Procitaeo sam ovu temu danas cijelu ode početka,pa to su šokovi - ovo je najbolja tema na forumu i crkavoa sam od smikjeha.
Da ispričam ja jednu situaciju.Tak ti bil ja frend sa ovom jednom od kad se ona rodila,jer ono kaj razumiješ ja sam stariji pa bil sam od nje stariji godinu i pol.Tak da ja nju znam više jer sam stariji,ali nema veze
Znači tako kad sam krenuo u srednju još prije 5 godina,jel sad sam završio kužiš i tako u prvom razredu ona je mene frendzonalirala još od ranije,kužiš nikad njesmo mogli biti nikaj više jer mala odbojna za nešto više kao pancirka na bazuku i tako onda kad smo krenuli u srednju,tj ja jer kaj sam rekal ona mlađa od mene pa razred manje i tako mi kad smo krenuli u srednju počeki zajedno izlazi i kužiš mi ti izlazimo i shvatimo da izlazimo i taj nakon par puta što smo izašli kaže onja meni kaj to radimo i ja njoj odgovorim da očito trebal biš nešto izmežu nas i tako oda meni kaže može biti pošo sam veci praktički beet frendovi,ali moramo prvo biti psp mislim ono,još ona meni kaže psp,ja mislioa u sebi šta je to - nije valjda da se đoramo za psp,jer ja sam imao to i bilo je zabavno za igrati ali nije to bitno.I takoa mi dva mjseca izlazi i nakon štop smo postali i psp uđemo mi u vezu da bi bili godinua dana i ostavi ona mene jer njoj treba prostora,i onda me frendzona i skroz do četvrtog razreda sam bio frendzonan i tako opet se speltajlti jednu subotu i proveli zajedno i malo više :D i onda opet praznina i sad prije 6 mjeseci opet smo polčeku biti zajedn i izašli iz frendgzona i tak sam ja sretan sad jer je mala sretan pa sam i ja.
Ponta moje priče je da se može izaći iz gfrenzona ako se pokuša,ne iz svakoga ali se može.
ja tebe ni jednu recenicu nisam shvatio, prije bi skuzio kineski nego ovo, daj se ti vrati u skolu.