naso 9V prikljucak za zvucnike
cepam brate...
naso 9V prikljucak za zvucnike
cepam brate...
I jedan je previše
Ljudi jel zna itko koji je smjer informatički u MIOCU (XV. Gimnazija) - A B ili C, a zanima me i di nabavim ovu prijavnicu za upis...
hebale vas zvjezde i trolovi
Ljudi, 5. put zaredom kada idem na format, ona linija dođe do kraja, i onda izbaci Windows was unable to format the disk. Radi se o win 7, što da radim?? Otišlo mi 350 GB, da ga format preko safe moda ili biosa?
Ljudi, 5. put zaredom kada idem na format, ona linija dođe do kraja, i onda izbaci Windows was unable to format the disk. Radi se o win 7, što da radim?? Otišlo mi 350 GB, da ga format preko safe moda ili biosa?
probaj prvo iz safe moda
Ljudi jel zna itko koji je smjer informatički u MIOCU (XV. Gimnazija) - A B ili C, a zanima me i di nabavim ovu prijavnicu za upis...
Zna li iko???
Budući da B smjer ima 3 sata informatike pretpostavljam da je to. A smjer mislim da je opći, a C da je matematički:
http://www.mioc.hr/site/info26/program92
PS - 2. Zvjezdica!
a jbt a ja nikak prvu dobit a svaki dan sam tu
hahaha lako se tebi smijat
posa je u pm, a bc2 je tek danas posla
tako da mi je sve naopako i nemože bit gore
a jbt a ja nikak prvu dobit a svaki dan sam tu
Svaki dan si u bircu tu se nedobivaju zvijezdice, ijako bi trebali meni su prije tu odgovorili nego negdje drugdje...
Svaki dan si u bircu tu se nedobivaju zvijezdice, ijako bi trebali meni su prije tu odgovorili nego negdje drugdje...
haha...ma nisam to mislio....naravno da nisam samo u bircu
they are not responding
jel moguce obrisat sve pjesme sa playliste na groovesharku?
joj, još malo Prince treba bit uploadan, ISO ruski je već uploadan ali pošto od ruskog znam samo da svidanja, ništ od toga :)
Šefe jel imaš ti vi fi na mobu? Tj. koji mob?
haha, ova ti je dobra, ekran razbijen laptop spojen hah, btw ovaj tvoj košta 3500 kn?! wtf?! nenormalno visoka cijena
Pronašao sam neku informaciju da će uskoro Enter dobiti novi dizajn stranice.
Ajde neka. Bilo je i vrijeme
Pronašao sam neku informaciju da će uskoro Enter dobiti novi dizajn stranice.
Ajde neka. Bilo je i vrijeme
To netko čita? :P