Vanzemaljci da li postoje? zaključana tema

poruka: 491
|
čitano: 96.823
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Vanzemaljci da li postoje?
tommy2103 kaže...

onda si ti mene krivo razumio.u onom prvom postu sam rekao da su pronasli materijal koji je nastao nuklearnim procesom(istim onim kojim se koriste u nuklearnim elektranama) a ne kao posljedica nuklearne eksplozije.

Ja tebe nisam krivo razumio nego ti pišeš gluposti. I  šta se to koristi u nuklearnim elektranama ( koga ti sad je... ovdje)
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.12.2008 20:50 (MEGATON).
16 godina
neaktivan
Vanzemaljci da li postoje?

ajme ljudi dajte molim vas!

ova tema je otisla da kazem gdje dobio bi crvendaca

baksa daj molim te lockaj temu!

Linkuto4ever!!!
17 godina
MEGATON kaže...
tommy2103 kaže...

onda si ti mene krivo razumio.u onom prvom postu sam rekao da su pronasli materijal koji je nastao nuklearnim procesom(istim onim kojim se koriste u nuklearnim elektranama) a ne kao posljedica nuklearne eksplozije.

Ja tebe nisam krivo razumio nego ti pišeš gluposti. I  šta se to koristi u nuklearnim elektranama ( koga ti sad je... ovdje)
 nuklearni proces spajanja atoma-fuzija,golema energija koja se oslobađa koristi se za zagrijavanje vode sto stvara paru i ta para tjera turbinu koja je prek osovine spojena na generator koji generira struju.
a sta se odmah ljutis i tu psujes.vise necu postati tu u vezi toga jer ne zelim dobiti karton. 
Only God will judge me
16 godina
neaktivan
tommy2103 kaže...
MEGATON kaže...
tommy2103 kaže...

nuklearni proces spajanja atoma-fuzija,golema energija koja se oslobađa koristi se za zagrijavanje vode sto stvara paru i ta para tjera turbinu koja je prek osovine spojena na generator koji generira struju.
a sta se odmah ljutis i tu psujes.vise necu postati tu u vezi toga jer ne zelim dobiti karton. 
Ja se ne ljutim na tebe.Moja isprika.
16 godina
neaktivan
MEGATON kaže...
tommy2103 kaže...
MEGATON kaže...
tommy2103 kaže...

Ja se ne ljutim na tebe.Moja isprika.
 Možda si mislio da su pronašli rudaču urana koja se kasnije obogaćuje da bi se dobilo ono što ti treba  za atomsku bombu ili nuklearno gorivo za brodove,podmornice i elektrane.
17 godina

Nista nista...

Neg se drugi malo izjasne, mi smo se napisali...Smijeh

Only God will judge me
16 godina
neaktivan
tommy2103 kaže...

Nista nista...

Neg se drugi malo izjasne, mi smo se napisali...Smijeh

Slažem se.
17 godina
protjeran
Horagio kaže...
rambox kaže...

Pa upravo to je problem ljudi kaj misle da su najinteligentnija bica koja postoje pa im je nepojmlljivo da bi vanzemaljci bili inteligentniji a sa istom bahatosti se odnosimo prema prirodi a Assassin vanzemaljci uopce ne izgledaju onako kao u filmovima nemaju velike oci vec nesto manje od nasih ali nisu visi od 150 cm no imaju vecu lubanju nego mi i imaju los sluh ali se puno koriste telepatijom tj pomocu nje i komuniciraju osjecaju ziva bica oko sebe na prilicnu daljinu a koriste se i govorom ali ne bas puno i podnose vece kolicine zracenja nego ljud a to nisu izmisljotine i!!!Cool

Ti si ih vidio i razgovarao se s njima? Ili si komunicirao telepatijom? Si siguran da to nije bilo malo dijete za maškare. Bolje da ne razgovaraš sa svemircima nego sa psihijatrom.
 Argumentum ad hominem
Nemas argumente pa vrijedas?
EVE ONLINE http://www.afk-wrecking.com/ (EVE kanal "ELITC") http://cro4life.freehostia.com/ Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
17 godina
neaktivan

Rambox, ja tebi (kao i vecina na ovom forumu) uopce ne  vjerujem, sve dok ne pokazes neke dokaze za te svoje teorije! Mislim da bi nebi tu sad s nama pricao da stvarno znas toliko puno o vanzemaljcima jer bi te vec odavno oni zaustavili!

<sarkazam>

p.s. sad sam shvatio, ovo cijelo vrijeme nije Rambox, nego vanzemaljac koji nas pokusava navesti na krivi put u razotkrivanju istine!!!Cool

</sarkazam>

p.p.s. vjerojatno ce sad i mene oteti nakon ovog posta, ZBOGOM!

Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.12.2008 0:00 (Assassin).
17 godina

Tocno pogodio si ja sam vanzemaljac bas sad nemam vremena dogovaram s bandicem kupnju nekog zemljista u zg inace bi te ja dosao oteti osobno no 2.1 2009 ce doc kod tebe jedan vanzemaljac u ljudskom tijelu koji ovako izgleda kad je dobre volje a mos mislit kak ce izgledat kad se pojavi kad dodje kod tebe mozes slobodno napisat oporuku sad je kasno!!!Iznenađen

Athlon 64 LE-1620 (3.0ghz) - Golden Orb 2 - Kingmax Mars 1GB ddr2 800 (960mhz) - Seagate Baracuda 160gb - Seasonic S12II 430w - Samsung SM 2232BW - Gigabyte MA790X - DS4 - Ati Crosfire HD 3650 x2
17 godina
moderator

Odlucio sam zakljucati temu jer je sve ovo izgubilo smisao (vec davno, ali nadao sam se da ce se stvari popraviti). Ako zelite i dalje raspravljati o vanzemaljcima, pokrenite novu, manje opcenitu, a vise konstruktivnu raspravu.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice