The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.484.437
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: The Friendzone Club
tnakir kaže...

Dex, ljeto je, drugi yebu, ti forumišeš.

Motorijada bila u Županji za vikend, Dex je nazdravljao sa Desankom te večeri 

LOL: Crobrother MSN: najbrzi@live.com
14 godina
odjavljen
Paaa čekamo neke fotke 😂😂
14 godina
odjavljen
Dex nije čuo ništa nažalost ☹
15 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...
Paaa čekamo neke fotke 😂😂

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
10 godina
neaktivan
The Friendzone Club

...

I am over 9000!!!
14 godina
odjavljen
Shivi kaže...

...

Aj barem si se potrudio hehe  

12 godina
neaktivan

Pozdrav, evo taman sam se vratio sa maturalca iz spanjolske na kojem je bila jedna jako zgodna cura koja mi se svida te koja takoder ide u moju skolu. Za vrijeme razgledavanja i kasnije u klubu ona se okrece i gleda(bulji) u mene, te me sad zanima kako da zapocnem chat prije nego sto je pozovem na piće jer mi je bilo neugodno prici joj jer u oba slucaja oko nje su bile njene prijateljice a jednoj od tih prijateljica se takoder svidam. A ne mogu je vidjeti uzivo(osim u školi) jer ne zivimo u istom gradu. Hvala.

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.9.2017 13:49 (Mate 10).
14 godina

Trebao si joj odmah tamo prići i iskoristiti blagodati koje maturalac pruža, sad si već možda i propustio šansu. No ako se još uvijek želiš upoznati s njom, dođeš do nje tako da veliš bok, ja sam Mate 10, situacija je takva i takva, mogu li te počasiti pićem/pozvati na piće da se bolje upoznamo? Nije ti potrebno ništa više od samopouzdanja i smiješka, curama se to najviše sviđa. 

Flower Boy
12 godina
neaktivan

A da joj napišem poruku da odemo na piće jer ne znam kad cu je vidjeti a ne bih zelio da sad sve propadne

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.9.2017 13:59 (Mate 10).
13 godina

Bas kako ti je kolega gore napisao, trebao si iskoristiti cari maturalca, posto vec nisi, opet se referiram na taj post, cure vole samopouzdanje, pitaj sto prije za to pice, nemoj cekat previse, pogotovo ako je takva situacija da ti se stvarno svida. U krajnju ruku, nemas sto izgubiti, a ako ju ne pitas, kasnije ce bit sto bi bilo kad bi bilo.

“In every crowd there are certain persons who seem just like the rest, yet they bear amazing messages.” Antoine de Saint-Exupery, Night Flight
14 godina
odjavljen
The Friendzone Club

Here we go again haha

11 godina
The Friendzone Club

Bome evo i ja sam se vratio sa maturalca iz Grčke noćas i mogu reći da je to bilo doslovno 7 najboljih dana provoda ikad. Kakav grad i izlazak sub i petkom ni blizu nije. Drustvo cuga i zene nije moglo bolje, živjeli 

If you have nothing to lose, try.
10 godina
The Friendzone Club

Ja mislim da je moj razred jedini razred koji nije isao na maturalac prosle godine.....a mislim da se takve stvari ne zaboravljaju, sto zbog provoda sto zbog prilika :D

Loyalty to country ALWAYS. Loyalty to government, when it deserves it. Non bene pro toto libertas venditur auro. http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/Llamaboy_Cro/stats/1228616394/pc/
13 godina

Pa zasto se nije islo?

“In every crowd there are certain persons who seem just like the rest, yet they bear amazing messages.” Antoine de Saint-Exupery, Night Flight
10 godina
The Friendzone Club

Mali OFFTOPIC

Zbog budala..... Vecina nas je htjela u CG, u Budvu. Snove nam je unistila razrednica jer je rekla da je iz ministarstva receno da se ne preporucavaju neke drzave radi straha od terorizma (taman su pocetkom ljeta zapoceli u francuskoj i njemackoj ako me sjecanje dobro sluzi), i ako se ne varam, rekla je da nas ne zeli vodit u CG. Inace CG je poznata teroristička meta....... Naravno mi smo se usprotivili, pocele su zestoke rasprave, napraviil smo cak i ,nazovi, peticiju da idemo u CG. To nije proslo kako je trebalo bla bla bla. Kad se je spomenila Ceska neki iz inata nisu htjeli, vecina je sutila jer eto, bili smo toliko monoton/razjedinjen razred da se nije htijelo ni dati svoje misljenje. Kad je razrednica spomenila nasu obalu bilo je jos gore. Ja sam svima rekao da nema veze gdje idemo, bitno je da idemo, pa ako treba neka odemo u neki hotel 10 km od nas, bitno da je to maturalac jer mi je vazna ekipa a ne mjesto........ali ko slusa llamaboya.

I tako moj razred nije otisao na maturalac i nije dozivio jedno od najboljih trenutaka u zivotu(u 99% slucajeva je tako, barem nam pricaju oni sto su bili)

EDIT: pisuci ovo sam se prisjetio tih trenutaka.....srce me boli koliko mi je zao sto se nismo mogli dogovoriti....

Loyalty to country ALWAYS. Loyalty to government, when it deserves it. Non bene pro toto libertas venditur auro. http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/Llamaboy_Cro/stats/1228616394/pc/
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.9.2017 22:26 (LLAMABOY).
14 godina
odjavljen

Vjeruj mi, s Češkom niste ništa propustili.

To što viđaš Češkinje po raznoraznim bezobraznim stranicama je druga priča 

Španjolke su bolje ugl... hahah

15 godina
neaktivan

ČEŠKINJE

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
12 godina
Dex.pwn kaže...

to je možda u tvom slučaju, poznavajući tebe iz ove teme vjerujem da sam u pravu

u češku se ide da se svi skupa nalijete pive, možda odete na kurve ako imate sreće da vas poslije njen pimp ne prebije ko vola

a ako neces na kurve tamo, onda se kao i svi okrenete budget opciji cura iz vlasititih razreda, cura iz drugih razreda ili na kraju krajeva cura iz drugih skola

e da kakve su to češkinje, jel se one češkaju ili što već?

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.9.2017 22:58 (Del_Boy97).
10 godina
Pa necu omrsit brk na maturalcu sa strankinjama iliti domacima. Mrsi se s kolegicama iz svoje skole(iz razreda nebi bilo bas pozeljno, ali ako da da) ili neke druge, ali ugl nase.
Ali sta ja znam kad nisam bio na maturalcu.... :(
10 godina
Pa necu omrsit brk na maturalcu sa strankinjama iliti domacima. Mrsi se s kolegicama iz svoje skole(iz razreda nebi bilo bas pozeljno, ali ako da da) ili neke druge, ali ugl nase.
14 godina
odjavljen

Čehinje hahahahahahahahahahah

Slav girls ugl hahaha

14 godina
odjavljen
Del_Boy97 kaže...
Dex.pwn kaže...

to je možda u tvom slučaju, poznavajući tebe iz ove teme vjerujem da sam u pravu

u češku se ide da se svi skupa nalijete pive, možda odete na kurve ako imate sreće da vas poslije njen pimp ne prebije ko vola

a ako neces na kurve tamo, onda se kao i svi okrenete budget opciji cura iz vlasititih razreda, cura iz drugih razreda ili na kraju krajeva cura iz drugih skola

e da kakve su to češkinje, jel se one češkaju ili što već?

Da, pivo je 2kn, a voda je skuplja.

14 godina
odjavljen
LLAMABOY kaže...

Pa ove iz svoje škole možeš i kod kuće 

14 godina
odjavljen
Mate 10 kaže...

A da joj napišem poruku da odemo na piće jer ne znam kad cu je vidjeti a ne bih zelio da sad sve propadne

Jebala te poruka, time samo pokazuješ da nemaš samopouzdanja pitati uživo. Get your shit together, pitaj ju u školi, uživo i to je to. Trebao si na maturalcu, vrlo vjerojatno bi dobio i tamo u njenoj ili tvojoj sobi, al šta je tu je, neki put te uhvati trema il nešto. 

Dex.pwn kaže...
LLAMABOY kaže...

Pa ove iz svoje škole možeš i kod kuće 

Kao što si i ti onu svoju prije par mjeseci? 

15 godina
The Friendzone Club

Najbolje ove koje jedva poznaješ. Nikad ne znaš kakve boleštine prenose one potpuno nepoznate.

Za ove koje jedva poznaješ bi sigurno čuo da imaju neku bolest

You have to be odd to be number one
16 godina
The Friendzone Club

dex jesi ikad bio u ceskoj? jer po ovom sto pises cini mi se da ti je o ceskoj prico susjedov tetak. kao prvo nikad nebi izabro spanjolsku za maturalac prije ceske, iz razloga sto je spanjolska skuplja. grcka je jos najlosiji izbor od ovog jer mi je grcka totalno za otic sam ili s obitelji a ne za napijat se svaki dan.

ja sam u ceskoj bio dvaput, jednom na maturalcu i poslije u svom aranzmanu i mogu rec da je prag jedan predivan grad, em sto se tice tog da imas sto vidit em sto je stvoren za maturalac. pive su vrhunske, nisu 2 kn, ali su jeftinije nego kod nas(sto je odlicno jer ako si imalo putovao po svijetu a ne vjerujem da jesi znat ces da su u vecini poznatih destinacija pive skupe), ostala cuga je jeftinija nego kod nas, klubovi su puno bolji nego zagrebacki ali cak i ako si zatucani balkanjeros imas tamo klubova s balkanskom muzikom. ako se zelis drogirat mozes jer je sve legalno(nama je svojevremeno vodic reko da su sve droge legalne zavisno o kolicini koju imas kod sebe), ja sam koristio samo travu tamo, i prodaje se na svakom koraku. kurvi isto na svakom koraku ima, jeftine su obicno i jako lose, dok za 500 kn/pol sata nude ljepotice za kakvim se okrecemo na ulici.

sve u svemu maturalac u ceskoj je vrh, i iako sam ja htio u spanjolsku kad smo mi odlucivali(zato jer je taman tad u spanjoslkoj bilo svjetsko u kosarci i htio sam ic gledat te tekme uzivo) nije mi nimalo zao sto smo ipak otisli u cesku. platili smo 1900 kn 6 dana u pragu, raspitaj se kolko ekipa placa spanjolsku a pogotovo grcku i uzmi onda u obzir da vecina ljudi u hrvatskoj nema love i stedi godinu dana za svoje dijete da moze otic.

14 godina
odjavljen
Ekipa koja je išla u Španjolsku je pričala detalje s uživanjem, ovi iz Češke su pričali nak, bilo je solidno...
17 godina
mar123 kaže...

ja sam u ceskoj bio dvaput, jednom na maturalcu i poslije u svom aranzmanu i mogu rec da je prag jedan predivan grad, em sto se tice tog da imas sto vidit em sto je stvoren za maturalac. pive su vrhunske, nisu 2 kn, ali su jeftinije nego kod nas(sto je odlicno jer ako si imalo putovao po svijetu a ne vjerujem da jesi znat ces da su u vecini poznatih destinacija pive skupe), ostala cuga je jeftinija nego kod nas, klubovi su puno bolji nego zagrebacki ali cak i ako si zatucani balkanjeros imas tamo klubova s balkanskom muzikom. ako se zelis drogirat mozes jer je sve legalno(nama je svojevremeno vodic reko da su sve droge legalne zavisno o kolicini koju imas kod sebe), ja sam koristio samo travu tamo, i prodaje se na svakom koraku. kurvi isto na svakom koraku ima, jeftine su obicno i jako lose, dok za 500 kn/pol sata nude ljepotice za kakvim se okrecemo na ulici.

sve u svemu maturalac u ceskoj je vrh, i iako sam ja htio u spanjolsku kad smo mi odlucivali(zato jer je taman tad u spanjoslkoj bilo svjetsko u kosarci i htio sam ic gledat te tekme uzivo) nije mi nimalo zao sto smo ipak otisli u cesku. platili smo 1900 kn 6 dana u pragu, raspitaj se kolko ekipa placa spanjolsku a pogotovo grcku i uzmi onda u obzir da vecina ljudi u hrvatskoj nema love i stedi godinu dana za svoje dijete da moze otic.

Draga i ja idemo krajem studenog u Prag na tzv. godišnji odmor od sezone. Biti će Transmission i tomu se najviše radujem 

LOL: Crobrother MSN: najbrzi@live.com
13 godina
neaktivan
Bio sam sad u Pragu u osmom mjesecu, ubacio se sa starijom ekipom na maturalac prije vremena.
Gambrinus 8 kruna
Marlboro 4.75 eura
McDonalds,kfc, kgb standardno skupi
Izlasci sranje

Dilera crnaca nema uopce, tj. Ni jedan nas nije startovao.

Zestu se ne isplati kupovat jer ono, u Pragu se pije pivo i kraj. Bilo je previše Azijata sve dok nisu dosle Splicanke. Leb te hebo kako su dobre, one dosle navecer, a mi ujutri idemo. Tuga brate.
Sve u svemu bilo je bas do jaja, sad me svi maturanti ispituju hocemo i sljedeće godine ici. (ja sam drugi)
Vodic nam je bio Ivan Glavas.

Bratislava je dosta mirnija, Prag je divlji. Tamo smo skoro dobili po picki od lika s palicom. Ovo nam je bio hotel tamo.

Preporucavam svima koji ce tek ici da svaki dan idete u izlazak sa svojom ekipom kad vas ne budu vodili da ne bi ostali razocarani kao mi po tom aspektu.

Ako ima netko nekih pitanja, rado cu odgovoriti.
Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
14 godina
odjavljen
The Friendzone Club

Vi koji idete preko praga, slušajte oca, a ne mater hahaha

http://ispovesti.com/ispovest/2260988

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice