Facebook je danas uvelike olakšao "javljanje".
Ako te doda u prijatelje, lako je. Ili pričamo ili ispadaš iz prijatelja.
Ako je ti dodaš u prijatelje. Jado si.
Facebook je danas uvelike olakšao "javljanje".
Ako te doda u prijatelje, lako je. Ili pričamo ili ispadaš iz prijatelja.
Ako je ti dodaš u prijatelje. Jado si.
znaci da sumiram, ti posaljes link neke pjesme i kazes evo ti bla bla bla random curi koju uopce ne poznas i onda se raspricas s njom? pa da to posaljem cura bi samo rekla kaj je ovo, i ja bi moro rec sori krivo i onda bi samo seenala poruku i bok.
Ili bi pomislila da joj šalješ jedan od virusa koji kruže okolo i još te i prijavi 
Yebote ak se ne znate javit curi na facebooku, dajte meni šifru i mail i ja ću to odradit za vas :S
Yebote ak se ne znate javit curi na facebooku, dajte meni šifru i mail i ja ću to odradit za vas :S
Lako je tuđim k*rcem koprive mlatit'
Ne radi se uopče o tome. Treba imat mud4, pa ako ti njoj ne daješ znake da želiš nešto, kako će ona to znat. Javiš se i započneš razgovor i sve je lako. (jel bi se ti smijao i odyebao curu da ti se javi. Naravno da nebi, razgovaroa bi s njom. Isto je i s njene strane.)
Ne radi se uopče o tome. Treba imat mud4, pa ako ti njoj ne daješ znake da želiš nešto, kako će ona to znat. Javiš se i započneš razgovor i sve je lako. (jel bi se ti smijao i odyebao curu da ti se javi. Naravno da nebi, razgovaroa bi s njom. Isto je i s njene strane.)
Jedno je javit se nekome a drugo dat mu doznanja da ti se svidja a kad ona/on to shvate postoji sansa da te odjebu mozda im se netko drugi svidja mozda ne zele vezu, ima jos puno razloga... Po tvojim postovima nac curu/decka je ko otic u ducan i odabrat koje mlijko zelis, ocigledno da nemas previse iskustva u tome...
Jedno je javit se nekome a drugo dat mu doznanja da ti se svidja a kad ona/on to shvate postoji sansa da te odjebu mozda im se netko drugi svidja mozda ne zele vezu, ima jos puno razloga... Po tvojim postovima nac curu/decka je ko otic u ducan i odabrat koje mlijko zelis, ocigledno da nemas previse iskustva u tome...
Iznenadio bi se kako dobro prolaze kockastoglavi krkani koji voze npr. BMW puta 5 ili puta 6 (čuo na svoje uši kako ih oslovljavaju). I to naša generacija, ne nužno stari prdonje.
Neizmjerno širok repertoar - zamisli sve ženskice iz Gentleman's Choice-a u izlogu. Otprilike tako izgleda. To je ideal 21. stoljeća, svojevrsna mjera uspjeha.
Iako, koliko sam shvatio, vi ovdje prvenstveno tražite nadasve inteligentne, sposobne i neovisne mlade dame. Zar nije tako? 
Ženke gledaju mužjake koji će im pružiti ekonomsku sigurnost, muškarci gledaju zdrave ženke koje će im rodti zdravu djecu. Ove dvije činjenicu nisu nepojmljive sa evolucijskog gledišta. :)
Ženke gledaju mužjake koji će im pružiti ekonomsku sigurnost, muškarci gledaju zdrave ženke koje će im rodti zdravu djecu. Ove dvije činjenicu nisu nepojmljive sa evolucijskog gledišta. :)
Praktički osoba A ima ljepotu,a osoba B plaća tu ljepotu,no kako godine prolaze,prihodi osobe B se mogu povećati dok se ljepota osobe A(koju osoba B plaća) baš i ne može povećati,nego upravo suprotno....
Praktički osoba A ima ljepotu,a osoba B plaća tu ljepotu,no kako godine prolaze,prihodi osobe B se mogu povećati dok se ljepota osobe A(koju osoba B plaća) baš i ne može povećati,nego upravo suprotno....
Nemoj biti tako siguran. Najbolji komadi koje sam u životu vidio bili su 30+ Ove mlađe su slatke, ali rijetko koja je komad i pol.
ovaj kivic sve svoje izjave crpi s fejsa ili interneta, ovaj zadnji post je ona fora kad je onaj bankar odgovorio nekoj zenski zasto ne zeli financirat nju zbog ljepote. covjece daj neko svoje misljenje iznesi a ne samo kopirat citate s internetskih i fejs fora.
ovo je kopirano :D podrazumijeva se da svi znaju za ovo,jer oni koji nisu čuli za tu priču,onda neka se zapitaju čemu im služi internet jer je priča bila na svim naslovnicama
ovaj kivic sve svoje izjave crpi s fejsa ili interneta, ovaj zadnji post je ona fora kad je onaj bankar odgovorio nekoj zenski zasto ne zeli financirat nju zbog ljepote. covjece daj neko svoje misljenje iznesi a ne samo kopirat citate s internetskih i fejs fora.
Baš sam to sad htio reći :D
Mogao je bar napisati izvor..
ovo je kopirano :D podrazumijeva se da svi znaju za ovo,jer oni koji nisu čuli za tu priču,onda neka se zapitaju čemu im služi internet jer je priča bila na svim naslovnicama
Ja internet ne koristim za čitanje vijesti. Uglavnom odigram neku igru, pogledam anime/pročitam mangu, koji film/seriju i chat. To je to.
LP
Pa iz razgovora ce se zakljucit jel se ti njoj dopadaš
Možda u Utopiji... Iz prvog dopisivanja sigurno neće, osim ako te ne zna od prije negdje, i prek fejsa ne možeš zaključit što netko misli o nekome jer ne postoji nešto što se zove parajezik iliti neverbalna komunikacija.
Možda u Utopiji... Iz prvog dopisivanja sigurno neće, osim ako te ne zna od prije negdje, i prek fejsa ne možeš zaključit što netko misli o nekome jer ne postoji nešto što se zove parajezik iliti neverbalna komunikacija.
Pa na faceu se uopoznate. Ako si dobar nece te odyebat
Evo čovjek objasnio kako se to radi. U početku kad sam to vidio (imao sam nekih 16-17 godina) mislio sam da lik nije normalan, ali kasnije mi je postalo jasno da lik ima pravo.
Video je totalno istinit.
Ima san i ja iskustva kad san misli da nije moguće da izađem sa jednom jako lipon ženskom vani i dok sam se mislio ona je izasla sa nekim snarno ugly guyjom...Sve zbog neimanja hrabrosti a ko to zna što bi bilo... Btw danas taj kako ga od milja zovemo uruk hai je i dalje sa njom sto se mozda ne bi dogodilo da ja 10 dana nisam bio u dilemi hocu necu... Hahaha znam papak sam a da je na povrate ne bi se misli ni sekunde ;)
Video je totalno istinit.
Ima san i ja iskustva kad san misli da nije moguće da izađem sa jednom jako lipon ženskom vani i dok sam se mislio ona je izasla sa nekim snarno ugly guyjom...Sve zbog neimanja hrabrosti a ko to zna što bi bilo... Btw danas taj kako ga od milja zovemo uruk hai je i dalje sa njom sto se mozda ne bi dogodilo da ja 10 dana nisam bio u dilemi hocu necu... Hahaha znam papak sam a da je na povrate ne bi se misli ni sekunde ;)
:-D 
trebalo bi sad skupit curu 96" godište,pa šetat po 18-tim rođendanima xD
Ajde, za koju godinu ćeš ionako morat bit po 18. rođendanima. Bar na svome.
Piješ čitavu godinu besplatno xD samo problem nastane kad se probudiš na rivi i to u mudantama....
Piješ čitavu godinu besplatno xD samo problem nastane kad se probudiš na rivi i to u mudantama....
A?
EDIT: Googlao sam.
a gle ak ima 16g. onda vjerojtano jos nije spremna. a ovo kaj ti je rekla kad si je popila moguce da je istina jer samo 3 osobe govore istinu, djeca, pijani i ljudi kojima je neko digao tlak.
probaj jos porazgovarat pa ces vidjet, ak je zagrijana i razumna vjerojatno ce ti se otvorit. jbg mladi ste jos.
Pa ak nije za ozbiljnu vezu onda joj je valjda samo do provoda i karačine. Ak ti neda, a šatro si joj najbolji, onda te ima za bedaka.
sto trijezan misli-pijan govori kao sto rece kolega gore....ako ti je cura super,onda se jednostavno trudi oko nje i ne budi pre napadan i to je to....