The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.488.631
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
The Friendzone Club

ferdolanac, ako zbariš sve trebice na forumu, dečki će i dalje ostati u raljama friendzonea.

aranka i daranka su im zadnje šanse na svijetu.

PSN - darklydexter
9 godina
neaktivan
Re: The Friendzone Club
Ezio kaže...

ferdolanac, ako zbariš sve trebice na forumu, dečki će i dalje ostati u raljama friendzonea.

Bez brige, ne budem.

Premlade su one za mene...

Kruha i igala...
14 godina
odjavljen
The Friendzone Club

Ferdec, kači fotku ovdje da te vidimo.

9 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

Krivo si napisao, trebalo je biti: Ferdec, kači fotku ovdje da te vidimo #nohomo.

Ovak ništa od toga...

Kruha i igala...
14 godina
odjavljen
fer-de-lance kaže...
Dex.pwn kaže...

Krivo si napisao, trebalo je biti: Ferdec, kači fotku ovdje da te vidimo #nohomo.

Ovak ništa od toga...

#nohomo.

Dobro znaš da nisam homo

15 godina
neaktivan

Il ne bi mogao, koji je razlog? 

Hehe

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
15 godina
Dex.pwn kaže...

#nohomo.

Dobro znaš da nisam homo

kako bi on znao da nisi homo? pa ni sam sebi još nisi potvrdio da si hetero

PSN - darklydexter
9 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

#nohomo.

Dobro znaš da nisam homo

Onda ok, vjerovat ću ti...

Evo, ovo ljeto, kad sam išao na jednu intervenciju.

Ufff, al je gorilo,, ali smo uspjeli zagasit 

Kruha i igala...
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.1.2017 16:06 (fer-de-lance).
14 godina
odjavljen
Ezio kaže...
Dex.pwn kaže...

#nohomo.

Dobro znaš da nisam homo

kako bi on znao da nisi homo? pa ni sam sebi još nisi potvrdio da si hetero

Ovo što si reko, to me peče jako

Vrijeđaš moje osječaje.

11 godina
neaktivan
fer-de-lance kaže...

Hmmm...

Nekak mi se čini da si prekritična prema sebi, očito si dobila bore na par mjesta na  licu, pa sad odmah paničariš...

Kaj bih tek ja trebao onda napravit, em imam nešto bora na licu, polusijed sam i imam 10 kila viška...

Ah, te žene, rade slona od buhe... 

Nemam bore, samo par sijedih 

Ezio kaže...

Jok, mene briši iz te kombinacije. Nisam zainteresirana za seksualnu edukaciju zagorenih forumaša. 

Osim ako su jedno 10+ godina stariji od mene, onda se možemo dogovorit.

Hoy te he vuelto a recordar. Venias hacia mi, te oia sonreir. Hoy me dio por llorar. Me di cuenta que sin ti jamas sere feliz.
9 godina
neaktivan
ddarknessfairyy kaže...

Nemam bore, samo par sijedih 

Eto, i ti se onda žališ 

Strašno, kakvih ću se sve gluposti naslušat....

Kruha i igala...
14 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Ovak,ima jedna simpatična cura u teretani koja mi se sviđa.Prije je bila onak razgovorljivija,nasmijanija i više smo komunicirali.U zadnje vrijeme je totalno ohladila neznam zašto,mislim da je problem u meni jer u teretani ne pričam baš puno,a tu se i najviše vidimo.Full me interesira ta cura ali mi se čini kao da više nemam šanse tu popravit šta.

10 godina
neaktivan
DuMe kaže...

Ovak,ima jedna simpatična cura u teretani koja mi se sviđa.Prije je bila onak razgovorljivija,nasmijanija i više smo komunicirali.U zadnje vrijeme je totalno ohladila neznam zašto,mislim da je problem u meni jer u teretani ne pričam baš puno,a tu se i najviše vidimo.Full me interesira ta cura ali mi se čini kao da više nemam šanse tu popravit šta.

Sljedeci put kad cete razgovarat pitas je da odete na pice poslije teretane ili za vikend negdje u zivot... Nemas sta izgubit, a vjerojatno ces se grist ako nisi nista probao...

I am over 9000!!!
14 godina
neaktivan
Shivi kaže...
DuMe kaže...

Sljedeci put kad cete razgovarat pitas je da odete na pice poslije teretane ili za vikend negdje u zivot... Nemas sta izgubit, a vjerojatno ces se grist ako nisi nista probao...

Grist ću se ako odbije, a svaki dan se viđamo u teretani,bit će mi je malo teško gledat onda nakon toga.

15 godina
neaktivan

Možda se ohladila jer je zaključila da ju nemaš muda zvati van. Zato ju sad zovi.

14 godina
neaktivan
chutac kaže...

Možda se ohladila jer je zaključila da ju nemaš muda zvati van. Zato ju sad zovi.

Ma sreli smo se večer u gradu za božić,popili smo zajedno cugu ali sve je stalo samo na tome,jer je bila s frendicama pa nisam mogo niš.Ne znam šta bilo ali više nemamo neku "toplinu" nakon toga

10 godina
neaktivan
DuMe kaže...
Shivi kaže...
DuMe kaže...

Grist ću se ako odbije, a svaki dan se viđamo u teretani,bit će mi je malo teško gledat onda nakon toga.

Sta ti nebi bilo lakse kad bi znao da si ili odbijen ili prihvacen nego da si ovako u zraku posto si napisao da ti se svida, a ne da si zatreskan u nju?

Edit: procitao sam post iznad pa sam obrisao nepotrebno...

I am over 9000!!!
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.1.2017 12:08 (Shivi).
14 godina
neaktivan
Shivi kaže...
DuMe kaže...
Shivi kaže...
DuMe kaže...

Cek malo, nece ti je bit tesko gledat ako je netko drugi negdje pozove i ona ode sa tom osobom, onda se neces grist i propitivat zasto je ti nisi nigdje pozvao? Sta ti nebi bilo lakse kad bi znao da si ili odbijen ili prihvacen nego da si ovako u zraku posto si napisao da ti se svida, a ne da si zatreskan u nju?

Više naginjem ovom boldanom :D

Uglavnom,cura je nekih 3godine starija od mene,više se druži sa njezinim godištem ili starijima.Mislim da bih trebo pokušat vratit se snjom u bolje odnose jer sumnjam da ako je sad negdi zovem da eć prihvatit.

15 godina
neaktivan

Pa nisi ju na vrijeme zvao van, zato nema topline.

Ak te neki nije pretekao, zovi ju, nema previše filozofije.

Isto kao što bi se ti ohladio da te odbije, tak se ona ohladila jer ju nisi zvao.

Cure su čudne, ne. Naš korak je da ih zovemo, njihov da budu vesele, radosne i pričljive s nama.

11 godina
neaktivan
DuMe kaže... 

Ma sreli smo se večer u gradu za božić,popili smo zajedno cugu ali sve je stalo samo na tome,jer je bila s frendicama pa nisam mogo niš.Ne znam šta bilo ali više nemamo neku "toplinu" nakon toga

Upravo se u tome što nisi ništa poduzeo i krije razlog zašto je hladna prema tebi. Vjerojatno je zaključila da nisi zainteresiran ili si joj bio strašno dosadan. Zovi ju na kavu ali mi se čini da ti je već "prošo voz".

U krajnjoj liniji uvijek moš nać drugu teretanu 

Hoy te he vuelto a recordar. Venias hacia mi, te oia sonreir. Hoy me dio por llorar. Me di cuenta que sin ti jamas sere feliz.
14 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Koji je plan b? haha

10 godina
neaktivan
DuMe kaže...

Koji je plan b? haha

Nabavi kupidove strelice ;)

I am over 9000!!!
15 godina
neaktivan

To pitaj Dexa, on ima neke metode kada ga cura odbije.

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.1.2017 13:13 (chutac).
14 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Danas/sutra ću nekaj probat izvest :)

držite palčevee

14 godina
odjavljen
DuMe kaže...

držite palčevee

Pitaš ju u teretani dal može kava poslije. Et stranicu prije imaš post od mene(nažalost, pušing je bio).

12 godina
Dex.pwn kaže...
DuMe kaže...

držite palčevee

Pitaš ju u teretani dal može kava poslije. Et stranicu prije imaš post od mene(nažalost, pušing je bio).

pušing je bio jer si klinac za nju još,  a i fore su ti straaaašno glupe

NHF

14 godina
odjavljen
Del_Boy97 kaže...
Dex.pwn kaže...
DuMe kaže...

držite palčevee

pušing je bio jer si klinac za nju još,  a i fore su ti straaaašno glupe

NHF

Ne sjećam se da sam se tebi obratio.

15 godina
neaktivan

Teške riječi su pale na bojište.

Nego, ide netko loviti male na Piknik?

14 godina
odjavljen

Kao da imate neki auto-TD-er koji dere po TD-ovima određenih postova, određenih autora.

15 godina
neaktivan

Ti se javljaš, ti svakome daješ TD.

One dvije stranice kada su se Ferdo i Arandela zajebavali, svaki post je imao TD od tebe.

Baš si licimur i demun.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice