The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.486.991
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: The Friendzone Club
chutac kaže...

U stilu ovog zadnjeg što sam napisao?

da da, samo ubacis i nekaj tipa jel ovo kao too much ili može proć

mar123 kaže...

evo bas me matchala neka ful zgodna cura iz rijeke, u opisu joj pise if you love pizza we will probably get along. moj ulet: i eat pizza every third day, ocemo se slagat?

na ovoj aplikaciji stvarno ne treba gledat kako ces uletit, meni ovo dode ko sprdancija, pa ako uspije uspije, ako ne ne.

pa to bi i trebao bit smisao, no hard feelings

ako ide ide, ako ne ne

EDIT: prije god dana kad sam ja gledao na tinderu nije bilo skoro nikoga, vecina ih je jos na onom badoo-u

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.3.2017 18:53 (Del_Boy97).
14 godina
odjavljen
The Friendzone Club

Bil mogli stavit SS-ove da vidim(o) kako sve to izgleda.

WP user :(

12 godina
Dex.pwn kaže...

ima toga i na wp-u, potrazi badoo i 6tin (klijent za tinder koji radi prek njihovih servera)

15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Ovo je bolje za one fejs foto male nego za mene 

Jer ja baš i nemam slika za staviti, niti imam neku catchy frazu za opis..

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
14 godina
odjavljen
Del_Boy97 kaže...
Dex.pwn kaže...

ima toga i na wp-u, potrazi badoo i 6tin (klijent za tinder koji radi prek njihovih servera)

Baš neam sreće, unutar 150 km od mene nema nikog.

15-17(ne da više) godina samo, ništ....

15 godina
neaktivan

Mar123, to je ova šta joj stoji da ima 39 godina, a zapravo ima 17? lol

Koja je uopće svrha da stavlja takve godine?

Imamo mjučual frenda, našao ju na fb, čini se da joj je glava na klimavim nogama.

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.3.2017 20:47 (chutac).
16 godina
chutac kaže...

Mar123, to je ova šta joj stoji da ima 39 godina, a zapravo ima 17? lol

Koja je uopće svrha da stavlja takve godine?

Imamo mjučual frenda, našao ju na fb, čini se da joj je glava na klimavim nogama.

je je to je ta, ma prico sam sad malo s njom i ono, neznam sto bi reko. posto ja trazim nesto ovako za zabavu valjda ce bit dobra za to.

aj mi u pp samo nabaci kak se zove na fejsu jer sam se najebo ko budala trazeci i nisam uspio nac, imam joj samo instagram.

inace, ja imam stan na bulevardu gore.

15 godina
neaktivan

Šta ono piše na tinderu?
Ne sjećam se sad, ali nađem čim mi daš ime.

Ček, kakav bulevard?

16 godina

pa bulevard oslobodenja ulica, tamo iznad pogona(iznad konta).

11 godina
neaktivan
chutac kaže...

Šta ono piše na tinderu?

Ček, kakav bulevard?

A da vas dvoje odcvrkućete na PP razmjenjivati iskustva? 

Usput zamoljavaju se svi pripadnici muškog roda da se u trenucima sjete, dosade ili čiste napaljenosti NE javljaju svojim bivšim djevojkama, pogotovo ako ste vi bili ti koji ste ukenjali motku.

Takvo javljanje nije niti romantično, niti ima išta zanimljivo u tome. Ne prisjećaju nam se davna vremena samo zato što je vama došlo iz dupeta u glavu. Evocirajte uspomene sa svojim psihijatrima, psiholozima ili u društvu prijatelja i gajbe pive.

Fala.  

Hoy te he vuelto a recordar. Venias hacia mi, te oia sonreir. Hoy me dio por llorar. Me di cuenta que sin ti jamas sere feliz.
15 godina
neaktivan
mar123 kaže...

pa bulevard oslobodenja ulica, tamo iznad pogona(iznad konta).

Aha, sad vidim. Blizu smo, ja sam na belvederu.

ddarknessfairyy kaže...
chutac kaže...

Šta ono piše na tinderu?

Ček, kakav bulevard?

A da vas dvoje odcvrkućete na PP razmjenjivati iskustva? 

Ae licimur, kad ti i Ferdo trubite, onda nikome ništa 

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.3.2017 20:15 (chutac).
11 godina
neaktivan
chutac kaže...

Ferdo i ja više ne trubimo. Uostalom ko da nam onda nisu drugi zvockali da smo u offu.

Rekla sam vam zato da nebi kartoni letjeli za iznošenje osobnih podataka ili čega već.

Hoy te he vuelto a recordar. Venias hacia mi, te oia sonreir. Hoy me dio por llorar. Me di cuenta que sin ti jamas sere feliz.
16 godina
ddarknessfairyy kaže...
chutac kaže...

Ferdo i ja više ne trubimo. Uostalom ko da nam onda nisu drugi zvockali da smo u offu.

Rekla sam vam zato da nebi kartoni letjeli za iznošenje osobnih podataka ili čega već.

zato rekoh da mi posalje na pp, znam pravila foruma. a ovih par poruka nece naskodit ako nije naskodilo dexovo trolanje.

14 godina
odjavljen
ddarknessfairyy kaže...
chutac kaže...

Sjetite se mene

14 godina
The Friendzone Club

Kad smo vec u offtopicu...

Ove godine pokraj nicka-što oznacuju starost accounta.....

Isto kao da označuju vaše godine starosti ...

Naravno ,isključivo naše drage @dark...e jbg zaboravija san ime ahhaha

Može
11 godina
neaktivan
ante5656 kaže...

Nooo ne mene isključivati. Ak su godine accounta jednake našim godinama ja sam onda ovdje jedna od najmlađih. Kaj se mene tiče može.  

Ni jedno žensko se neće buniti ako joj kažeš da je mlađa nego što zbilja je. 

Bolje da sam stavila nick "Blesava kokoš" onda nitko nebi imao problema sa pamćenjem istog. 

15 godina
neaktivan

Po tvojoj "burn" logici ti ispadaš najveći balonja... 

10 godina
neaktivan
ante5656 kaže...

Kad smo vec u offtopicu...

Tako mlad, a vec znam citat i pisat

I am over 9000!!!
9 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Ja bi samo malo  sisu u usta...

Kruha i igala...
11 godina
The Friendzone Club

Posto je tema zapustena (sto je na neku ruku pozitivno), a vrlo kreativni umovi sudjeluju u njoj, zelio bih da pogodite o cemu se radi/sto treba/zeli ona moja azdaja. Dobio sam u pon poruku od nje...

Loyalty to country ALWAYS. Loyalty to government, when it deserves it. http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/Llamaboy_Cro/stats/1228616394/pc/
14 godina
odjavljen
Ona želi od tebe isto ono što ti želiš on nje hehe 😉
15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Meni je za sada Tinder loš.

Bio na jednom dejtu, cura htjela seks(hehe). A ove neke s kojima me matcha, dopisujemo se i ostave dojam mutavih cura..

Po meni, beskorisno.

Vratio sam se na refreshanje fb stranice one cure da vidim kad će maknuti slike s dečkom 

12 godina
chutac kaže...

Meni je za sada Tinder loš.

Bio na jednom dejtu, cura htjela seks(hehe). A ove neke s kojima me matcha, dopisujemo se i ostave dojam mutavih cura..

Po meni, beskorisno.

Vratio sam se na refreshanje fb stranice one cure da vidim kad će maknuti slike s dečkom 

a to ti tak ide sa dating appovima, ako sa jednom od njih 3-4 uspijes normalno porazgovarat da taj razgovor sam teče onda si na konju

dosta je zenski tamo dosadnjikavo i ne da se sa njima pricat bas, ne pokazuju nekakv interes za razgovor a lajkaju te sto mi uopće nema smisla

14 godina
odjavljen
Nisil valjda odbio 😱
15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Naravno da nisam :)

Ali kao što rekoh, tražim vezu, ne interesira me usputni seks.

14 godina

Brate mili na krivo misto ti tražiš vezu... naravno ako trazis normalnu curu ...za normalnu vezu ....

jer ipak ...svatko od nas drugacije definira ''vezu''

LINK

Isto kao i ovaj ,,, iso ozbiljnu zensku,bolje receno ženu, trazit u nocni klub...

Doduse lik je u pravu,sta je ovo danas doslo s curama...

Pripadnice suprotnog spola ce kao odgovor na ovo sve imati kako i muskarci nisu sto su prije bili tralalal ....

ali mislim da to nije razlog da se one tako ponasaju... najprije treba sebe srediti...ali ipak najlakse je na drugoga....

Može
14 godina
neaktivan
Zasto mislis da ne bi normalnu zenu upoznao u nocnom klubu?

Zar zena mora sjedit doma i heklati da bi bila normalna?

Ok, sigurno da ima svakakvih osoba po klubovima danas, i muskih ili zenskih, ali ima ih svugdje. Ali nije razlog za primitivnu generalizaciju (ne odnosi se samo na tvoj post) da cim cura izadje van odma je vaka ili naka.
14 godina

Nisam mislio da je nemoguce, ali svi mi koji smo nekada izasli u takve klubove znamo sto se tamo događa...

A opet to sto kazem i sto kazes ''normalnu'' to opet se moze definirati na razlicite nacine... jer znam decke kojima je normalnoda im se cura trosi svaki vikend s drugim...

Da se vratim, moguce je naci u nocnom klubu,ne kazem da nije,ali to ti je kao da trazis crnca u Splitu (bez uvrede ikome/bez rasizma)

Uostalom,primjer kad uđeš u neki klub i vidis sve te pijane,neke i nadrogirane,polugole cure , neznam meni se tu smući i trazit nekog normalnog, mislim kako bise normalna cura tu osječala među svim time...

Al opet kazem ti svi mi razlicito definiramo normalno(detalje)

Glupo bibilo ocekivat da zena sjedi doma,da ne izlazi, da hekla kako ti kazes, ali s ovim svojim pitanjima ides iz krajnosti u krajnost.

Ne kazem da se cura nemoze sredit i izic vani,ali smatram da bi to trebalo postovati neka moralna nacela...

Kao sto si tako rekao nema razloga za primitivnu generalizaciju...al nazalost to nekako dolazi samo od sebe...

Tocno kao sto mi je kolega fer-de-lance nekoliko stranica prije rekao''tocno mozes predvidit svaki njen buduči korak''

Tako i to ...točno se karakteriziraju cure s određenim fb slikama, s određenim načinom odjevanja.. i sl ...

Ali stalno se pitam, onak odem na fejs ,i gledam kakve slike stavljaju neke cure, stvarno mi nije jasno,

to je tako odvratno kolkoistice svoje dupe,svoje sise itd ,,, ne kuzim cemuu too ...

Sto je takvima u glavi...

Rijetke su one koje imaju atribute a nepokazuju ih preko slika itd...znam ih nekoliko takvih ..i vidi čuda ...nemaju fejs ...nemaju instagram...

Ne kazem sad da ''normalna'' cura nesmje imat fejs...

Ali određene stvari pokazuju kakav je tko, ne mora uvijek bit tocno ali pokaze se u dosta slucajeva...

P.S. Opet ponavljam nemojte me sada napast da i mi muski nismo sto smo nekad bili... O tome ne pricam ... To je tipicna zenska samoborana-i u pravu su ,al ak pricamo o zenama onda pricamo o zenama , nisu muskarci razlog sto su one takve,niti su one krive sta su muskarci ovakvi(citaj:pančuferi)

EDIT: Ak sam u krivu neka me netko ispravi,netko iskusnji :P

Može
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.3.2017 12:47 (ante5656).
11 godina
neaktivan
ante5656 kaže...

Nisam mislio da je nemoguce, ali svi mi koji smo nekada izasli u takve klubove znamo sto se tamo događa...

A opet to sto kazem i sto kazes ''normalnu'' to opet se moze definirati na razlicite nacine... jer znam decke kojima je normalnoda im se cura trosi svaki vikend s drugim...

...

Mene samo zanima gdje bi to po vama genijalcima muškarac trebao upoznati neku buduću djevojku za vezu?

Nemoj u klubu tamo su drolje. Nemoj na društvenim mrežama tamo nisu normalne. Nemoj u školi kad prekinete bit će problemi. Nemoj na poslu razlog isti kao u školi. Nemoj na stadionu postoji velika mogućnost da te netko odalami jer mu se upucavaš curi. Nemoj u obližnjem kafiću jer tamo ionako sve poznaš i da nešto vrijedi već bi se spetljali.

Šta preostaje? U crkvi? Na druženju umirovljenika? Na placu?

I odkud ikome pravo suditi nekoga drugoga po načinu (ne)odijevanja? Odkud nekome pravo curu proglašavati osobom lakom morala zbog toga što ima minicu i dekolte bez da zna išta o toj osobi? 

U zadnje vrijeme je u svijetu(a bogme i na ovoj temi) licemjerje na razini. Ostavite se pametovanja i pustite dečke(a) da si traži curu gdje mu odgovara.

14 godina
neaktivan
The Friendzone Club

stereotip droce postoji sa razlogom. ako nosiš dopičnjak, haltere, dekolte do pupka, svi koji te pogledaju odmah misle - o šit, pa ova sigurno magistrira na fsb-u. nikako da si komad mesa kojeg pojebeš i za 2 dana zaboraviš.

What could possibly go wrong?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice