Tomato Brutalna opet dostupna

poruka: 5
|
čitano: 2.866
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan

Može se aktivirati do kraja mjeseca. Ja imam već par miseci, odlična tarifa. 1000 minuta prema svima mrežama + 1000 SMS-ova + 1000 MB web prometa (ne kumulativno) za 55 kn misečno (sa automatskim produžavanjem) + 0.29 kn po pozivu. Vip signal fenomenalan.

16 godina
neaktivan
Re: Tomato Brutalna opet dostupna
Enkidu kaže...

Može se aktivirati do kraja mjeseca. Ja imam već par miseci, odlična tarifa. 1000 minuta prema svima mrežama + 1000 SMS-ova + 1000 MB web prometa (ne kumulativno) za 55 kn misečno (sa automatskim produžavanjem) + 0.29 kn po pozivu. Vip signal fenomenalan.

Istu stvar imaš na simpi, ali za 50kn...

18 godina
neaktivan

Evo baš sam pogleda, i prolista uvjete korištenja, i koliko vidim skoro ista stvar kao Brutalna (uvedena od 01.06., dakle nakon Brutalne, biće konkurencija ipak djeluje, srećom za nas korisnike {#}), jedine razlike su :

1. Simpa Prejaka jeftinija 5 kn

2. Simpa Prejaka se može prekinit kad oće i reaktivirat dok Brutalnu ako jednom prekineš to je zauvijek

3. Simpa Prejaka po trenutačnim informacijama traje samo do 30.09. dok Brutalna traje neograničeno (dok god imaš dovoljno love na računu), iako lako je moguće da će T-Scum to produžit

4. T-Scum valjda ima puno širu ponudu mobitela uz Simpa tarifu nego Tomato (to me ne zanima jer ne kupujem brandane mobitele na popust nego isključivo OEM unlockane)

5. Tomato customer service je navodno prilično jadan (customer service je besplatan a info service se plaća, neki tvrde da ih s prvog upućuju na drugi, ali ja ih ionako ne zovem praktično nikad pa me nije briga)

Anyway trenutačno ne prelazim nikud zbog sitnice od 5 kn misečno (a ni ne mogu još koji misec jer sam minja operatera nedavno) ali super da konačno djeluje konkurencija malo, u zadnjih godinu dana je stvarno uvedeno hrpa novih dobrih i jeftinih tarifa (Smart, Brutalna, Prejaka, Revolucija...).

Još kad bi operateri mogli početi smišljati manje bombastična i blesava imena za tarife... {#} I ne silovati me preko televizije sa crnim ovcama i sličnim stalno...

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.7.2012 16:29 (Enkidu).
16 godina
neaktivan

Samo i kod jednih i drugih je trn u oku ova naknada za uspostavu poziva od 0.29kn... Da to ukinu bilo bi savršeno.

18 godina
neaktivan

Istina, ali to me ne smeta toliko jer ne pravim nešto strašno puno poziva. Do 50 misečno obično, maksimalno 100.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice