hahaha drky
Nadimak je slučajno ispao
hahaha drky
Nadimak je slučajno ispao
Guglaj "average penis size"...
Imam jedan problem kao strah ali bih molio da me se ne ismijava
Znači onda stvar dolje mi je oko 16-18 cm i imam 16 godina(ono u mome profilu ne vrijedi) i stalno si mislim da dok ću onu stvar prvi put raditi da će mi se djevojka ili samo neka usputna cura smijati jer nije baš "velik "jer je meni to nešto psihički se bojim ili
Kolega, mislim da ćeš morati još malo poraditi na njemu
Imam jedan problem kao strah ali bih molio da me se ne ismijava
Znači onda stvar dolje mi je oko 16-18 cm i imam 16 godina(ono u mome profilu ne vrijedi) i stalno si mislim da dok ću onu stvar prvi put raditi da će mi se djevojka ili samo neka usputna cura smijati jer nije baš "velik "jer je meni to nešto psihički se bojim ili
Kolega, mislim da ćeš morati još malo poraditi na njemu
9 | A |
---|---|
4 | B |
2 | C |
1 | D |
2 | E |
Meni je 16-18 cm nisam nikad točno mjerio kada je dign*t ali ja mislim da će tu stati da neće više rasti
Raste do 18. i onda će ti se početi smanjivati. Daj Bože da ti do 30.-te ostane išta od njega.
Više se nećeš zvati Dragan, biti ćeš onda Dragana
Raste do 18. i onda će ti se početi smanjivati. Daj Bože da ti do 30.-te ostane išta od njega.
Više se nećeš zvati Dragan, biti ćeš onda Dragana
WTF
A jebate, zajebaje te
A jebate, zajebaje te
Šta me samo zeza ja se već usro
mislim da nismo u off topicu, friendzona je usko povezana s velicinom kur*a- friendzonan si onliko koliko ti je ki*a dugacka
zato ja kad sam friendzonan, cure kazu ne želim te vidjeti u krugu od 2 metra
mislim da nismo u off topicu, friendzona je usko povezana s velicinom kur*a- friendzonan si onliko koliko ti je ki*a dugacka
zato ja kad sam friendzonan, cure kazu ne želim te vidjeti u krugu od 2 metra
Length-zone :D
ma ne pricam o tvom frendu, to vas dvojica zadrzite izmedju sebe
Da se malo maknemo od cousin zone i sličnih čuda.
Ja prošli tjedan upoznao jednu curu. Moje godište. Sad se zadnjih par dana dopisivamo i iskreno, cura mi se baš sviđa. Nije ufurana niti glumi nedodirljivu, nego je baš simpatična.
Nisam jedan od onih koji samo ganjaju zgodne i glupaste ženske, tako da..
E sad, pozvati je odmah van, na obično piće ili se još dopisivati tj. pričekati? Dobro, nemam ništa za izgubiti, osim da se osramotim, ali opet nisam jedan onih koji će uletit svakoj curi i boli ga ona stvar hoće li ga odbiti ili ne.
Da se malo maknemo od cousin zone i sličnih čuda.
Ja prošli tjedan upoznao jednu curu. Moje godište. Sad se zadnjih par dana dopisivamo i iskreno, cura mi se baš sviđa. Nije ufurana niti glumi nedodirljivu, nego je baš simpatična.
Nisam jedan od onih koji samo ganjaju zgodne i glupaste ženske, tako da..
E sad, pozvati je odmah van, na obično piće ili se još dopisivati tj. pričekati? Dobro, nemam ništa za izgubiti, osim da se osramotim, ali opet nisam jedan onih koji će uletit svakoj curi i boli ga ona stvar hoće li ga odbiti ili ne.
zovi ju van,ako se nastavis dopisivat,nece bit nista iz toga...
sad od kad sam na faksu, nisam znao kako da se sprijateljim s curama pa sam svakoj rekao da je volim i svaka je odgovorila najbolje je da ostanemo samo prijatelji.
sad od kad sam na faksu, nisam znao kako da se sprijateljim s curama pa sam svakoj rekao da je volim i svaka je odgovorila najbolje je da ostanemo samo prijatelji.
da budem iskren nisam ni vidio tu sliku
Ovo nema veze sa friendzoneom ali me jako muči.
Naime, slijedom okolnosti cura (s kojom sam nekih 6 mj u vezi) me hebe kako bi mogli kod mene pogledat film ili tak neš... Do sad sam uspješno izbjegavao ali je pitanje kolko ću još moči. Problem je u tome kaj su mi starci više-manje stlano doma,dok ih nema mi uopće nije bed ali nekaj u meni ne želi da se starci i cura upoznaju.
E sad tražim mišljenej iskusnijih, kaj napraviti?
Da je dovedem stisnem zube i chillam,ili?
I s koliko mj. veze ste vi prvi put curu doveli kući?
Hvala na odgovorima!
Naime, slijedom okolnosti cura (s kojom sam nekih 6 mj u vezi) me hebe kako bi mogli kod mene pogledat film ili tak neš... Do sad sam uspješno izbjegavao ali je pitanje kolko ću još moči. Problem je u tome kaj su mi starci više-manje stlano doma,dok ih nema mi uopće nije bed ali nekaj u meni ne želi da se starci i cura upoznaju.
Hvala na odgovorima!
rečeš staroj/starom za to(ovisi s kim si u boljim odnosima) i mislim da bi oni shvatili da se moraju uklonit xD
Hvala na odgovorima!
nagovori je da gledate kod nje, ili posudi od frenda stan/kucu :D
Hvala na odgovorima!
Tocno to, i mozes *ebat u miru
Hvala na odgovorima!
Ovisi, kakvi su ti starci? Konzervativni ili moderni. Ako su moderni sve će proć kroz šalu i bez problema ćeš pogledati film u miru sa njom, ako su konzervativni e onda tu nastaju problemi.
Ja sam svoju doveo doma negdje oko 9-10. mjeseca veze iako se upoznala sa roditeljima dosta prije. Nakon toga smo stalno u mene doma.
Njeni roditelji su dosta konzervativni tako da su tek nakon 3 godine veze saznali da ima momka .
Hvala na odgovorima!
Hebo ga,ja se blizu njezine kuće vozim pognute glave, tolko hrabar nisam! xD
Kolko sam do sad skužio nije problem u stanu/kući nego kaj ona forsira da ju ja baš doma odvedem...
Inače,bila je ona kod mene nekih 5 min jer sam trebao neš ostavit doma, i stara ju je vidjela i sve..Ali sam se ja ustrtario i skočio brzo u auto i odmaglio xD.. Starci su mi dosta moderni i znaju se zahebavat kao "aj si očisti sobu da je možeš dovest nutra" i takve zezancije, e sad nezz ja kak to shvatit :S
mislim da je teže kad se ti upoznaješ s njenima
meni to uopce nije neki problem dok god su ljudi normalni. ako se smije znat kolko godina imas?
Reci da su ti isključili struju pa da morate k njoj "gledat film".
Ili reci starome da ti cura dolazi "gledat film" sa tobom.
To je stari, kakav god da je, pomoći će. Izvede staru van i vi "gledate film" koliko možete!