Evo i mene malo u temu. Dakle, priča je krenula ovako... Bio ja sa frendom vani, otišao na kat malo vidjet šta ima, i ugledao nju. Stajala je sa sestrom i njezinim dečkom u redu za piće. Vidio sam, dečko od sestre je sestru njezinu držao za ruku, pa rekoh, go for it. I tako se upoznali, plesali malo, platio joj piće ( Coca Cola, ne pije cura alkohol ) i ona kaže dodaj me na fejs i eto.
Malo dopisivanja, za par dana broj mobitela, i od onda bez ikakvog fejsa. Cura je 80 km od mene, ali ja svaki vikend idem do nje, ne idemo van nit nikamo, park, šetnje, odemo na večeru nekamo, ili na kupanje.... Cura je ukratko savršena... Ne puši ( cigarete :P ) ne pije, nije iz grada nego sa sela, tako da i kuha, pere, posprema... I obožava me...2 mjeseca smo skupa sad, prije par dana mi je bio rođendan, kupila mi je Espiritov parfem za 150 kuna a rekao sam joj da ništa ne troši na mene... Sretna je kad joj kupim čokoladu od 10 kuna kao da joj kupim ogrlicu od 1000 kuna, ne šminka se kao neke droce, apsolutni minimalizam... Neznam, 21 g imam, ona uskoro ima 17 i ne smeta mi ta razlika jer je cura i više no zrela sa stavom i razmišljanjem za te godine..... I iskreno, u ova 2 mjeseca nikad nisam sretniji bio u životu ! 

šta misliš kako ?