The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.487.444
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: The Friendzone Club
crazy_luđak kaže...
Goddish kaže...
crazy_luđak kaže...
Goddish kaže...
Veliki Brat kaže...
...

...

Ja sam kriv jer sam ju cijenio i htio najbolje za nju?
to mi je prva cura... i nakon 4 godine, sta bi ti napravio na mom mjestu? prekinuo s njom jer je bipolarna? hahahaha

Ovo što je kolega iznad mene rekao. Ne kažem da prekineš, sam vodi svoj život, ali imaj muda napraviti ono što misliš da je ispravno. Ako ti paše trenutno stanje, ne mijenjaj ništa.

pa to stoji, ali ako nakon svade kaze dobro, popravit cemo stvari i jedan i drugi.. ja se nadam da tako i bude jer se ne isplati prekidat ako moze bit bolje.. jel? ali do sad se svaki put pokazalo da nije tak kak je rekla... Ako kazete nesto, ona kaze da shvaca, i opet napravi isto sranje, prekidate ili se trudite i dalje? ajde da je to neka cura s kojom si onako, jer mozes, onda bi mogo skuzit, al ja sam s njom proso kroz svastai dosta sam vezan za nju, i tu je opet dilema, dal ju odjebat i nastavit dalje nekako ili se i dalje nadat necemu(uzalud?).

13 godina
neaktivan
Goddish kaže...

Ukratko, ono što ti svi pokušavaju reći. Godina je 2016, cure su lukavije nego ikad u povijesti.

AKO SI IKAD:

• Platio cijeli račun umjesto da popolovite
  • Kupio curi poklon
  • Vozio curu više od 2 puta za redom, a ona posjeduje vozačku
  • Otvorio curi vrata, izmakao stolicu, rekao "nazdravlje" ili učinio neku takvu glupost
  • Oprostio curi pogrešku
  • Slušao o njenim bivšim momcima
  • Nosio prezervativ umjesto da je ona na piluli
  • Vidio je da se dopisuje/razgovara s momcima koji joj nisu obitelj
  • Pustio ju da izađe s "prijateljicama"
  • Na bilo koji način dozvolio da ona upravlja tobom

Ti nisi muškarac i ne zaslužuješ da imaš partnera.

Koristimo domaće donje rublje (Galeb d.d.)
12 godina
Goddish kaže...
crazy_luđak kaže...
Goddish kaže...
crazy_luđak kaže...
Goddish kaže...
Veliki Brat kaže...
...

....

pa to stoji, ali ako nakon svade kaze dobro, popravit cemo stvari i jedan i drugi.. ja se nadam da tako i bude jer se ne isplati prekidat ako moze bit bolje.. jel? ali do sad se svaki put pokazalo da nije tak kak je rekla... Ako kazete nesto, ona kaze da shvaca, i opet napravi isto sranje, prekidate ili se trudite i dalje? ajde da je to neka cura s kojom si onako, jer mozes, onda bi mogo skuzit, al ja sam s njom proso kroz svastai dosta sam vezan za nju, i tu je opet dilema, dal ju odjebat i nastavit dalje nekako ili se i dalje nadat necemu(uzalud?).

Manipulira s tobom i pravi te majmunom. treba znati kada treba odustati.To moras sam shvatiti jer ne znam sto da ti mi kazemo ti nas neces poslusati. Kada sam budes vidio sto se dogada/dogadalo donijeti ces najbolju odluku.

Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.[121119962015]
17 godina
The Friendzone Club

Samo dvije riječi ti trebaju, čini mi se, a ti ih shvati kako hoćeš: ima žena.

Gledam te!
12 godina
The Friendzone Club

toliko dobro vrti tobom da ju ti nakon svega rečenog i dalje sebi opravdavaš da bi ti bilo lakše mada znaš što trebaš napravit

16 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Budale ne treba savjetovati jer savjet neće poslušati. Pametne ne treba savjetovati jer i sami znaju.

Sve ti je rečeno u zadnje 2 strane foruma.

Nulla dies sine linea
17 godina
neaktivan
Onjegin kaže...
Goddish kaže...

Ukratko, ono što ti svi pokušavaju reći. Godina je 2016, cure su lukavije nego ikad u povijesti.

AKO SI IKAD:

• Platio cijeli račun umjesto da popolovite
  • Kupio curi poklon
  • Vozio curu više od 2 puta za redom, a ona posjeduje vozačku
  • Otvorio curi vrata, izmakao stolicu, rekao "nazdravlje" ili učinio neku takvu glupost
  • Oprostio curi pogrešku
  • Slušao o njenim bivšim momcima
  • Nosio prezervativ umjesto da je ona na piluli
  • Vidio je da se dopisuje/razgovara s momcima koji joj nisu obitelj
  • Pustio ju da izađe s "prijateljicama"
  • Na bilo koji način dozvolio da ona upravlja tobom

Ti nisi muškarac i ne zaslužuješ da imaš partnera.

Jesi sad opet uključio troll mode?  
Od boldanog: 

1) Valjda ne postoji dečko koji je bio u vezi, a da to bar jednom nije napravio. 

2) Vidi gore

4) To je isto kao da pridržiš vrata ili lift nekoj djevojci, znak dobrog odgoja 

7) STD? :D

9) Ovisi kakva je osoba u pitanju, ako je promiskuitetna, ne mora ni izlaziti van da bi varala, ako nije, može biti sama među muškarcima i ništa se neće dogoditi.

Why so serious?
14 godina
Goddish kaže...

pa s jedne strane, imao sam povjerenja u nju kad mi je to rekla, s druge mi je bilopre sumnjivo... kome sad vjerovati? sebi ili njoj?
sto se ticeovog pod 3.... nit ja znam lagat, nit znam ocjenit kad ljudi mene lazu, vjerujem svima (na moju zalost) jer  kad mi netko kaze da ce bit bolje i da se nece vise sranja dogadat, ja vjerujem u to... ali se svaki put ispostavilo da nije tak.
i svaki put kad pocnem pricat s njom oci u oci, kad  joj kazem da nista ne cijeni   (kad smo pricali mi je rekla da ''nigdje nejdemo'', a to je u mojoj glavi zvucalo jako nezahvalno, jer sam ju vodio i na more i za godisnjicu u hotel utuhelj i dobila je ogrlicu iz swarowskog, moglo bi se rec da sam bubreg dao za sve to, nikad joj nisam nista nabijao na nos, nit se radi o materijalnim stvarima jer to meni apsolutno nista ne znaci, radio sam cijeli mj od 7-17 i sub i ned, da si uzmem nove komponente, al kak je u istom mjesecu bila godisnjica, ispalo je da sam dao par k kn, jer je mene usrecilo da je ona sretna, i naravno kad sam joj to sve rekao pri svadi je rekla ''da, upravu si'' i nista vise)  ne znam kak bi opisao nju... kad smo zajedno je sve ok, sve se cini super... kad ju pitam s kim ide na faks (nedavno mije rekla da je upoznala vani decka koj ide s njom na faks) meni je bilo sumnjivo jer je izbjegavala pitanje, i kad sam drugi put napisao kaze ona meni ''jooj, jel bitno'' trune postovanja nema u takvom razgovoru, nisam pito na bezobrazan nacin, ne razumijem cemu to? Po svemu sta sam vidio i cuo od strane drugih, kak se grli s frendovima iz razreda i sece po skoli da se drze za ruke (nemojte mislit da sam pretjerano ljubomoran, meni to fakat nije ok) do pokazivanja zainteresiranosti za druge decke (u njenim ocima to ne izgleda tak, u mojima da) do davanja broja liku kojeg prvi put vidi u zivotu u vlaku jer  ''joj je on reko da mu da broj''
Krsenje dogovora za koje smo se oboje slozili..Kad se ide u kino, gledam filmove koje  bi ona htjela ic gledat, pa te predlozim (makar su pre retardirani, zenskasti, sladunjavi,''perfect love life'' brija, koju ocito i ona ima u glavi) ali kad sa ja htio ic gledat (mislim da su bili transformeri u pitanju) njoj se to neda, a ja sam mogoic gledat 15 njenih filmova... znaci nema vecinom ni kompromisa
Makar sam ja mlad, ali vjerujem da bi moja cura trebala bit moja cura, ne da zivim u strahu jel ce me prevarit dok je na kavi s frendom ili sta ja znam...

Jel treba da dodem crnim BMW-om pred skolu da vidis kakva je?

16 godina
neaktivan

Nakon svega ovoga bio bi red da te pitamo ono najvažnije pitanje. Jel ti barem dala. Ako nije onda si za te pare mogao platit 10 kurvi.

11 godina
neaktivan
Cesc kaže...

Jesi sad opet uključio troll mode?  

Pa nikad ga ni ne isključuje, standby gumb mu je davno otpao 

Come out, come out wherever you are. So lost in your sea. Give in, give in for my touch. For my taste for my lust
15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Pitanje za dečka čijoj curi je usisavač bolji ljubavnik... 

Četiri godine ste zajedno, koliko imate zajedničkog, koliko vremena provodite zajedno, koliko vam se životi isprepliču, razmišljate li o nekakvom zajedničkom životu.

Zajednički prijatelji, aktivnosti....?

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
15 godina
Cesc kaže...

Ne, to je znak da se nekoj želiš uvući u gaćice

Pridržati vrata ili lift svakome je znak obazrivosti

You have to be odd to be number one
13 godina
neaktivan
Top Bugovac kaže...
Cesc kaže...

Upravo! Isto kao i gore navedeno plaćanje obroka.

Osim ako plaćaš ručak svim ljudima s kojim jedeš, onda je ok. Ako plaćaš samo curama onda si perverzni ljigavac.

Jedino mogu shvatiti to ako imate izričit dogovor u kojem ona daje za hranu. 

14 godina
The Friendzone Club

Meni samo nisu jasni ti strahovi da će te ženska prevariti, tj. jasan mi je strah ako si sa osobom koja je u stanju to napraviti, ali onda si postavi pitanje:"Što ja uopće radim s takvom osobom, jel trebam takvu vezu?". 

Ja sam s bivšom imao vezu na daljinu i nije mi ni na pamet palo da bi me prevarila iako sam bio ljubomoran(ovo je osnovni osjećaj, da toga nema možemo svi u ku?ac). Ljubomora nije ništa loše, dok god previše ne upravlja našim ponašanjem. Ok, cura je izašla van sa svojim prijateljicama subotom navečer dok ja učim za ispit xyz kilometara dalje, naravno da sam ljubomoran, ali nikad, ni u jednom momentu nisam sumnjao da bi me prevarila jer smo odnos izgradili na dobroj komunikaciji i povjerenju. 

Ukratko, veza je dobra ako si ljubomoran, a nemaš strah da će te druga strana prevariti. Sve ostale kombinacije nisu dobre i treba ih mijenjati.

15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

A jbg, da.

Pa ne možeš nigdje, ni nikoga pitati što i kako u određenim odnosima sa konkretnom osobom, to moraš sam znati osjetiti (skužiti/iščitati). Ako ne možeš onda nećeš imati samo problema sa curom nego i sa ljudima koje u životu ne možeš promijeniti (roditelji, braća, sestre,...)

Mislim, neka je dečko pitao na forumu, ali ne znamo mi kakva je točno "kemija" među njima kad su zajedno (i koliko su zajedno?).

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
15 godina
The Friendzone Club

dao bih se kladit da će ti sad u narednih par dana glumiti anđela, govoriti da si joj ti jedini i da ni jedan drugi nije poput tebe...jbg ipak se bliži valentinovo a zlatna ogrlica se neće sama kupiti 

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
16 godina
The Friendzone Club

Što se tiče bipolarnosti koju naš Romeo stalno spominje, nekako imam osjećaj da su veće šanse da je neka osoba kreten nego da pati od bolesti koju ima cca. 1% populacije.

17 godina
neaktivan
Onjegin kaže...
Top Bugovac kaže...
Cesc kaže...

Upravo! Isto kao i gore navedeno plaćanje obroka.

Osim ako plaćaš ručak svim ljudima s kojim jedeš, onda je ok. Ako plaćaš samo curama onda si perverzni ljigavac.

Jedino mogu shvatiti to ako imate izričit dogovor u kojem ona daje za hranu. 

Glupost, znači pridržim vrata nekoj djevojci u pošti koju sam jednom sreo, ona mi se zahvali, ja je više nikad ne vidim i to je ljigavost? 

Jesi izvukao usporedbu, svaka ti čast  

Why so serious?
13 godina
neaktivan
Cesc kaže...

Glupost, znači pridržim vrata nekoj djevojci u pošti koju sam jednom sreo, ona mi se zahvali, ja je više nikad ne vidim i to je ljigavost? 

Jesi izvukao usporedbu, svaka ti čast  

Samo ako bi ista vrata pridržao i muškarcu, starici, gubavcu i pingvinu.

Ako to činiš samo za djevojke onda si seksualno isfrustrirani šovinista.

15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Pingvinu bih. Definitivno.

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
11 godina
neaktivan
Keops kaže...

Meni samo nisu jasni ti strahovi da će te ženska prevariti, tj. jasan mi je strah ako si sa osobom koja je u stanju to napraviti, ali onda si postavi pitanje:"Što ja uopće radim s takvom osobom, jel trebam takvu vezu?". 

Ja sam s bivšom imao vezu na daljinu i nije mi ni na pamet palo da bi me prevarila iako sam bio ljubomoran(ovo je osnovni osjećaj, da toga nema možemo svi u ku?ac). Ljubomora nije ništa loše, dok god previše ne upravlja našim ponašanjem. Ok, cura je izašla van sa svojim prijateljicama subotom navečer dok ja učim za ispit xyz kilometara dalje, naravno da sam ljubomoran, ali nikad, ni u jednom momentu nisam sumnjao da bi me prevarila jer smo odnos izgradili na dobroj komunikaciji i povjerenju. 

Ukratko, veza je dobra ako si ljubomoran, a nemaš strah da će te druga strana prevariti. Sve ostale kombinacije nisu dobre i treba ih mijenjati.

Meni ovo nije jasno, zašto bi netko morao biti ljubomoran(pitam načelno)?

Ako nekome vjeruješ da te neće prevariti zašto bi morao biti ljubomoran?

Alex Mercer kaže...

Što se tiče bipolarnosti koju naš Romeo stalno spominje, nekako imam osjećaj da su veće šanse da je neka osoba kreten nego da pati od bolesti koju ima cca. 1% populacije.

Da je cura bipolarna nebi se žalio na ništa jer bi u njezinim "up" fazama bili prezaposleni konstantnim seksom.

chutac kaže...

Svatko bi pridržao vrata pingvinu. 

Samo me zanima u koju kategoriju ja spadam pošto svima pridržavam vrata.... ženama, muškarcima, radnicima, poštaru, djeci, starcima, pesekima...ko je*eni vratar 

Come out, come out wherever you are. So lost in your sea. Give in, give in for my touch. For my taste for my lust
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.2.2016 16:29 (ddarknessfairyy).
16 godina
neaktivan
ddarknessfairyy kaže...
Keops kaže...

Vjerojatno velika većina ne može razlučiti, ili makar ne razumije pojam ljubomore.

Često ljudi mijenjaju ljubomoru s čistim negodovanjem i nemogućnošću da budu češće s osobom s kojom su u vezi, pa iz toga izađu razne sumnjičave fantazije.

11 godina
neaktivan
4ucker kaže...

Vjerojatno velika većina ne može razlučiti, ili makar ne razumije pojam ljubomore.

Često ljudi mijenjaju ljubomoru s čistim negodovanjem i nemogućnošću da budu češće s osobom s kojom su u vezi, pa iz toga izađu razne sumnjičave fantazije.

Vrlo vjerojatno je u tome stvar pošto je u mom shvaćanju ljubomora negativna emocija izazvana strahom ili tjeskobom zbog nečega što nemamo ili se bojimo da ćemo izgubiti.

Ako vjerujem svom partneru onda ne vidim razlog da budem ljubomorna. Ako se neka ženska uvaljuje mom partneru ja mogu biti nezadovoljna njenim ponašanjem, vjerojatno će mi ići na živce to što remeti naš trenutak, ali to ne znači da ću skakati u "obranu" naše veze znajući da nema šanse kod njega i znajući da je on sam sposoban riješiti takvu sitaciju.

Druga stvar je kad je partner ko pjevac pa skače s jedne na drugu, ali tu onda ionako nema povjerenja pa nema ni šanse za neku ozbiljnu vezu.

14 godina
ddarknessfairyy kaže...
Keops kaže...

Gle, ljubomora je osjećaj, neka vrsta straha moglo bi se reći. Koliko god da je osoba moderna, bezosjećajna kako bi se reklo ili da je "flegma" svejedno mora postojati taj iskonski osjećaj, makar u jako maloj količini. 

Ne znam što bi ti napisao, jednostavno sam tako zaključio na sebi, na svojoj bivšoj i u razgovoru s puno ljudi. Najviše sam se uvjerio kad bi alkoholiziran pričao s alkoholiziranim "flegma" tipovima(i muškim i ženskim) i kad bi se okrenule slične teme. Kakav god da si tip, uvijek se složimo da mala ljubomora postoji i da mora postojati, to nas pokreće i to nije ništa loše.

Gledaj na primitivnoj razini, ipak smo svi mi životinje, zamisli da gledaš National Geographic. Zaljubiš se u nekoga, vidiš ga s drugom osobom i sasvim je normalno da postoji neki strah. Na životinjskoj razini je to puno puno izraženije, mi smo dosta evoluirali pa smo modificirani i ti osjećaji su nam manje istaknuti, ali postoje i dalje, makar u maloj količini(ili velikoj kod emotivnijih tipova).

No dobro, pričamo o emocijama pa se ne može puno argumentirati i racionalizirati. Najlakše bi bilo da kao određeni moderator na ovom forumu lijepim članke kao dokaz u svakoj raspravi.

13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Od malih nogu se zanat uči. 

12 godina
chutac kaže...

Ovakvom? 

14 godina
odjavljen
The Friendzone Club

Ekipa, jel vama ikad duže vremena nemate želju za ni jednom? Ne ono da ste depresivni, nego jednostavno vam je život potpun i bez veza? Imate hobije, idete na faks, dan vam je ispunjen i na kraju dana ste sretni i  zadovoljni sobom i svojim životom.

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.2.2016 12:29 (footballer).
13 godina
neaktivan
footballer kaže...

Ekipa, jel vama ikad duže vremena nemate želju za ni jednom? Ne ono da ste depresivni, nego jednostavno vam je život potpun i bez veza? Imate hobije, idete na faks, dan vam je ispunjen i na kraju dana ste sretni i  zadovoljni sobom i svojim životom.

14 godina
neaktivan
footballer kaže...

....aaaand then you woke up

15 godina
The Friendzone Club

Goddish  jedan savjet od mene, i nemoj ga krivo shvatiti ne želim te vrijeđat. Pa koji ti je Bog, mala te navlači ko mladog majmuna, a ti trčkaraš oko nje bezveze.

Stari moj, daj pogledaj kaj imaš među nogama, ako vidiš muda počni se tako i ponašati. Lijepo ti nju pošalji u ku..., i riješi se problema. Mlad si, vjeruj mi da ti je ovo bila najbolja škola, iako ti se tako ne čini. Bit će još cura koliko hoćeš.

Ukoliko ne vidiš muda među nogama, nastavi se ponašati kao i dosad. Ti njoj kupuj poklone, slušaj kako ti se jada, tu i tamo će biti ok prema tebi. Ali će ju zato netko drugi karat, dok ti čekaš savjet ne BOL-u.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice