The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.487.420
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: The Friendzone Club

fer-de-lance 

razumin...i slazem se s tebom

... al samo,moran napisat da ipak svi mi na jedan nacin smo sebicni, jer ipak druzenjem s nekim zapravo ''radimo za sebe'' odnosno nama je ugodno u necjem drustvu i zbog toga se druzimo s doticniom osobom...tako da ipak ... ... ... ... ... ...

ddarknessfairyy interesantno je to kad se ovca il krava spomene svi pomisle na .... a na .... ne pomisle kad se spomene pas ahhaah jer kako kazes macke nevolis hahaha (kidding)

a sto se tice drugog dijela tvoje poruke pa ..gle ...slazem se s diom a s diom ne ...ili ga nisam najbolje shvatio

emocionalni vampiri ...

neznam ...ne bih htio bit takvi ali uvik nekako zelim da doticna moja druzica pokazuje neku  ljubav prema meni a ne da ide u birtiju na utakmicu odnosno na kavu u shoping ...

naravno razlikujemo peglanje od normale ...

neznam,nekako se bojim da ne shvacam ovo najbolje ... ili pak shvacam ali mi se bas ne sviđa pa tako reagiram na to ...

Može
9 godina
neaktivan
ddarknessfairyy kaže...
fer-de-lance kaže...
ddarknessfairyy kaže...

idi na utakmicu, u birtiju, u bordel, striptiz klub, samo mi prestani skakati po mozgu.  

Ajme meni, ipak postoji prava za mene 

Just kidding 

Ma može i u striptiz klub, ali bordel...samo ako misli gledat 

?

Pa naravno, nego kaj bi čovjek radio u bordelu nego gledao utakmicu?

Mislim, ne kužim vas žene, čim čovjek ode kartat belu i pit pivu u bordel, odmah se nekaj frljite...

Mislim,ono...

Očito su vas učili da se u bordelu nekaj drugo radi (karta poker u pare, zato si valjda i rekla da dozvoljavaš da samo gleda, valjda), ali ovo kaj sam napisao je istina.

Ne karta se tam poker, samo bela i šnaps.

Još ćeš mu i Uno zabranit.

piiiiiih.....

Kruha i igala...
14 godina
odjavljen
The Friendzone Club

Jedna prikladna za temu hihihi

11 godina
neaktivan
ante5656 kaže...

emocionalni vampiri ...

neznam ...ne bih htio bit takvi ali uvik nekako zelim da doticna moja druzica pokazuje neku  ljubav prema meni a ne da ide u birtiju na utakmicu odnosno na kavu u shoping ...

A gle nisu svi ljudi isti. Nekima treba malo odvojenosti i mira da bi funkcionirali normalno. Ne odgovara svima gugutanje 0-24h.

Ja ne volim non stop plazanje jedno po drugome i inzistiranje na obavljanju svih aktivnosti zajedno. To što će netko otići sam na utakmicu ili kavu ne znači da manje voli svog partnera, samo mu daje mira da postoji i bez konstantne "kontrole". Ako je netko u vezi ne znači da se treba odreći svih stvari koje voli raditi sam. Štoviše čini mi se da je zdravije kad parovi imaju različite interese koji ima daju vremena da budu sami nego kad su vezani pupčanom vrpcom.

fer-de-lance kaže...

Pa naravno, nego kaj bi čovjek radio u bordelu nego gledao utakmicu?

Mislim, ne kužim vas žene, čim čovjek ode kartat belu i pit pivu u bordel, odmah se nekaj frljite...

Mislim,ono...

Očito su vas učili da se u bordelu nekaj drugo radi (karta poker u pare, zato si valjda i rekla da dozvoljavaš da samo gleda, valjda), ali ovo kaj sam napisao je istina.

Ne karta se tam poker, samo bela i šnaps.

Još ćeš mu i Uno zabranit.

piiiiiih.....

Normalno da hoću, ne može kartat poker i belu(šnaps ne znam) bez mene. prije bi ga pustila da vata dame za dupe nego da karta belu sam. 

Hoy te he vuelto a recordar. Venias hacia mi, te oia sonreir. Hoy me dio por llorar. Me di cuenta que sin ti jamas sere feliz.
17 godina
ddarknessfairyy kaže...

Meni samo nije jasno kako vi očekujete da vašoj curi neće netko turnut kad nemate nikakvih problema turnut nekoj za koju znate da ima dečka. 

Tako je bilo u mojim mladim danima. Što se tiče veza i fukanja zabranjenog voća, keops mislim na tebe, nemoj si zamjerati. Predator003 I've been there i prekinuo sam to nakon dva-tri tjedna, evo su još u braku. 

Eh sada kako očekivati da mi neće netko curi turnuti? A evo prošle tri godine veze, kadgod je išla s frendicama i ako bi se po/ljubila s nekim likom bi mi rekla za to. Da li je bilo nešto više se uopće ne zamaram time jer joj vjerujem. Kakav sam bio prije i kakav sam sad su dvije različite osobe. Uopće mi ne pada na pamet se ljubiti s nekom već znam izaći s društvom te im ja barim ženske, a meni dobro dođe da vidim jesam li još u igri. Kao što sam i prije godinu-dvije napisao, napravim korak nazad kada vidim da je ženska zagrijana i očekuje next step. Et' sutra putujem i neću je vidjeti 2mj, valjda će ju netko podmazati da mi ne zahrđa dok mi se ne pridruži. 

LOL: Crobrother MSN: najbrzi@live.com
14 godina

Cek  i tebi je kao normalno da je netko podmazuje dok si ti na doticnom putu 2 mj?

EDIT:

Kolega bez uvrede,

ali to mi lici na ono postavljanje nenormalnog pod normalno ...

Može
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.2.2017 21:41 (ante5656).
9 godina
neaktivan
ddarknessfairyy kaže...

Normalno da hoću, ne može kartat poker i belu(šnaps ne znam) bez mene. prije bi ga pustila da vata dame za dupe nego da karta belu sam. 

Retoričko pitanje: a kaj ako karta belu i u isto vrijeme vata dame za dupe, i svaki put zove, ne da tebi da zoveš (a ima prolaz svaki put)?

Kruha i igala...
11 godina
neaktivan
fer-de-lance kaže...

Retoričko pitanje: a kaj ako karta belu i u isto vrijeme vata dame za dupe, i svaki put zove, ne da tebi da zoveš (a ima prolaz svaki put)?

Ako ima prolaz svaki put nemam nikakvih problema s time da zove i hvata usput, ali ako zove na kruške tak da padamo i usput hvata polomim mu prste i iskopam oči pa nek onda zove bez prolaza 

Hoy te he vuelto a recordar. Venias hacia mi, te oia sonreir. Hoy me dio por llorar. Me di cuenta que sin ti jamas sere feliz.
9 godina
neaktivan

Oho, i oportunistica i dobra kartašica istovremeno.

Moram priznat da mi se svida tvoja metodologija, budući da ne znam reći dalje...

Ali, postavlja se pitanje: što ako dotični istovremeno prodaje obveznice na njujorškoj berzi i slika tukija i šalje svim žemljama u imeniku preko Whatsappa?

Ali i dalje ne pada.

Retorički,naravno...

Kruha i igala...
11 godina
neaktivan
fer-de-lance kaže...

Oho, i oportunistica i dobra kartašica istovremeno.

Moram priznat da mi se svida tvoja metodologija, budući da ne znam reći dalje...

Ali, postavlja se pitanje: što ako dotični istovremeno prodaje obveznice na njujorškoj berzi i slika tukija i šalje svim žemljama u imeniku preko Whatsappa?

Ali i dalje ne pada.

Retorički,naravno...

To on usput guta afričku šljivu pa zato ne pada. Ako je u stanju sve to radit i pratit igru onda je ebeni fenomen i što se mene tiče može i usput dubit na glavi, ali da mi je samo znati s čim drži karte kad je toliko zauzet...ne čekaj nemoj mi odgovarati na to pitanje sinulo mi je gdje su karte.  

I ostavi se retorike opet ćemo dobit po nosu za off. 

13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Jel ima tko kakvog iskustva u prijateljstvu s povlasticama? Ne zelim nikakvu vezu trenutno nego tak nes slicnog. Ne znam da li se je dobro uopce upustati u tak nes i kako se najlakse dodje do toga pa ako ima netko nesto iskustva nek malo isprica :D 

I always tell the truth.Even when I lie.
13 godina
Nemam osobnog iskustva s tim ali znam par ljudi koji su pokušali s takvom "vezom" i većinom nije dobro završilo.
Gotovo uvijek nakon nekog vremena jedna strana ipak razvije osjećaje i poželi nešto više
11 godina
neaktivan
Bruno_K!ng kaže...

Jel ima tko kakvog iskustva u prijateljstvu s povlasticama? Ne zelim nikakvu vezu trenutno nego tak nes slicnog. Ne znam da li se je dobro uopce upustati u tak nes i kako se najlakse dodje do toga pa ako ima netko nesto iskustva nek malo isprica :D 

Psp može funkcionirati ukoliko je u pitanju zdravo prijateljstvo bez friendzone s nečije strane i ukoliko su oboje spremni za takav odnos. Ako uopće moraš pitati kako se dolazi do toga onda zaboravi jer nisi u takvoj poziciji da bi imao prijateljicu koja će ti omogućiti tu "povlasticu", bolje ti je onda tražiti sex za jednu noć.

10 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Nema me par dana i vidim da se raspisalo

1. Rasprava oko zauzetog partnera... Po meni se nemas sta lose osjecat ako ne znas da je zauzeta ili ako vec spomene decka, ali i dalje svojevoljno inzistira. Nije u redu ako u prici kaze da ima decka, da ne zna sta bi sa tobom itd.a ti joj dajes pogurance, punis ego, navaljujes i slicno jer si onda obicni sebicnjak. Puno je more riba i hvala bogu mogu se lako upecat, a ne da nekoj nesigurnoj curici razjebes vezu jer se eto tebi digo. Tu opet dolazimo do price ako necu ja bude netko drugi, ako netko drugi skace u bunar, jel budes i ti? Radi se o tebi, o tvojim principima i brigama, ne zivis od sela i od toga sta ce netko drugi napravit...

2. Izgled je bitan kod partnera koji ti sluzi samo za sex, naravno da ces si za jednu noc odabrat najljepsu i najzgodniju zensku i da ces samo takvima prilazit, ali za dugorocne veze izgled pada u treci plan. Sta ce ti zenska koja je savrsenog izgleda kada ti pojede sve zivce i ne mozes je slusat vise od pola sata te vrijeme kad se ne prasite rade provodis u birtiji ili sa kolegama po svakojakim pijankama? Naravno neces ni bit sa osobom koja ti je fizicki odbojna, ali spustit ces kriterije jer ce njen mozak nadoknadit fizicke nedostatke

3. Ulazak u vezu i antologijske izjave tipa "nema nade za mene, izgubljen slucaj itd." da ne nabrajam. To je ono ako se ne upustim u vezu ne mogu bit povrijeden, ili drugim rijecima strah od izlaska iz komfor zone. Tko ne riskira ne profitira, ali niti ne gubi nista, bolje bit sam i zivjet kako zivim, zadovoljavat se povremeno nego da se nekome otvorim i postanem ranjiv, strah od toga da me ta osoba nakon nekog vremena nebi povrijedila te da moram ponovno prozivljavat muku koju sam prozivio. Imam jednog kolegu koji je tako razmisljao i zivio 10-tak godina, sad ima 39 godina i puca ga to da bi htio dijete, a prije bi se zgrazao na spomen djece...

4. Koliko sam procitao, u zadnje vrijeme je tesko ostat suh nakon tolike navale zena pa stoga samo navalite i sretno :)

p.s. postedite zauzete

BTW opcenito sam pisao o svemu tak da se nemojte osjecat prozvanima

I am over 9000!!!
15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Kad ne ide, ne ide nikako, a nemoš ju vidjeti sa drugim

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
14 godina
The Friendzone Club

ahaahahahaha štaaa?

sto mislite?

Može
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.2.2017 15:25 (ante5656).
15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Mislim da ti ne radi link. 

14 godina
chutac kaže...

Mislim da ti ne radi link. 

sada radi

Može
13 godina
neaktivan
ante5656 kaže...

sada radi

Mislim da bi jedna rečenica trebala stati u jednu poruku.

And how can man die better than facing fearful odds, for the ashes of his fathers and the temples of his Gods.
9 godina
neaktivan
Reichz kaže...

Pogotovo kad zaboraviš isključiti ton, pa ti netko razlomi rečenicu od 10 riječi na 10 poruka, i onda zafitiljiš mobitel od bijesa u zid, premda nije ništa kriv...

To mi nikak nije jasno, zakaj to ljudi rade; kao da ih nekaj proganja pa u bijegu pokušavaju dozvati pomoć, ili ih drma takva psihoza koja ih tjera da misle da moraju istipkati čim veći broj poruka u istom vremenskom intervalu.

Ja bih nekim ljudima zabranio smartphone; dati im samo dumbphone i SMS bez ikakve opcije neograničenih poruka, pa da se malo unormale, bar mjesec dana tak.

Premda bi se pri povratku nazad na smartphone vratili na staro...

Kruha i igala...
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.2.2017 18:33 (fer-de-lance).
15 godina
neaktivan

Šta bi trebali mislit?
Došli ste nekak na tu temu, cura napisala nešto i eto 

17 godina
neaktivan
ante5656 kaže...

ahaahahahaha štaaa?

sto mislite?

Ma samo gazi rođeni, ma da spomenula je tu neke plodne dane pa bude extra safe. Cura je bar iskrena i nekima ovdje je pojanila zašto nam se cure više sviđaju nekih dana u mjesecu više nego ostalih (ma da koliko se ja sjećam mi smo to učili iz biologije u osnovnoj još). Eto slika ti sama govori sve.

Lumia 520, 640, 830, 930, 950
12 godina
fer-de-lance kaže...
Reichz kaže...

Pogotovo kad zaboraviš isključiti ton, pa ti netko razlomi rečenicu od 10 riječi na 10 poruka, i onda zafitiljiš mobitel od bijesa u zid, premda nije ništa kriv...

To mi nikak nije jasno, zakaj to ljudi rade; kao da ih nekaj proganja pau bijegu pokušavaju dozvati pomoć, ili ih drma takva psihoza koja ih tjera da misle da moraju istipkati čim veći broj poruka u istom vremenskom intervalu.

Ja bih nekim ljudima zabranio smartphone; dati im samo dumbphone i SMS bez ikakve opcije neograničenih poruka, pa da se malo unorale, bar mjesec dana tak.

Premda bi se pri povratku nazad na smartphone vratili na staro...

ne bi se slozio, ovo je puno preglednije i lakse za citat od onih jebenih biblija koje viđam

9 godina
neaktivan
Del_Boy97 kaže...

ne bi se slozio, ovo je puno preglednije i lakse za citat od onih jebenih biblija koje viđam

Iz krajnosti u krajnost...

Realno, jedina dobra konstrukcija poruke je ona u kojoj je je ona samodostatna, odnosno bar kompletna rečenica.

Naravno, slažem se, i ja mrzim kad mi netko pošalje cijeli roman, ali takvi su rijetki, najčešći slučajevi su ovi kod kojih je 1 poruka = 1 riječ, a ti su još gori od romanopisaca.

Uglavnom, najveći je problem kaj se u messengerima ne može nariktati da zvučna obavijest o poruci od određenog kontakta se može aktivirati tek nakon nekog vremena poslije zadnje poruke (tipa 10 sekundi), pa bih onda ponekad i uključivao zvučne obavijesti, ovak imam uključen samo ton poziva i vibraciju za poruke (i to ću isključit - ljudi me čudno gledaju kad mi džep vibira pola sata u komadu zbog tih 1 riječ = 1 poruka frikova).

Kruha i igala...
11 godina
neaktivan
fer-de-lance kaže...

I meni takvi idu na jetra. Šta se koju vražju mater glupiraš, napiši rečenicu koja ima početak i kraj u jednoj poruci pa ako baš moraš onda drugu rečenicu napiši u drugoj. Koja je svrha ovakvog glupiranja i slanja 3 riječi. Zbog takvih sam na messenger stavila jedan tihi klik umjesto normalne obavijesti. Neću ništa brže odgovorit ako će netko histerično slati poruku za porukom kad ionako čekas da vidiš što je pjesnik htio reći. 

15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Bas razmisljam i ne sjecam se da neke cure u odredjenim periodima vidim zgodnijima nego sto jesu. 

Ono da se tera pa da mi zraci ili nesto. 

Ako mi se svidja, tj. Ako mi je privlacna, privlacna mi je uvijek. 

Ili se to ocituje samo kod partnerice? Ali to nema smisla... 

9 godina
neaktivan

@ddarknessfairyy

Premda, zabavno je izvrtati riječi kad netko piše tak u komadima.

Evo primjer kak sam danas zeznuo frendicu:

(kaj ja volim ljude podjebavat...)

Kruha i igala...
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.2.2017 18:33 (fer-de-lance).
17 godina
neaktivan
fer-de-lance kaže...

@ddarknessfairyy

Premda, zabavno je izvrtati riječi kad netko piše tak u komadima.

Evo primjer kak sam danas zeznuo frendicu:

(kaj ja volim ljude podjebavat...)

Nije to ništa, mene zbog takvih poruka vlastita cura blokala na WA i FB. Baš me uvatila neka inspiracija, bio na terenu i ne znam šta ću od dosade. Šta god ona spomene ja okrenem na sex (vaginalni, analni, oralni), al u tolikoj mjeri da me nazvala i rekla da ako ne prestanem da će me blokat, na što sam odgovorio "analno ili vaginalno blokat?" To je bila kad koja je prelila čašu. Al sam zato dobio "lekciju iz ponašanja prema voljenim osobama" kad sam se vratio doma.

Znam da sam ispao shupak zbog ze zayebancije, ali ne mogu si pomoć kad me tako krene "win streak".

Lumia 520, 640, 830, 930, 950
9 godina
neaktivan
dark_wizz kaže...

Nije to ništa, mene zbog ....

Meni je najjače kad  se netko uživi, i samo reda rečenice, pa se neprimjetno ubacim, ne skuži, a onda poslije zgražanje 

Isto ova frendica, priča meni kak imaju radove u kući:

A tek moje indiskretno  zavođenje....

Divim se sam sebi, a ovaj streak držim već dvije godine u komadu....

Bez naznaka zamora i odustajanja 

Kruha i igala...
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.2.2017 19:17 (fer-de-lance).
11 godina
neaktivan
dark_wizz kaže...

Šta god ona spomene ja okrenem na sex (vaginalni, analni, oralni), al u tolikoj mjeri da me nazvala i rekla da ako ne prestanem da će me blokat, na što sam odgovorio "analno ili vaginalno blokat?" To je bila kad koja je prelila čašu. Al sam zato dobio "lekciju iz ponašanja prema voljenim osobama" kad sam se vratio doma.

A to se ne smije radit? Ccccc ja sam mislila da je to normalno dopisivanje  

fer-de-lance kaže...

Meni je najjače kad  se netko uživi, i samo reda rečenice, pa se neprimjetno ubacim, ne skuži, a onda poslije zgražanje 

Jel ova plava ili samo malo umno prikraćena da joj toliko dugo treba da skuži šta izvodiš?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice