Nema te baš otkad si maknuo onog žapca s avatara...

Vecer narode! Sta se radi?
Ja se ev okupao...bio na basketu,umorio se pravo :)
Ja ne ne čitam. Samo sam proletio
Nemam me na Bugu, a bome ga ni ne čitam.
Eno zadnjih par brojeva samo skuplja prašinu kao i profil na ovome forumu
Niste mi više zanimljivi. Samo spamate
Večer ljudovi. Čega dobrog radite?
A ništa previše... Slušam glazbu lagano
A ništa previše... Slušam glazbu lagano
Kako grafičke. Je ih još siluješ
Prezentaciju iz kemije..:lupa se po glavi:
evo jedan zanimljiv link
Nvidia 8800 Ultra se još uvijek dobro drži, a bogme i 7900GTX
Ne vjerujem da je HD2600XT jača od HD3650, 8600GTS od GT220, 8600GT od 7800GT, HD3450 od 7300GT ili 6600GT.
Ne više
GTX-ici 480 se sviđa ambijen (fino voli kada ventovi pušu po njoj ), a Gainwardici 4870 se također sviđa novo radno okruženje.
Sapphireka 4830 (zlatna koka ) odlazi sutra, a Sapphireka HD4870 sjedi u vitrini, jer ništa više ne mogu za nju učiniti
Ne više
GTX-ici 480 se sviđa ambijen (fino voli kada ventovi pušu po njoj ), a Gainwardici 4870 se također sviđa novo radno okruženje.
Sapphireka 4830 (zlatna koka ) odlazi sutra, a Sapphireka HD4870 sjedi u vitrini, jer ništa više ne mogu za nju učiniti
Kaj joj je?
Ne više
Šta je riknula HD4870
Kaj joj je?
Hebiga, zahebo sam ju sa krivim BIOS-om. Na trenutnak je BORG spasio stvar davši mi BIOS sa njegove 4870-ke, ali nakon nekog vremena grafa je opet poludila i ništa više ne mogu
. Radi kako treba u 2D modu, ali u 3D modu se ruši nakon 5 minuta
Hebiga, zahebo sam ju sa krivim BIOS-om. Na trenutnak je BORG spasio stvar davši mi BIOS sa njegove 4870-ke, ali nakon nekog vremena grafa je opet poludila i ništa više ne mogu
Pa kaj se i to može? (mjenjat bios grafe)..
dap...nevjerojatno je lako (zahebat ju)
Kaj joj je?
isti k je bio na mojoj staroj referentnoj pa sam bio dobio novu :)
Šteta šta grafe nemaju jumper za reset BIOS-a. Inače bi se ja sa ovom svojom 9400GT igrao undervolta.
Hvala bogu! Modificiraš BIOS, staviš veće voltaže radi ekstremnijih clockova. Ja sam ga modificirao, jer sam želio riješiti neke probleme sa CF-om (staviti druge 2D taktove i druge 3D profile).
Također tu i tamo izađu noviji BIOS-i za neku grafu, a čak i srodni modeli (recimo HD4830 i HD4850) mogu se flashati u jaču grafu (HD4830 u HD4850, ako je na HD4830 softverski ugašeno 160 shadera, tako da flashom ih možeš uključiti i baratati sa svih 800 shadera)
OPEN!
Dobro jutro.
Nešto se rano jučer išli spavati
Zadnja poruka Nespavalice: 00:35
Dooooooooobro jutro!
Ja nisam ni spavao. Sugava vrucina. Jedva cekam kisu!
Jutro spameri....kaj se radi?
Dosadno je ne biti u skoli
dan, evo na programiranju...
jutro
samo da vam se javim pa idem učiti