The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.484.296
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: The Friendzone Club
icip kaže...

Neku noc sam sanjao jednu curu koja se jako bila zaljubila u mene, a naposlijetku i ja u nju. Problem je bio u tom sto sam jako jako jako bio sramezljiv, u toj mjeri da je ona sve pokusala da bude samnom a ja nisam htio bit s njom, a na kraju nisam ni bio, a bio sam i ja zaljubljen u nju. To je bilo prije 4 godine. I sad sam ju sanjao, negdje je hodala po ulici i samo otisla u daljinu, bio sam zbediran u snu :D .. I sad vec par dana razmisljam o njoj. Nisam se puno puta u zivotu zaljubio al znam da se tada jesam jako u nju. Pomisljam na to da joj se javim, al neznam jeli dobra ideja? Evo nakon toliko vremena nisam ni blizu toliko sramezljiv, dosta sam samopouzdanja dobio, al i dalje neiskusan pa me to malo sputava. Sad imam 19 god btw

Hvala Bogu postoji face pa joj se lako mozes javiti. Ne okljevaj, javi joj se. 

...Vrhunac moje popularnosti je bio kada me 50 cent spomenuo u pjesmi...
12 godina
neaktivan
icip kaže...

Neku noc sam sanjao jednu curu koja se jako bila zaljubila u mene, a naposlijetku i ja u nju. Problem je bio u tom sto sam jako jako jako bio sramezljiv, u toj mjeri da je ona sve pokusala da bude samnom a ja nisam htio bit s njom, a na kraju nisam ni bio, a bio sam i ja zaljubljen u nju. To je bilo prije 4 godine. I sad sam ju sanjao, negdje je hodala po ulici i samo otisla u daljinu, bio sam zbediran u snu :D .. I sad vec par dana razmisljam o njoj. Nisam se puno puta u zivotu zaljubio al znam da se tada jesam jako u nju. Pomisljam na to da joj se javim, al neznam jeli dobra ideja? Evo nakon toliko vremena nisam ni blizu toliko sramezljiv, dosta sam samopouzdanja dobio, al i dalje neiskusan pa me to malo sputava. Sad imam 19 god btw

Ja sam imao identičnu situaciju kao i ti, no mislio sam si da je prekasno i da me ona u potpunosti zaboravila, pa nisam ništa ni pokušao(2 godine nakon što se ona zaljubila), i još uvijek 3 godine nakon svega toga, danas ja patim za tim trenucima... Ja bi joj se danas javio jer mislim na nju ponekad i šta je sve moglo bit između nas, ali mislim da bi ona mene smatrala idiotom što sam ju pustio da ona pati kad je bila zaljubljena u mene, tako da je ovo dvosjekli mač i ili ćeš potpuno pogodit ili ćeš potpuno fulat. U svakom slučaju, probaj saznat od nekog frenda/frendice jel slobodna, ako je onda vrijedi pokušat jer tko zna možda joj baš netko treba :D

16 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Huh, kad si sa snovima, ja sam se nekidan u snu zaljubio. Najsavršenija žena koju sam vidio, a ne znam gdje sam je vidio, ali znam zašto sam je sanjao. Crvenokosa, zelene oči, crveni ruž... uglavnom, vrhunski san, ali me malo ohladilo od ove ženske s kojom se sad smucam. Samo gledam hoće li gdje ova naletit. Proklet život bio. 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Crvenokose, najsexy žene, instant boner!

XBL - skols1555
15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Facebook je danas uvelike olakšao "javljanje". Ako ni ne znaš kako se javiti nekoj curi, evo jedan savjet koji ja često koristim. Prouči malo što sluša, što objavljuje na FB, i pošalji joj link na chat s nekom pjesmom koju voli, ali formiraj poruku u smislu kao da šalješ nekoj 3. osobi. "E evo ti ona stvar o kojoj smo pričali vani neki dan, predobra pjesma od njih." Uglavnoj, malo se prilagodi situaciji, zapričajte se na taj način, pričajte što češće, nakon par tjedana slobodno je pozovi na kavu u smislu da ti se ne da tipkati toliko, bolje da se uživo raspričate, i eto, tako si već riješio 50% situacije. Vjeruj mi, provjereno! ;)

Bolje pet do dvanaest, nego nijednu poslije jedan.
16 godina
Bazen21 kaže...

Facebook je danas uvelike olakšao "javljanje". Ako ni ne znaš kako se javiti nekoj curi, evo jedan savjet koji ja često koristim. Prouči malo što sluša, što objavljuje na FB, i pošalji joj link na chat s nekom pjesmom koju voli, ali formiraj poruku u smislu kao da šalješ nekoj 3. osobi. "E evo ti ona stvar o kojoj smo pričali vani neki dan, predobra pjesma od njih." Uglavnoj, malo se prilagodi situaciji, zapričajte se na taj način, pričajte što češće, nakon par tjedana slobodno je pozovi na kavu u smislu da ti se ne da tipkati toliko, bolje da se uživo raspričate, i eto, tako si već riješio 50% situacije. Vjeruj mi, provjereno! ;)

znaci da sumiram, ti posaljes link neke pjesme i kazes evo ti bla bla bla random curi koju uopce ne poznas i onda se raspricas s njom? pa da to posaljem cura bi samo rekla kaj je ovo, i ja bi moro rec sori krivo i onda bi samo seenala poruku i bok.

16 godina
neaktivan
Bazen21 kaže...

Facebook je BLA BLA BLA BLA DEBILIZAM MORONIZAM GLUPIZAM SNOBIZAM BLA BLA BLA BLABIDI BLAH BLAH BLABLABLA BLA X999 BLA BLA DVA BLA BLA BLA Vjeruj mi, provjereno! ;)

13 godina
neaktivan
Bazen21 kaže...

Facebook je danas uvelike olakšao "javljanje". 

Ako te doda u prijatelje, lako je. Ili pričamo ili ispadaš iz prijatelja.

Ako je ti dodaš u prijatelje. Jado si. 

11 godina
neaktivan
mar123 kaže...

znaci da sumiram, ti posaljes link neke pjesme i kazes evo ti bla bla bla random curi koju uopce ne poznas i onda se raspricas s njom? pa da to posaljem cura bi samo rekla kaj je ovo, i ja bi moro rec sori krivo i onda bi samo seenala poruku i bok.

Ili bi pomislila da joj šalješ jedan od virusa koji kruže okolo i još te i prijavi {#}

Come out, come out wherever you are. So lost in your sea. Give in, give in for my touch. For my taste for my lust
12 godina
neaktivan
The Friendzone Club
Dadadada....kivic probao,kasnije se bezveze raspričali,ovo,ono i na kraju go qurac...
15 godina
The Friendzone Club

Yebote ak se ne znate javit curi na facebooku, dajte meni šifru i mail i ja ću to odradit za vas :S

15 godina
nul-3 kaže...

Yebote ak se ne znate javit curi na facebooku, dajte meni šifru i mail i ja ću to odradit za vas :S

Lako je tuđim k*rcem koprive mlatit'

Moje će ideje jednoga dana pokretati svijet! Ne postoji zastava dovoljno velika da prekrije nevine ljudske žrtve!!
15 godina
Top Bugovac kaže...
nul-3 kaže...

Ne radi se uopče o tome. Treba imat mud4, pa ako ti njoj ne daješ znake da želiš nešto, kako će ona to znat. Javiš se i započneš razgovor i sve je lako. (jel bi se ti smijao i odyebao curu da ti se javi. Naravno da nebi, razgovaroa bi s njom. Isto je i s njene strane.)

12 godina
neaktivan
nul-3 kaže...
Top Bugovac kaže...
nul-3 kaže...

Ne radi se uopče o tome. Treba imat mud4, pa ako ti njoj ne daješ znake da želiš nešto, kako će ona to znat. Javiš se i započneš razgovor i sve je lako. (jel bi se ti smijao i odyebao curu da ti se javi. Naravno da nebi, razgovaroa bi s njom. Isto je i s njene strane.)

Jedno je javit se nekome a drugo dat mu doznanja da ti se svidja a kad ona/on to shvate postoji sansa da te odjebu mozda im se netko drugi svidja mozda ne zele vezu, ima jos puno razloga...  Po tvojim postovima nac curu/decka je ko otic u ducan i odabrat koje mlijko zelis, ocigledno da nemas previse iskustva u tome...

You dont make 500 million friends without a few enemies.
13 godina
tLeon kaže...
...

Jedno je javit se nekome a drugo dat mu doznanja da ti se svidja a kad ona/on to shvate postoji sansa da te odjebu mozda im se netko drugi svidja mozda ne zele vezu, ima jos puno razloga...  Po tvojim postovima nac curu/decka je ko otic u ducan i odabrat koje mlijko zelis, ocigledno da nemas previse iskustva u tome...

Iznenadio bi se kako dobro prolaze kockastoglavi krkani koji voze npr. BMW puta 5 ili puta 6 (čuo na svoje uši kako ih oslovljavaju). I to naša generacija, ne nužno stari prdonje.

Neizmjerno širok repertoar - zamisli sve ženskice iz Gentleman's Choice-a u izlogu. Otprilike tako izgleda. To je ideal 21. stoljeća, svojevrsna mjera uspjeha.

Iako, koliko sam shvatio, vi ovdje prvenstveno tražite nadasve inteligentne, sposobne i neovisne mlade dame. Zar nije tako? {#}

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
11 godina
protjeran
The Friendzone Club

Ženke gledaju mužjake koji će im pružiti ekonomsku sigurnost, muškarci gledaju zdrave ženke koje će im rodti zdravu djecu. Ove dvije činjenicu nisu nepojmljive sa evolucijskog gledišta. :)

'Sve što država kaže je laž a sve što država ima, ukradeno je' - Nietzsche
12 godina
neaktivan
Anarchist Prince kaže...

Ženke gledaju mužjake koji će im pružiti ekonomsku sigurnost, muškarci gledaju zdrave ženke koje će im rodti zdravu djecu. Ove dvije činjenicu nisu nepojmljive sa evolucijskog gledišta. :)

Praktički osoba A ima ljepotu,a osoba B plaća tu ljepotu,no kako godine prolaze,prihodi osobe B se mogu povećati dok se ljepota osobe A(koju osoba B plaća) baš i ne može povećati,nego upravo suprotno....

17 godina
kivic15 kaže...
Anarchist Prince kaže...

Praktički osoba A ima ljepotu,a osoba B plaća tu ljepotu,no kako godine prolaze,prihodi osobe B se mogu povećati dok se ljepota osobe A(koju osoba B plaća) baš i ne može povećati,nego upravo suprotno....

Nemoj biti tako siguran. Najbolji komadi koje sam u životu vidio bili su 30+ Ove mlađe su slatke, ali rijetko koja je komad i pol.

Gledam te!
16 godina
The Friendzone Club

ovaj kivic sve svoje izjave crpi s fejsa ili interneta, ovaj zadnji post je ona fora kad je onaj bankar odgovorio nekoj zenski zasto ne zeli financirat nju zbog ljepote. covjece daj neko svoje misljenje iznesi a ne samo kopirat citate s internetskih i fejs fora.

12 godina
neaktivan
The Friendzone Club

ovo je kopirano :D podrazumijeva se da svi znaju za ovo,jer oni koji nisu čuli za tu priču,onda neka se zapitaju čemu im služi internet jer je priča bila na svim naslovnicama

16 godina
neaktivan
mar123 kaže...

ovaj kivic sve svoje izjave crpi s fejsa ili interneta, ovaj zadnji post je ona fora kad je onaj bankar odgovorio nekoj zenski zasto ne zeli financirat nju zbog ljepote. covjece daj neko svoje misljenje iznesi a ne samo kopirat citate s internetskih i fejs fora.

Baš sam to sad htio reći :D

Mogao je bar napisati izvor..

EUW: iPLAY Murloc
16 godina
neaktivan
kivic15 kaže...

ovo je kopirano :D podrazumijeva se da svi znaju za ovo,jer oni koji nisu čuli za tu priču,onda neka se zapitaju čemu im služi internet jer je priča bila na svim naslovnicama

Ja internet ne koristim za čitanje vijesti. Uglavnom odigram neku igru, pogledam anime/pročitam mangu, koji film/seriju i chat. To je to.

LP

EUW: iPLAY Murloc
15 godina
tLeon kaže...
nul-3 kaže...
Top Bugovac kaže...
nul-3 kaže...

Pa iz razgovora ce se zakljucit jel se ti njoj dopadaš

12 godina
neaktivan
nul-3 kaže...

Možda u Utopiji... Iz prvog dopisivanja sigurno neće, osim ako te ne zna od prije negdje, i prek fejsa ne možeš zaključit što netko misli o nekome jer ne postoji nešto što se zove parajezik iliti neverbalna komunikacija.

15 godina
Simon_says kaže...
nul-3 kaže...

Možda u Utopiji... Iz prvog dopisivanja sigurno neće, osim ako te ne zna od prije negdje, i prek fejsa ne možeš zaključit što netko misli o nekome jer ne postoji nešto što se zove parajezik iliti neverbalna komunikacija.

Pa na faceu se uopoznate. Ako si dobar nece te odyebat

17 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Evo čovjek objasnio kako se to radi. U početku kad sam to vidio (imao sam nekih 16-17 godina) mislio sam da lik nije normalan, ali kasnije mi je postalo jasno da lik ima pravo.

Die Slawen haben uns besiegt. Sie haben unser Land, unsere Nation, unsere Ideologie zerschlagen... Das bedeutet sie sind eine arische Rasse und sie werden diese Welt in die Knie zwingen...
15 godina
dark_wizz kaže...

Evo čovjek objasnio kako se to radi. U početku kad sam to vidio (imao sam nekih 16-17 godina) mislio sam da lik nije normalan, ali kasnije mi je postalo jasno da lik ima pravo.

Živa istina

13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Video je totalno istinit.

Ima san i ja iskustva kad san misli da nije moguće da izađem sa jednom jako lipon ženskom vani i dok sam se mislio ona je izasla sa nekim snarno ugly guyjom...Sve zbog neimanja hrabrosti a ko to zna što bi bilo... Btw danas taj kako ga od milja zovemo uruk hai je i dalje sa njom sto se mozda ne bi dogodilo da ja 10 dana nisam bio u dilemi hocu necu... Hahaha znam papak sam a da je na povrate ne bi se misli ni sekunde ;)

16 godina
neaktivan
Horatio_Hornblower kaže...

Video je totalno istinit.

Ima san i ja iskustva kad san misli da nije moguće da izađem sa jednom jako lipon ženskom vani i dok sam se mislio ona je izasla sa nekim snarno ugly guyjom...Sve zbog neimanja hrabrosti a ko to zna što bi bilo... Btw danas taj kako ga od milja zovemo uruk hai je i dalje sa njom sto se mozda ne bi dogodilo da ja 10 dana nisam bio u dilemi hocu necu... Hahaha znam papak sam a da je na povrate ne bi se misli ni sekunde ;)

:-D {#}

Da je danas živ imao bi 169 godina.
12 godina
neaktivan
The Friendzone Club

trebalo bi sad skupit curu 96" godište,pa šetat po 18-tim rođendanima xD

Naspi nam po rakiju i nazdravi za kraj tehnoloski visak danas slavi 1 maj
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice