The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.484.471
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
odjavljen
The Friendzone Club

I sam si rekao da je možda nezainteresirana. A onda se opet tješiš da bi moglo nešto biti jer su vam se pogledi sreli. Vau. I ja ponekad kad sam vani slučajno pogledam prema nekoj ne baš lijepoj curi pa to ne znači ništa. Da imaš šanse barem bi ti odgovorila na poruke. Mislim slobodno probaj, možda ste vi u pravu {#} pa napiši kaj je bilo na kraju.

Real Madrid
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.9.2013 19:11 (piksic).
13 godina
The Friendzone Club

Očito joj se ne da tipkati poruku svakih pet, šest femtosekundi - probaj Skype ili nešto slično {#}

Možda bude i nekakav live cam (khm...), nikad ne znaš.

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
16 godina
neaktivan
The Friendzone Club
Najbolja tehnika da vam se pogledi sretnu je da zuriš u nju cijelo vrijeme. Nakon nekog vremena pogledi će se sve češće i češće susretati,možda te i njezine frendice počnu pogledavati...
Listen, this is no set of rules. I'm not tellin' you what to do, all I'm saying is I'm bringing up of three things that are like, so important to the world, I don't have to find as much importance in.
12 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Kakva je vasa interakcija s curom na prvoj ili drugoj kavi, kako se pozdravljate kad se vidite kako kad se razliazite?

15 godina
Re: The Friendzone Club
icip kaže...

Kakva je vasa interakcija s curom na prvoj ili drugoj kavi, kako se pozdravljate kad se vidite kako kad se razliazite?

Teško pitanje i dosta ovisi o situaciji u kojoj se nalaize ali mislim da je najsigurnije neki mini zagrljaj i poljubac u obraz. Sa tim ne možeš pogriješit, sve više od toga mislim da će i ona sama krenuti (poljubac)...

Swedish latin super funk.
13 godina
neaktivan
icip kaže...

Kad se vidite u obraz, kasnije "sredis" poljubac u usta ( nakon kave je pitas za setnju ili sladoled, ako pristane super, sjednete negdje na klupicu i poljubis je ) pa kad se razilazite opet je poljubis u usta. {#}

13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Evo posto je ovo univerzalna tema za veze imam pitanje. Mislim jednu curu pozvati na kavu, znamo se dulje vrijeme, znači nije neko upoznavanje. I kako da ju na kraju pozdravim, zapravo kak da znam kako ona želi da ju odzdravim? I kak da skužim dal imam šanse? Da mi direktno kaže imaš 150% šanse ja dalje nebi bio siguran.

EDIT: Ovo što kolega gore kaže u usta nije malo prebrzo za prvi put?{#} 

Extra wurst
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.9.2013 19:07 (Extra protection).
16 godina
neaktivan
Extra protection kaže...

Evo posto je ovo univerzalna tema za veze imam pitanje. Mislim jednu curu pozvati na kavu, znamo se dulje vrijeme, znači nije neko upoznavanje. I kako da ju na kraju pozdravim, zapravo kak da znam kako ona želi da ju odzdravim? I kak da skužim dal imam šanse? Da mi direktno kaže imaš 150% šanse ja dalje nebi bio siguran.

EDIT: Ovo što kolega gore kaže u usta nije malo prebrzo za prvi put?{#} 

Kakvo prebrzo? Ja obicno poljubim tjekom upoznavanja lol xD (kad obicno upoznajem kad se cuga)...

Listen, this is no set of rules. I'm not tellin' you what to do, all I'm saying is I'm bringing up of three things that are like, so important to the world, I don't have to find as much importance in.
15 godina
odjavljen
The Friendzone Club

nemoj to tu pisati, tu su svi jako moralni i čisti

Ti koji misliš curu zvati na kavu, ako pristane i tamo izusti koju riječ znači da te hoće. Ako ju hoćeš poljubiti onda to napravi. Ako si curica i hoćeš biti siguran da ona hoće tvoj poljubac onda prati govor njezinog tijela i ostale gluposti, a ako si muško onda ju primi i poljubi. Vidiš kako je to jednostavno. Znači čak nije ni bitno da li ona to baš sad hoće, ako ti hoćeš onda budi odlučan i ispuni si želju. Sad budem ti otkrio tajnu ali nemoj nikome reći. Cura hoće da ju dečko poljubi, očekuje to i ako joj nedaš pusu mogla bi si misliti da si gej.

Real Madrid
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.9.2013 22:27 (piksic).
14 godina
neaktivan
The Friendzone Club

(nempgu napisat na kraj poruke ovo,bug je buggan na mobu:) nemojte me trollat ako sam napisao nesto krivo sad,nemam vremena da dva put procitam post a znam kakvi ste :P (Mentalist ti posebno,troll B gone)

@big guy znm kako ti je,i ja popizdm na "seen" hahah

nego,na temu pusa,ona frendica bivse o kojoj sam pricao,bili smo vani u nedjelju (zasto nedjelja i sto kako,nebitno),ugl. govor tijela se lako raspozna,nije znala kuda da ide,nije joj se islo kuci a morala je,da nije htjela nista samo bi otisla,ovako je stajala i cekala,ispitivala mene i frendicu s kojom je trebala nekud kuda ce,skuzio sam to,poljubio ju u usta i otisao,i onda su i one odmah otisle

ako ceka nesto zbunjeno,to je tvoj poljubac;)

nego,yebes nju :D Jucer mi je frendica rekla za jednu da je vec dulje zaljubljna u mene,kazem joj ok,sutra cu nesto napravit,i eto,danas ju odveo na klupu u skoli i kaze mi ja se ne ljubim s bilo kim,mora mi bit decko ili psp(psp,dobijem proljev od tog pojma),rekao sam joj ok i poljubio ju,sad smo skupa a nemam pojma o njoj...btw imamo 11 poruka na fejsu,u jednoj mi je dala izgled 10,a u drugima sam ju jucer pitao z kavu,pa nataknem ove s kojima npravis 10 k,kao s bivsom

anyways,ulazio sam u to a nisam ni znao kakva je,jedino smo tu i tamo razgovarali i slatka je,bili smo na kavi,otvorena je,iskrena...ne znam,stvarno smo si "kliknuli",nakon muke s bivsom curom presretan sam...dodjem doma i par minuta poslije poruka stize "moramo nekud sami nekad :)",ja njoj naravno da hocemo :) bivsu sam svaki dan mjesec dana nagovarao nekud,nebi ju vidio po 2 tjedna,odyebavala me itd.,a ov je stvarno luda zamnom,mozda jer ju drzim dulje vrijeme pa sad kad me ima je sretna...sto god da je,usao u vezu bez da sam znao,zasad presretan

battlelog:KICKASS_HR
12 godina
neaktivan
kurt kaže...

(nempgu napisat na kraj poruke ovo,bug je buggan na mobu:) nemojte me trollat ako sam napisao nesto krivo sad,nemam vremena da dva put procitam post a znam kakvi ste :P (Mentalist ti posebno,troll B gone)

@big guy znm kako ti je,i ja popizdm na "seen" hahah

nego,na temu pusa,ona frendica bivse o kojoj sam pricao,bili smo vani u nedjelju (zasto nedjelja i sto kako,nebitno),ugl. govor tijela se lako raspozna,nije znala kuda da ide,nije joj se islo kuci a morala je,da nije htjela nista samo bi otisla,ovako je stajala i cekala,ispitivala mene i frendicu s kojom je trebala nekud kuda ce,skuzio sam to,poljubio ju u usta i otisao,i onda su i one odmah otisle

ako ceka nesto zbunjeno,to je tvoj poljubac;)

nego,yebes nju :D Jucer mi je frendica rekla za jednu da je vec dulje zaljubljna u mene,kazem joj ok,sutra cu nesto napravit,i eto,danas ju odveo na klupu u skoli i kaze mi ja se ne ljubim s bilo kim,mora mi bit decko ili psp(psp,dobijem proljev od tog pojma),rekao sam joj ok i poljubio ju,sad smo skupa a nemam pojma o njoj...btw imamo 11 poruka na fejsu,u jednoj mi je dala izgled 10,a u drugima sam ju jucer pitao z kavu,pa nataknem ove s kojima npravis 10 k,kao s bivsom

anyways,ulazio sam u to a nisam ni znao kakva je,jedino smo tu i tamo razgovarali i slatka je,bili smo na kavi,otvorena je,iskrena...ne znam,stvarno smo si "kliknuli",nakon muke s bivsom curom presretan sam...dodjem doma i par minuta poslije poruka stize "moramo nekud sami nekad :)",ja njoj naravno da hocemo :) bivsu sam svaki dan mjesec dana nagovarao nekud,nebi ju vidio po 2 tjedna,odyebavala me itd.,a ov je stvarno luda zamnom,mozda jer ju drzim dulje vrijeme pa sad kad me ima je sretna...sto god da je,usao u vezu bez da sam znao,zasad presretan

I lol'd

Nema 'leba bez motike,okopavam narkotike :)///Svi smo mi Mentalist///
14 godina
neaktivan
The Friendzone Club

ah da,tu je pocelo,lajakao sam iz zayebancije,dala mi je deset pa sam pitao njezinu frendicu s kojom je ocjenjivala kako 10,nisam nesta zgodan {#},ona mi je rekla da ne zna,da se i ona iznenadila,a drugi dan mi je rekla da zeli bit samnom...sav sam smotan danas,pola napisem,pola ne

dajte pisite,zanimljivo mi je citat,nije valjda da nema nista?

battlelog:KICKASS_HR
16 godina
neaktivan

Jesu to ove nove fazanke ? Prvi srednje? Pa ti se posrecilo?

15 godina
odjavljen
The Friendzone Club

Ovu subotu je bio nogometni turnir kod mene i došli su neki Slovenci sa svojim curama. I normalno mi smo ih izbacili u polufinalu, a na kraju smo bili drugi. I sad su ti Slovenci rekli da su suci krivi jer su im zbog ruke poništili gol za izjednačenje i bili su bijesni, napili su se i tri su otišli dalje piti bez svojih cura. Uglavnom na kraju smo mi završili vani s pivom i tim Slovenkama. Malo smo se razgovarali, pili, plesali. I odaberem si ja jednu Slovenku i plašemo cijelu večer, grlimo se, gledamo u oči, smijemo itd. I onda sam skužio da ju zadnji put vidim i da je ona iz strane države, a sa strankinjom sam bio samo jednom, na maturalcu, i probao sam poljubiti Slovenku, ali ona se okrenula. Onda sam joj šaputao svakakve gluposti i odvedem ju van. Tu mi je govorila kaj studira, ona je inače godinu dana starija od mene, onda se sama sa sobom razgovarala gdje joj je dečko i kad misle ići doma itd. Vidjela je da mi je to dosadno i onda je prestala govoriti, a ja isto nisam ništa govorio samo sam ju gledao da joj bude neugodno. Onda sam ju opet probao poljubiti, a ona se opet okrenula, ali sam ja nastavio po vratu i začas sam se opet odmaknuo i gledam ju i smijem se. I ona je cijelo vrijeme gledala okolo samo ne u mene, a ja sam joj okrenuo lice prema sebi i ovaj put ju poljubio i to je trajalo sve dok ih nisu zvali i one su morale ići. I moram reći da se ljubila bolje od većine naših cura. Probao sam ja ići i dalje, ali mi nije dala. 

Real Madrid
16 godina
neaktivan
piksic kaže...

Ovu subotu je bio nogometni turnir kod mene i došli su neki Slovenci sa svojim curama. I normalno mi smo ih izbacili u polufinalu, a na kraju smo bili drugi. I sad su ti Slovenci rekli da su suci krivi jer su im zbog ruke poništili gol za izjednačenje i bili su bijesni, napili su se i tri su otišli dalje piti bez svojih cura. Uglavnom na kraju smo mi završili vani s pivom i tim Slovenkama. Malo smo se razgovarali, pili, plesali. I odaberem si ja jednu Slovenku i plašemo cijelu večer, grlimo se, gledamo u oči, smijemo itd. I onda sam skužio da ju zadnji put vidim i da je ona iz strane države, a sa strankinjom sam bio samo jednom, na maturalcu, i probao sam poljubiti Slovenku, ali ona se okrenula. Onda sam joj šaputao svakakve gluposti i odvedem ju van. Tu mi je govorila kaj studira, ona je inače godinu dana starija od mene, onda se sama sa sobom razgovarala gdje joj je dečko i kad misle ići doma itd. Vidjela je da mi je to dosadno i onda je prestala govoriti, a ja isto nisam ništa govorio samo sam ju gledao da joj bude neugodno. Onda sam ju opet probao poljubiti, a ona se opet okrenula, ali sam ja nastavio po vratu i začas sam se opet odmaknuo i gledam ju i smijem se. I ona je cijelo vrijeme gledala okolo samo ne u mene, a ja sam joj okrenuo lice prema sebi i ovaj put ju poljubio i to je trajalo sve dok ih nisu zvali i one su morale ići. I moram reći da se ljubila bolje od većine naših cura. Probao sam ja ići i dalje, ali mi nije dala. 

Sad brzo na temu "rast mišića i visina" ,možda uspiješ nabacit neš mase prije neg se slovenci vrate :P...

15 godina
The Friendzone Club

evo jedne komicne situacije iz autobusa

ulazim u bus u sesvetama kao i obicno kad idem na trening i odmah pri ulazu gledam cure i trazim pogodno mjesto da ih mogu malo bolje prouciti {#} medjutim ovaj put pa sam sjeo gdje sam mogao jer je bus bio krcat. Gledam okolo i ne vidim nista sto valja, nakon par minuta skuzim da me neka cura cijelo vrijeme pogledava, nista posebno, reko bi 1-2 razred srednje skole, nema atributa, prosjecna u faci. I nis pocnem i ja tako nju sve cesce i cesce gledati, neam pojma zasto tu i tamo joj se nasmijesim ona makne pogleda, pa me negleda pol min pa opet itd, i sad ja izlazim na stanicu(mogo sam jos ostati u busu ali pobjegao bi mi drugi bus dok ovaj dodje do terminala jer kruzi okolo, pa odlucio pjeske ici da ustedim tih par minuta)

i prilikom izlaska namignem joj bezvez i nasmijesim se i izadjem van. Ulazim u drugi bus, i eto nakon 5 min vidis ulazi ona opet u taj isti bus na koji i ja idem {#} (ona je ostala u onom prvom i kruzila okolo) i situacija u tom busu presmijesna, odmah pri ulazu me skuzila a i ja nju, oboje ostali paf, face {#}, sjeda ona na pocetak busa ali okrenuta prema meni i opet pocinje pogledavanje, ali ovaj put sve ocitije i ni ona a bome ni ja nismo skidali osmijeh sa lica(vjerovatno zbog te situacije) 

nisam nista napravio jer su u busu bili i moji frendovi pa mi bilo glupo, ali neka srest cu ja nju opet {#}

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
13 godina
protjeran
win4crazzy kaže...

nisam nista napravio jer su u busu bili i moji frendovi pa mi bilo glupo, ali neka srest cu ja nju opet {#}

A kad budu frendovi karali, onda bu tebi glupo, kaj ne?

Kaj te briga za frendove, (nisu valjda pederi) nemoj propuštati prilike, jer budeš kasnije žalil.

15 godina
daniel.hajdinjak666 kaže..

Kaj te briga za frendove, (nisu valjda pederi) nemoj propuštati prilike, jer budeš kasnije žalil.

ma zelim je samo upoznat, nije nis posebno pa da je sad idem loviti za karanje ili vezu, da je malo ljepsa definitivno bi otisao do nje a ovako se nije isplatilo :D

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
13 godina
protjeran
The Friendzone Club

A gle, niko ne veli da je trebaš ženiti. Probaš ide, nejde, bok. Ako misliš ganjati samo najljepše, onda budeš ostal suhog qurca.

16 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Od qurca biraca, nema pravog jebaca {#}

12 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...
daniel.hajdinjak666 kaže..

ma zelim je samo upoznat, nije nis posebno pa da je sad idem loviti za karanje ili vezu, da je malo ljepsa definitivno bi otisao do nje a ovako se nije isplatilo :D

nemaš šta izgubit(osim para za sljadoljed,naravno),možda ti se kasnije počne sviđat ili ostanete prijatelji....

15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Za vas koji mislite da prosjecna cura nije vrijedna.

Mozda je cura u biti super i bila bi bolja od nrke nafurane kurve s velikim sisama.

Sto moj frend kaze:"Sta pise na licnoj karti?"

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
12 godina
neaktivan
chutac kaže...

Mozda je cura u biti super i bila bi bolja od nrke nafurane kurve s velikim sisama.

točno to...

16 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Kada sami odlucite, jel' trazite curu za provod ili pak za kvalitetnu vezu, tek onda mozete prosuditi koja je vrijedna truda a koja ne.

15 godina
The Friendzone Club

cura mi se ne svidja i gotovo, ne zbog toga sto nema atribute, to nije toliko ni bitno, ali ako ima to je naravno plus

nije mi lijepa ni privlacna i sta sad ne mora me se zbog tog ubiti {#}

ovo sto ste vi rekli sve to stoji, da od biraca nema jebaca, da kad se pruzi takva prilika da je treba odmah iskoristiti, da su prosjecne cure nekad bolje od fufica ali eto ja sam tako odlucio i mislim da je dobra odluka, bit ce jos cura ne bojim se ja {#}

14 godina
neaktivan
The Friendzone Club

ko bira masturbira :P najbitnije je da se tebi svidi cura koga briga sta ce drugi rec

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
13 godina
neaktivan
chutac kaže...

Gman kaže...

Kada sami odlucite, jel' trazite curu za provod ili pak za kvalitetnu vezu, tek onda mozete prosuditi koja je vrijedna truda a koja ne.

Dva najbolja posta. Slazem se. 

15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Ovako.

Imam pitanje.

Sad su se namnožili ovi prvašići gimnazijalci i ima dobrih primjeraka.

Skužio sam par cura da me pogledavaju, a kada ih pogledam, maknu pogled. Pa ga vrate.

Sad, il' sam ja gadan pa se čude ili sam im zgodan. Ne znam.

Ali, uglavnom, vidio sam neku žensku neki dan kako stoji pred vratima i čeka profesora.

Onako, slatkica, bez nekakvih glomaznih sisa i bubble-butta.

Gledam ja nju i skuži ona da ju gledam i pogleda me. Tada ja skinem pogled i nešto velim frendu i pogledam u žensku, a ona priča s nekim(dovikivanje, par riječi).

Uto ona pogleda mene i vidi da ja nju već gledam i gledamo se mi u oči jedno 7-8 sekundi. Oboje smo imali "poker face", nitko se nije smiješio. Ja budala se nisam sjetio, a ona valjda nije jer sam ja bio kao tele.

Danas pak idem po gablec, a u trgovini ta ženska i njena frendica. Ja ulazim i kekrim se jer bubam gluposti s frendom. Ženska me pogleda, gleda u mene, ja maknem pogled jer sam valjda tupav. Tada ona uzme gablec i krene van, a dok je prolazila kraj mene, sagnula je glavu i "projurila".

Sad, budući da, kada me prvi puta vidjela, ja sam bio tele. Drugi put me gledala, a kada je skužila da me boli penis za sve osim gableca, "izjurila" je u onom ženskom stilu van.

Vi koji tumačite govore tijela, možete li protumačiti, onako odoka, jel to bio "marš u hurac, šta blejiš" ili "ja sam žena, vidjela sam te i sada ću pobjeći(kužite na šta mislim?)" stav?

Jer da ju nije briga, prošla bi normalno, ne bi se sagibala kao da ima išijas...

Profesionalci, mišljenje?

13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

.

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.3.2016 22:31 (peterstern9).
15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Nije baš da mi se sviđa, ali od "potencijalnih predmeta sviđanja" ta najviše iskače.

A za sramotu? Pff, kao da mi to znači nešto :)

Nego, nikada nisam iskusio upoznavanje sa "simpatijom(da to tako nazovem)" u školi.

Jedno je vani ili u kafiću, ali u školi? Hmm

A nije baš da ju želim stalkati po vani XD

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice