Kako i što pitati curu da mi bude cura?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Hoćeš biti moja draga?
To se nepita, to trebaš ''obavit'' a znat ćeš da si to obavio kad ona tebe to pita.
To se nepita, to trebaš ''obavit'' a znat ćeš da si to obavio kad ona tebe to pita.
Znat ćeš da si obavio kad ti odjednom postane ružna i dosadna na 2 dana.
HHmm ljudi .. nakon procitane vise od pola teme i ne nađenog odgovora na neka svoja pitanja odlucio sam psotaviti jedno pitanje na koje ce mozda biti malo tesko odgovoriti ali nadam se da ce netko to uciniti ....
dakle .. ptianje jednog decka koji je u zadnej vrime dobija dosta skartova i sl sranja .. kako doc do prave zenske ,kak oej zavest,sta one vole ... kako upast u vezu .. .msm da sve znan al opet se poakze krivo .. molim pomoc
HHmm ljudi .. nakon procitane vise od pola teme i ne nađenog odgovora na neka svoja pitanja odlucio sam psotaviti jedno pitanje na koje ce mozda biti malo tesko odgovoriti ali nadam se da ce netko to uciniti ....
dakle .. ptianje jednog decka koji je u zadnej vrime dobija dosta skartova i sl sranja .. kako doc do prave zenske ,kak oej zavest,sta one vole ... kako upast u vezu .. .msm da sve znan al opet se poakze krivo .. molim pomoc
Samo budi svoj.
a brate odavno san ja svoj pa me nikako ne ide ..a dp**di bit sam
a brate odavno san ja svoj pa me nikako ne ide ..a dp**di bit sam
Pročitaj moje poruke - u proslih nekoliko stranica !
i sve ce ti biti jasno, ako imas nesto konkretno pitaj me / ovdje, sve znam sve mogu, moje metode su matematicke i empiriske naravi i njihova funkcionalnsot je neupitna
- u inbox cu ti posalti kronologiju i step by step / rjec by rjec kako i sto napraviti u nekim situacijama -
Ne znam jeli ovo za ovu temu ali ako tko ima slična iskustva moli bi ga za savjet...
Dakle u vezi sa svojom bivšom curom koja je prekinila sa mnom u ponedjeljak sam bio 4 i po godine.. Bilo su to 4 i po godine stvarno super jer cura je bila vrh pametna normalna lijepa i stvarno bi san sretnik što je imam... Kako ja studiram u drugom gradu (split) svako lito bi se vrati doma na 2 miseca i to smo užali izdržat bez problema tu daljinu.. Što je najgore od svega prve dvi godine sam bio neozbiljan (nisam je vara ni nista ali zna san plesat sa drugim curama vani i to je maksimum koji bi radi) i kako je vrime odmicalo vidi san našu budućnost sve jasnije i jasnije sve do ovog... Bilo je nekih naznaka krajem ljeta da nesto ne stima. Nekad smo znali doslovno sate izgubit na mobitelu pričajući o svemu i svačemu a ovo ljeto je uvik bilo moram učit moram ovo moram ono... i eto kako san zavrsi fax krajem 9 isao san kuci za stalno ona je ostala u st i tad je sve krenulo nizbrdo uopce skoro nije kontaktirala sa mnom ja sam je zva pisa joj na fb i sve a odgovori su bili jako rijetki i nikakvi da ,ne... I evo u nedjelju sam doša u st ona me dočekala sve super sjeli ko uvijek na kavu bilo nam lijepo i ona meni kaže znaš veceras bi popričala s tobom... Ja sam konta kad je bilo to kvazi ignoriranje smo se dogovorili malo popričat o tome pa ajde rekoh nema problema može može meni u stan na što ona kaže da n želi ni u stan ni u kafić nego da želi ić se prošetat i negdi u parkiću sjest... Tako je i bilo ja dođem i ona dođe i počne ona monolog kad ja shvatim nakon kratkog vremena što ona okoliša reć ona bi prekid ja san osta ono dobro jbt što je sad... A njeni razlozi su
Da se ona promjenila da su se njeni osjećaji promjenili ali da me i dalje voli samo ne kao što bi se momak i cura trebali volit i da ja nisam ništa kriv da je ona kriva što ja ne kužim..... Prije su mi rekle da nema 3 u igri tako da nije me ostavila zbog nekog drugog.. Javlja mi se svako malo i evo tek sinoć me pogodilo to što se dogodilo isplaka sam more... Kaže neću ti ništa kazat možda opet budemo zajedno a ne znam dali da joj to vjerujem ili ne... moli bi neki savjet sto da napravin svi moji prijatelji kažu pusti je s vremenom ce sve proc ali ja ne mogu ja se njoj javim ona se meni javi iako više nismo u vezi ne znam što da napravim jer stvarno sam planira svoj život s njom i onda se to dogodi......
Prolazio kroz identičnu situaciju, cura studirala u Splitu , ja bio u Krapini (dobra kilometraža). Bili smo ludi jedno za drugim, čuli smo se svaki dan , kombinirali da svaki mjesec dolazi natrag, sve smo bili sretniji svakim trenutkom kad smo se ponovno sreli. Al onda nakon godinu + dana to se lagano stišavalo, pozivi su se smanjili na jednom u 2 dana, pa sve manje i sve manje.. Čuli smo se mi preko poruke na kraju, ona bi došla nakon 2 mjeseca doma (jer nije mogla nikako skombinirati free vikend od fakulteta, radi obaveza, a ja sam joj uvijek govorio da stavlja školovanje na prvo mjesto, mi ćemo već nekako..)
I tako sam ja sreo njezino društvo slučajno u gradiću, cure s kojima sam na bok, ali završili na nekim fešticama zajedno i zafrkancija padala samo takva.. I one mi vele da nemogu više izdržati, a da mi ne kažu da dolje našla nekog lika s kojim još nije ništ ozbiljno, ali sama namjera ukazuje da sam ispao magarac.
Stigla tako ona u Kr nazad, taj vikend sam završio s nekom drugom ženom, samo da mi čim lakši bude prekid kad dođe.. Prekinuo sam s njom, sad reći da sam sretniji - nisam.. Ali da imam manje briga ; definitivno imam.
Istina je da se veza gradi postepeno , da se zasniva na uzajamnom povjerenju i da osoba sama po sebi treba spoznati je li druga strana vrijedna ikojeg atoma snage uloženog.
Kod mene je definitivno bio ogroman čorak.. Još uvijek me prođu trnci kad je vidim i nikad mi neće biti isto bez nje, ali što je tu je. Ja sam nastavio solirati, ona je našla lika (novog),
nalazi ih ko na otvorenom sajmu, ali neka, samo da je sretna..
Kod tebe je slična situacija i vi ste ti koji ste isto tako dopustili da kontakt lagano izbljeđuje, sve dok nije došlo do 'šetnje u parkiću'. Probaj saznati radi čega se javljala ta distanca i zašto nije isto kao što je bilo..
Inače moj savjet ; nastavi dalje bez nje, jednom kad se ovako nešto dogodi, teškom mukom ćeš opet doći do statusa sretne veze.. Neka ti ona bude ukazatelj/mjerilo kod svakog idućeg vezanja s nekom osobom.
Znam točno kako ti je, imas osjecaj ko da si izgubio dio "tjela", u tebu je rupa nastala koja guta sve drugo pozitivno i lomis se svako malo, sve pozitivno i negativno te podsjeca na nju, svi strahovi se potenciraju zbog nje, u tebi je j ljubomora na njezin zivot bez tebe, razmisljanja i planovi o povratku stare situacije iako si svjestan da od toga nece biti nista jer steta koja je ucinjena je nepovratana, povjerenje koje je bilo kljucno je unisteno, ti sa nojm komuniciras iz ljubavi a ona sa tobom zbog griznje savjesti, tako joj mnogo olaksavas sto nije zasluzila, kroz komunikaciju ti bljedis u njezinim ocima a ona u tvojima raste, jer zenske vole imati prijatelje od muskaraca za koje misle da nisu muskarci za njih, a vole muskarce za sebe za koje vole mislit da nisu za niti jednu drugu curu namjenjeni osim za nijih i tim muskarcima nedopustaju prijateljevanje sa drugim curama kao sto ona zeli prijateljevati sa tobom, to je pokazatelj licemjerja kojeg cesto nisu ni svjesne. Ti budi pravi muskarac (nebitno jesi pravi ili nisi) i reci joj da si razmislio i da ako izmedju Vas nista necw biti da te to jako boli ali da Ces Se Sam sa time nosit i da ti netreba njezina milostinja, pokloni joj ono sto si joj prvo poklonio od kad ju znas i reci joj sa ovim poklonom smo zapoceli sa njime zavrsavamo, i tu je kraj vaseg bilo kakvog odnosa, dakle od sad pa nadalje nema nikakve komunikacije.
To je jedini nacin da se oporavis, tezak je ali jedini, dok si sa njom u komunikaciji i kontaktu tvoja rana nece zarasti, mozda ti se cini da zarasta u njezinoj blizini ali to je lazno, jer ona je lazna. Drzi se, vrijeme sve ljeci, kad je se okanes vidjet ces da je bila uteg nakon prekid i da je zivot ljep i pun prekrasnih cura i dobrog drusta ako to budes trazio.
Kako pise u Bibliji:
Kucajte i otvorit ce Vam se,
Trazite i dat ce Vam se.
Točka, zarez, enter, poredak riječi...Rezultat: Tekst u kojem nikome nije ništa jasno. Za kraj jedan citat iz Biblije, haha.
@Autor kojega je cura ostavila: Ja bi ovako rekao od oka da je tu sve više manje gotovo, kreni dalje, i to je to. Sasvim sigurno da ste se oboje promjenili i udaljili jedno od drugoga što je sasvim normalan period u životu i razvoju čovjeka.
Točka, zarez, enter, poredak riječi...Rezultat: Tekst u kojem nikome nije ništa jasno. Za kraj jedan citat iz Biblije, haha.
Tekst je pisan u zargonu - zato nema interpunkciskih znakova.
A ovo da nekima nece biti jasno mi je jasno.
Ne znam jeli ovo za ovu temu...
Čim kreneš tom rečenicom i nakon toga napišeš esej znači da je za ovu temu. Nije ovo samo friendzone tema nego općenito tema o ljubavnim jadima. ;)
Znači nok svega što se desilo u redu je da se isplačeš, i samom mi se desilo iako sam si obećao da zbog žena nikad neću suzu pustit. Također sam imao sličnu sizuaciju prije nekoliko godina samo što je moja veza trajala kraće ali sam se vezao za nju i to je bilo to. Udaljenost je bila ogromna jer sam inače iz Slavonije a boravio sam u Dubrovniku (teren) i išao sam doma na vikende i pol godišnjeg. Kad sam se zadnji puta vratio dočekala me 99% ista spika kao tebe. Nema se tu što više reći, jer što god ti rekao ako je ona sebi u glavi zacrtala da je to to onda ćeš slušati taj monolog i dosta okolišanja. Možda se njezini osjećaji uopće nisu promijenili ali joj je dosadila ta rutina, je*iga dešava se. A što se tiče toga da ponovno budeš s njom to ti može bit dvosjekli mač. U jednu ruku moguće je da je shvatila da je baš ta rutina to što njoj treba. A u drugu... znaš kako kažu "nije zanimljivo istu knjigu čitati dvaput". Neću te savjetovat da pređeš preko toga što je brže moguće jer znam da to ne ide tako. Ak si već s njom u kontaktu i ako ćete se vidjeti, sjedite negdje na kavu, pričajte o svemu samo NE o tome. Ono što te ne ubije ojača te (ili u slučaju Super Maria - smanji te), tako je i s prekidom. Polako samo i sve će doći na svoje mjesto. Inače, ja sam s tom bivšom ostao u dobrim odnosima, čak smo i izašli nekoliko puta nakon toga, ali ništa ovo-ono, čisto prijateljski.
A evo idemo i mi večeras na kavu...Neću ništa silit niti ništa nemam namjeru povlačit je za rukav mislin ako sto bude bude iako čisto sumnjam kao što je neko napisa gore možda ona to radi iz grižnje savjesti ali ne znam nisam takav da samo dodem i obustavim sve sto sam s njom ima.. Namjeravan pustit stvari da se same razviju jbg ja nju jos volim i to je ono najgore.....Hvala vam iz vaših priča opet proživljavam svoju ko da ženama dođe neko ludilo nakon nekog vrimena sad znam 4-5 ljudi sa istim problemom a to je košarica nakon minimalno 4 godine veze...
... sad znam 4-5 ljudi sa istim problemom a to je košarica nakon minimalno 4 godine veze...
I frend mi je trenutno u sličnoj situaciji. Nakon 6 godina veze mu je rekla da je gotovo. Malo ga pere ta post-prekid depra sad ali ništa što se neće samo od sebe riješit. Već je "obavio" prvo žešće pijanstvo nakon prekida i nakon toga jadanje svima nama za stolom kako on nju voli, kako je ona njemu sve i kako ne zna kako će dalje. Ali mobitel smo mu uzeli prije toga tako da poziva i poruka njoj u pijanom stanju nije bilo. Btw ako voliš zavirit u čašicu i odeš van, daj nekom od frendova mobitel prije toga, vjeruj mi, spasit ćeš se iskušenja da ju zoveš pijan i kažeš neku glupost. Kod takvih situacija (prekida) su ti frendovi ključan faktor ;)
A evo idemo i mi večeras na kavu...
Nemoj ić na tu kavu. Ne želiš si to.
Svi mi prijatelji isto kazu nemoj ic nemoj se cut sa njom izbrisi sve sa fb izbrisi je sa mob a jbg lako skoro svima njima prdit kad nitko skoro nije ima vezu dulje od 1 godine... 4 godine da imaš mačka pa ti je u k**c kamoli nece bit sa osobom... I btw ja sam bi uvjeren da je sve ok nikad mi ona nije izgledala ko osoba za prekid a eto jednostavno dode taj trenutak a ta kava moze samo razjasnit neke stvari bar se tako meni cini.. samo da sam sebi ne dajem laznu nadu...
A evo idemo i mi večeras na kavu...
Nemoj ić na tu kavu. Ne želiš si to.
To sam mu i ja napisao, mora otic jos i dalje, i prestati sa njom kumunicirati - jer zbog nje nece moci krenutu dalje, no mozda on trenutno nije dovoljno jak za to.
To me po nekad ljuti kod muskih (kod prijatelja, poznanika i opcenito - nevezano za ovaj slucaj) sto ispadaju da su slabici i nemogu se nosit sa boli na Pravi nacin, zenske ih vrte oko malog prsta i tad se događa da zenske ponekad misle da smo svi mi muski generalno takvi.
@Horatio,
nemas se sta razjasnjavati, vec si rekao da ste se nasli pricali i razjasnili, shvati da je gotovo i idi dalje, ja ti velim iz visegodisnjeg iskustva i beskonacnog zenskarenja i citanja psihologije vezano za zenski emotivno / seksualno / mentalni sklop - izgubio si ovo i to je to - porazi su sastavno dio, ajde dalje.
''Iz iskustva sam naučio jos jednu stvar u nebrojno puta do sada, - ''neces poslusati savjet, otic ces, naci ces se sa njom, vec si to odlucio'' uvjek tako bude ...
- Ne znam jeli ovo za ovu temu ali ako tko ima slična iskustva moli bi ga za savjet...
- cura je bila vrh pametna normalna lijepa
- svako lito bi se vrati doma na 2 miseca i to smo užali izdržat bez problema tu daljinu..
- Što je najgore od svega prve dvi godine sam bio neozbiljan (nisam je vara ni nista ali zna san plesat sa drugim curama vani i to je maksimum koji bi radi)
- Bilo je nekih naznaka krajem ljeta da nesto ne stima
- Nekad smo znali doslovno sate izgubit na mobitelu pričajući o svemu i svačemu a ovo ljeto je uvik bilo moram učit moram ovo moram ono...
- ona je ostala u st i tad je sve krenulo nizbrdo uopce skoro nije kontaktirala sa mnom ja sam je zva pisa joj na fb i sve a odgovori su bili jako rijetki i nikakvi da ,
- može može meni u stan na što ona kaže da n želi ni u stan ni u kafić nego da želi ić se prošetat i negdi u parkiću sjest...
- kad ja shvatim nakon kratkog vremena što ona okoliša reć ona bi prekid ja san osta ono dobro jbt što je sad... A njeni razlozi su
- Da se ona promjenila da su se njeni osjećaji promjenili ali da me i dalje voli samo ne kao što bi se momak i cura trebali volit
- Kaže neću ti ništa kazat možda opet budemo zajedno a ne znam dali da joj to vjerujem ili ne
Dozvoli da te gospodin dr. Ljubav smiri svojim povratničkim postom (svi ste primjetili da mi je zadnjih par bilo loše s manje od pedeset thumb upova)! Došlo je vrijeme! Horacije, slušaj ti mene.
Želim da ponovo pročitaš što si napisao ali u tezama. Želim da shvatiš da si ti muškarac, biće iskrenih emocija, a ona žena -biće kalkulacija, prevare i obmane. Ona je nesposobna da ikada iskusi pravu ljubav, to joj je u genima.
Sa-svi-m je JASNO! Jasno je da Vas je mlada gospođica prevarila u razdoblju koje ste Vi proveli na faksu, mladi Horacije. Neupitno i beskonačno točno kao i činjenica da je on bolji od Vas u krevetu, ima duži/širi/ljepši polni organ, viši je i bolji je ulov. Znam da ne razumijete što govorim, ali pogledajte.
Dok ste Vi i vaša polovica bili razdvojeni, ona je, kao i svaka druga, dobila još od Rimskog Carstva poznati svrbež. Žensku zaplakati kao pjancu zapjevati još je preneseno govorio najveći među pjesnicima Byron i suze Vaše drage ne trebaju Vam značiti ništa.
Voli Vas kao prijatelja? I njen novi momak Vas voli kao prijatelja! Da-da. Spojevi u troje sada su moderni, kao i vaše trenutačne misli o samoubojstvu. RADUJTE SE! Doktor ima i lijek. Više od jednog lijeka!
Možete gledati snimke porođaja tako da Vaš mozak promjeni percepciju ženskog tijela. Umjesto predmeta obožavanja, od sada ćete ih gledati kao inkubatore za male ljude! Nakon pola godine sve romantične misli bit će zauvijek protjerane iz Vaše glave.
Drugo rješenje potražite u obliku Flastera-za-SamoćuTM(R) samo u lokalnom narko-folk klubu. U zamjenu za jeftino piće i par lijepih riječi, svaka gospođica ponudit će Vam svoje usluge (čak i bolje od Vaše ljubavi). I zapamtite, imali ste sreću što s takvom osobom ne dijelite i djecu!
Ljudi se nekad razdvoje.
Ima milijun nerazrješenih prijateljstava. Svi koji su išli na faks i čuli "Moramo se naći na kavi jednom" znaju da se ta kava nije nikada dogodila. U prosjeku sa bar 7 ljudi. Iako si sa svih 7 bio odličan, dobar ili na pozdrav.
Jel ona našla drugog ili ne, nebitno je. I da je našla jednog ili dvanaest ili nijednog, tebe je odlučila napustiti.
4 i po godine je puno, ali puno je i 8 i 13. A postoje i takvi slučajevi.
Imate u temi tipa koji se doslovno zove Veliki Brat, a nitko ga ne sluša.
Tjeranje maka na konac sa izvlačenjem njenih riječi iz konteksta je samoubojstvo osjećaja jer niti je ona na taj način to rekla, niti je mislila to što je rekla.
Već viđeno milijun puta, takvo tjeranje završi sa njenom/njenim "A što sam ti tada trebala reći".
I u pravu je. Ona ne može reći "Pobjeć ću od tebe ko od kuge" jer ima poštovanja i emocija, a opet te napušta. Zato ljudi okolišaju pa govore polutješne riječi koje za nju i dalje znače napuštanje. A trebale bi i za tebe. Nije ona jučer rekla sebi "Ja ću ga napustit". Neki prekidi traju godinama. I kako je teško prekinut, ljudi olakšavaju dušu glumljenjem ili ignoriranjem problema.
S druge strane možda se jednom i sastanete opet. No nepošteno je tražiti nadu u njenoj prevrtljivosti. Nije da nema pravo na prevrtljivost, no onda je vraćanje tvoja odluka, a ne njena.
Tako da. Na kave ne idi. Ne ubijaj se u pojam i ne mrcvari dušu.
Velike Romantične Geste vrijede samo ako su oboje ljudi zaljubljeni. Ako je samo jedno onda postaješ creeper.
Nije problem biti "slabić". Pa 4 godine provedeš s nekime i dijeliš postelju.
Problem je u tome što nema respekta prema tuđoj odluci. A to nije problem ljubavi već osnovnog ljudskog poštovanja. Pazi, netko ti je rekao da se više ne želi viđati s tobom. Sad, ako cjeniš djevojku, onda je valjda logično da nije ujutro nakon šminkanja odlučila "sad ću prekinut", već da ta odluka traje dulje vrijeme.
Naravno tu je razgovor. Ali prekid je već rješenje nakon što je ona/on iskuhao što ga smeta i odlučio ne pojesti pitu.
I žene ne vrte nikog oko malog prsta. Ima debila. Nebitno kojeg spola jer debil je debil.
Ono što vi mislite da je vrtnja je u biti nesposobnost ikoga (nebitno spola) da povrijedi do kraja drugu osobu. Pa se izmišljaju nove uloge u kojima cura/dečko svojim povremenim druženjem misli da olakšava muke svom bivšem partneru. Neki se naviknu. No to su emocinalna pitanja i tu nitko nije racionalan. Jer što je tebi "usluga" iz poštovanja prema 8-godišnjem partneru nekom je iskorištavanje.
A u biti je problem samo u tome što su ljudi "obzirni" kad se ne treba biti "obziran".
Sad, ako je netko š*upak, bio je š*upak i u vezi, pa je iskorištavanje (vrtnja oko malog prsta) samo nastavak bivanja š*upkom
Kompliciras.
Hvala DR. med gregu ali mislim iskreno da ona nije takva iako zvuci klise i zvuci glupo sumnjam da me varala ili da je netko tu treci upleten... iako nikad ne znas. uglavnom idem na kavu pa cemo polako vidit sto i kako dalje.. iako mozda grjesim hvala vam ekipa na podrsci :)
Kompliciras.
A ti generaliziraš sa "vrtnjom oko malog prsta".
Ivan vrti oko malog prsta.
I Đurđica.
I Milan I Ivana.
I svi nisu dobri ljudi.
Ali "žene vrte oko malog prsta" nije kvalitetan dio niti jednog savjeta.
Kompliciras.
A ti generaliziraš sa "vrtnjom oko malog prsta".
Ivan vrti oko malog prsta.
I Đurđica.
I Milan I Ivana.
I svi nisu dobri ljudi.
Ali "žene vrte oko malog prsta" nije kvalitetan dio niti jednog savjeta.
Znaš li da sa ovim svojim porukama govoriš o sebi, jer si se prepoznao u mojem pisanju, ja sam mnogo toga figurativno napisao ali ti se primio ovoga ''vrtnja oko malog prsta'' jer ti se dogodilo očito, braniš se - to je jednan od onsvnih psiholoških modela kao produkta traume - umanjivanje bitnosti i generaliziranje / i kad se sa tobom bilo tko slozi ti osjecas olaksanje sto je bio cilj, mozda cak i nesvjesno - radi se o obrambenom mehanizmu organizma kroz proces prihvacanja od strane okoline. No dosta o psihologiji, kako sam rekao prije 5 postova, Horatio nas je pitao za savjet iako je vec odlucio da ce se sa njom naci ... isto kako sam napisao - uvjek tako bude, uvjek tip ode jos jednom, koliko sam to puta vec vidio ...
A ovo za kvalitetne svjete - nevidim da itko konkretno ista pise, svi se ponavlajte a ognjen je jako kreativan i tako olaksava - dok ja pisem konkretno sto reci sto napravit od rjeci do rjeci - kako sta kad i gdje - kratko sam u ovoj temi a imam vec toliko inboxa da nestignem odgovorit - jer se po mojim rjecima vidi da su vec odrađena 100 puta na terenu.
Već sam pitao moderatore mogu li ti promjeniti nick u LASTAN i da dobiješ svoj podforum.
100 poruka četrnaestogodišnjaka zaslužuje jači alat od forumskih privatnih poruka, možda i ured u BUG-u.
A ovo za kvalitetne svjete - nevidim da itko konkretno ista pise, svi se ponavlajte a ognjen je jako kreativan i tako olaksava - dok ja pisem konkretno sto reci sto napravit od rjeci do rjeci - kako sta kad i gdje - kratko sam u ovoj temi a imam vec toliko inboxa da nestignem odgovorit - jer se po mojim rjecima vidi da su vec odrađena 100 puta na terenu.
Ne znam baš zašto se ponisiš što ti pišu klinci za savjete oko veza. Usput, kada se toliko pozivaš na psihologiju, trebao bi poznavati barem osnove logike, koje ako si proučavao ikad psihologiju, prve zapravo uče. Pa bi shvatio da si napravio barem nekoliko logičkih grešaka, od kojih je evo ova jedna. Izvlačiš zaključak da si u pravu zato što imaš puno poruka u inboxu. Umjesto da dadneš konkretan argument, na što te je wyks više puta indirektno upozorio, ali ti si ignorirao.
BTW, wyks je 100% u pravu (kao i u 99% slučajeva)
Ne znam baš zašto se ponisiš što ti pišu klinci za savjete oko veza. Usput, kada se toliko pozivaš na psihologiju, trebao bi poznavati barem osnove logike, koje ako si proučavao ikad psihologiju, prve zapravo uče. Pa bi shvatio da si napravio barem nekoliko logičkih grešaka, od kojih je evo ova jedna. Izvlačiš zaključak da si u pravu zato što imaš puno poruka u inboxu. Umjesto da dadneš konkretan argument, na što te je wyks više puta indirektno upozorio, ali ti si ignorirao.
BTW, wyks je 100% u pravu (kao i u 99% slučajeva)
Ti da znas ista o psihologiji emotivnoh odnosa između muske i zenske osobe i unutar osobe, onda bi znao da tu logika nije primjeniva, zato ju nemoj uzimati kao mjerodavnu i navodit ju.
Vezano za zakljucke, ja ih neuzimam iz pisanja forumasa nego iz svojih iskustava i iskustava frendova i poznanika koja su ideticana ovim pisanjima, i zato rjetko grijesim.
A vezano za ignoriranja - to je namjerno.
Ti da znas ista o psihologiji emotivnoh odnosa između muske i zenske osobe i unutar osobe, onda bi znao da tu logika nije primjeniva, zato ju nemoj uzimati kao mjerodavnu i navodit ju.
Tvrdnja-Dokaz
Molim link koji ima vjerodostojan izvor toga da principi logike ne vrijede u jednoj grani psihologije.