The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.487.859
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: The Friendzone Club

U tome je najveći problem 

Da turnem ovoj koja ima dečka, ne bi išao na ništa više od turanja. A da kliknemo, da prekine s njim, onda da, to je u redu.

Kako je Ferdo rekao, ako hoće da joj turaju, naći će nekoga, pa zašto ne bi bio ti? 

EDIT: I jedno je kad ti kaže da ima dečka, a ti navaljuješ, a drugo ako ga ne spominje..

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.2.2017 13:07 (chutac).
14 godina
ddarknessfairyy kaže...

Meni samo nije jasno kako vi očekujete da vašoj curi neće netko turnut kad nemate nikakvih problema turnut nekoj za koju znate da ima dečka. 

I ja se slazem...zato i ne razumin kako doticni razmislja...

Mssm ja ko osoba ne bi tako nesto moga napravit ... msm zna se da se svasta danas i svakome tura,ali ak vec znam da svakom svakom tura necu ja bit dio one populacije sta se turaju bez razloga, bit cu u manjini al imat cu ono zadovoljstvo sam sa sobom da sam ipak korektna osoba sto se toga tice...

chutac 

Pa gle ti tako razmisljas-zasto ne bi bio ti .

a zašto bi bio???

ja osobno ne bibio... bas zbog razloga napisanih unekoliko poruka koje sam ja napisao a i kolegica dark i kolega filip...

i ak bivec ti tako turo onda sto ocekujes od svoje cure ...normalno bi ti bilo da joj neko tura ...jer ipak uz od ove doticne je vjerovao da je ona prava i da se okolo ne trosi s kim stigne ...

Može
17 godina
The Friendzone Club

da se razumijemo, to nije u redu i k**rvinski je, ali ta osoba koja je to napravila nije razlog zasto veza ne funkcionira ili je propala...

razlog propadanja veze su te osobe u vezi.

jel u redu ici bit s nekom osobom koja je u vezi? nije nikako!

11 godina
neaktivan
chutac kaže...

U tome je najveći problem 

Da turnem ovoj koja ima dečka, ne bi išao na ništa više od turanja. A da kliknemo, da prekine s njim, onda da, to je u redu.

Kako je Ferdo rekao, ako hoće da joj turaju, naći će nekoga, pa zašto ne bi bio ti? 

EDIT: I jedno je kad ti kaže da ima dečka, a ti navaljuješ, a drugo ako ga ne spominje..

Ma normalno da govorimo o situaciji kad netko kaže da ima dečka/curu. Logično da ako ona ne kaže ništa druga strana nema nikakve odgovornosti.

Ali kad netko naglasi da ima dečka pa druga xy strana nastavi inzistirati, po meni je to govnarsko ponašanje(bez uvrede akterima na temi govorim načelno). Nije mi jasno kako netko može muvati tuđu djevojku s namjerom bilo kakvog odnosa s njom poznavajući način na koji su se spetljali, jer je potpuno logično očekivati da će djevojka to napraviti ponovno čim joj dođe "bolja prilika". Osim ako frajer cilja na sex za jednu noć, što je opet govnarski jer uništava nečiju vezu za pola sata zadovoljstva.

To mi ide u rang onih žena koje namjerno idu zavoditi muškarce za koje znaju da su oženjeni. 

Možda sam ja zapela u nekom lalalandu, ali ja tu stvarno ne vidim nikakvu razliku.

Hoy te he vuelto a recordar. Venias hacia mi, te oia sonreir. Hoy me dio por llorar. Me di cuenta que sin ti jamas sere feliz.
14 godina
The Friendzone Club

Ljudi danas imaju izokrenute moralne vrijednosti.

9 godina
neaktivan
ddarknessfairyy kaže...

Ma normalno da govorimo o situaciji kad netko kaže da ima dečka/curu. Logično da ako ona ne kaže ništa druga strana nema nikakve odgovornosti.

Ali kad netko naglasi da ima dečka pa druga xy strana nastavi inzistirati, po meni je to govnarsko ponašanje(bez uvrede akterima na temi govorim načelno).Nije mi jasno kako netko može muvati tuđu djevojku s namjerom bilo kakvog odnosa s njom poznavajući način na koji su se spetljali, jer je potpuno logično očekivati da će djevojka to napraviti ponovno čim joj dođe "bolja prilika".Osim ako frajer cilja na sex za jednu noć, što je opet govnarski jer uništava nečiju vezu za pola sata zadovoljstva.

To mi ide u rang onih žena koje namjerno idu zavoditi muškarce za koje znaju da su oženjeni. 

Možda sam ja zapela u nekom lalalandu, ali ja tu stvarno ne vidim nikakvu razliku.

Da, ali - jesi li se ikad zapitala postoje li neke koje idu u takve egzibicije baš s tom namjerom da se poševe s nekim pod uvjetom da im unaprijed kažu da imaju dečka, jer se tak osjećaju poželjno, i kao kraljice, a zapravo su poremećene i hrane si ego (čak ih seks striktno ni ne zaima u tom kontekstu) , ja ih poznam pregršt.

To  ti je old school muškarac, kojemu je pimpek uvijek ispred nosa, a ova da želi odbila bi ga (zapravo je opet žuti slučaj).

Sve si sama rekla, ispraksirana je ona u tome...

Dobra neka veza, kad je ženska u stanju pojebat se s bilo kim dok je u vezi... 

Očito ima disleksiju ili tak nekaj, pa ne zna reći riječ NE...

A ove kaj zavode oženjene muškrace su još gori psiho slučaji; i, na žalost, ima ih 100 puta više nego ikad prije.

Uglavnom, da zapela si u nekom lalalalalalalalalandu, ali dobro vidiš, tj. ne vidiš razliku.

Roze naočale su zakon, ali ljudi su svi odreda umobolesnici, i samo idioti poštuju neke kvalitetene vrijednosti (i imaju moralna načela), dok se drugi poigravaju s njima...

Kad vidim koliko na ovoj temi ima romantičara, digne mi se želudac.

Svi ciljaju samo na 1/10000000 prilike, ali će ih 99,9999999% odbaciti iluzije s godinama.

(ono, totalno obrnuto proporcionalno, pitam se zašto - očito se ipak čovjek i opameti s godinama....)

Kruha i igala...
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.2.2017 13:51 (fer-de-lance).
15 godina
neaktivan
ante5656 kaže...

chutac 

Pa gle ti tako razmisljas-zasto ne bi bio ti .

a zašto bi bio???

ja osobno ne bibio... bas zbog razloga napisanih unekoliko poruka koje sam ja napisao a i kolegica dark i kolega filip...

i ak bivec ti tako turo onda sto ocekujes od svoje cure ...normalno bi ti bilo da joj neko tura ...jer ipak uz od ove doticne je vjerovao da je ona prava i da se okolo ne trosi s kim stigne ...

Ako mi je cura neka s kojom sam završio u vezi tako da smo se jebali dok je imala dečka, očekujem da joj netko trpa. I meni to ne bi bila veza, bio bi čisti seks.

A ako upoznam singl curu, uđemo u vezu, onda ako me prevari nek se tera u tri lijepe, i ona i on. Još ako ga slučajno sretnem, zaradi šljagu jednu.

ddarknessfairyy kaže...

Ali kad netko naglasi da ima dečka pa druga xy strana nastavi inzistirati, po meni je to govnarsko ponašanje(bez uvrede akterima na temi govorim načelno). Nije mi jasno kako netko može muvati tuđu djevojku s namjerom bilo kakvog odnosa s njom poznavajući način na koji su se spetljali, jer je potpuno logično očekivati da će djevojka to napraviti ponovno čim joj dođe "bolja prilika". Osim ako frajer cilja na sex za jednu noć, što je opet govnarski jer uništava nečiju vezu za pola sata zadovoljstva.

Možda je cura u vezi da ne bude sama.

Tako moje frendice tumače onu od pred dva tjedna koja je bila "izrazito komunikativna" samnom, nije spomenula dečka, a na fejsachu vidim da ima neki lik.

Po meni je normalno da cura ako ima dečka kaže to odmah nekom dečku koji inicira razgovor sa njom. Jer kao što sam rekao, počeo sam priču s njom jer je zvjerski lijepa i svidjela mi se. A ne zato jer eto, mi se priča.

Budući da nije ništa rekla, već bih ja nju zvao van, ali imam obaveze, ne stignem disati. Ali budem, ako ništa, prvi tjedan trećeg mjeseca kad budem slobodan 

Dok mi ne kaže "chutac, ja imam dečka", ona je za mene slobodna. Ako kaže "imam dečka, ajmo se jebat", uzevši u obzir koliko je zgodna... 

A ako kaže "imam dečka, ali ne znam, ne paše mi, bla bla", onda idem u stilu da je slobodna, ali ipak laganije, jer očito nije u sretnoj vezi i ako bi bila sretna samnom(ili nekim drugim), zašto taj neki(ili ja  ) ne bi pokazao da postoji bolje?

11 godina
neaktivan
fer-de-lance kaže...

Da, ali - jesi li se ikad zapitala postoje li neke koje idu u takve egzibicije baš s tom namjerom da se poševe s nekim pod uvjetom da im unaprijed kažu da imaju dečka, jer se tak osjećaju poželjno, i kao kraljice, a zapravo su poremećene i hrane si ego (čak ih seks striktno ni ne zaima u tom kontekstu) , ja ih poznam pregršt.

To  ti je old school muškarac, kojemu je pimpek uvijek ispred nosa, a ova da želi odbila bi ga (zapravo je opet žuti slučaj).

...

Ove koje namjerno idu u takve egzibicije su žešći psihijatrijski slučaj i čisto sumnjam da su sve žene takve. Što se tiče old school muškaraca za mene to nisu uopće muškarci već pyzdeki koji ne znaju kontrolirati svoje hormone. Pravi muškarac se neće spustiti na tu razinu da ševi nešto što je toliko lako da odmah širi noge a isto tako se neće spuštati toliko nisko da moljaka neku žensku jer inzistiranje nad nekom koja je u vezi nije neodoljivo osvajanje već ništa drugo od moljakanja. 

Al jebga izgleda da sam ja stvarno jedan od tih idiota koji se drži nekih moralnih načela od kojih ne odstupa i živi u imaginarnom svijetu u kojem riječ biti u vezi ima drugo značenje od seksa bez obaveza. Valjda ću zato ostariti sama okružena desecima pasa (ne volim mačke) 

chutac kaže...

Možda je cura u vezi da ne bude sama.

Tako moje frendice tumače onu od pred dva tjedna koja je bila "izrazito komunikativna" samnom, nije spomenula dečka, a na fejsachu vidim da ima neki lik.

...

To sa "biti u vezi da nisi sam" je najveća kretenarija 21 stoljeća. Kako možeš biti s nekim tko te ne privlači dovoljno već eto tako da ne soliraš osim ako nemaš neke druge koristi od te veze a onda znamo kako se to zove

Da sam na tvom mjestu kod scenarija  "imam dečka, ali ne znam, ne paše mi, bla bla" pobjegla bi glavom bez obzira jer je očito da upadaš u onaj slučaj gore gdje si sam rekao da bi očekivao da te napravi rogonjom. 

Hoy te he vuelto a recordar. Venias hacia mi, te oia sonreir. Hoy me dio por llorar. Me di cuenta que sin ti jamas sere feliz.
14 godina
The Friendzone Club

Ok raspisali ste se, uglavnom nije mi drago zbog te avanturice, ne mogu kriviti ni alkohol ni suho razdoblje ni studentske godine ni neiskustvo, jednostavno nije ok s moje strane i točka. Kad zamislim kako je sad njoj i njenom dečku stvarno mislim da ću se opametiti kad idući put budem u takvoj situaciji.

Al stvarno sam mislio da nikad nebi dirao tuđu curu i onda... Lako je bilo pisati po internetu i zamišljati situacije, ali u tom momentu nisam puno razmišljao o moralnim načelima.

11 godina
neaktivan
Keops kaže...

Ok raspisali ste se, uglavnom nije mi drago zbog te avanturice, ne mogu kriviti ni alkohol ni suho razdoblje ni studentske godine ni neiskustvo, jednostavno nije ok s moje strane i točka. Kad zamislim kako je sad njoj i njenom dečku stvarno mislim da ću se opametiti kad idući put budem u takvoj situaciji.

Al stvarno sam mislio da nikad nebi dirao tuđu curu i onda... Lako je bilo pisati po internetu i zamišljati situacije, ali u tom momentu nisam puno razmišljao o moralnim načelima.

Ako ti je nije drago zbog te situacije onda si i sam odgovorio na svoje pitanje, ne trebamo ti mi.  

I ne moraš se osjećati napadnuto mi to više načelno blebećemo. Svi smo mi već bili u takvim situacijama, lupili glavom u zid pa sad evociramo 

15 godina
neaktivan
ddarknessfairyy kaže...

To sa "biti u vezi da nisi sam" je najveća kretenarija 21 stoljeća. Kako možeš biti s nekim tko te ne privlači dovoljno već eto tako da ne soliraš osim ako nemaš neke druge koristi od te veze a onda znamo kako se to zove

Da sam na tvom mjestu kod scenarija  "imam dečka, ali ne znam, ne paše mi, bla bla" pobjegla bi glavom bez obzira jer je očito da upadaš u onaj slučaj gore gdje si sam rekao da bi očekivao da te napravi rogonjom. 

Ne znam, nagađam, nismo još pričali poslije.

Znam da nije najpametnije ikakve bijesne gliste izvoditi, ali nikad ne znaš, možda bude nešto zaista dobro i dugotrajno iz toga :)

A i k tome, odgovara mojoj zamisli fizički savršene cure, pa mi je teško odbiti. 

Kao da mi netko ponudi da odem po Testarossu 100 kilometara pješice, kaže da postoji velika mogućnost da upravljanje ode k vragu u vožnji, ali to je i dalje Testarossa, kako to odbiti? 

9 godina
neaktivan
ddarknessfairyy kaže...

Al jebga izgleda da sam ja stvarno jedan od tih idiota koji se drži nekih moralnih načela od kojih ne odstupa i živi u imaginarnom svijetu u kojem riječ biti u vezi ima drugo značenje od seksa bez obaveza. Valjda ću zato ostariti sama okružena desecima pasa (ne volim mačke) 

A čuj, i ja sam takav (premda volim i mačke, i zamorce, i hrčke, ribice, papige, itd.).

Ali općenito, odavno sam naučio da ne očekujem ništa od ljudi, i zbog toga sam sretan, jer se klonim takvih osoba -čudnih poriva, zlih misli, i sumnjiva morala.

I nisam više čovjek za veze, stigle me godine, ali mi je drago vidjet dvoje mladih ljudi koji se slažu (premda toga ima sve manje i manje).

A i kad pogledam, tak je i bolje - nitko mi barem ne krade životnu energiju...

A za ostale potrebe lako...

Uglavnom, poanta je da ipak ima još normalnih ljudi, ali su manjina, a većina onih koje poznam (a poznam ih i previše) nisu normalna ljudska bića, čak su i ispod razine životinje...

Kruha i igala...
14 godina
The Friendzone Club

U tome i je problem svi gledaju izgled, a to sto si karakterno ne odgovaraju tko to jebe.

15 godina
neaktivan

Izgled je vrlo bitan u vezi, a i on je ono što te nekome privuče.

14 godina
The Friendzone Club

Izgled je bitan prije veze, tjekom veze je najmanje bitan.

15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Ako ti netko nije lijep, do veze neće doći jer mu(joj) nećeš htjeti prići.

14 godina
The Friendzone Club

Do ozbiljne veze neće doći ako te ta osoba zivcira sto se najcesce desi nakon par mjeseci je*avanja, a ako ga mislis samo umociti na kratko da onda je izgled bitan.

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.2.2017 16:09 (ivanzu).
15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Ne znam jel me podjebavaš ili što, ali ako ti se netko fizički ne dopada, velika je vjerojatnost da neće biti ništa više od prijateljstva(pod uvijetom da ste svako toliko zajedno(posao, škola, ...)(osim ako si ne-baš-lijep, pa ono...).

Ne znam zašto misliš da sam ciljao na jebavanje, ali ja iskreno tražim curu, pravu curu, ne neki usputni seks. Ako se ukaže prilika, to je drugo, ali to mi nije cilj.

A recimo u busu, u nekom redu, negdje, nikada ne priđem curi koja mi se fizički ne dopada. Niti ja imam lošije mišljenje o njoj, niti sam bezobrazan, samo me ne privlači i nije mi kandidat za partnerstvo. Ne znam kako da to napišem, a da nije ljigavo.

A i cure su takve, kad im zgodan momak kaže nešto kako bi započeo razgovor, uglavnom sa smješkom odgovore. A ne-tako-zgodnima odgovore sa "da, hah".

14 godina
The Friendzone Club

Ne govorim u tom smislu. Znaci osoba ti se fizicka treba sviditi da bi joj prisao ili ona tebi to je logicno. Ja govorim da veze bazirane isključivo na izgledu nigdje ne završe. Znaci lik bude u vezi sa zenskom zato sto je komad, a u isto vrijeme je ne može podnijeti karakterno sto je trosenje vremena, jedino nije ako mu je u cilju samo trpanje.

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.2.2017 16:29 (ivanzu).
11 godina
neaktivan
fer-de-lance kaže...

I nisam više čovjek za veze, stigle me godine, ali mi je drago vidjet dvoje mladih ljudi koji se slažu (premda toga ima sve manje i manje).

Nisi čovjek za veze dok ne dođe neka koja će od tebe napraviti zaljubljeno tele 

14 godina
fer-de-lance kaže...
ddarknessfairyy kaže...

A čuj, i ja sam takav (premda volim i mačke, i zamorce, i hrčke, ribice, papige, itd.).

Ali općenito, odavno sam naučio da ne očekujem ništa od ljudi, i zbog toga sam sretan, jer se klonim takvih osoba -čudnih poriva, zlih misli, i sumnjiva morala.

A i kad pogledam, tak je i bolje - nitko mi barem ne krade životnu energiju...

A za ostale potrebe lako...

Uglavnom, poanta je da ipak ima još normalnih ljudi, ali su manjina, a većina onih koje poznam (a poznam ih i previše) nisu normalna ljudska bića, čak su i ispod razine životinje...

Svi mii takvi se zadovoljimo mačkama psima kravama ovcama ahhahah ... al psi su zakon hahahh

Nego bas me zainteresirao ovaj tvoj post... ne ocekujes nista od ljudi...vjerovatno san dosta mlađi od tebe pa jos nisam dovoljno iskusio''nečeg'' da bi razmisljao ko ti ... naime i ja san se masu puta u osobu razočara i sl al opet nekako vjerujem da među ovim cijelim svijetom postoji neka normalna,al jel normalna ja to necu saznat ak samo prođem pored nje...kuzis,moram i u pricu itd te vidit kakva je .al najcesce nakon xx/xxx dana najebem..i onda sam ukurcu neko vrijeme jer sam se ipak nadao nesto vise od te osobe...(da se razumjemo ne vodi me fizicki izgled )

kazes da je tako bolje , e to me interesira, msm ,al ti nije cilj ipak pronaci nekog ko ce te rezumit,s kin ces se slagat i prozivit zivot do kraja....kazes vec su te stigle godine,neznam koliko imas  i mrzim se vodit s onom nikad nije kasno al nisam tip ni da lako odustajem...

msm ak tako razmisljas ,sta ti je cilj u zivotu? ... naravno racunam da i razmisljas na ono ''moralno'' spomenuto par redaka povise...

sto se tice normalnih ljudi slazem se s tobom ..nazalost to tako ide ..sve je manje normalnih ...a najgore je sta se ova nova nenormalnost prezentira kao normalnost(mojoj priji je skroz normalno jebavat se svake subote kad izađe jer ak se sad neizjebe poludit ce u ranim 40-ima)

***mozda malo imam iskrivljeno misljenje il stajaliste jer sam u zadnje vrijeme pod slicnim amo rec dojmom kao zadnje poruke u temi***

tako da nemoj se ti ili netko ovdije uvrijediti na moje poruke ili neka indirektna pitanja...

valjda neznam ni sto pisem hahaha

mislim puno toga rec al nakraj use zbunim ...

Može
15 godina
neaktivan
ivanzu kaže...

Ne govorim u tom smislu. Znaci osoba ti se fizicka treba sviditi da bi joj prisao ili ona tebi to je logicno. Ja govorim da veze bazirane isključivo na izgledu nigdje ne završe. Znaci lik bude u vezi sa zenskom zato sto je komad, a u isto vrijeme je ne može podnijeti karakterno sto je trosenje vremena, jedino nije ako mu je u cilju samo trpanje.

To i nije veza... 

9 godina
neaktivan
ddarknessfairyy kaže...

Nisi čovjek za veze dok ne dođe neka koja će od tebe napraviti zaljubljeno tele 

Zaboravi, nema šanse.

Previše sam emocionalno otupio da bih se mogao vezati za išta ili za ikoga.

Niti uopće više primjećujem ijednu, totalno sam indiferentan prema nečijem postojanju.

Ali se lijepe na mene kao muhe na govno; valjda misle da osjećaju slabost (ti vjerovatno bolje znaš kaj misle, ipak si žena - prosvijetli me).

Znaš kak kažu: I`m too old for this shit....

ante5656 kaže...

Svi mii takvi se zadovoljimo mačkama psima kravama ovcama ahhahah ... al psi su zakon hahahh
Nego bas me zainteresirao ovaj tvoj post... ne ocekujes nista od ljudi...vjerovatno san dosta mlađi od tebe pa jos nisam dovoljno iskusio''nečeg'' da bi razmisljao ko ti ... naime i ja san se masu puta u osobu razočara i sl al opet nekako vjerujem da među ovim cijelim svijetom postoji neka normalna,al jel normalna ja to necu saznat ak samo prođem pored nje...kuzis,moram i u pricu itd te vidit kakva je .al najcesce nakon xx/xxx dana najebem..i onda sam ukurcu neko vrijeme jer sam se ipak nadao nesto vise od te osobe...(da se razumjemo ne vodi me fizicki izgled )

kazes da je tako bolje , e to me interesira, msm ,al ti nije cilj ipak pronaci nekog ko ce te rezumit,s kin ces se slagat i prozivit zivot do kraja....kazes vec su te stigle godine,neznam koliko imas  i mrzim se vodit s onom nikad nije kasno al nisam tip ni da lako odustajem...

msm ak tako razmisljas ,sta ti je cilj u zivotu? ... naravno racunam da i razmisljas na ono ''moralno'' spomenuto par redaka povise...

sto se tice normalnih ljudi slazem se s tobom ..nazalost to tako ide ..sve je manje normalnih ...a najgore je sta se ova nova nenormalnost prezentira kao normalnost(mojoj priji je skroz normalno jebavat se svake subote kad izađe jer ak se sad neizjebe poludit ce u ranim 40-ima)

Slažem se za ovo prvo: psi su zakon.

Ali i općenito sve životinje, ali to je sad offtopic.

A ovaj dio - to ti je tak; doći ćeš u godine kada budeš unaprijed znao razvoj situacije, i točno budeš isčitavao tuđe misli i namjere iz njihova ponašanja, i to u situacijama kad se oni dovoljno opuste kraj tebe i prestanu glumatat.

I nitko ne odudara od šablone; doslovno svakoga možeš kategorizirati u određenu skupinu uz zagarantiranu 100% preciznost tvoje prosudbe, i vidjet ćeš da se nikad ne budu ni milimetra maknuli iz okvira koje si im predodredio.

Ljudi su doslovno robovi svoje prokletinje (ego, pohlepa, pohota, iskvarenost, samoljubljivost, itd.) i iza svakoga njihova poteza se krije neki prikriveni motiv.

Zato ni ne očekujem ništa od njih, samo usmjerujem njihove zle misli od sebe i kontroliram njihovo ponašanje (koliko god mogu, ali je to preteško za jednog čovjeka).

Doslovno su čopor divljih vukova, ali bez ikakva osjećaja za ravnotežu, i bez finese u balansiranju sranjima koja izvode, i problemima koje stvaraju.

Nemam više živaca za to, a i gubi osjećaj savjesti, tak da ću odjebat sve debile iz mog života, alji jedini način za to izvesti je micanje od civilizacije - defekti se kote ko muhe...

I svi su takvi, bez iznimke, nevezano uz dob, spol, itd.

Savjetujem ti da se kloniš uopće ikakve suvišne interakcije izuzev one koja služi ostvarenju onoga što planiraš, jednostavno - biti tuđa dadilja je najveće sranje koje si možeš priuštiti u životu.

A da ne pričam kakvi ljudi postanu emocionalni vampiri kad su u nekoj vezi; doslovno ti samo žele ispiti svu životnu energiju, a da te pri tome čim više gaze, jer su onda osjećaju kao uzvišena bića, a puni su taštine i iskvarenosti.

Bez brige,  ja sam svoju lekciju naučio na vrijeme, čak sam bio siguran da sam upoznao pravu ženu za sebe, i bio sam se i spreman zaručiti za nju da je inzistirala (bio sam mlad i glup).

Potrošio sam skoro godinu svoga života na kuju koja je zapravo bila totalno prikriveno smeće, i polupsihopat.

A svi ju doživljavaju kao anđela (po karakternim osobinama).

Uglavnom, sve svojim ponašanjem zapravo rade predstavu kojom kompenziraju zatvorenost  svoje potisnute tamne strane, dok ne eksplodiraju u jednom trenutku, i onda da vidiš show...

A toliko sam sranja prošao da više nemam volje ponavljat istu pogrešku; Albert Einstein- ludost: raditi istu stvar iznova x puta i očekivati drukčije rezultate.

Moj cilj u životu?

Shvatiti što se zapravo krije unutar mene, usmjeriti svoja razmišljanja  u ispravnom smjeru, napredovati, ali zapravo jedino što zbilja želim je učiniti kaj god treba i kad god treba, ali da se nemam zbog čega sam sebe sramiti.

I nikad dozvoliti mojoj podsvijesti da me nadvlada - jer naslućujem što tamo čući, skriveno od pogleda, i to je jedino čega se bojim na ovome svijetu.

S ovim se totalno slažem, ali me ne čudi; ljudi su postali toliko dekadentni i poremećeni da je to nevjerovatno...

Jedna anegdota: šogorova nećakinja je bila na maturalcu, i kad su se vratili kući par kolegica joj je ostalo u drugom stanju (koji defekti , kaj ne znaju za gumice).

Naravno,  sve je to normalno i očekivano; ali kak je ona to prezentirala starcima nije: doslovno se histerično smijala i rekla: ja sam se izvukla, i još se sprdala s njima, i hvalila se kak se jebala s dečkima od svojih frendica.

A starci, umjesto da ju zatuku nečime, i bace svinjama da ju požderu, oni cmizdre ko tetkice  i čude se kak je njihova kćer ispala takva drolja (a mater joj bila još gora).

Ali, ono kaj je nenormalno u toj situaciji je da su zapravo svi ostali na to reagirali ravnodušno, i nije ih uopće šokiralo.

Pa u kakvom mi to svijetu živimo?

A ovaj slučaj tvoje prije; danas  je svaka druga takva.

Zapravo, bolje da uopće ne raspravljamo o ovoj temi, samo budemo pali u depru svi skupa...

Kruha i igala...
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.2.2017 19:31 (fer-de-lance).
14 godina
The Friendzone Club

Razlog tome su mediji i društvene veze. Dok nije bilo fejsa bilo puno lakse i zanimljivije živjeti.

15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Deder ubaci koji TL;DR 

15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Evo Ante 

9 godina
neaktivan
chutac kaže...

Evo Ante 

Video stoljeća 

Kruha i igala...
11 godina
neaktivan
ante5656 kaže...

jadne kravice i ovce kraj tebe  

fer-de-lance kaže...

Ali se lijepe na mene kao muhe na govno; valjda misle da osjećaju slabost (ti vjerovatno bolje znaš kaj misle, ipak si žena - prosvijetli me).

A da ne pričam kakvi ljudi postanu emocionalni vampiri kad su u nekoj vezi; doslovno ti samo žele ispiti svu životnu energiju, a da te pri tome čim više gaze, jer su onda osjećaju kao uzvišena bića, a puni su taštine i iskvarenosti.

Otkud ja znam šta današnje ženske misle, valjda vide fudbalerske noge pa si im odmah sexy  Ili ih možda privlači baš to što nisi zainteresiran.

Što se tiče emocionalnih vampira u potpunosti razumijem. Nemam ni malo živaca više za te obavezne sate druženja u kojima slušaš jadikovke oko banalnih stvari, stalna prigovaranja, stalna tjeranja da radiš stvari koje te ne vesele i pritom glumiti da te vesele, glumljenja klauna da bi nekoga oraspoložio dok ti on za sve kvoca, dok na kraju ne dođeš do toga da zamišljaš kako mu štapom za pecanje svrdlaš uši dok on baljezga o vašem manjku komunikacije. Želiš više komunikacije onda mi prvo daj mira, daj mi mojih 2 ili 3 sata dnevno mira, idi na utakmicu, u birtiju, u vražju mater samo mi prestani skakati po mozgu.  

9 godina
neaktivan
ddarknessfairyy kaže...

idi na utakmicu, u birtiju, u bordel, striptiz klub, samo mi prestani skakati po mozgu.  

Ajme meni, ipak postoji prava za mene 

Just kidding 

Kruha i igala...
11 godina
neaktivan
fer-de-lance kaže...
ddarknessfairyy kaže...

idi na utakmicu, u birtiju, u bordel, striptiz klub, samo mi prestani skakati po mozgu.  

Ajme meni, ipak postoji prava za mene 

Just kidding 

Ma može i u striptiz klub, ali bordel...samo ako misli gledat 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice