ferdolanac, ako zbariš sve trebice na forumu, dečki će i dalje ostati u raljama friendzonea.
aranka i daranka su im zadnje šanse na svijetu.
ferdolanac, ako zbariš sve trebice na forumu, dečki će i dalje ostati u raljama friendzonea.
Bez brige, ne budem.
Premlade su one za mene...
Ferdec, kači fotku ovdje da te vidimo.
Krivo si napisao, trebalo je biti: Ferdec, kači fotku ovdje da te vidimo #nohomo.
Ovak ništa od toga...
Krivo si napisao, trebalo je biti: Ferdec, kači fotku ovdje da te vidimo #nohomo.
Ovak ništa od toga...
#nohomo.
Dobro znaš da nisam homo
Il ne bi mogao, koji je razlog?
Hehe
#nohomo.
Dobro znaš da nisam homo
kako bi on znao da nisi homo? pa ni sam sebi još nisi potvrdio da si hetero
#nohomo.
Dobro znaš da nisam homo
kako bi on znao da nisi homo? pa ni sam sebi još nisi potvrdio da si hetero
Ovo što si reko, to me peče jako
Vrijeđaš moje osječaje.
Hmmm...
Nekak mi se čini da si prekritična prema sebi, očito si dobila bore na par mjesta na licu, pa sad odmah paničariš...
Kaj bih tek ja trebao onda napravit, em imam nešto bora na licu, polusijed sam i imam 10 kila viška...
Ah, te žene, rade slona od buhe...
Nemam bore, samo par sijedih
Jok, mene briši iz te kombinacije. Nisam zainteresirana za seksualnu edukaciju zagorenih forumaša.
Osim ako su jedno 10+ godina stariji od mene, onda se možemo dogovorit.
Nemam bore, samo par sijedih
Eto, i ti se onda žališ
Strašno, kakvih ću se sve gluposti naslušat....
Ovak,ima jedna simpatična cura u teretani koja mi se sviđa.Prije je bila onak razgovorljivija,nasmijanija i više smo komunicirali.U zadnje vrijeme je totalno ohladila neznam zašto,mislim da je problem u meni jer u teretani ne pričam baš puno,a tu se i najviše vidimo.Full me interesira ta cura ali mi se čini kao da više nemam šanse tu popravit šta.
Ovak,ima jedna simpatična cura u teretani koja mi se sviđa.Prije je bila onak razgovorljivija,nasmijanija i više smo komunicirali.U zadnje vrijeme je totalno ohladila neznam zašto,mislim da je problem u meni jer u teretani ne pričam baš puno,a tu se i najviše vidimo.Full me interesira ta cura ali mi se čini kao da više nemam šanse tu popravit šta.
Sljedeci put kad cete razgovarat pitas je da odete na pice poslije teretane ili za vikend negdje u zivot... Nemas sta izgubit, a vjerojatno ces se grist ako nisi nista probao...
Sljedeci put kad cete razgovarat pitas je da odete na pice poslije teretane ili za vikend negdje u zivot... Nemas sta izgubit, a vjerojatno ces se grist ako nisi nista probao...
Grist ću se ako odbije, a svaki dan se viđamo u teretani,bit će mi je malo teško gledat onda nakon toga.
Možda se ohladila jer je zaključila da ju nemaš muda zvati van. Zato ju sad zovi.
Možda se ohladila jer je zaključila da ju nemaš muda zvati van. Zato ju sad zovi.
Ma sreli smo se večer u gradu za božić,popili smo zajedno cugu ali sve je stalo samo na tome,jer je bila s frendicama pa nisam mogo niš.Ne znam šta bilo ali više nemamo neku "toplinu" nakon toga
Grist ću se ako odbije, a svaki dan se viđamo u teretani,bit će mi je malo teško gledat onda nakon toga.
Sta ti nebi bilo lakse kad bi znao da si ili odbijen ili prihvacen nego da si ovako u zraku posto si napisao da ti se svida, a ne da si zatreskan u nju?
Edit: procitao sam post iznad pa sam obrisao nepotrebno...
Cek malo, nece ti je bit tesko gledat ako je netko drugi negdje pozove i ona ode sa tom osobom, onda se neces grist i propitivat zasto je ti nisi nigdje pozvao? Sta ti nebi bilo lakse kad bi znao da si ili odbijen ili prihvacen nego da si ovako u zraku posto si napisao da ti se svida, a ne da si zatreskan u nju?
Više naginjem ovom boldanom :D
Uglavnom,cura je nekih 3godine starija od mene,više se druži sa njezinim godištem ili starijima.Mislim da bih trebo pokušat vratit se snjom u bolje odnose jer sumnjam da ako je sad negdi zovem da eć prihvatit.
Pa nisi ju na vrijeme zvao van, zato nema topline.
Ak te neki nije pretekao, zovi ju, nema previše filozofije.
Isto kao što bi se ti ohladio da te odbije, tak se ona ohladila jer ju nisi zvao.
Cure su čudne, ne. Naš korak je da ih zovemo, njihov da budu vesele, radosne i pričljive s nama.
Ma sreli smo se večer u gradu za božić,popili smo zajedno cugu ali sve je stalo samo na tome,jer je bila s frendicama pa nisam mogo niš.Ne znam šta bilo ali više nemamo neku "toplinu" nakon toga
Upravo se u tome što nisi ništa poduzeo i krije razlog zašto je hladna prema tebi. Vjerojatno je zaključila da nisi zainteresiran ili si joj bio strašno dosadan. Zovi ju na kavu ali mi se čini da ti je već "prošo voz".
U krajnjoj liniji uvijek moš nać drugu teretanu
Koji je plan b? haha
Koji je plan b? haha
Nabavi kupidove strelice ;)
To pitaj Dexa, on ima neke metode kada ga cura odbije.
Danas/sutra ću nekaj probat izvest :)
držite palčevee
držite palčevee
Pitaš ju u teretani dal može kava poslije. Et stranicu prije imaš post od mene(nažalost, pušing je bio).
držite palčevee
Pitaš ju u teretani dal može kava poslije. Et stranicu prije imaš post od mene(nažalost, pušing je bio).
pušing je bio jer si klinac za nju još, a i fore su ti straaaašno glupe
NHF
držite palčevee
pušing je bio jer si klinac za nju još, a i fore su ti straaaašno glupe
NHF
Ne sjećam se da sam se tebi obratio.
Teške riječi su pale na bojište.
Nego, ide netko loviti male na Piknik?
Kao da imate neki auto-TD-er koji dere po TD-ovima određenih postova, određenih autora.
Ti se javljaš, ti svakome daješ TD.
One dvije stranice kada su se Ferdo i Arandela zajebavali, svaki post je imao TD od tebe.
Baš si licimur i demun.