Nisam ni ja, meni je nekako logično da budeš s lijeve strane, ne znam zašt.
A vidim da su frendovi komentirali jedan par, pa onak da pitam
Koliko sam skužio, možda je ako ti ženska fura torbicu, pa je nosi s desne strane.
Nisam ni ja, meni je nekako logično da budeš s lijeve strane, ne znam zašt.
A vidim da su frendovi komentirali jedan par, pa onak da pitam
Koliko sam skužio, možda je ako ti ženska fura torbicu, pa je nosi s desne strane.
Prvi glas, ja torbicu nosim s lijeve strane da mi desna ruka bude slobodna za mobitel i bome nisam čula ni da ima "pravilo" s koje strane je tko. Niti se mogu sjetit da je itko mijenjao stranu da bi mi bio s prave strane.
Isss što današnje generacije kompliciraju
Prvi glas, ja torbicu nosim s lijeve strane da mi desna ruka bude slobodna za mobitel i bome nisam čula ni da ima "pravilo" s koje strane je tko. Niti se mogu sjetit da je itko mijenjao stranu da bi mi bio s prave strane.
Isss što današnje generacije kompliciraju
Nisam ja rekao da sve nose torbicu s desne strane, nego ako nose torbicu s desne strane. Šta se mene tiče, možeš je na glavi nosit :D
Znam, niti meni nije bitno s koje strane je tko, nego sam tek sad skužio to, kad je on spomenuo. No ta držanja za ruku mi nisu ništa u životu tako da je rijetkost mene vidjeti u tom položaju :D
Ma de, bitno da se drže ruke :P
Jedini problem je moja duljina ruke xD
Dex care
Sljedece na repertoaru pitanja je sa kojom nogom da prvo zakoracis kad je primis za ruku ili?
S lijevom, to svi znaju pffff
hahahaha a eto, događa se i to. uglavnom, prošlo je i to, malo me nervoza pucala na početku pa je ona preuzela vodstvo prva 2 puta.
pred sat me zvala na doručak (već sam mislio pisati ovdje wtf je doručak u 10 navečer, al sam skužio), tak da grem na klopu, a onda drito na ispit u 8 ujutro.
bili i na studentskim danima (iako sam opet zakasnio 2 sata radi hebenih poljaka i svađanja oko mid-a), pa se malo durila - al sve je rješila daleka obala i malo stiskanja... lagano ulazim u đir sa ovom dejting igrom. nije tako loše kad splasnu trema i nervoza
bili i na studentskim danima (iako sam opet zakasnio 2 sata radi hebenih poljaka i svađanja oko mid-a), pa se malo durila - al sve je rješila daleka obala i malo stiskanja... lagano ulazim u đir sa ovom dejting igrom. nije tako loše kad splasnu trema i nervoza
^this...
^this...
Lik je ko totalni debil
Covjece ja sam skakao oko zenske kao mali majmun. Naravno da ne valja ni to, ali radi igrice kasnit......pa to mi ni najbolji frendovi nebi oprostili. Daj se sredi dok cura nije rekla zbogom (naravno da ih ima na bacanje, ali izgleda da joj se je*acki svidas)
btw, ako ti cura kaze da si kao naslikan i da izgledas kao Ken iz barbie universa, dafaq she means (mislim da je alkohol igrao ulogu, ail svejedno)
svaka čast lega! znam da sam solio pamet i sprdao, ali evo kaj se meni događalo prošli tjedan.
numero uno - srijeda. zove me kolegica sa faxa za napravit windows, laptop je spor, cuka itd. reko može, dogovorimo se, rješim laptop i velim da dođe do mene pokupit laptop. dođe sva spicanjena, bretelice, ljetna haljina, frizurica, baš pravi bombončić. ja objasnim sve kaj sam napravio, izgasio hebene updateove (da, to sam posebno objasnio omfg) itd. pita me kako će platit, hoću novce ili ćemo preklopit u naturi. ja idiot spucao 2 dima sat prije i kreten mislim kako ću uzet pare i imat za petak (studentski dani) i rečem ma 100kn za tebe , ona mi da novce i veli da je zvala 2 servisa i svi traže po 350-400 kn za to i da mi ne želi ostat dužna. ja opet ko telac uvjeravam kako nije niš dužna... i tu noć sam, kad sam došao sebi razmišljao da izvedem skok ala blanka sa balkona...
situacija 2 - petak. prvi dan student daya. imali malo zagrijavanje u stanu prije odlaska na deltu. došle 4 frendice od cimera i još mi veli kako je jedna narajcana na mene, kao da je rekla njegovoj curi. reko super, iskput ću se sam sebi. i tak si mi malo sašikali votkom (ja opet majmun kolovođa i samo lijevam u sebe). negdje oko 11 stigle 2 jumbo pizze i bacimo se na klopu u dnevnom. i ta ženska veli da ide na balkon na zrak (a moja soba jedina ima balkon). ja mrtav hladan trpam u sebe slavonsku ko da mi je zadnja u sljedeća 3 života. cimer i njegova cura me najprije streljali pogledima, onda me cimer doslovno potjerao u sobu kao da zatvorim vrata jer je propuh. ja otišao do sobe, ženska se prebacila preko ograde, kao gleda u more, a ja se složio u krevet i zaspao u roku 30 sec... sljedeći dan sam ozbiljno razmatrao o svojim životnim izborima.
situacija 3 - 2. dan studentskih igara. javim se toj curi ujutro i dogovorimo se da opet idemo van. i tak na koncertu, muzika buba, njezine frendice od sinoć i cimer, svi nam dali mjesta, lagano se barimo, grindanje itd. al napravio sam kardinalnu grešku i igrao ticket (5 kuna, 9 parova, dobitak 680kn. ostao jedan par). druga kardinalna greška je da smo u stanu opet skrošili votke i naravno, fino me pokenja klada i odlučim kako je u pola 2 svrsihodno otiću podignuti novce. i idiot je ostavim je samu i tražim supersport na kontu. sljedeće jutro opet razmatranje životnih prioriteta. jebao sam mater alkoholu i pljugi i kladionici. fuj.
situacija 4. - jučer ujutro, javlja mi se dobra frendica sa faxa, kao da je upala na erasmus ovo ljeto i da prekosutra ide doma u zg i 2 dana poslje u bratislavu, tek se vraća u 9 mj., možda da se nađemo i oprostimo se. mislim si, ovo kao da neka nevidljiva sila baca žene na mene, nije mi su u životu dogodilo. zatvorio sam se u sobu, nisam išao ni na kave, ni na pive, pljugu dao cimeru, izgasio račun u supersportu da slučajno ne padnem u napast jer je bilo podosta tenisa. i tak odemo u rakija bar, opet se fest nacugali tekile i odjednom veli da idemo kod nje prabati onu foru sa tekilama iz project x filma. mislim to je to. nema šanse da kaj sjebem. dođemo do nje, muzikica, limete, tekila, svijetla out. tražim kondom, u hlačama nema. u duksi nema. u novčaniku (gdje ga uvijek imam) nema, dao ga cimeru na student dayu. gledam u nju i ništ. malo jezik, malo prsti i amen.
užas.
stvarno bi se dalo snimiti kakav film sa vas par iz teme.
koji ste vi pokemoni...
...
Ti zvučiš kao da bi mi bili najbolji frendovi, jebo te život hahahaha
To je vrlo kulturno prema curi, da znaš..
Nekad nekad bacim oko u ovu temu.Nisam mogao a da ne primjetim kako si unazad par stranica zafrkavao Stickmana..Čovjek bi pomislio da si alfa i da je kod tebe nemoguce usrati situaciju.Pa ti si još gori haha.
P.S odnosi se na Horneta
Dost dobro što postoje likovi kao Hornet, i ovaj gejmer iznad njega.
Da se štogod naučit. Sam ja imadem drugi problem - navuko sam se na nju, stalno bi se dopisivao s njome, a ona onak valjda ne može, pa ja po cijeli dan čekam kad će doči poruka od nje. Gora je od heroina.
Zapravo, nisam siguran dal bi se dopisivao s njome, ili pričao uživo. Draže mi je pričanje, ovako preko fejsa, a-a, nije to to jednostavno. Sam naravno, nije iz mog mjesta, pa tražimo način i vrijeme kad ćemo se naći.
Sutra idemo opet, ako Bog da(ne zna dal može što mi onak čudno zvući, al' ajd).
Naravno, da se gejmer ne uvrijedi, igram i ja igre(MP), i prioriteti se znaju.
Nikaki Poljaci, pm.
jbg, sve je to igra. nekad dobiješ, nekad ne. najgore je stajat po strani i čekat da tetka sama sjedne u krilo. kaj da velim, loš niz
ja sam nedavno uspio zavest jednu ful zgodnu malu, mlada od mene, tek srednju zavrsila sad. ono way out of my league je cura al na jednom partyu se upoznali i ona kaze kako sam joj ja ful zgodan(ja onak ziher, uzivo sam u komplimentima od takve cure) i izasli par puta, u mom auto se barili i dosli do skidanja grudnjaka. i nakon par dana ona meni preko poruke kao nije to to, ovo ono. skuzio sam ja tek kasnije da sam sjebo jer sam bio pre pristojan(totalna suprotnost od moje osobnosti) i valjda se skuzilo da nisam prirodan i opusten i mala me odjebala.
ja ful zbediran, vracam se u rijeku na faks, instaliravam na mob ponovo tinder i badoo od sveg tog beda u koji sam zapo, matcheva nikakvih, ponuda u rijeci na tome nikakva. dolazim za vikend opet doma u zg i najednom samo poceli matchevi, ono hrpa cura me pocelo lajkat i neke od njih su stvarno top po izgledu. sad sam opet u rijeci i uskoro idem doma pa vidit sto se od toga da rjesit, jos sam 20-ak dana u hrvatskoj jer preko ljeta radim u USA, pa reko idem nabrzaka rjesit sto se jos da prije puta(imam osjecaj da cu sve opet zajebat al nema veze, bitno je pokusavat).
Što se više trudite, to manji uspjeh.
Bar je meni tako. Kad god sam išao s namjerom da "riješim što se da", ćorak.
Fala penisu pa i od tebe nešt pametno.
Fala penisu pa i od tebe nešt pametno.
rugao se lonac loncu, a oba su crna
Kuži Najbrži zašt sam mu tak odgovorio. Valjda
On penetrira u nju 15min pa je smori ili? Napisao si tokom sexa pa malo pojasni sta pod tim mislis jer svatko ima drugacije shvacanje istog... Ako penetrira onda svaka cast, opaki yebach
Pa smori se zato što traje 15 minuta (ako pričamo o samom glavnom činu). :) Sve preference tog tipa su krajnje individualne (i svaka njemu čast što ne završi 15 minuta), ali često devojkama ne odgovara kad traje baš mnogo dugo. Dakle, lepo je kad odnos traje, ali hoće i ona jednom da svrši, i ako se to nikako ne dešava, posle nekog vremena može da prestane da joj odgovara.
Ako je to u pitanju, nek probaju par stvari da vide šta devojci paše, recimo (valjda ovo nije previše eksplicitno) različit tempo (nekad prija brže, no nekad i sporije), jastuk devojci pod guzu (radi boljeg ugla), da ona bude gore (često devojka mnogo lakše dolazi do vrhunca na taj način)... I naravno, malo strpljenja sa obe strane, normalno je da dvoma ljudima (bez obzira na prethodno iskustvo) treba nekoliko pokušaja da bi se lepo uklopili.
A prijatelj ti je James Deen?
previše američkih filmića...