj... Ostalo je sve kako pise...
Uglavnom dosta dobar izbor je taj AMD-ić. Moćan mali četvorojezgraš, za male pare.
IQ nam je ko sobna temperatura.
Ili barem kao Fermi pod furmarkom
I tebi je dosadno a?:)
Ne... Mora se to testirat :)
Uglavnom dosta dobar izbor je taj AMD-ić. Moćan mali četvorojezgraš, za male pare.
Najvise mi se RAM svidja.... :) Narucil budem direktno od Cruciala 2x2GB Tracer-e, kad mi se pare priberu....
Vi klokeri se možete sakrit
na stock naponu:
Radi u desktopu
Nisam probal svoju OC-nut s tim afterburnerom, al budem kad mi dojdu novi peltieri...
Vecer :)
Većer... Baš žutog pobral...
Jel mogu pitat da mi date karton ali da ne utječe na zvijezde. Neka se vidi javno nema veze sam neka ga dobijem i da se vidi :)
Nisam probal svoju OC-nut s tim afterburnerom, al budem kad mi dojdu novi peltieri...
probaj, imaš i vodič
http://www.bug.hr/forum/topic/graficke-kartice/msi-afterburner-vodic/62798.aspx
Vi klokeri se možete sakrit
na stock naponu:
Radi u desktopu
Kako to da ne možeš mjenjati voltažu? Nego hoćeš li ti napraviti onaj review što smo nešto bili govorili nekad davno u vezi tvog proca
Pregrijavanje? Znaš sa clockom povećavaš broj izračuna u jedinici vremena, tako ako je clock nestabilan izračuni su pogrešni i ruši se aplikacija. Da li ti igra uspori (isto ako je nestabilan clock aplikacije se uspore)
Koga ce mi vraga vodic... nisam njub...
LJOK !
recite mi konfiguraciju do 3600kn.da ima više od 2gb dd3 memorije(jer imam windows 7 64 bit) i dobru grafičku karticu.i gdje ima kupiti dobar pc u splitu?imam monitor tako da to nemojte pisati.i važno mi je da je gotova konfiguracija a ne da moram kupovat dio po dio pa i još to nekome platiti da mi sastavi.
recite mi konfiguraciju do 3600kn.da ima više od 2gb dd3 memorije(jer imam windows 7 64 bit) i dobru grafičku karticu.i gdje ima kupiti dobar pc u splitu?imam monitor tako da to nemojte pisati.i važno mi je da je gotova konfiguracija a ne da moram kupovat dio po dio pa i još to nekome platiti da mi sastavi.
links, a1, tron, formel... a ako je gotova konfiguracija onda otides tamo i pitas, ali ces lose proc jer je to skuplje nego kad uzimas dio po dio, a oni it u ducanu to sastave
links, a1, tron, formel... a ako je gotova konfiguracija onda otides tamo i pitas, ali ces lose proc jer je to skuplje nego kad uzimas dio po dio, a oni it u ducanu to sastave
imaju li ti dučani web stranice?
Jutro vam momci ,riješio sam se kablova i žica do svog kompa ,od sada se spajam putem wirelessa na svoj Linksys WRT54GL router
imaju li ti dučani web stranice?