Da, nazalost je doslo do toga da ako musko nevalja frendicama pisi propalo, vaznije je misljenje frendica nego nje same.
Najbolja je fora kad frendicama "ne valja", a u biti su ljubomorne...
Da, nazalost je doslo do toga da ako musko nevalja frendicama pisi propalo, vaznije je misljenje frendica nego nje same.
Najbolja je fora kad frendicama "ne valja", a u biti su ljubomorne...
naravno da necu, nisam glup, a ni ona nije glupa da ne skuzi moje namjere, sve bi se trebalo nekako spontano desiti
edit: @mar naravno da jesu, sreo sam ja par puta nju s frendicom i pricali smo a sta cu kad joj frendica kaze aj idemo, a vidim da bi ova ostala jos pricat, i onda ja kazem aj ostanite jos malo, kaze i ta "moja" aj, ostat cemo jos malo i onda frendica kaze odo ja, i u pm ode i ova za njom jer da ostane bilo bi ocito pa vjerovatno ne zeli
Ovo ti je dobar znak, sljedeci put kad ta frendica kaze idem ja idi i ti s njima, kad tad ce ta frendica morat ici kuci i ostat cete sami, onda znas sto ti je ciniti :D
@deus tocno
Evo našli smo se,i ja sam u istoj situaciji,ona će uskoro 16,ja 21.
Cura je predivna,evo prije 2 dana mi se počela javljat na fejsu(a prije se nikad nismo čuli)i vidim da ju zanimam,šteta što smo tavka razlika u godinama,inače bi odma nešto bilo između nas..
Cura je predivna,evo prije 2 dana mi se počela javljat na fejsu(a prije se nikad nismo čuli)i vidim da ju zanimam,šteta što smo tavka razlika u godinama,inače bi odma nešto bilo između nas..
Jedna moja frendica je sa 16 izlazila sa likom koji je imao 20 i kusur, i moram reći da joj je dobro to došlo,malo ju je smirilo i opametilo...Evo još sada 2 godine poslije su skupa...
u mom razredu sve cure imaju decke starije 4 godine, znaci mi imamo 17 a njihovi decki oko 21. al to je valjda zato jer imaju posao i auto.
Hebote, 13 godina je stvarno malo. To je jos bilo ilegalno dok si se ti zainteresirao...:p
go for it...imat ce i ona nekad 18...uostalom,kako kaze ova bagra,paprike se pune dok su mlade
go for it...imat ce i ona nekad 18...uostalom,kako kaze ova bagra,paprike se pune dok su mlade
Da,ali tu igra ulogu malo i društvo moje,već znam da će bit "prcanja" kao ona ti je premlada,ona je još mulica itd..
Ma briga te za druge, je malo malo, meni je trenutno max razlika 2 god. gori-doli, al ako je tebi dobro, dobro ti je i to je jedino bitno
Da,ali tu igra ulogu malo i društvo moje,već znam da će bit "prcanja" kao ona ti je premlada,ona je još mulica itd..
boli te qrac zbog njih,ja bih radi cure odheba pola prijatelja....
Hebote, 13 godina je stvarno malo. To je jos bilo ilegalno dok si se ti zainteresirao...:p
pa zato i kazem, to je bilo ljeto prije 2 godine, ona bi napunila 14 na zimu, ali di cu se petljati s djetetom, zato sam pustio da prodje malo vremena, sad joj je 15(za 4 mjeseca 16) sad bi valjda trebala biti nesto zrelija
Dečki u subotu idite van, na forumu nema cura
boli te qrac zbog njih,ja bih radi cure odheba pola prijatelja....
to ti onda ni nisu pravi frendovi ....
nemam nijednog,pa nemam sta ni odhebat ja sam nolifer...
Dečki u subotu idite van, na forumu nema cura
nisi se zapitao zasto smo bili na forumu?
pa recimo, neki su umorni dosli s posla(da da, neki rade i s 15-16-17 dok ti zivis na grbaci roditelja)
neki nisu imali za tu subotu nis dogovoreno kao ja pa sam ostao doma
neki su ostali kratkog djepa, da ko bi reko u ovim divnim i krasnim vremenima da netko nema para za izlaske
neki zele iskoristiti nedjelju za druzenje s roditeljima i familijom dok su svi na okupu pa nisu to htjeli upropastiti pijanim dolaskom kuci oko 10 h kad njihovi bliznji idu na misu, dolaze s mise, bla bla bla
neki se isto tako bave sportom pa nedjeljom ujutro imaju utakmice
eto naveo sam ti par razloga, to sto si ti izasao van ne mora znaciti da dodjes tu i prosipas pamet
nije on htio nista lose rec,ustvari dobro je i rekao jer 90% foruma je stalno na pcu i forumu..
pa zato i kazem, to je bilo ljeto prije 2 godine, ona bi napunila 14 na zimu, ali di cu se petljati s djetetom, zato sam pustio da prodje malo vremena, sad joj je 15(za 4 mjeseca 16) sad bi valjda trebala biti nesto zrelija
Sad već sama može u WC.
Go for it.
lol,sad ide u wc al s prijateljicama xD
nije on htio nista lose rec,ustvari dobro je i rekao jer 90% foruma je stalno na pcu i forumu..
znam da nije, ali njegov post nece nista promijeniti to je njihova/nasa odluka
Sad već sama može u WC.
Go for it.
samo sam tebe cekao
nego jel ima netko ovdje stariju curu mozda?
nisi se zapitao zasto smo bili na forumu?
pa recimo, neki su umorni dosli s posla(da da, neki rade i s 15-16-17 dok ti zivis na grbaci roditelja)
neki nisu imali za tu subotu nis dogovoreno kao ja pa sam ostao doma
neki su ostali kratkog djepa, da ko bi reko u ovim divnim i krasnim vremenima da netko nema para za izlaske
neki zele iskoristiti nedjelju za druzenje s roditeljima i familijom dok su svi na okupu pa nisu to htjeli upropastiti pijanim dolaskom kuci oko 10 h kad njihovi bliznji idu na misu, dolaze s mise, bla bla bla
neki se isto tako bave sportom pa nedjeljom ujutro imaju utakmice
eto naveo sam ti par razloga, to sto si ti izasao van ne mora znaciti da dodjes tu i prosipas pamet
Frende ti prosipaš pamet, ja sam samo savjetovao kako budu si lakše našli curu.
1. U subotu se ne moraš napiti i doći doma u 10 ujutro
2. Ja sam potrošio ravno 14 kuna, a čak sam se i najeo. Za tih 14 kuna sam dobio Heineken torbu i otvarač boca. I onu fancy ogrlicu koja svijetli u mraku.
3. Da si došao umoran s posla ne bi visio na forumu u pola noći.
4. I ja sam sportaš i većina frendova su mi sportaši pa idemo van
Ti si se na moju dobronamjernu poruku krenuo bahatiti, možda nisi dobro shvatio na kaj mislim, some čversto.
@mar123 - imam ja, ako se važi 2 mjeseca stariju
Neki žešći milf, a?
Nemam, ali radim na tome, već sam pričao onu sapunicu...
Neki žešći milf, a?
Meni je MILF još uvijek fuj, mi imamo 18 godina i išli smo skupa u razred 4 godine, a sad smo se spetljali i evo već smo tri tjedna u sretnoj vezi. :)
tri tjedna u sretnoj vezi. :)
evo već smo tri tjedna u sretnoj vezi. :)
U hebote. Kad će zaruke?
mogli bi bacat oklade kolko ce to izdurat.
evo već smo tri tjedna u sretnoj vezi. :)
U hebote. Kad će zaruke?
Možda ti se čini malo, ali velim znamo se 4 godine. Tako da imamo stvarno super odnos, jedino sa sestrom se mogu tako iskreno razgovarati.
Frende slabi si mi ti zavodnik
Frende slabi si mi ti zavodnik
bio sam u vezi jednom, 3 mjeseca izdurala, ja osto bez sve love sto sam imo, a nisam bio sa sponzorusom, zato mi se vise svidaju one "subotnje" cure, ne potrosim na njih nista, a dobijem.