The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.484.092
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Jel mi može netko dati savjet o čemu s (random)curom u nekom klubu razgovarati kad joj se sfuraš pred frendicama i kako ju odvuči dalje od njih?

Axtross_Hr - Origin
16 godina
neaktivan
Re: The Friendzone Club
Tinča14 kaže...

Jel mi može netko dati savjet o čemu s (random)curom u nekom klubu razgovarati kad joj se sfuraš pred frendicama i kako ju odvuči dalje od njih?

Okreneš neku random temu, prvo pametno pitanje bi bilo dal je za piće/ples - tako je možeš odvojit od čopora...A nakon toga neka lagana pitanja o njoj (ne pre osobna) i sve bi trebalo biti u redu...

Listen, this is no set of rules. I'm not tellin' you what to do, all I'm saying is I'm bringing up of three things that are like, so important to the world, I don't have to find as much importance in.
15 godina
odjavljen
Tinča14 kaže...

Dođi do nje. Poledaj ju u oči. Kao pravi strastveni strastveni momak. Otpij gutljaj piva. Opet ju pogledaj u oči i reci bok, ja sam Tinča14. Onda vidiš da li joj se sviđaš. Ako joj se jako ne sviđaš, idi dalje. Ako joj se sviđaš, reci par rečenica i vodi ju van.

Ako joj se sviđaš, ali ne toliko da bi odmah bila tvoja, onda moraš govoriti. Pričaj sve kaj ti padne na pamet, daj joj neki kompliment, pitaj ju nešto. Imaš puno tema: kaj ti se zabavno dogodilo (tu ju nasmiješ, ako ju ne nasmiješ onda idi dalje), film, hobi, strah od pauka, muzika... Najteže je početi razgovor, poslije ide lako. Najbitnije je da joj daješ komplimente. Ne moraš uvijek govoriti istinu. Ne moraš puno razmišljati.

Gle, svaki dečko se brinuo o čemu razgovarati s curom. Ja sam uvijek mislio, pa zašto bi mene to bilo briga, zašto se cura ne bi brinula o čemu budemo se razgovarali. I stvarno me nije bilo briga. I danas kad se razgovaram s curom, ja uglavnom pričam o sebi. I dajem komplimente ako je dobra. Ako ona nešto veli, dobro, ja se složim i idemo dalje. I pali to, ali morate imati ono nešto. Vi ostali smrtnici se morate malo potruditi. Znači Tinča14, ako ne napraviš ono kaj sam ti gore rekao, ako ne napraviš prvi korak, onda budeš sam. Sam. FOREVER ALONE.

A od prijateljica ju odvoji tako da ju nakon deset rečenica primiš za ruku i ideš.

Losing all hope was freedom
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.10.2013 21:56 (piksic).
15 godina
piksic kaže...

Dođi do nje. Poledaj ju u oči. Kao pravi strastveni strastveni momak. Otpij gutljaj piva. Opet ju pogledaj u oči i reci bok, ja sam Tinča14. Onda vidiš da li joj se sviđaš. Ako joj se jako ne sviđaš, idi dalje. Ako joj se sviđaš, reci par rečenica i vodi ju van.

Ako joj se sviđaš, ali ne toliko da bi odmah bila tvoja, onda moraš govoriti. Pričaj sve kaj ti padne na pamet, daj joj neki kompliment, pitaj ju nešto. Imaš puno tema: kaj ti se zabavno dogodilo (tu ju nasmiješ, ako ju ne nasmiješ onda idi dalje), film, hobi, strah od pauka, muzika... Najteže je početi razgovor, poslije ide lako. Najbitnije je da joj daješ komplimente. Ne moraš uvijek govoriti istinu. Ne moraš puno razmišljati.

Gle, svaki dečko se brinuo o čemu razgovarati s curom. Ja sam uvijek mislio, pa zašto bi mene to bilo briga, zašto se cura ne bi brinula o čemu budemo se razgovarali. I stvarno me nije bilo briga. I danas kad se razgovaram s curom, ja uglavnom pričam o sebi. I dajem komplimente ako je dobra. Ako ona nešto veli, dobro, ja se složim i idemo dalje. I pali to, ali morate imati ono nešto. Vi ostali smrtnici se morate malo potruditi. Znači Tinča14, ako ne napraviš ono kaj sam ti gore rekao, ako ne napraviš prvi korak, onda budeš sam. Sam. FOREVER ALONE.

A od prijateljica ju odvoji tako da ju nakon deset rečenica primiš za ruku i ideš.

sta sam ja reko, tinča ima da nakon one ukocenosti postane ženolovac i da sve žene padaju na njega

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
15 godina
odjavljen
win4crazzy kaže...

sta sam ja reko, tinča ima da nakon one ukocenosti postane ženolovac i da sve žene padaju na njega

Tebi isto mogu dati savjet ako iskreno veliš problem.

14 godina
neaktivan
piksic kaže...
Tinča14 kaže...

E takav odgovor sam tražio.{#} Nadam se da bude se našla koja ovu subotu.

Axtross_Hr - Origin
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.10.2013 22:57 (Tinča14).
13 godina
neaktivan
chutac kaže...

Ako se netko sjeća one cure o kojoj sam pričao pred par dana, ovako stvari stoje.

Zaljubio sam se, a nemam prilike joj prići, a ni muda nisu od pomoći...

Primjetio sam da me na hodniku gleda i danas sam u pogledao u oči na hodniku s metra udaljenosti.

Nisam ništa rekao jer je prošla s frendicama, a i zvonilo je za sat. Brate mili, prelijepa cura!   Mislim da bi čak i izašla samnom kada bih ju pitao jer se svaki put kada me pogleda nasmiješi.

Već sam si smislio što ću reći, samo da priđem!

Valjda ću je sutra uhvatiti ili prekosutra. Nadam se!

Ako netko želi odgovoriti, neka odgovori, ja sam ga napisao s namjerom da se "ispovjedim"! :)

LP

Šta da ti kažem, feliciter.

15 godina
neaktivan
Unix kaže...
chutac kaže...

Ako se netko sjeća one cure o kojoj sam pričao pred par dana, ovako stvari stoje.

Primjetio sam da me na hodniku gleda i danas sam u pogledao u oči na hodniku s metra udaljenosti.

Nisam ništa rekao jer je prošla s frendicama, a i zvonilo je za sat. Brate mili, prelijepa cura!   Mislim da bi čak i izašla samnom kada bih ju pitao jer se svaki put kada me pogleda nasmiješi.

Ako netko želi odgovoriti, neka odgovori, ja sam ga napisao s namjerom da se "ispovjedim"! :)

LP

Koliko me sluzi znanje latinskog, to znaci sretno. Jesi na to mislio?

Ili sam ja fulao XD?

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
16 godina
chutac kaže...
Unix kaže...
chutac kaže...

LP

Ili sam ja fulao XD?

Bit će da je. Nerd {#}

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
15 godina
piksic kaže...
win4crazzy kaže...

Tebi isto mogu dati savjet ako iskreno veliš problem.

može, prije svega izuzetno mi je drago da mi osoba koja je toliko iskusna u ljubavi i zna toliko o ženema daje savjet. zahvaljujem se na tom

da prijeđem na stvar, poceo mi faks, na tvz sam smjer gradjevina nije toliko bitno, nego je bitno da ima dosta cura, zato sam i napomenuo smjer i ime faksa

e sad na koji nacin da se "sprijateljim s njima" znaci da pokrenem neki razgovor. dosad sam uspio se s 3-4 upoznat, ali to je vise bilo iz situacije, ni jednoj nisam prisao

ima jedna zgodna ali ne tako lijepa, par put me gledala, ko zna zbog cega, mozda jer sam joj malo privlacan, a mozda misli da sam cudan. ponavljacica je, i to iz matematike(predmet koji mi ide) pa sam mislio da uskocim s pitanjem 

-jesi li ti ponavljacica(mozda zvuci glupo ali tako sam se sprijateljio s jednom zenskom i jos par likova koji su ponavljaci jer tako pokrenem razgovor)

-jesam

-kakav je faks po tebi, težak, lagan?, koji predmet si pala(bez obzira sto znam, svejedno budem pito)

-i sad ona bla bla bla, pala matematiku

-ozb matematiku? sta je toliko teska?

-ma nije samo nis nekuzim bla bla bla

-ako zelis mogu ti ja pomoci, meni taj predmet dobro ide, bla bla

-moze, to bi bilo super

-anyway, ja sam win4crazzy drago mi je

zvuci reterdirano, glupo i pederski(ali zapocetak dovoljno, ne trebam odmah se hvaliti, pokusat ispast faca itd) ali mislim da bi trebalo proci, sta mislis? 

i kako bi generalno se trebao upoznati s curama? da pohvatam to prije nego alfa muzjaci krenu u akciju

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.10.2013 23:09 (win4crazzy).
15 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...
chutac kaže...
Unix kaže...
chutac kaže...

LP

Ili sam ja fulao XD?

Bit će da je. Nerd {#}

Nije da se hvalim, ali dvojku sam imao :]

Unix, hvala, ali ipak mislim da mi ne treba sreca nego muda, kvalitetan par, kakvih ja nemam...

Bas me zanima na koji cu se nacin spetljati.

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
14 godina
neaktivan
The Friendzone Club

jedan dobar link :

http://www.svastara.com/razno/kako_osvojiti_zenu.pdf

(str. 17 vezano za temu)

nema na cemu ; )

15 godina
odjavljen
win4crazzy kaže...

može, prije svega izuzetno mi je drago da mi osoba koja je toliko iskusna u ljubavi i zna toliko o ženema daje savjet. zahvaljujem se na tom

da prijeđem na stvar, poceo mi faks, na tvz sam smjer gradjevina nije toliko bitno, nego je bitno da ima dosta cura, zato sam i napomenuo smjer i ime faksa

e sad na koji nacin da se "sprijateljim s njima" znaci da pokrenem neki razgovor. dosad sam uspio se s 3-4 upoznat, ali to je vise bilo iz situacije, ni jednoj nisam prisao

ima jedna zgodna ali ne tako lijepa, par put me gledala, ko zna zbog cega, mozda jer sam joj malo privlacan, a mozda misli da sam cudan. ponavljacica je, i to iz matematike(predmet koji mi ide) pa sam mislio da uskocim s pitanjem 

-jesi li ti ponavljacica(mozda zvuci glupo ali tako sam se sprijateljio s jednom zenskom i jos par likova koji su ponavljaci jer tako pokrenem razgovor)

-jesam

-kakav je faks po tebi, težak, lagan?, koji predmet si pala(bez obzira sto znam, svejedno budem pito)

-i sad ona bla bla bla, pala matematiku

-ozb matematiku? sta je toliko teska?

-ma nije samo nis nekuzim bla bla bla

-ako zelis mogu ti ja pomoci, meni taj predmet dobro ide, bla bla

-moze, to bi bilo super

-anyway, ja sam win4crazzy drago mi je

zvuci reterdirano, glupo i pederski(ali zapocetak dovoljno, ne trebam odmah se hvaliti, pokusat ispast faca itd) ali mislim da bi trebalo proci, sta mislis? 

i kako bi generalno se trebao upoznati s curama? da pohvatam to prije nego alfa muzjaci krenu u akciju

Kao prvo, ne moraš se zahvaljivati. Tu smo da si pomognemo.

Najprije još jednom pogledaj sebe u ogledalo. Uzmi si list papira i napiši svoje dobre strane (npr. zgodan, pametan, zabavan, bogat, romantičan, sviraš gitaru...) i svoje loše strane (npr. ne baš zgodan, ne baš pametan, dosadan, bahat...). Ti ne moraš biti savršen, bitno je da posjeduješ ono kaj ona traži. Npr. možda njoj nije bitan izgled, nego da je dečko pametan i dobar. Znači razmisli kaj ti dobro i loše donosiš curi s kojom bi bio. Onda pogledaj nju i razmisli da li je ona tvoj level ili je možda predobra. To je uvijek problem jer puno ljudi ima visoke kriterije i hoće ono kaj ne mogu imati. Slično kao kad ja hoću Aston Martin, to je moja želja, ali se vjerojatno ne bude ostvarila. Znači ako je ona predobra za tebe, traži dalje. Ako ste tu negdje, onda ideš na sljedeći korak.

Još jednom, sigurno imaš šanse osim ako je viši level. Sad možeš odabrati dva načina: kraći ili duži i sigurniji. Kraći način je da joj odmah priđeš, kada još nema pojma o tebi i ti ne znaš puno o njoj. Pitaj ju o faksu, ponudi joj pomoć, upoznajte se. Najbitnije je da joj pokažeš kaj joj ti možeš ponuditi u skladu s njezinim željama. Ako hoće da joj dečko zna svirati gitaru, onda sviraj. Ako se hoće zabaviti, budi zabavan. Znači jednako kao kad cure nose veliki dekolte da pokažu kaj nude, tako i ti njoj moraš pokazati zašto bi ti bio dobar za nju. U svakom trenutku joj trebaš jasno pokazivati kaj hoćeš, ne prijateljstvo nego vezu. Ti si muško i moraš biti muško kad si s njom. Trebaš biti glavni, treba se osjećati sigurno uz tebe, ali treba imati i povjerenje u tebe. Pokaži kaj osjećaš. Budi opušten. Ja kad sam s nekom curom uvijek na početku velim točno kaj hoću od cure, velim kaj osjećam, a poslije govorim kaj hoću, normalno ne gluposti, ali se ne moram mučiti i ponašati neprirodno. Ne znam a si sposoban to napraviti, ali to je najbolje. Tema za razgovor uvijek ima. E sad to je malo riskantno, jer ona možda ima dečka ili neće mlađeg dečka, možda te odbije. Ako ti je to važno, onda je bolji drugi način.

Drugi način je da se istakneš kad se još ni ne znate, da te primijeti i da vidi da si ti ono kaj traži. Znači slično kao ovo gore samo kaj ništa ne riskiraš. Onda se upoznajte, ali ne jako i onda možeš vidjeti a imaš šanse. Ako imaš onda se upoznajete sve bolje, ali opet moraš pokazati da ti tražiš vezu, govori joj komplimente da vidi da nisi gej. Dalje radi sve kao i gore. Kroz vrijeme koje provedete zajedno se uvjeri da te hoće i onda probaj nešto. Znači to traje malo duže, ali je bolje za one koji se boje cura jer vide na čemu su i ne riskiraju. Ja mislim da je to bolji način jer dobro upoznaš curu i tek onda vidiš da li ti se stvarno sviđa i da li je to cura za tebe.

Kad si curom trebaš biti muško. Ako nisi muško, onda ti je sve teže i tu ti nitko ne pomogne. Ako jesi muško, onda je lako. Razgovaraj se o svemu samo ne o glupostima. Nije ni toliko bitno kaj budeš točno govorio, govori ono kaj ti misliš da je ispravno, radi ono kaj ti misliš da je ispravno. Kad imaš 18 godina, nije problem da ti ne znaš s curama. Svatko zna s curama, ali s onim curama koje su njegov level. To je najbitnije i zato se puno ljudi razočara, jer ne znaju kaj zaslužuju. Ako je cura tvoj level, onda ti ne trebaju moji savjeti, nego trebaš raditi kako misliš da je ispravno i ne komplicirati, samo se ponašaj prirodno.

13 godina
neaktivan
.
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.3.2016 22:29 (peterstern9).
15 godina
The Friendzone Club

tu taktiku da sjednem do cure sam danas iskoristio(ne pruza se cesto jer ih nema puno, a u mojoj grupi je 0 cura...) taman usla i profa i pita jel ovo E grupa, mi svi u glas Da, okrene se cura i pita me sta je ovo E grupa, reko je. Veli ona zazujala sam,.. pitam je koja je grupa i ponudim joj da pogledam u raspored da vidim sta ima, medjutim ona je vec imala raspored pa je saznala da ima drugi predmet i izasla van- vjerujem da bi razgovor dobro krenuo jer sam taman htio zapocet neku temu ali  neam srece :D nije nesto posebno ali eto ne skodi zensko drustvo na faksu :D

13 godina
neaktivan
Deep kaže...
piksic kaže...
Deep kaže...

Evo da vas malo obavijestim .. poceo sam izlaziti sa ovom curom , svidja mi se cura stvarno ,i sta ja znam sve je tu , al evo npr. kad vidim nju , dobijem ja onaj neki "osjecaj" .. ali kad vidim tu prijateljicu ipak dobijem nekakav jaci osjecaj,ne znam , necu da je tako , vidjet cemo jos s vremenom .. uglavnom sa ovom mi je predivno ali et 

O tome ja govorim, budi s njom koliko hoćeš, ali u vezu uđi samo ako ti je najdraža.

Paa tako cu i uraditi.. 

Samo mali update,ako koga zanima,stvari nisu bolje , izlazim i dalje sa njom ali neema onog osjecaja ,sta ja znam ,dajem jos malo vremena sam sebi , ako nista, lagano cu joj reci da ne ide,dok se nije ona zapetljala previse ,a ja onda kako god 

15 godina
odjavljen
Deep kaže...

Samo mali update,ako koga zanima,stvari nisu bolje , izlazim i dalje sa njom ali neema onog osjecaja ,sta ja znam ,dajem jos malo vremena sam sebi , ako nista, lagano cu joj reci da ne ide,dok se nije ona zapetljala previse ,a ja onda kako god 

to je ispravno. bravo.

12 godina
neaktivan
The Friendzone Club

jel ima šta novog? :P kod mene ima svašta :)

Spale su nam gaće,zagrizli smo udice,glave nam u pijesku,nezaštićene guzice....
13 godina
neaktivan
kivic15 kaže...

jel ima šta novog? :P kod mene ima svašta :)

PA hajde reci sta ima ,kod mene evo , ova prijatejlica zna za tu curu i pita ona mene (ko da je znala ) imas li onaj poseban osjecaj,znas, .. eh reko.. mislim se u sebi .. da znas samo .. i tako kazem ja njoj ,iskreno , nema .. pita ona zasto ovo ono ,a reko ne znam ni ja vidjet cemo .. tako da je upucena sto se toga tice,e sad sto ne zna razlog pravi ,je*i ga.. rekao sam joj i da cu joj mozda nesto (ovo) reci mozda, za koji mjesec u zavisnosti od sebe,kakav budem,kako budu stvari .. ali tek tako da joj lagano nagovijestim da ima nesto sto me je*e :D

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.10.2013 22:52 (Deep).
12 godina
neaktivan
The Friendzone Club

ja sam skoro u vezi...(ja ju volim,ona mene ne) {#} zahebavam se

13 godina
neaktivan
kivic15 kaže...

ja sam skoro u vezi...(ja ju volim,ona mene ne) {#} zahebavam se

Hahaha dobro eto to je pola :p

14 godina
neaktivan
Tinča14 kaže...

Pitaj je bas to :D 

http://www.winblogs.net
16 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Nu vako, pričao sam o ženskoj za koju sam se interesirao s posla, al izgleda da je cijelo vrijeme u pripremi bila jedna druga s posla koja nije bila toliko direktna, a ni mene nije bilo toliko briga... uglavnom, ja sam bio bolikurcina i to je vjerojatno privukla. Mislim da sam i o njoj pričao... uglavnom suma sumarum:

- ovog ljeta sam bio vani s prijateljima, potrošio pare na rakije, naletio na nju, još me opila i nagovorila da idem u klub sa njom (usput mi platila i upad), ranije me odvukla vani iz kluba,... mene bolia k. i ništa ni pokušavao nisam, mislim da sam pričao o tome.

- neki drugi put pratim ja nju opet doma, ona meni da broj, još me ona pita hoću li njen broj, ja kažem ok, može, uzmem broj, okrenem se - hvala, bog...

- rekla mi je idealan tip njenog muškarca... ako nije izdiktirala moj opis nemam pojma što je, u najsitniji detalj - ja.

- na poslu zajebancija, kaže mi kako je razmišljala, da joj se sviđa moje prezime, da bi joj dobro stajalo

- na poslu zajebancija, ona me uhvati za ruku, digne se i počne pričat sa mnom dok mi drži ruku

- na random (nisam je vidio koji mjesec), dobijem <3 od nje na FB, gledam koji k, krene zajebancija, aj ok

- na poslu opet, opet mi napomene to za prezime, ja je zagrlim, ona uzvrati tako da se ne sjećam jel me bivša u 3g. tako strasno zagrlila...

- tad sam bio bolikurčina, sad mi je čak stalo do toga, počeo se malo dopisivat sa njom, ide u dobrom smjeru, samo bi htio bit sad zainteresirani bolikurčina, a ne da se vidi da me može imat isti sekund, čisto da malo začinim stvari... 

Ima ko kakav savjet kako to pokazat, a da se ne nudiš na pladnju? Ili jednostavno odma sve odjebat, pozvat je vanka i jednostavno je poljubit, udrit neku romantiku ili nešto slično.... 

Ne bi me bilo toliko briga, ali ženska je 9/10, em pametna i radišna, em zgodna i lipa. Kad sam pokazivao slike nekim prijateljima govore kako sam mogao bit bolikurčina sa njom... a i lagano sam se počeo zaljubljivat... 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
odjavljen
Mitsuoka kaže...

Nu vako, pričao sam o ženskoj za koju sam se interesirao s posla, al izgleda da je cijelo vrijeme u pripremi bila jedna druga s posla koja nije bila toliko direktna, a ni mene nije bilo toliko briga... uglavnom, ja sam bio bolikurcina i to je vjerojatno privukla. Mislim da sam i o njoj pričao... uglavnom suma sumarum:

- ovog ljeta sam bio vani s prijateljima, potrošio pare na rakije, naletio na nju, još me opila i nagovorila da idem u klub sa njom (usput mi platila i upad), ranije me odvukla vani iz kluba,... mene bolia k. i ništa ni pokušavao nisam, mislim da sam pričao o tome.

- neki drugi put pratim ja nju opet doma, ona meni da broj, još me ona pita hoću li njen broj, ja kažem ok, može, uzmem broj, okrenem se - hvala, bog...

- rekla mi je idealan tip njenog muškarca... ako nije izdiktirala moj opis nemam pojma što je, u najsitniji detalj - ja.

- na poslu zajebancija, kaže mi kako je razmišljala, da joj se sviđa moje prezime, da bi joj dobro stajalo

- na poslu zajebancija, ona me uhvati za ruku, digne se i počne pričat sa mnom dok mi drži ruku

- na random (nisam je vidio koji mjesec), dobijem <3 od nje na FB, gledam koji k, krene zajebancija, aj ok

- na poslu opet, opet mi napomene to za prezime, ja je zagrlim, ona uzvrati tako da se ne sjećam jel me bivša u 3g. tako strasno zagrlila...

- tad sam bio bolikurčina, sad mi je čak stalo do toga, počeo se malo dopisivat sa njom, ide u dobrom smjeru, samo bi htio bit sad zainteresirani bolikurčina, a ne da se vidi da me može imat isti sekund, čisto da malo začinim stvari... 

Ima ko kakav savjet kako to pokazat, a da se ne nudiš na pladnju? Ili jednostavno odma sve odjebat, pozvat je vanka i jednostavno je poljubit, udrit neku romantiku ili nešto slično.... 

Ne bi me bilo toliko briga, ali ženska je 9/10, em pametna i radišna, em zgodna i lipa. Kad sam pokazivao slike nekim prijateljima govore kako sam mogao bit bolikurčina sa njom... a i lagano sam se počeo zaljubljivat... 

GO FOR IT! Cura se čini  savršena, zadrži tu bolikurčinu ali probaj unijeti malo više osječaja da vidiš kako bude reagirala.

:)

12 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

go for it....mada si i ranije mogao skužit...

16 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Ma najvise sam mislio napravit ono sto phantom kaze al ne znam kako ostat bolikurcina xD

Nista, danas sam se lijepo nasmijao sa njom, nismo izasli, ja otisao vozit i uzivat po blatu malo, a sad cu pricekat par dana pa vidit ima li glasa od nje. To je ocigledno palilo dosada...

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
odjavljen
The Friendzone Club

činila mi se fitting za ovu temu

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.10.2013 19:51 (Nitro233).
15 godina
Mitsuoka kaže...

Ma najvise sam mislio napravit ono sto phantom kaze al ne znam kako ostat bolikurcina xD

Nista, danas sam se lijepo nasmijao sa njom, nismo izasli, ja otisao vozit i uzivat po blatu malo, a sad cu pricekat par dana pa vidit ima li glasa od nje. To je ocigledno palilo dosada...

probaj raditi ono sto bi inace radio s curom, izvest van, na veceru, kino, presetat se po noći malo i sjesti s njom na klupu(tu je mozes i zagrliti) ali izbaci one dijelove da ostanes bolikurcina({#})

ali savjetujem ti da ne pretjeras s tim, moze se mala ohladiti

16 godina
neaktivan

Ovo je ipak malo više godina u pitanju :P

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.5.2014 9:16 (Mitsuoka).
15 godina
Mitsuoka kaže...

Ovo je ipak malo više godina u pitanju :P Mala bi nekima mogla bit i mama nekima ovdje (doslovno) :D 

Ma najveći mi je problem što sam ispao iz mota, bio sam u dugoj vezi, poprilično dugoj za moje pojmove, tako da sam zadnji put hvatao curu pred 4-5 godina. Jedno mi se vrijeme sviđala jedna druga s posla, al ona nije tila prekinit s momkom i gluposti pa nisam ni pokušavao (to sam detaljno pričao), a sad ne pokušavam ništa (i o tome sam pričao nešto sitno ako se dobro sićan) i praktički mi se namjestilo samo od sebe, pa ne želim zasrat da pretjeram, a opet ne želim zasrat da premalo učinim. Iako sam to do sada činio. {#}

Kako sjebano. U međuvremenu sam popričao s jednom prijateljicom u potrazi za savjetom, ipak ima 40 godina pa je i malo iskusnija od ekipe ovdje, a čini mi se dosta slična ponašanju ove moje, pa je rekoh zašto ne, ionako pričamo o svemu i ja sam je spajao sa jednim svojim prijateljem pred koju godinu pa da se oduži za uslugu :D ...

Uglavnom, što žena kaže:

moras bit malo angaziraniji oko cura..ne padaju one uvijek s neba sam tak,

kazu da su one oko kojih se mora malo vise potrudit najslađe

samo polako i uporno

Pa ću kao i do sada, polako, al malo angažiranije Iznenađen

Sjest će to valjda na svoje mjesto. Izlanuo se

to smo ti mogli i mi rec {#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice