Evo što nudi jedan HYIPs nudi zaradu od 34% do 200%. To izgleda super 10$ bi isplatio za 3 dana, zatim bi pustio neka zarada malo naraste onda bi si minimum 3$ dnevno isplačivao. Jer 3,4% od 10$ je 3,4$. Ako mi zarada za jedan dan bude 200% to bi bilo 20$ zarada za 1 dan.
Koliko god onda zaradim za 1 dan isplatio bi odmah. Ne očekujem sada da dobijem neke velike pare, ali mislim da bi mogao nekih 20$ dnevno to je 40$ mjesečno.
Taj program koji trenutacno razmatras je vec presao il ce uskoro prec prvi krug ili ti cycle sto znaci da ce oni koji su ulozili u neki od visih PLANOVA isplatit. (gdje je ulog veci od $1000/10000 i extremni postotak zarade). Kad takav program isplati prvi krug visih planova onda prelazi iz visoko rizicnog u brutalno rizican program i tu masa popusi pare jer oni koji su iz programa uspjeli izvuc pare u tom prvom krugu obicno nasjednu, ulazu dalje te povuku druge ulagace za sobom a tu je i ona druga skupina koja predugo ceka pa prati "ponasanje" programa te opet ulaze prekasno. Tad program radi toliko dugo koliko idu uplate, na zalost.
Al da si citao moje postove nebi pitao.
Uostalom dao sam ti program i link na PM prije tjedan/2 sa programom koji je legalan, daje svakom novom clanu $10 na posudbu i obicno ima zivotni vijek dulji od 2god a vjerojatno i vise s obzirom da je isti covjek vodio identican servis od 2004 do 2011 te su svi do zadnjeg dobili sve isplaceno.