The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.486.086
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: The Friendzone Club
drakula789 kaže...
Dilera crnaca nema uopce, tj. Ni jedan nas nije startovao.

ja kad sam bio ovdje ih je bilo na svakom koraku link[maps] , onih što šatro dijele letke

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.9.2017 15:35 (loky4i4).
16 godina
The Friendzone Club

I ja kad sam bio bilo ih je hrpa. Na onom glavnom trgu u podnozju blizu new yorker ducana. Dijele kao letke i pitaju te kaj trebas, pa im samo kazes koju drogu oces il kurvu il stovec. Nakon tog te odvedu "suradnicima" koji ti prodaju to. Neznam kako ih nisi vidio. 

13 godina
neaktivan
Bio je neki lik sto je dijelio letkr, nije nista nudio.
Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
14 godina
odjavljen
The Friendzone Club

Se sjećate one od tri god razlike? Sad je prvi.

Dopisivali se mi, al ništ posebno. Vidlo se preko dopivisanja da mi ne odgovara. Al reko frendovi samo. I pošto ide u njemu 99%, reko moramo na kavu jednom. I danas otiđemo, bacio vrijeme, i novac, al sam se dobro nasmijo, i sebi, i njoj 

Znači došli, sjeli, naručili, i tih hebenih 10 minuta je večinom tipkala, pričali nekih 50-ak posto vremena.

I sad ide najjače. Došla je s frendicom koja je ošla s 4(+) momka u drugi kafić, i onda su se nje dvije dopisivale i ova ju(ta s 4(+)) zvala da dođe jer ne želi bit sama. I na kraju je sve trajalo jebenih 10-15 minuta jer je ženska stvarno otišla 

Jel to opet problem u meni ili su to ove generacije degenerici neki koji ne znaju bez mobitela?  Na svu sreću nisam ništ ni želio jer ide u njemu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.9.2017 22:22 (Dex.pwn).
15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Nisi ti nista zelio jer se nisi htio razocarati.

Ali da si toliko dosadan da se cura pokupi i ode i jos kaze da ide u drugo drustvo, a ne da izmisli da mora doma, svaka ti cast.

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
14 godina
odjavljen
chutac kaže...

Nisi ti nista zelio jer se nisi htio razocarati.

Ali da si toliko dosadan da se cura pokupi i ode i jos kaze da ide u drugo drustvo, a ne da izmisli da mora doma, svaka ti cast.

Ne želim jer ide u njemu, reko sam, a to sam već poršo prije par godina.

I to je bilo prije škole, tak da.

A smiješno mi je hahaha 

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.9.2017 22:34 (Dex.pwn).
11 godina
The Friendzone Club

Kako bi rekli nasi odmora: "ludilo brale, ludilooo"

EDIT:

Sam kazes da znas kakve su danasnje generacije, koji gnjurac imat posla s njima uopce.

Loyalty to country ALWAYS. Loyalty to government, when it deserves it. Non bene pro toto libertas venditur auro. http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/Llamaboy_Cro/stats/1228616394/pc/
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.9.2017 22:34 (LLAMABOY).
14 godina
odjavljen
LLAMABOY kaže...

Kako bi rekli nasi odmora: "ludilo brale, ludilooo"

EDIT:

Sam kazes da znas kakve su danasnje generacije, koji gnjurac imat posla s njima uopce.

Da, kužim polako.

Možda je prije bilo bolje, al ovi mobiteli... Jebem ti kafić koji daje WiFi 

Naspram prošle, nebo i zemlja

Dođe mi i žao što nije duže potrajalo

11 godina
Dex.pwn kaže...

Dopisivali se mi, al ništ posebno. Vidlo se preko dopivisanja da mi ne odgovara.

Dex.pwn kaže...
LLAMABOY kaže...

Dođe mi i žao što nije duže potrajalo

Loyalty to country ALWAYS. Loyalty to government, when it deserves it. Non bene pro toto libertas venditur auro. http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/Llamaboy_Cro/stats/1228616394/pc/
14 godina
odjavljen
Dex.pwn kaže...

Se sjećate one od tri god razlike? Sad je prvi.

Dopisivali se mi, al ništ posebno. Vidlo se preko dopivisanja da mi ne odgovara. Al reko frendovi samo. I pošto ide u njemu 99%, reko moramo na kavu jednom. I danas otiđemo, bacio vrijeme, i novac, al sam se dobro nasmijo, i sebi, i njoj 

Znači došli, sjeli, naručili, i tih hebenih 10 minuta je večinom tipkala, pričali nekih 50-ak posto vremena.

I sad ide najjače. Došla je s frendicom koja je ošla s 4(+) momka u drugi kafić, i onda su se nje dvije dopisivale i ova ju(ta s 4(+)) zvala da dođe jer ne želi bit sama. I na kraju je sve trajalo jebenih 10-15 minuta jer je ženska stvarno otišla 

Jel to opet problem u meni ili su to ove generacije degenerici neki koji ne znaju bez mobitela?  Na svu sreću nisam ništ ni želio jer ide u njemu.

Ček koji kurac ti uopće ideš van s balavicom od 15 godina? Pa znaš da ništa ozbiljno nema od toga i da će radit to šta radi. Vjeruj mi, šta god misliš, još uvijek im mozak nije na višem nivou nego što bi trebao biti tih godina. Ako je tri godine mlađa, ti imaš 18 onda. O čemu ćete vi pričat? Ti ćeš pričat di želiš na faks a ona će pričat o tome šta je neka njena kolegica iz razreda obukla taj dan.

Tko s djecom spava, upišan se budi. Jest da i ti nisi neki odrastao, al opet, za razliku od tebe, ona je još uvijek klinka. 

14 godina
odjavljen

Krivo si shvatio.

Ne mislim na tu osobu haha 

14 godina
odjavljen

Krivo si shvatio.

Ne mislim na tu osobu haha 

14 godina
odjavljen

Ma ne očekujem ništ od njih, tih 14-15 godina. 16 već da.

Al me je impresioniralo to s mobitelom. A kru te nedo 😐

Ne mogu se sjetit dal smo mi koji imamo 18 bili takvi da tipkaš po hebenom mobu dok si na kavi hahha

16 godina
The Friendzone Club

da si joj zanimljiv def. ne bi tipkala(neovisno o godinama) tako da 

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.9.2017 23:35 (loky4i4).
14 godina
odjavljen

Al zašto bi joj trebao bit zanimljiv kad ne želim ništa? 🤔

16 godina
Dex.pwn kaže...

Al zašto bi joj trebao bit zanimljiv kad ne želim ništa? 🤔

onda ne ideš van s takvim osobama ...ali i ja mislim da samo glumiš kako ne želiš ništa :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.9.2017 23:44 (loky4i4).
12 godina
The Friendzone Club

reko ti je chutac lijepo, neces nista jer se bojis razocarenja, a u sebi se potajno nadas da ce bit nesto (tvrdnju potvrdjuje izlazak sa njom na kavu)

15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Nemas 50 godina pa da tvoja generacija nije tipkala po mobitelima.

A cura misli da zelis nesto ako si ju zvao van. Za kog boga bi ju zvao van ako ju mislis ignorirati?

Ti si zvao nju, sto znaci da si zainteresiran, ona je pristala, sto znaci da ti daje sansu/dopusta da se pokazes interesantnim. A ti si bio zanimljiv ko rast trave i samim time je tipkala, pa otisla. 

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
14 godina
odjavljen
The Friendzone Club

Zaboravih napomenut kako smo se upoznali.

Dakle u svatova u 6. mjesecu. Ja se nje naravno ne sjećam(ne pitajte zašto). Dodala me na fejs nakon toga, i to je krenulo to dopisivanje.

I nju smatram samo frendicom. šta pobogu vi nikad niste s frendicom otišli na kavu? I da je ostalo na kavi?

14 godina
odjavljen
chutac kaže...

Nemas 50 godina pa da tvoja generacija nije tipkala po mobitelima.

Za ostale ne govorim, al za sebe mogu reć da ne, dok sam na kavi s nekom. Ovak kad je društvo iz razreda, zna bit...

16 godina
Dex.pwn kaže...

Dakle u svatova u 6. mjesecu. Ja se nje naravno ne sjećam(ne pitajte zašto). Dodala me na fejs nakon toga, i to je krenulo to dopisivanje.

I nju smatram samo frendicom. šta pobogu vi nikad niste s frendicom otišli na kavu? I da je ostalo na kavi?

frendicom haha dopisivali se , je*eno prijateljstvo, eto nisi joj ni kao "prijatelj" zanimljiv 

12 godina
Dex.pwn kaže...

jel ti frendice ko pokemone skupljas?

izlazio sam sa frendicama na kavu, ali te frendice sam znao duze vrijeme od 3mj koliko ti znas nju

ako si vidio da nije za tebe kako tvrdis, zasto onda nisi prekinuo kontakt sa njom jer nema smisla frendovat sa nekom malom sa svadbe

14 godina
odjavljen
Del_Boy97 kaže...
Dex.pwn kaže...

ako si vidio da nije za tebe kako tvrdis, zasto onda nisi prekinuo kontakt sa njom jer nema smisla frendovat sa nekom malom sa svadbe

Zašto bi prekinuo kontakt? Nije loša osoba, da je rekla da mi nešto smeta, da mi nešto ne odgovara kod nje(gledajući kao frend)...

A i dopisivanje i ubijanje dosade pod satima u šk. Što da ne?

15 godina
Radije prati na nastavi u školi pa ćeš možda naučit nešto i biti zanimljiviji, ako ikad koja imalo pametnija pristane imat posla s tobom...
One ring to bring them all and in the darkness bind them
16 godina
The Friendzone Club

to ti se desava jer si ti a i dosta ljudi tvojih godina picke, odes s curom na kavu i ona tipka po mobu od samog pocetka? onda joj fino odma kazes "znaci dosli smo tu tipkat po mobitelu? ako ti je mobitel zanimljiviji mogu ja i otic" i samo se dignes i odes, ko da te boli kurac, u tom trenutku bi ona mozda skuzila da taj 3 godine stariji decko nema vremena za zajebancije i ostavila mobitel, rekla sori i pricala s tobom ili nebi pa onda samo odes i to je to.

ja kad sam bio sa zadnje dvije cure na cugama nisu takle mobitel u 2 sata cuge, pazi nisu ga ni takle, a jedna ga cak nije ni izvadila iz dzepa. jedna je imala 17, a jedna 18 godina. znaci obje dosta mlade od mene. cure imaju respekt prema starijim deckima ali samo ako im pokazes da si stariji i u glavi a ne samo po datumu rodenja.

dex ti bi prvo trebo naucit sto je ponos i drzat se tog, ovako samo ispadas jadnik, nhf.

14 godina
odjavljen
A mojom generacijom nema tih problema.
11 godina
neaktivan
mar123 kaže...

cure imaju respekt prema starijim deckima ali samo ako im pokazes da si stariji i u glavi a ne samo po datumu rodenja.

Ziher imaju osjećaj da su s tatom za obiteljskim stolom pa ne smiju vadit mobitel. 

Da me ubiješ ako su mi jasna ova kmećanja oko korištenja mobitela na kavi. A još manje su mi jasne tvrdnje "moja generacija nije takva". Šta ga kakate, moja generacija je imala nokije 3310 i kasnije prve preklopne mobitele bez smartphone sadržaja pa smo uredno visili na mobitelima stalno. Još kad su krenule tarife s besplatnim porukama tipkalo se 0-24h.

Jel bila dogovorena prijateljska kava? Onda zašto se očekuje da će se cura ponašat ko da je na spoju? Došla je na kavu, ponašala se kao 90% ljudi u današnje vrijeme i otišla. A to što Dexu nije po volji cijela situacija govori samo ovo što je ranije rečeno. Njemu to nije bila samo "prijateljska kava" jer sigurno ne bi radio tolike drame od toga da je. 

Hoy te he vuelto a recordar. Venias hacia mi, te oia sonreir. Hoy me dio por llorar. Me di cuenta que sin ti jamas sere feliz.
16 godina
ddarknessfairyy kaže...
mar123 kaže...

cure imaju respekt prema starijim deckima ali samo ako im pokazes da si stariji i u glavi a ne samo po datumu rodenja.

Ziher imaju osjećaj da su s tatom za obiteljskim stolom pa ne smiju vadit mobitel. 

Da me ubiješ ako su mi jasna ova kmećanja oko korištenja mobitela na kavi. A još manje su mi jasne tvrdnje "moja generacija nije takva". Šta ga kakate, moja generacija je imala nokije 3310 i kasnije prve preklopne mobitele bez smartphone sadržaja pa smo uredno visili na mobitelima stalno. Još kad su krenule tarife s besplatnim porukama tipkalo se 0-24h.

Jel bila dogovorena prijateljska kava? Onda zašto se očekuje da će se cura ponašat ko da je na spoju? Došla je na kavu, ponašala se kao 90% ljudi u današnje vrijeme i otišla. A to što Dexu nije po volji cijela situacija govori samo ovo što je ranije rečeno. Njemu to nije bila samo "prijateljska kava" jer sigurno ne bi radio tolike drame od toga da je. 

nemaju, ja samo kazem sto je bilo, da je cura koji put uzela mob i odgovorila na koju poruku nebi mi to uopce smetalo. ja se iskreno nadam da je razgovor bio toliko zanimljiv da joj mobitel uopce nije bio na pameti.

mobiteli na kavama? da, ali vrlo vrlo rijetko, vecinom kad sam s frendovima koristimo ga kad ocemo nesto provjerit na netu(rezultat neke tekme ili potrazit neki info o necem) ili kad pokazujemo neku curu koju smo zapazili nedavno.

kad ides na cugu s nekim s kim se vidam svaki dan i vrlo cesto onda mi ne smeta koristenje mobitela, jer ionako se stalno vidimo i naravno da nemamo o cemu pricat svaki dan sat-sat i pol, al kad odem na cugu s nekim kog vidim jednom tjedno ili rjede, smeta mi kad osoba izvadi mobitel i tipka po njemu 50% vremena, ne smeta mi ako odgovori na neku poruku povremeno. kad izadem s curom koja mi se svida ne vadim mobitel, nista nije tolko bitno na mobitelu da nemoze pricekat da odemo s cuge svako na svoju stranu, ipak sam zvao tu curu da se upoznamo valjda i pricamo a ne da tipkamo po mobitelu i povremeno si kazemo nesto.

i da, mislim da to sve nema veze s generacijama previse, kao sto kazes i prije su ljudi na starim mobitelima visili na sms porukama ko sto danas vise na whatsappu i slicnim servisima.

14 godina
neaktivan
The Friendzone Club

alaj dramite oko tih porukica i mobitela. meni ide na kuki kad mi cura na kavi ili u šetnji krene cmokat i negodovat dok pišem poruke braći ili nedaj bože da ih nazovem i sve objasnim u 2 minute. nema goreg od ekipe koja smatra da ima ekskluzivno pravo na moje vrijeme i pažnju.

a ovo oko dexa je bolno više čitat. 

What could possibly go wrong?
14 godina
odjavljen
ddarknessfairyy kaže...
mar123 kaže...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice