Vas nacin za zaradu novaca?

poruka: 1.094
|
čitano: 336.356
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Vas nacin za zaradu novaca?
77ari kaže...

Evo što nudi jedan HYIPs nudi zaradu od 34% do 200%. To izgleda super 10$ bi isplatio za 3 dana, zatim bi pustio neka zarada malo naraste onda bi si minimum 3$ dnevno isplačivao. Jer 3,4% od 10$ je 3,4$. Ako mi zarada za jedan dan bude 200% to bi bilo 20$ zarada za 1 dan.

Koliko god onda zaradim za 1 dan isplatio bi odmah. Ne očekujem sada da dobijem neke velike pare, ali mislim da bi mogao nekih 20$ dnevno to je 40$ mjesečno. 

Taj program koji trenutacno razmatras je vec presao il ce uskoro prec prvi krug ili ti cycle sto znaci da ce oni koji su ulozili u neki od visih PLANOVA isplatit. (gdje je ulog veci od $1000/10000 i extremni postotak zarade). Kad takav program isplati prvi krug visih planova onda prelazi iz visoko rizicnog u brutalno rizican program i tu masa popusi pare jer oni koji su iz programa uspjeli izvuc pare u tom prvom krugu obicno nasjednu, ulazu dalje te povuku druge ulagace za sobom a tu je i ona druga skupina koja predugo ceka pa prati "ponasanje" programa te opet ulaze prekasno. Tad program radi toliko dugo koliko idu uplate, na zalost.

Al da si citao moje postove nebi pitao.

Uostalom dao sam ti program i link na PM prije tjedan/2 sa programom koji je legalan, daje svakom novom clanu $10 na posudbu i obicno ima zivotni vijek dulji od 2god a vjerojatno i vise s obzirom da je isti covjek vodio identican servis od 2004 do 2011 te su svi do zadnjeg dobili sve isplaceno.

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.3.2013 11:57 (Stavros).
12 godina
neaktivan
Stavros kaže...
blaxbla kaže...

Jedan od dobrih načina zarade je investirati nešto novca

u neku legalnu kompaniju (ne u ponzi HYIP-e) i uživati u pasivnoj zaradi i profitima. {#} {#} {#} {#}

A koji su vaši načini zarade online?

Koje stranice koristite i koje vam donose najbolje i najbrže rezultate?

Skoro svi su legalni dok ne nestanu...

Sta se HYIP-ova tice tu su zarade najbrze al je i rizik ogroman. U hypove se ulazi s povecom svotom, na kratko vrijeme i dobrom strategijom s pretpostavkom da ce lopovluk trajat barem 2 mjeseca.

Znaci ulozit, pustit ulog da naraste za odredeni postotak (kojih 5-10 dana) i onda isplatit ulozeno pa dalje kupit sto se da pokupit. Masu ljudi ulazi u hipove i ostaje unutra predugo sto rezultira obicno gubitkom novaca. Hyipovi kiji imaju vrlo visok profit obicno traju do 60 dana.

Nitko zdrav ti nece preporucit Hyip pa da ga kasnije krivis za nesto.. tu ulazis na vlastitu odgovornost, svojom odlukom i svojim novcem.

Ako zelis zaradit pare na legalan nacin i radom onda ti preporucam FREELANCER servise.

Slažem se, kod tipičnih ponzi HYIP stranica najbolja je "hit and run" taktika,

jer u većini slučajeva te stranice postanu scam nedugo nakon što završe prvi "održiviji" investicijski planovi,

no to i ne mora uvijek biti tako tako, jer neke već postanu scam i prije nego što završe prvi planovi (npr. 120% nakon 5 dana).

Glavni razlog zašto te stranice krepavaju je taj što su one zapravo obični ponziji kod kojih novi investori,

s novim novcem uloženim u sistem, isplaćuju stare investore. Ako nema novih investora s novim novcem = paf, krah = ponzi shema

Postoje one koje daju smiješno visoke dnevne fiksne iznose (općenito traju kraće vrijeme), dok ima i onih koje daju manje iznose (traju nešto duže).

No bez obzira koje postotke daju (1%, 2%, 3%, 4%,...) one će sve prije ili poslije krepati zbog razloga koji sam naveo iznad (ponzi model).

Bio sam član nekih HYIP stranica koje su trajale čak i više od 600 ili 700 dana i kod kojih sam zaradio neke novce,

ali sve su one doživjele svoju očiglednu sudbinu - scam.

Znači, ako nema pravog biznisa u pozadini kompanije/stranice, ako nema nekih stvarnih proizvoda koji generiraju profite, ako nema rasta, ako nema novih korisnika s novim novcem = kolaps, scam, bye bye.

Žalosno je što veliku većinu investicijskih stranica čine upravo te (ponzi HYIP) stranice,

no ima i onih koje nešto zapravo naprave s investiranim novcima, programiraju odnosno izrađuju neke proizvode (softver) ili nešto slično,

i tada dijele profite od tih proizvoda sa svim ljudima koji su investirali u tu stranicu/kompaniju.

Investirao sam u jednu takvu kompaniju koja uloženi novac koristi za izradu različitih proizvoda koji generiraju profite za sve investore (svaki dodatni proizvod ponaša se kao dodatni revenue stream). {#} {#} {#} {#} {#} {#}

Live long and prosper.
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.3.2013 18:34 (blaxbla).
14 godina
neaktivan

Je li ima netko iskustva s Graphicriverom?

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.3.2013 15:11 (Defa.psd).
12 godina
protjeran

svašta ovdje čitam i ne vjerujem :)

14 godina
Defa.psd kaže...

Je li ima netko iskustva s Graphicriverom?

Šta te zanima? Ne radim tamo već na CodeCanyonu, ali tvrtka je ista. 

WordPress ❤
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.3.2013 16:11 (OriginalEXE).
14 godina
neaktivan

Što mislite koliko je isplativo baviti se recenzijama video igara? Snimanje gamplaya i sl?

Mislio sam to raditi i na Youtube stavljati video zapise. Vidim igrice poput Assassin's Cread imaju jako puno pregleda od 100.000 do 2-3 miliuna prikaza.

https://www.facebook.com/pages/Nemoj-dopustiti-da-ti-sru%C5%A1e-snove-jer-ti-nitko-nije-pomogao-da-ih-sagradi%C5%A1/161955973912145
14 godina
neaktivan
77ari kaže...

Što mislite koliko je isplativo baviti se recenzijama video igara? Snimanje gamplaya i sl?

Mislio sam to raditi i na Youtube stavljati video zapise. Vidim igrice poput Assassin's Cread imaju jako puno pregleda od 100.000 do 2-3 miliuna prikaza.

A ako imaš da ce neko gledat, onda se isplati.
Pogledaj VLOGERE koji zarađuju preko youtuba.

I da koji je način rada  graphicrivera

Neznam se potpisat..xDD Ako sam ti pomogao pritisni Hvala !
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.3.2013 21:28 (IMVK).
15 godina
neaktivan
IMVK kaže...
77ari kaže...

A ako imaš da ce neko gledat, onda se isplati.
Pogledaj VLOGERE koji zarađuju preko youtuba.

Bas tako, ako ces imati bar po 1000 pregleda dnevno imat ces neke fajde, sve ispod ne vrijedi jer je vise od 1000 potrebno za 1$...

http://www.speedtest.net/result/2082576031.png
14 godina
neaktivan

Od preksutra bih krenuo baš agresivno s tim snimanjem. Barem po 10-ak kvalitetnih video zapisa mjesečno, kada bih došao barem do 1000 pretplatnika onda bi smanio broj video zapisa. Jer ovo je tema gdije uvjek ima nešto novo o jednoj igrici se ima puno toga za reči.

https://www.facebook.com/pages/Nemoj-dopustiti-da-ti-sru%C5%A1e-snove-jer-ti-nitko-nije-pomogao-da-ih-sagradi%C5%A1/161955973912145
14 godina
77ari kaže...

Od preksutra bih krenuo baš agresivno s tim snimanjem. Barem po 10-ak kvalitetnih video zapisa mjesečno, kada bih došao barem do 1000 pretplatnika onda bi smanio broj video zapisa. Jer ovo je tema gdije uvjek ima nešto novo o jednoj igrici se ima puno toga za reči.

Ako ćeš to raditi mora biti stvarno kvalitetno. Ja recimo uživam gledati Total Biscuit-a.

WordPress ❤
14 godina
neaktivan

Jeli to ovo?
https://www.youtube.com/user/TotalHalibut

Lik ima 1 milion pretplatnika. 

14 godina
77ari kaže...

Jeli to ovo?
https://www.youtube.com/user/TotalHalibut

Lik ima 1 milion pretplatnika. 

Da, to je to.

WordPress ❤
12 godina
neaktivan
77ari kaže...

Osim recenzija (gameplaya) mogao bi snimati i online multiplayer deathmatche nekih popularnih igara.

Pozoveš ekipu s multiplayera da pogledaju tvoj kanal, subscribaju se, komentiraju, pozovu druge...

Na taj način uvijek ćeš imati materijala za uploadanje a s time i traffica.

Na kraju spojiš AdSense na svoj YouTube kanal i video materijale i to je to.

May the Profits be with you.
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.3.2013 17:01 (blaxbla).
16 godina
neaktivan

@Blaxbla

Hypove koji donose zarade od 200 - 1000% unutar 15 dana sam odavno prestao prakticirat zato jer u 70% slucajeva prelaze u scam vec unutar tih 15 dan il dobijes ban ako ti je horoskop ko meni i to bez objasnjenja il iz nekog dosad nevidenog razloga (clan Iranske bande lol). A najzalosnije je sto iz takvih programa isplacuju uglavnom odabrani a to su najcesce sponzorirani HYIP monitori koji daju zaleno svijetlo programu pa zatim navlace napaceni narod.

Trenutacno ima podosta Medium risk (jer ipak se ulazu novci) HYIPova kod kojih se tocno zna gdje, kako i zasto, programi koji uzimaju odredeni postotak zarade pa im to daje odredenu dozu sigurnosti i u neku ruku dugotrajnost. Takoder u nekolicini HYIPova rade nasi ljudi tako da to itekako zna bit od velike pomoci, pogotovo kad je masakar na pomolu...

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.3.2013 17:12 (Stavros).
13 godina
neaktivan

Evo ako nekog zanima,online zarada preko interneta,naci "klickes" i svaki mjesec ti se pretvara u "real cash" od pocetka nije neka zarada,recimo za čevape i pivo. Nakon dužeg igranja isplati se,pogtovo za sve one koji nemaju posao u nasoj predivnoj zemlji! Na ovom linku se mozete registrirati: www.cashtowns.com?i=hr-Profzi  Pozdrav svima!

Blind Bitch
14 godina
neaktivan
Predator0515 kaže...

Evo ako nekog zanima,online zarada preko interneta,naci "klickes" i svaki mjesec ti se pretvara u "real cash" od pocetka nije neka zarada,recimo za čevape i pivo. Nakon dužeg igranja isplati se,pogtovo za sve one koji nemaju posao u nasoj predivnoj zemlji! Na ovom linku se mozete registrirati: www.cashtowns.com?i=hr-Profzi  Pozdrav svima!

Za onoga tko nema posao bolje mu je da si napravi youtube acc ili neka počme psiati blogove, za onoliko vremena koliko ti je potrebno da zaradiš 100$ na kliktanju na ova dva načina zaradiš mnogo više, može se reči da zarađuješ i ozbiljne novce ako radiš kako treba.

17 godina
neaktivan

za youtube treba nešto znat o video tehnikama, a za blog treba znat nešto o tehnikama pisanja. za oboje treba puuno volje,talenta ideja..

Cum sapienti viro libenter diserimus
14 godina
neaktivan
micho0305 kaže...

za youtube treba nešto znat o video tehnikama, a za blog treba znat nešto o tehnikama pisanja. za oboje treba puuno volje,talenta ideja..

Ako nemaš volje i ideja onda nečeš nikako zaraditi, talent ti ne treba samo trebaš imati volje i ideja i moraš se truditi. Da bi s klikranjem zaradio 100$ treba ti toliko puno vremena da za isto to vrijeme možeš napraviti uspiješan yt acc.

16 godina
neaktivan
77ari kaže...
micho0305 kaže...

Ako nemaš volje i ideja onda nečeš nikako zaraditi, talent ti ne treba samo trebaš imati volje i ideja i moraš se truditi. Da bi s klikranjem zaradio 100$ treba ti toliko puno vremena da za isto to vrijeme možeš napraviti uspiješan yt acc.

--mislim da sam nesto krivo procitao---

klikranjem???

isprika

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.3.2013 21:13 (Stavros).
16 godina
neaktivan
micho0305 kaže...

Treba jednom krenut, s vremenom i iskustvom se puno toga nauči. Za početak barem naučiš kakve postavke rendera ti najviše pašu i koje ti daju najbolji omjer veličine i kvalitete. Možda zvuči banalno ali svatko tko je htio uploadat neki duži video zna kakav je to "pain in the ass" raditi prvi puta..

Listen, this is no set of rules. I'm not tellin' you what to do, all I'm saying is I'm bringing up of three things that are like, so important to the world, I don't have to find as much importance in.
14 godina
neaktivan
Stavros kaže...
77ari kaže...
micho0305 kaže...

--mislim da sam nesto krivo procitao---

klikranjem???

isprika

To se zove brzopletost.

Ja sada stavljam svoj gameplay na yt, htio bi snimati ovako nešto samo mi treba puno $ da bi kupio potrebnu opremu i ostalo treba to platiti, ali na kraju se isplati kada imate 1 000 000 pretplatnika.

https://www.youtube.com/user/devinsupertramp

15 godina
neaktivan
77ari kaže...

To se zove brzopletost.

Ja sada stavljam svoj gameplay na yt, htio bi snimati ovako nešto samo mi treba puno $ da bi kupio potrebnu opremu i ostalo treba to platiti, ali na kraju se isplati kada imate 1 000 000 pretplatnika.

https://www.youtube.com/user/devinsupertramp

Ovaj zaradjuje stotine i hiljade(tisuce) $ dnevno, da zaradis svaki dan po 1-2$ na pocetku dobro je, 30-60$ mjesecno na pocetku je itekako odlicna cifra, ja sam imao 90€(za 2 mjeseca) na Adsenseu sa youtubea spremno da se isplati, potvrdio adresu, sve, i neki dan izgubim sve zbog muzike u videu, iskljuce mi reklame i AdSense, a 31.03. mi trebali poslati cek :(

http://www.speedtest.net/result/2082576031.png
13 godina

Pozdrav!

Meni najdraži način zarade na internetu je preko megatypers i microworkers, kombinirajući njih dvoje dnevno zaradim 2$, jest microworkersi oduzmu mi dnevno vrimena od pol sata pa do sat, dok megatypers oduzme 2 sata.Ali eto 60$ mjesečno je tu :)

12 godina
protjeran
subi91 kaže...

Pozdrav!

Meni najdraži način zarade na internetu je preko megatypers i microworkers, kombinirajući njih dvoje dnevno zaradim 2$, jest microworkersi oduzmu mi dnevno vrimena od pol sata pa do sat, dok megatypers oduzme 2 sata.Ali eto 60$ mjesečno je tu :)

Mislim da je bolje da utošiš to svoje vrijeme na učenje nečega što kasnije možeš naplatiti.

If you have a garden and a library, you have everything you need.
14 godina
Space Buddha kaže...
subi91 kaže...

Pozdrav!

Mislim da je bolje da utošiš to svoje vrijeme na učenje nečega što kasnije možeš naplatiti.

Upravo tako, pa mislim da ovi što na trgovima prose imaju bolju satnicu od tebe.

Kreni učiti ili barem radi nešto što se kasnije može skalirati.

WordPress ❤
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.3.2013 14:57 (OriginalEXE).
13 godina
OriginalEXE kaže...
Space Buddha kaže...
subi91 kaže...

Pozdrav!

Upravo tako, pa mislim da ovi što na trgovima prose imaju bolju satnicu od tebe.

Hahahaha {#}

Dobro ste me nasmijali, (ali slažem se s vama) student sam, pol dana provedem sa knjigom u ruci. Ovom prilikom bih vas i molio da mi da mi predložite nešto što bi mi barem malo povećalo zaradu.

Preko interneta naravno (žicanje para po ulici ne dolazi u obzir, premda i to nije loša ideja XD)

Zahvaljujem {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.3.2013 18:58 (subi91).
14 godina
subi91 kaže...
OriginalEXE kaže...
Space Buddha kaže...
subi91 kaže...

Pozdrav!

Hahahaha {#}

Dobro ste me nasmijali, (ali slažem se s vama) student sam, pol dana provedem sa knjigom u ruci. Ovom prilikom bih vas i molio da mi da mi predložite nešto što bi mi barem malo povećalo zaradu.

Zahvaljujem {#}

Gle nemoj me krivo shvatiti, sigurno je bolje to što sam zarađuješ nego da ne pokušavaš uopće, to je prvi korak.

E sad, povečati zaradu možeš na sto načina, no svaki uključuje to da se ostaviš toga što sada radiš jer stvarno nema smisla (ne možeš nikako napredovati, osim ako ne zaposliš hobotnice da tipkaju). Nađi nešto šta voliš raditi (programiranje, dizajn, blogging etc) i onda potraži kako zaraditi na tome. 

WordPress ❤
13 godina

Hvala na odgovoru :)

Znam kreirati jednostavne web stranice, pa sad ako se od toga da nešto zaradit bilo bi dobro...

14 godina
subi91 kaže...

Hvala na odgovoru :)

Znam kreirati jednostavne web stranice, pa sad ako se od toga da nešto zaradit bilo bi dobro...

A gle, može se zaradit ako imaš kome to prodati. Tih koji znaju napraviti jednostavne web stranice imam tisuće. Dakle ti se moraš izdvojiti marketingom, ponudom ili uslugom.

Ne postoji oblik zarade u kojem ti dođeš negdje (web stranica, nečiji ured) i kažeš ja znam ovo i ovo i počneš zarađivati. Moraš pokazati to sovje znanje i prodati ga nekome, dakle počni tražiti ljude kojima bi bila dovoljna ta tvoja jednostavna stranica. Možda oglasnici, forumi, ili freelancing sajtovi tipa Elance, Odesk...

WordPress ❤
13 godina

Odustajem od toga, lagano dat sve ispite pa priko lita ;)

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice